Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ücretsiz logo yenilemesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

misket

Bekleyen taktırandan daha çok tahminimce, bekleyenlerden biride benim.

Antalya birmotdan hala haber yok iyimser olmak istiyorum ama bu iş haziran temmuzu bulur gibi o yüzden tadım kaçmasın diye aramıyorumda artık olmadı gelen kırmızı zarfı takarım artık  :asagi-ok:

Zaten logo için başka planlarım var metal işleri, ile ilgili araştırma yapıyorum becerebilirsem kendi old logomu yapacağım  niyetim aşağıdakinin ortada yılan olan hali.

Bu olmaz ise normal logoyu çok daha ucuza halledeceğim, gidip bir promosyon firmasına şablonu verip damla etiket şeklinde yaptırım eski logonun yerine kullanacağım. Eskidi soldu vs. mi söküp yenisini takacağım çok daha ucuza orjinal logo olacak. Şimdilik damla etiket yapan bir tanıdık arıyorum bakalım, çünkü bu normal etiket olmadığı için sanırım sorduğum bir yer en az 100 adet olursa hazırlarız demişti  :)

bu ikisinden biri olacak,

birincisini tamamen kendi romeoma özel olacağı için istiyorum.
ikincisini ise herkes bu kadar parayı boşa bayılmasın diye  :)
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

sp4rc0

Ön-arka logo haricinde bir konu:

Bu damla logo dediğiniz bizim yonca logoları gibiyse aslında foruma özel bir damla logo yaptırabiliriz. Mesela üçgen QV logosunun altında alfistiTurkey yazısı olabilir. :clover:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

misket

neden olmasın hemen hemen aynı sekilde üretiliyorlar, hatta yoncanın orjinal tasarımına ucuza maledilebilir bu şekilde.

google de damla etiket diye arattırınca neler neler çıkıyor  :D
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

kemalkml

dün beni de aradılar logo değişimi için hayret ! konya koyuncu fiat alfa romeo satış ve servisi bıraktı dediler şimdi servise devam ediyorlarmış . arayan kişi paka fe kimlik bilgisini teyit etti ,biz sizi ararız dedi. benim ki yakın zamanda olur gaiba zaten konya'da kayıtlı 60-70 tane alfa var .

fatihmehmet

You are not allowed to view links. Register or Login
dün beni de aradılar logo değişimi için hayret ! konya koyuncu fiat alfa romeo satış ve servisi bıraktı dediler şimdi servise devam ediyorlarmış . arayan kişi paka fe kimlik bilgisini teyit etti ,biz sizi ararız dedi. benim ki yakın zamanda olur gaiba zaten konya'da kayıtlı 60-70 tane alfa var .

2 hafta kadar önce idi sanırım. Uyurken telefonum çaldı tam anlamadım ama Konya'dan aradıklarını Alfa Romeo aracım olup olmadıgını sordular, var dedim. Kayseri'de yaşadığımı söyledim onlarda Konya'ya gelme durumunuz var mı dediler olmadıgını söyledim. Peki o zaman biz Kayseri'de Fiat Servisi'ne yönlendirelim sizi dediler olur tabi dedim. Onlar sizi arayacaklar dediler ama hala ses seda yok ortada
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

chao

mengerlerden beni randevu için arayacaklarını söylediklerinde sevinmiştim, vay be randevu vermeden önce bile arıyorlar diye mutlu olmuştum ancak rahat 1.5 ay geçti arayan soran yok. logolarım yeniye yakın aslında çok dert değil ama arayacaklarını söyleyip hala aramamaları da hoş değil tabi
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

agucba

Bence siz yarın Mengerler'i arayın. Ben mesela yarın Alfa 164 için arayacağım. Hazır babamın 164 İstanbul'da iken değiştirmeyi düşünüyorum.

///////////////

Greatwhite

Kampanyada form doldurma tarihini geçirmiş olmama rağmen son tarihten 1 ay sonra falan fb'ta AlfaRomeoTürkiye sayfasını incelerken baktım ki tarih geçince de yardımcı olabileceklerini söylüyorlar ben de denedim şansımı yazdım bir mesaj aynı cevabı aldım ve arayacaklarını belirttiler. Ertesi gün Alfa Romeo çağrı merkezi aradı ve en yakın servise bilgilerimi teyit edip yolladıklarını söylediler sonrasında 3 hafta ses seda çıkmadı tekrar bir mesaj attım AR Türkiye'ye ve dedim arayacaklardı ne arayan var ne soran ertesi gün Mengerler Ataşehir hattın diğer ucunda idi aracımı geçen hafta salı günü için beklediklerini belirttiler ben de parçaları ayırabilirseniz cumartesi gelebilirim ancak dedim ve sağ olsunlar ayırdılar cumartesi günü gidip logolarımı yenilettim.
Fırsatı kaçırmış gibi görünmeme rağmen sanırım şansım biraz yaver gitti ve 159'umun artık yeni parıl parıl logoları mevcut :)
Ruhunuz olmadan sadece birer makinesiniz...

"RomeoTheAlfaDriver"
34S2729
41UG201

voyager3355

Kampanyada form doldurma tarihini geçirmiş olmama rağmen son tarihten 1 ay sonra falan fb'ta AlfaRomeoTürkiye sayfasını incelerken baktım ki tarih geçince de yardımcı olabileceklerini söylüyorlar ben de denedim şansımı yazdım bir mesaj aynı cevabı aldım ve arayacaklarını belirttiler. Ertesi gün Alfa Romeo çağrı merkezi aradı ve en yakın servise bilgilerimi teyit edip yolladıklarını söylediler sonrasında 3 hafta ses seda çıkmadı tekrar bir mesaj attım AR Türkiye'ye ve dedim arayacaklardı ne arayan var ne soran ertesi gün Mengerler Ataşehir hattın diğer ucunda idi aracımı geçen hafta salı günü için beklediklerini belirttiler ben de parçaları ayırabilirseniz cumartesi gelebilirim ancak dedim ve sağ olsunlar ayırdılar cumartesi günü gidip logolarımı yenilettim.
Fırsatı kaçırmış gibi görünmeme rağmen sanırım şansım biraz yaver gitti ve 159'umun artık yeni parıl parıl logoları mevcut :)

Hayirli olsun. Tebrik ederim.
PARKU

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

cem_dogan

Hayirli olsun. Tebrik ederim.
bakım ve logo deyişimi için gittigimde ögrendim.son tariften sonra gelen olursa deyişim yapabiliyorlarmış.digerinin logo bilgilerini girdiler.1 aya yaklaştı arayan soran yok.en azından birininkini deyiştik.bu arada parca ve işcilikte pazarlık yapmayı unutmayınız :D
alfa sevgisi

fatihmehmet

Facebooktaki gruplarına bugün yazdım iletişim bilgilerimi aldılar arayacaklarını söylediler. Bakalım ne olacak.

Anıl

Hala bekliyoruz,yarın tencere-kaşık alıp,Alfa servisinde eylem yapıcam :D
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

sntrkomer

Arkadaşlar mengerleri aradım randevu almak için kocaelide oturuyorum çünkü gidip ordan elim boş dönmek istemedim.
Elimizde yok dedi. Beni aradınız geldi dediniz dedim bi sorıyım falan dedi iki dk sonra tamam cumartesi gelin dedi. Gittim 15 dkda değiştirdi ikisinide. Bu arada Alfanın müşteri hizmetleri de 2-3 kere aradı bir şikayetiniz var mı falan diye takip ediyorlar.
Kısacası Mengerlerin üstüne gitmesen umurunda değil adamların ama Alfa müşteri hizmetlerinin hakkını vermek lazım.

fatihmehmet

Evet dediğim gibi logosunu yenileyemeyenler Facebook'tan Alfa Romeo Turkiyeye mesaj atsınlar. Az önce aradılar ve sipariş verdiklerini söylediler. Üstelik bulunduğum ilde Alfa servisi bile yok. Kayseri'de bir bayiye haftaya salı günü göndermiş oluruz dediler :)

Edit: Şimdide çağrı merkezinden aradılar. Sorununuzla ilgilendi mi, yönlendirdiğimiz yere siz mi gidersiniz yoksa biz onlara iletelim mi diye.
Logo geldiginde iletilirse iyi olur dedim peki biz haber veriyoruz dediler.

Gercekten çok ilgilendiler. Tekrar mutlu oldum :)

delimai

Evet dediğim gibi logosunu yenileyemeyenler Facebook'tan Alfa Romeo Turkiyeye mesaj atsınlar. Az önce aradılar ve sipariş verdiklerini söylediler. Üstelik bulunduğum ilde Alfa servisi bile yok. Kayseri'de bir bayiye haftaya salı günü göndermiş oluruz dediler :)

Edit: Şimdide çağrı merkezinden aradılar. Sorununuzla ilgilendi mi, yönlendirdiğimiz yere siz mi gidersiniz yoksa biz onlara iletelim mi diye.

fatihcim ben ar türkiyey yazmıştım onlarda mersin deki bilen oto ya yönlendirmişler mersin den aradılar ben kayseride olduğumu söyledim önce gönderebileceklerini söylemişlerdi gecan hafta aradılar gönderemeyeceklerini ama ne zaman mersine gelirsem logolarımın hazır olduğunu ve değiştirebileceklerini söylediler..en yakın bayii derken neyi kastetmiştin..
edit:biraz önce mersin bilen oto ile görüştüm logo lar kesinlikle servis te değişmesi gerekiyor göndermemiz şuan söz konusu değil dediler...bakalım 8. ayda yolumuz düşck mersine o zaman değiştireceğiz...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

agucba

Emin değilim ama Alfa'nın servise gidip logoların serviste değiştirilmesi zorunluluğu, servislerin her değişimi Tofaş'a fatura etmeleri  ve değişen eski logoları onlara göndermek durumunda olmalarındandır. Bu sadece tahmin.

///////////////

fatihmehmet

fatihcim ben ar türkiyey yazmıştım onlarda mersin deki bilen oto ya yönlendirmişler mersin den aradılar ben kayseride olduğumu söyledim önce gönderebileceklerini söylemişlerdi gecan hafta aradılar gönderemeyeceklerini ama ne zaman mersine gelirsem logolarımın hazır olduğunu ve değiştirebileceklerini söylediler..en yakın bayii derken neyi kastetmiştin..
edit:biraz önce mersin bilen oto ile görüştüm logo lar kesinlikle servis te değişmesi gerekiyor göndermemiz şuan söz konusu değil dediler...bakalım 8. ayda yolumuz düşck mersine o zaman değiştireceğiz...

Abi İnciroğluna gönderecekler benim logoları. İstersen beni arayan numarayı bir ara. (444 1 910) Beni de referans göstererek belirt durumunu. Bana Konya Koyuncu Otomotiv'den (AR Servisi) gönderecekler.

delimai

bi arayım o zaman..
edit:aradım telefonumu aldılar inceleyip dönecekler bakalım...
Levent Ayas

Anıl

Sormasam çağırmayacaklar,arka gelmiş ön daha yokmuş! Sonra arkayı da kaybederler vs. diye gittim bugün taktırdım,ilgi vs güzelde,işçilik ve bilgi bakımından gerçekten Fransızlar,eleman kapıyı açacak bana bakıyor abi bu kapı nasıl açılıyor,sonra geri vitese nasıl takıldığını da gösterdim,Alfa'nın bu modelini ilk defa görmüş...bu nedenle montajda başında durdum,işçilik kasap işi diyebilirim,pense ile klips sökme,bagaj döşemesine abanma,hele ki amblemin segmanını kaç defa düşürüp,arayıp,bulduklarını sayamadım :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

delimai

Fatihcim wimdi aradilar alfa cagri merkezinden...logo degisimlerinin yetkilo servislercebyapilabilecegini aksinin mumkun olmadigini soylediler...seni soyledim..beyfendi boyle bir sey mumkun degil dedi karsidaki bayan...ilgili biriminle gorustum kesinlikle sirket olarak karar bu sekilde diyor...eeninki konya nin insiyatifi miacaba diye dusunuyorum...ama sen 444 lu jumaradan aradilar diyosun...
Levent Ayas

fatihmehmet

Fatihcim wimdi aradilar alfa cagri merkezinden...logo degisimlerinin yetkilo servislercebyapilabilecegini aksinin mumkun olmadigini soylediler...seni soyledim..beyfendi boyle bir sey mumkun degil dedi karsidaki bayan...ilgili biriminle gorustum kesinlikle sirket olarak karar bu sekilde diyor...eeninki konya nin insiyatifi miacaba diye dusunuyorum...ama sen 444 lu jumaradan aradilar diyosun...

Abi çok ilginç gerçekten. Ben logo degisim formunu doldurmuştum ama nasıl olsa cevap gelmez derken bir gün uyurken aradılar. Konya Koyuncu dan arıyoruz başvuru yapmışsınız dediler evet dedim. Gelmeniz mümkün mü dedi hayır dedim. O zaman biz sizi Fiat Servisi'ne yönlendirelim dediler tamam dedim. Aradan 3 hafta gecti. Facebook gruplarına mesaj attım bugün dönüş yapıldı. Oranın müdürü oldugunu belirten biri ile görüştüm. Biz siparişi verdik gelince İncirogluna göndeririz denildi. Peki dedim teşekkür edip kapattım. Hemen akabinde verdigim numaradan aradılar. (Önceki numara cep numarası idi)
Facebook grubumuza boyle boyle yazmışsınız bizde sizi yönlendirdik sorununuz icin isterseniz siz oraya gidin kendinizi tanıtın ister biz söyleyelim sizi dediler. Bende logolar gelince beni ararlarsa iyi olur dedim. Peki ben boyle ileteceğim dedi ve konuşma bitti.

Şimdi bunu sana nasıl söyleyebilirler anlamadım. Pazartesi veya salı gelir demişlerdi. Montaj yapıldıktan fotografları da paylaşırım.

Onur ÖZTÜRK

Aradık bakalım!!!

Döneceklermiş yine...

15 dk. Sonra aradılar... Cumartesi günü değişim yapacaklarmış :D
Logomu Plakama ayırmışlar :D
                                                                                                                           Stile Italiano

fatihmehmet

Bugün gündüz aradılar benim logo İncirogluna gelmiş. Pazartesi 10-11 gibi montajı yapılacak.

Onur ÖZTÜRK

Stile Italiano