Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erim

Zonguldak'ta 22 plaka siyah mk1 156 gördüm bu bayram sahibi buralardaysa selamlar :)  araç çok hoş duruyodurdu ayrıca :)

tolga_ozhan

Zaman bugün, yer E-5 Kartal civarı. Bir 156'nın yanından geçerken korna ile selam verdim. Tabii karşılık alamadım.

Yanımdaki arkadaşım :Niye kornaya bastın.
Ben : Selam verdim.
Arkadaş : Tanıyor musun?
Ben : Yok tanımıyorum da Alfa Romeo'lar arasında adettir falan filan...
Arkadaş : E ama adam sana selam vermedi.
Ben : Zaten bende adama değil Alfa Romeo'ya selam verdim.

Ne yarsın artık :)

redromeo156

cuma gunu nevsehırden dönerken ankara elmadagda sıyah 156 mk 2 geldı on plakası yoktu 20 denızlı plakalı arac  arkamdaydı yolda görunce bı anda sevındım trafıkte kalkdık baya bır sonra ben emnıyet serıdne gırdım onume gecsın dıe kornaya falan bastım yanyanaydık zaten bayramlasamadık bıle uzuldum ark buradaysa selamlar
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

ar.159

bayram tatili boyunca ist-denizli yolunda en az 10 alfaya selam verdim sonuç tek karşılık gerçekten başlık gibi alfa selamı bitmiş. o karşılığı verende mk1 156 idi ve bence gerçek alfistinin son aldığı araba o idi. ancak onlardan selam alabiliyorum sonrasında ki mk2 156- 159 - guiletta mito sahiplerinin içinde çok büyük çoğunluk alfa ruhuna sahip değil sadece arabayı beğendikleri yada mantıklı geldikleri için almışlar alfa tarihinden haberleri yok ve işin ilginci bu saydığım modellerin hepsi koç dönemine denk geliyor anlaşılan zeytinoğlu bu işi çok daha iyi yapıyormuş hele o ilk alfamı aldığımda kütahya-bozüyük yolu arasındaki alfaevi nasıl sevindirirdi beni
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

depeche101

Valla bana mı denk geliyor bilmiyorum ama ben genelde selam verdiğim Alfalardan lardan karşılık alıyorum .
Oranlarsak 10/7 diyebilirim.

sp4rc0

Geçen 2 gün ardı ardına 2 adet 16 plaka mk1 gördüm, biri Manisa'da biri İzmir'de ama ikisi de fıss..

Limite yakın döndüğüm viraja girmeden önce 500mt. geriden selektör yapıp yol isteyen 16 plaka 156lı arkadaş burada ise haberi olsun, ben her gün o virajdan geçiyorum.. Geçemeyeceğin yerde gereksiz yere yol isteyeceğine selam için kullan o selektörü   :asagi-ok:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

huseyinsimsek

Antalyada son anda gördüğüm GT kullanan arkadaşa selam veremedim kusura bakmasın:) Bir de 147 ile karşılaştık Fener caddesinde. Korna yaptım.
Eşimden gelen tepki: Kime selam verdin.
Ben: Tanımıyorum
Eşim: Niye selam verdin peki?
Ben: Alfa kullananlar arasında bir gelenek.
Eşim: Siz erkekler çok komiksiniz :)
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

tugrules

Altunizade de 1 dk içinde önce lacivert çok güzel duran bi 147 gördüm.peşine belki ilk defa hayatımda spider gördüm.peşine de 159 gördüm.loto kazanmak daha yüksek ihtimal heralde.

Hiçbirine selam vermedim.Hepsine selam burdan :D

147 muhteşemdi hakkaten lacivert renk çok iyiymiş.

kırmızı spiderla yan yana geldim baya bi kestim aracı selam vericektim kadın sürüyodu neyse dedim.

159 a pek bakmadım o da bastı gitti.

giulietta kullanıyorum pek selam verilmiyo nedense bu araçla.diğer sürücülerden bekliyosun.psikolog arkadaşlar açıklasın bunu :D

chao

Malesef hala mito ve giu kullanicilarindan selam alamamaya devam :) zaten bende vermiyorum artik :) 147-156 gorursem bos gecmiyorum
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

universeee

You are not allowed to view links. Register or Login
Malesef hala mito ve giu kullanicilarindan selam alamamaya devam :) zaten bende vermiyorum artik :) 147-156 gorursem bos gecmiyorum
Bugüne kadar kaç tanesine selam verdim sayısını bilmiyorum ama sadece 1 tanesi karşılık verdi. Dediğiniz gibi 147 ve 156'larda falan bu oran çok daha yüksek.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

chao

dün bir Şahin bana ısrarla selam verdi :D ben de karşılık verdim çocuğun içinde bir Alfa sevgisi var da mı verdi geyiğine mi bilmiyorum :D :D
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Murad

dün bir Şahin bana ısrarla selam verdi :D ben de karşılık verdim çocuğun içinde bir Alfa sevgisi var da mı verdi geyiğine mi bilmiyorum :D :D
kesin alfacıdır.
benimde eski araçlarımda hep alfalara selam veresim geliyordu :)

max-ime

Cuma günü Aşti'den Eskişehir Yolu'na dönüşte açık mavi renkte 147li bir arkadaş selamımı aldı, ben geç farkettim ama karşı selamda verdim :)

Burdan tekrar teşekkür ediyorum.

huseyinsimsek

Aracım şu anda bakımda ve kayın pederimin aracını kullanıyorum. Bu süreçte hiç karşılaşmadığım kadar Alfa Romeo'yla karşılaştım. Herseferinde selam verecek oluyorum sonra başka araçta olduğumu farkediyorum. Ne alaka demesinler diye vazgeçiyorum :)
156 2.0 TS - 1998

Murad

Cumartesi günü saat 12:00 civarı taksime doğru çıkarken yanımdan bir GT geçti. defalarca kornaladım ama pek oralı olmadı :) Gui mito olsa takmazdım ama GT olunca içerledim açıkçası :) Birde benim araç fark edilmeyecek bir araç olsa neyse :P

iskoc

bebekte mavi renk bir mitoya selektör yaptım.aynı şekilde karşılık geldi.(orta yaş üstü bir bayan kullanıcıydı)
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

tolga_ozhan

Cumartesi günü saat 12:00 civarı taksime doğru çıkarken yanımdan bir GT geçti. defalarca kornaladım ama pek oralı olmadı :) Gui mito olsa takmazdım ama GT olunca içerledim açıkçası :) Birde benim araç fark edilmeyecek bir araç olsa neyse :P

Mavi miydi GT?

tolga_ozhan

bebekte mavi renk bir mitoya selektör yaptım.aynı şekilde karşılık geldi.(orta yaş üstü bir bayan kullanıcıydı)

Kullanıcı adını hatırlamıyorum ama forumumuza üye birisi kendisi. Hatta en son yaptığımız piknik organizasyonuna da gelmişti.

iskoc

Kullanıcı adını hatırlamıyorum ama forumumuza üye birisi kendisi. Hatta en son yaptığımız piknik organizasyonuna da gelmişti.

helal olsun valla ne diyelim   :yukari-ok:
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Murad

Mavi miydi GT?
onu yazmayı unutmuşum. araç siyahtı.

Gouki

Şule hanım olabilir.

tolga_ozhan

Mavi miydi GT?

Bende cumartesi günü 12 gibi taksime gidiyordum ama benimki gece 12 :)

Murad

Mavi miydi GT?

Bende cumartesi günü 12 gibi taksime gidiyordum ama benimki gece 12 :)
Ben gündüz 12 den bahsettim. :) Hatunu işe götürüyordum.

huseyinsimsek

Bugün arabamı aldım servisten. Yolda giderken biri kırmızı biri beyaz iki giulietta'ya selam verdim. İkisi de bayandı tabi geri selam alamadım :) Haliyle selamdan falan haberleri de varmış gibi durmuyordu zaten :) Baktılar sadece "ne alaka" der gibi :)
156 2.0 TS - 1998

rcpydmr

bartında bıle alfa cogaldı selam verıyorum böm böm suratıma bakıyorlar =))))
74 BU 007