Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_hulusi

3 yıl boyunca çok az selam karşılığı aldım. Dün Ümraniye de siyah mk2 156 selamımı aldı... sağolsun.
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

blackgear

Bugün anladım ki selam işi sakat iş  :lol:

Alfa kullanıcısına selam vereyim dedim, adam beni dövecekti resmen... You are not allowed to view links. Register or Login

ahmetali

Herkese selam,

Bugün ömrüm boyunca unutamayacağım o kadar güzel bir Alfa Selamı aldım ki bütün işi gücü bırakıp sizlerle paylaşmak istedim.

Bir süredir işler benim için gerçekten iyi gitmiyordu. Turizmciyim ve sektörün durumu beni derinden vurdu. Hiç beklemediğim bir anda işsiz kaldım. 3 aydır kendi işimi kurma çabalarım sebebiyle foruma nadiren girebiliyordum. Aracım ile ilgili planlarımı askıya almak zorunda kaldım ve aracıma her bindiğimde yapmak isteyip de yapamadıklarımdan dolayı adeta içim sızlıyordu. Aracıma hak ettiği değeri özeni gösteremiyordum. Hayalimdeki Alfistilikten çok uzaktım.

Oturduğum sitede aracımı hep belirli bir yere park etmeye özen gösteririm. Bu rutinimi sadece bir Alfa'nın yanı boşsa bozar ve mutlaka aracımı diğer Alfa'nın yanına park ederim. Kendimce bir keyif verirdi bu durum. Dün yine aracımı her zamanki yerine park ediyordum. Üstelik yanımda da çok şık siyah bir Gui park etmişti. Hem her zamanki yerime park etmenin hem de yanımda başka bir Alfa Romeo'nun durmasının verdiği keyifle arkama baka baka apartmana girdim. Bugün işlerimi halletmek için evden çıktım arabama yöneldim. Önce yağını kontrol ettim. Tam kaputu kapatıp aracıma binecekken arabanın sileceğine özenle yerleştirilmiş siyah bir kutu fark ettim. Hemen kutuyu aldım üzerinde Alfa Romeo logosu vardı. Heyecandan elim titriyordu. Kutuyu açtım içinde ajanda, anahtarlık, USB stick ve NatGeo tarafından Alfa Romeo için hazırlanmış bir tatil kitapçığı vardı. Hepsi Alfa Romeo logolu çok özel bir set. Gözlerime inanamıyordum etrafıma bakındım hiç kimse yoktu, hiç bir Alfa yoktu. Kutuyu tekrar açıp herhangi bir not kimin bıraktığına dair bir bilgi aradım. Bulamadım. Arabanın etrafına baktım, yine hiç bir not bulamadım.İçimde müthiş bir heyecan , yüzümde engel olamadığım bir gülümseme vardı. Bu yazıyı yazarken hala heyecanıma ve yüzümdeki gülümsemeye engel olamıyorum ve engel olmak da istemiyorum.

Bu ne güzel bir selam, ne güzel bir Alfisti ruhudur! Ve bu güzelliği yapan insanın kendini hiç belli etmek istememesi ne güzel bir naifliktir! Eğer ki bu yazıyı okuyorsa ona yüzlerce binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu kadar zor bir zamanımda, sadece olumsuzlukların etrafımda olduğu bir dönemde bana öyle güzel bir an yaşattın ki artık her şey için daha fazla ümidim var. Umarım en kısa zamanda tanışma şansımız olur.

R.I.P. Ayrton Senna
Respect Niki Lauda

Kurzuk

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese selam,

Bugün ömrüm boyunca unutamayacağım o kadar güzel bir Alfa Selamı aldım ki bütün işi gücü bırakıp sizlerle paylaşmak istedim.

Bir süredir işler benim için gerçekten iyi gitmiyordu. Turizmciyim ve sektörün durumu beni derinden vurdu. Hiç beklemediğim bir anda işsiz kaldım. 3 aydır kendi işimi kurma çabalarım sebebiyle foruma nadiren girebiliyordum. Aracım ile ilgili planlarımı askıya almak zorunda kaldım ve aracıma her bindiğimde yapmak isteyip de yapamadıklarımdan dolayı adeta içim sızlıyordu. Aracıma hak ettiği değeri özeni gösteremiyordum. Hayalimdeki Alfistilikten çok uzaktım.

Oturduğum sitede aracımı hep belirli bir yere park etmeye özen gösteririm. Bu rutinimi sadece bir Alfa'nın yanı boşsa bozar ve mutlaka aracımı diğer Alfa'nın yanına park ederim. Kendimce bir keyif verirdi bu durum. Dün yine aracımı her zamanki yerine park ediyordum. Üstelik yanımda da çok şık siyah bir Gui park etmişti. Hem her zamanki yerime park etmenin hem de yanımda başka bir Alfa Romeo'nun durmasının verdiği keyifle arkama baka baka apartmana girdim. Bugün işlerimi halletmek için evden çıktım arabama yöneldim. Önce yağını kontrol ettim. Tam kaputu kapatıp aracıma binecekken arabanın sileceğine özenle yerleştirilmiş siyah bir kutu fark ettim. Hemen kutuyu aldım üzerinde Alfa Romeo logosu vardı. Heyecandan elim titriyordu. Kutuyu açtım içinde ajanda, anahtarlık, USB stick ve NatGeo tarafından Alfa Romeo için hazırlanmış bir tatil kitapçığı vardı. Hepsi Alfa Romeo logolu çok özel bir set. Gözlerime inanamıyordum etrafıma bakındım hiç kimse yoktu, hiç bir Alfa yoktu. Kutuyu tekrar açıp herhangi bir not kimin bıraktığına dair bir bilgi aradım. Bulamadım. Arabanın etrafına baktım, yine hiç bir not bulamadım.İçimde müthiş bir heyecan , yüzümde engel olamadığım bir gülümseme vardı. Bu yazıyı yazarken hala heyecanıma ve yüzümdeki gülümsemeye engel olamıyorum ve engel olmak da istemiyorum.

Bu ne güzel bir selam, ne güzel bir Alfisti ruhudur! Ve bu güzelliği yapan insanın kendini hiç belli etmek istememesi ne güzel bir naifliktir! Eğer ki bu yazıyı okuyorsa ona yüzlerce binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu kadar zor bir zamanımda, sadece olumsuzlukların etrafımda olduğu bir dönemde bana öyle güzel bir an yaşattın ki artık her şey için daha fazla ümidim var. Umarım en kısa zamanda tanışma şansımız olur.

Vay be helal olsun! İşte bu ruhtur, inceliktir bizi birleştiren.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ertena

Kime korna çalsam selektör yapsam karşılık alamadım. Bu hikaye kaybolan inancımı yeşertmeye yeter mi bilemiyorum

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

sbk0655

Bugün anladım ki selam işi sakat iş 

Alfa kullanıcısına selam vereyim dedim, adam beni dövecekti resmen... You are not allowed to view links. Register or Login
Sen selamı yanlış verdin kardes , nizami  bir şekilde sinyalini vermiş cebe girmiş haldeyken öyle uzun ve tek sefer korna çalınir mı? Bende haliyle ne var .... modunda indim.Neyse ki sen çıktın.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackgear

Sen selamı yanlış verdin kardes , nizami  bir şekilde sinyalini vermiş cebe girmiş haldeyken öyle uzun ve tek sefer korna çalınir mı? Bende haliyle ne var .... modunda indim.Neyse ki sen çıktın.

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni GATA' nın altındaki ışıklardan itibaren takipteydim aga. Korna çaldım duymadın, yanımdan fırladın geçtin, sonra Adese' nin orada sana yetişecem diye ne yardırdım varya :D Araba ve lastiklere de yeni sayılırım zaten... Arkadandan sellektör de yaptım, yookkk... Artık o heyecanla nasıl asıldıysam kornaya :D

sbk0655

Seni GATA' nın altındaki ışıklardan itibaren takipteydim aga. Korna çaldım duymadın, yanımdan fırladın geçtin, sonra Adese' nin orada sana yetişecem diye ne yardırdım varya :D Araba ve lastiklere de yeni sayılırım zaten... Arkadandan sellektör de yaptım, yookkk... Artık o heyecanla nasıl asıldıysam kornaya :D
Cok bekletmistim arkadasi o yuzden biraz tempolu gidiyordum , farketmemisim.

emreyilik

Cok zarif bir hareket. Tebrik ederim o arkadasi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Alfa Romeo 147 Collezione

radar54

Hafta sonu forum Aydın karşısındaki shellde selamlaşıp sohbet ettiğimiz 09EM658 plakalı mavi 146 sahibi buradaysa tekrardan selamlar.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

furkan_topay

Sabah 8 civarı Beşevler meydandan Gazi Üniversitesine giden yolda beyaz Giu ile selamlaştık. 06 EB .... plakalı. Sanırım forumdan,tekrar selamlar.
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive SP2
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Benim abi son anda farkettim uzunlarını biraz geç bastım dörtlere :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

furkan_topay

You are not allowed to view links. Register or Login Benim abi son anda farkettim uzunlarını biraz geç bastım dörtlere :D
Köprüye girmeden gördüm hemen. Maşallahı var. Kazasız belasız inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alfa Romeo 147       2007 1.6TS  Blackline
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Collezione
Alfa Romeo Giulietta 2011 1.4MA Distinctive
Alfa Romeo 147       2008 1.6TS  Distinctive
Alfa Romeo 147       2006 1.6TS  Blackline

ssg

Köprüye girmeden gördüm hemen. Maşallahı var. Kazasız belasız inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağolun teşekkür ederim. Sizin kırmızıda çok güzeldi gözüm kaldı :) :nazar:
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

radar54

Aydın Adnan Menderes Bulvarı'nda ilk kez selamımı alan 09 DN 553 plakalı siyah 156 sahibi buradaysa selamlar.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

zafers

3 yıl boyunca çok az selam karşılığı aldım. Dün Ümraniye de siyah mk2 156 selamımı aldı... sağolsun.

biraz gec oldu ama tekrar selamlar  :arkadasim:
ZAFER SIDAL
2004 156 1.6TS
2011 Giulietta 1.4Ma
2017 Giulia Veloce Q4
34TA0004

Cihan82

Ben de şansımı deniyorum bazen ama henüz selamımı alan olmadı :) Bir buluşma yapıp topluca selamlaşsak mı ne yapsak :)
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

Uurmayuk

16 cvl 17 güzel yolculuk ritüeliydi, burdaysan selamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

akıllı

16 NS 15X plakalı siyah 159, o makaslara girerken arkanda senin kadar birine daha yer var mı diye bak. Eve dönmesem Bursanın diğer ucundan çıkardık. Buralardaysan selamlar, değilsen buyur...  :haydi:

gokhankaradas

Gecen gece uygulama yaparken siyah bi gulietta sahibine gbt sordum baktım arabaya ama forum stickeri yoktu o yüzden bir şey demedim. 😀😀

octinum

Gecen gece uygulama yaparken siyah bi gulietta sahibine gbt sordum baktım arabaya ama forum stickeri yoktu o yüzden bir şey demedim. 😀😀
Bir forum stickeri ayarlasak belki olacak. Bende de yok. :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kibitzer

Bugün Esenler Otogar civarındaki çevreyolundan Basın Ekspress'de 212'nin oraya kadar siyah 147 Q2 ile neredeyse sürekli yan yana, önlü arkalı gittik. AlfistiTurkey stickeri vardı, sürekli bakıp gözgöze gelmeye çalışmama rağmen hiç dönüp bakmadı bile...  :'(
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

akıllı

Sanırım dün sabahtı. Uludağ Üniversitesi Özlüce kapısından çıkan beyaz 159 ve bugün sabah çevre yolunda gördüğüm 16 JS x71 di sanırım, siyah 159, buralarda iseniz selam vereyim. Bu arada gözüme çarpıyor epey de bir Giulietta çok var burada. Sanki Bursa'da da epey alfa var ama buralarda değiller sanki.

You are not allowed to view links. Register or Login bende bakıyorum ama pek sallamıyorlar. Hatta siyah 159 sol yanımdan direk gazladı. hiç haber maber yok.

Ormanci

KY 7689 idi sanırım plaka, Kozyatağı Çebi Sitesi'nde oturan vatandaş kimdi :) Dün hanımın amcasına giderken nefret ettiğim bir hareket yapıp ters yöne girdim, kendisi de sağolsun bekleyip bana yol verdi, sonra bi tık selektör yaptı, ben de yapıp korna çaldım ama sanki yol vermesine teşekkür gibi oldu :)

Buralarda ise selamlar tekrardan, durup bakıp adam gibi selam da veremedim kusura bakmasın lütfen :)

cAn16

@Adza ugur kardeşim dün selamı aldığın için eyvallah ;)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp