Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'nizi kullanmaktan cok zevk aldiginiz yollar?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krm1983

Süpürgelik ve dürdana rampası inişleri çok keyifli.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

The Schuey

Giresun Tirebolu'dan güneye, Gümüşhane'ye doğru gidilirse bol virajlı, tünelli, yeşillikli bir yol sizleri bekliyor olacak.

ykilinc

Eski şile yolu, Yalova-Bursa arasi gayet iyi, birde Yalova Esenkoy- Armutlu arası

Rotweiler

Ben Ankara-Sinop arasında yeni yapılmış ağaçlar arasında harika bi asfalt yol var. Dümdüz böyle. Kastamonu'dan sonra. Orayı çok beğendim. Sakin sakin 80-90la gidilesi var. Feci zevk veriyor.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

max-ime

Orta ve Doğu Karadeniz yollarıda benim en çok keyif aldığım yollardır. Bir yanın deniz, diğer yanın sımsıkı orman. Hafif virajlı, yolların asfalt kaliteside fena değil. Miss.

The Schuey

You are not allowed to view links. Register or Login

Orta ve Doğu Karadeniz yollarıda benim en çok keyif aldığım yollardır. Bir yanın deniz, diğer yanın sımsıkı orman. Hafif virajlı, yolların asfalt kaliteside fena değil. Miss.
Kesinlikle. Meşhur Bolaman virajları bu tanıma cuk oturuyor. Tüneller açıldıktan sonra eski araç popülasyonundan da pek eser kalmadı artık.

Edit: Virajlar hafif sayılmaz ama.

ar.159

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

vieri

rain man

Asfaltı düz olsa inanılmaz keyifli bir Kahta-Sincik yolu var virajlar manzara vs herşey oldukça güzel ama asfaltın gözleri yaşlı aracımın yürüyenine verdiği hasarla benim de... :)
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Doğa Tosun

Alfa ile Ankara içinde "1071 malazgirt bulvarı" denen yeni yapılan yolu çok seviyorum niyeyse..
Bir de mümkünse 159 ile Ankara-Mersin otobanının yeni yapılan kısmı ki sanırım bu kısım yolun son yaklaşık 120-150 km'sine falan tekabül ediyor.
BMW varken de ivedik 88'i çok severdim. Virajlar hep 90 derece. Asfalt artık bembeyaz, tamamen zift olmuş. Yan yan git, lastik bile yemiyordu :D asfhyasfhashf
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

chao

Manisa - İzmir arasındaki virajlı kısım gayet keyifli oluyor  >:D
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

alfaadana

1.6 156 ile şehiriçi rampa çıkışları hariç tüm yollar katılan?
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

ykpogutcu

Giresun Tirebolu'dan güneye, Gümüşhane'ye doğru gidilirse bol virajlı, tünelli, yeşillikli bir yol sizleri bekliyor olacak.

5 yıldır Gümüşhane'deyim üniversitede, gelmeyin buraya kaçın

Maltepe - Sancaktepe arasındaki Maltepe Üniversitesi'nin olduğu yoldaki virajlar da güzel oluyo :) Tümsekler de olmasa tadından yenmez :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
αℓƒα яσмєσ ιѕ ℓιƒє ѕтуℓє... HIZLI ARABALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHIM.

The Schuey

5 yıldır Gümüşhane'deyim üniversitede, gelmeyin buraya kaçın

Maltepe - Sancaktepe arasındaki Maltepe Üniversitesi'nin olduğu yoldaki virajlar da güzel oluyo :) Tümsekler de olmasa tadından yenmez :)

Tamam, tersini yapıp Tirebolu'ya inin sizde. Zigana Dağından daha zevkli bir yol orası kanımca.

ykpogutcu

Tamam, tersini yapıp Tirebolu'ya inin sizde. Zigana Dağından daha zevkli bir yol orası kanımca.[/quote]

Zigana çok dik orası daha güzel :) Üniversiteye kayıt için geldiğimizde Honda civic vardı 2002 model; viraja hızlı girdim okadar keskin olduğunu farkedemedim uyarı levhasını gözden kaçırdım muhtemelen, virajın çıkışında kendimi karşı şeritte bulmuştum. Harşit'e çok araba uçuyo burda. Her yıl 2 3 tane gidiyor en az.

αℓƒα яσмєσ ιѕ ℓιƒє ѕтуℓє... HIZLI ARABALAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAHIM.

krm1983

Engürücükten burgaz(güzelyalı) ve mudanya-trilye arası gayet keyifli tabi yol boşsa.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Muratözdemir

Kaş-kalkan arası bi 90 kmlik sahil yolu var.mükemmel bi yol ya tarif edemem.sırf yol için oralara tatile gidilir:)

Rotweiler

Oranın manzarası eşsiz zaten Nail bey.
Turkuaz mavi suları da görünce, arabayı iyice süresim geliyor =)
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

The Schuey

Tamam, tersini yapıp Tirebolu'ya inin sizde. Zigana Dağından daha zevkli bir yol orası kanımca.

Zigana çok dik orası daha güzel :) Üniversiteye kayıt için geldiğimizde Honda civic vardı 2002 model; viraja hızlı girdim okadar keskin olduğunu farkedemedim uyarı levhasını gözden kaçırdım muhtemelen, virajın çıkışında kendimi karşı şeritte bulmuştum. Harşit'e çok araba uçuyo burda. Her yıl 2 3 tane gidiyor en az.

[/quote]
Her sene geçiyoruz o yoldan. Hakikaten dikkat etmek lazım orada baraj falan da var, tehlikeli olabilir.

erim

Düzce-Akçakoca-kdz ereğli güzel güzergahdır  :yukari-ok:

Alfadanadam

Düzce-Akçakoca-kdz ereğli güzel güzergahdır  :yukari-ok:

Düzce Akçakoca arası 2 tane ard arda sağ viraj ardından sol viraj. Oraya bitiyorum ben  :)

sacak

Saranbolu - Bartın arası özellikle You are not allowed to view links. Register or Login den sonra muhteşemdir :)
156 2.0
INFINITI FX -35

yavuzasci

Merhaba, benim içinde Kavacıktan Anadolu Fenerine kadar gidilen yol, GT ile en keyif aldığım yoldur. Haftada en az 1 kere gider gelirim. Hem trafikten kaçmak için hem de o virajların tadını almak için mükemmel bir seçim.
2004 156 1.6 TS Distinctive
2006 GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Giulietta 1.6 JtdM Distinctive
2006 159 1.9 JTS Distinctive Plus

selim

Okmeydanı-göktürk(kemerburgaz) yolu(hafta içi),düz yolda alfanızın top speed performansını görmek için ideal.Dikkat,belli bir yere kadar dev gibi kamyonlar var,aniden sol şeride geçiyorlar,o kamyonlar bittikten sonra yol serbest.
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

Alper

Okmeydanı-göktürk(kemerburgaz) yolu(hafta içi),düz yolda alfanızın top speed performansını görmek için ideal.Dikkat,belli bir yere kadar dev gibi kamyonlar var,aniden sol şeride geçiyorlar,o kamyonlar bittikten sonra yol serbest.
Daha geçen hafta CEZA yedim hızdan o yolda.
Bilginiz olsun.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi