Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALFAŞK

ümitköy de 06 MVV diye başlayan sonunu hatırlayamadığım  mk2 156 ile selamlaşmaya çalıştım yok ne yapıyorsun der gibi baktı geçti
bundan sonra bana selam verene karşılık var ben vermiyorum arkadaş  >:(
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

blueoyester

yolda bi alfa görünce sevinip selam veriyosun ama adam garip garip bakıyo. bu aralar selam verdiğim hiç bir alfa geri selam vermedi. insan kızıyo ama ben yinede selam vermeye devam ediyorum. belki işin duygusal yanını alfa tutkusunu anlarlar.
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

berkaykcr

Altın yolda baya bir beyaz Giulietta ile arkali Onlu olarak gittik Bornovaya dönerken çıkarıp elini selam verdi bende korna çalarak karşılık verdim aramızdan ise selam olsun :)

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta

kuheylan35

Kocaeli yahyakaptan kavşakTa gördüğüm selamlastigimiz 41 plaka 147 li arakadas burdaysa tekrar selamlar. Yolun devamında derince battıciktidan sonra gördüğüm 34 guiletta aramızda ise onlara da tekrar selamlar.beyaz mkII ss 156 35 duf 78

DcD-Semih

Plakasına nedense bakmadım saf gibi ama bugün öğleden sonra Kadıköy'de kum grisi bir 147 ile selamlaştım yanımdan geçerken bir güzel aracını süzdüm karşılığında korna ile selam aldım ve korna ile selam verdim. Yanlışlıkla biraz uzun oldu korna ama kusuruma bakmasın, buralardaysa tekrardan selamlar  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

blackpearl

You are not allowed to view links. Register or Login
Plakasına nedense bakmadım saf gibi ama bugün öğleden sonra Kadıköy'de kum grisi bir 147 ile selamlaştım yanımdan geçerken bir güzel aracını süzdüm karşılığında korna ile selam aldım ve korna ile selam verdim. Yanlışlıkla biraz uzun oldu korna ama kusuruma bakmasın, buralardaysa tekrardan selamlar  :)

o bendim :) rıhtımda ışıklarda önümde gidiyordun, aralardan sıyrılarak geldim arkana :) ışıklarda bir süre önlü arkalı durduk ;) bu arada benim araba o kadar kirli ki gri gibi görünmüş :D aslında jarama siyahıdır kendisi :D vizeler bitsin ilk iş temizliğe girişeceğim :D
2005 MKII 147 Nero Metallico Jarama 06/2012-09/2014
1996 PHI GTV 2.0 V6 TB Rosso Proteo 09/2017-10/2019
2005 MKII 156 Grigio Luce Di Amalfi 02/2020 -

DcD-Semih

o bendim :) rıhtımda ışıklarda önümde gidiyordun, aralardan sıyrılarak geldim arkana :) ışıklarda bir süre önlü arkalı durduk ;) bu arada benim araba o kadar kirli ki gri gibi görünmüş :D aslında jarama siyahıdır kendisi :D vizeler bitsin ilk iş temizliğe girişeceğim :D

Hocam yanımdakilerle muhabbete dalmıştım arkamdan geldiğini hiç farketmedim yanımdan geçene kadar, kirli falan ama çok güzel görünüyordu maşallah  :). Ben dışarı çıkmaya utanıyorum bi yıkatamadım ön jant balata tozundan gunmetal rengine döndü  :D
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Doğa Tosun

bugün Arda abiyi gördüm Golbaşı tarafında 06 AR 7112 (sayı kısmından tam emin değilim)
mk2 156 2.0 ts, selam vermeye çalıştım ama farketmedi :)

Gölbaşı, Ümitköy, İncek, Çayyolu, Çukurambar, Etlik, Batıkent semtlerinde siyah e36 320i sellektörü falan görürseniz o size selam vermeye çalışan benim :) 06BFT68
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Deniz

Bu sabah başı büyük yolundan fındıklı kent plus yolunda 34 HN 3457 plakalı beyaz gui ile beraber geldik kendisi kent plus önünde aracını park etti yanından geçerken korna ile selam verdim fakat oralı bile olmadı araç sahibi burada ise sitemlerimi bildiriyorum kendisine.

Ormanci

2-3 gün önceydi sanırım, Suadiye civarında Minibüs Yolu'ndan ışıklardan ara sokağa bir 166 ile beraber döndük, gri, alçak, jantlı falan filan güzel görünen bi aletti.

Kırmızıda geçen aptal motosikletlinin biri, biz peş peşe sokağa girerken aramızdan geçmeye çalışınca ben de korna ve selektöre abandım.

Sanırım kendisi de ona yaptım sandı, böyle bi "noluyo" gibisinden önümde yavaşladı, sonra devam ettik.

Selam yerine sövme gibi oldu, buralardaysa yanlış anlamasın :D

agucba

Salı günü kullandığım şirkete ait rengi solmuş kırmızı bir Opel Corsa ile, kısa sürede hiç karşılaşmadığım kadar çok Alfa ile karşılaştım. Hepsine selektör yaptım, hiç birinden haliyle cevap gelmedi.  :)

///////////////

Bandırmalı

Sanırım aracınız Opel diyerek ciddiye almamışlardır.
Şaka bir tarafa gerçekten bazen durdurup ALFA selamını anlatasım geliyor.
Ama her ALFA ya binen de bu ALFİSTi ruhu olmuyor.
06 EF 773 2006 159
ALFA AŞKI CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR..

[url="https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414"]https://www.alfistiturkey.net/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-ef-773-artik-istanbul'da/msg442414/#msg442414[/url]

Qadesh

Eryaman göksu tarafında doğa'nın sarı 159 u ve selamını geç farkettim ama sonradan verdim selamımı. Tekrardan selamlar :-)
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Samet89

Eryamanda selam veren görmedim:) ne 06 ar 7155 ne TIM 59 ne mitosu ne sarı 159:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Murad

Bu sabah Unkapanında gördüğüm siyah gt. Sanırım plakan bs idi. Arkana geçtim sellektör yaptım, yanına geçip korna çaldım yok tınlamadın :) Eşimden de neden adama korna çalıyorsun diye fırça yedim sayende :) Buradaysan  :alkis:

ahmet_hulusi

Pazargünü saat 12:30 sularında İstanbul Avrupa-Anadolu FSM çıkışında 06 Plakalı Kırmızı Alfa 147 'ye dörtlü yaktım, sellektör yaptım adam bana selam vereceğine benden kaçtı yahu, acaba gel kapışak diye mi algıladı :)
2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Ormanci

Ben artık selam vermek için kasmıyorum.

Çünkü millet Giu sürücülerine sitem ediyor ama bugüne kadar gördüğüm birçok 156, 147, 166 sürücüsünden de selam melam almadım. Üstelik araçlar hani böyle bilmeyen amcanın biri almış da kullanıyor modunda da değil. Yok kimisi jantlı, kimisi alçak, bakımlı, cart curt... Arabayı bilenlerin içinde bulunduğu araçlar yani. Çok az kişiyle selamlaşmışızdır.

Artık bi Alfa geçerken sadece izliyorum, tetikte bekliyorum :) Selam verirse kaçırmayayım diye...

ugursahin90

Bu sabah Gaziosmanpaşa da bordo bi 146 gördüm fakat işe geç kaldığımdan ve tam o sırada farklı yönlere döndüğümüzden selam veremedim buralardaysa kusura bakmasın son anda farkettim alfa olduğunu.

canunal

Dün Tuzla tarafında yan yolda ki cll (sanırım) plakalı mito ile selamlaştık burdan da selam olsun :)

VLKNYKSLN

bende dün kocaeli arasta park ın orda korna caldım falan " nabıyo bu denyo der gibi tip tip baktı,o arkadaşa burdan selam" ...

muuji

Maalesef, özellikle yeni alfa sahiplerinin çoğu bu selam geleneğini bilmiyor. Ben de şaşıran yüzlerle, tuhaf tuhaf bakan insanlarla, ya da bunu ' kapışma ' şeklinde algılayanlarla karşılaşmaktan çok sıkıldım artık.
Özellikle bir kadın sürücünün selam vermesi daha da ilginç geliyor insanlara... Her seferinde bu sondu diyorum, bir sonraki görüşümde yine dayanamıyorum :)
Mito 1.4 TB 155 Hp

h.t

Ben dün 06 MAA plaka strombilo gri mk2 147 ye selam verdim ama sürenin kız olduğunu başta görmedim zaten oda karşılık vermedi şaşırmadım o yüzden :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

canunal

Cayirova-sekerpinar gosb yolunun üstünde ki arka yolda cuma 18 gibi selamlastigim 41 plakali 2.0 156 burda mi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Utku

Yoncasi janti aynasi egzosu, rengi, arabamin birebir aynisi ile atakoy bahcelievler istikametinde bir sure  beraber gittigimiz 34 jg 159, buralardaysa tekrar selamlar.insan tuhaf oluyor yolda izlerken ama ne kadar guzel bi araca sahip oldugunu tekrar anliyorsun :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

misket

Cumartesi akşamüzeri karşılaştığımızda bana yol verirken selamlaştığımız jantları beyaz, rengi siyah 07GM plakalı 156 sahibi arkadaşıma buradan selamlar  :)

yer : 1e1 arkası Konyaaltı-Antalya
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]