Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkvrl

Yeni yılın ilk banyosunu yaptı oldukça detaylı bir temizlikten geçti ve otoparka çekildi.
Alfa Romeo Mito QV Beyaz (2011)

Oğuz

1 hafta yattıktan sonra marşına bastık, motoru ısıttık, ufaktan turlayıp otoparka geri koyduk.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Doğa Tosun

nerdeyse 1 haftadır yatan aslanımızla (GT) biraz gezdik, az önce yuvasına bıraktık.
aldığımda 11,4 olan ortalamayı 8,2'ye düşürüp bıraktım.

bu Selespeed denen şey varya..   :yukari-ok:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

chao

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün artık film olayını halledicez.. Yılbaşı sağolsun şirket yarım gün, öğlen gidip kızın yeni yıl hediyesini vereyim  :alkis: :alfisti:
Resim de isteriz :)

önler 1 arkalar 2 :) yaptırdıktan sonra arkaları 2 yaptırdığıma biraz pişman oldum, gece karanlık yerlerde park vs. olaylarında dikkatli olmak gerekiyor :)zamanla göz alışır herhaldeçç

bu arada emanetin geldi, bende :)
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

Oğuz

Tam yandan foto var mı ? Bir de çift çıkış isteriz. :)
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Murad

Bugün artık film olayını halledicez.. Yılbaşı sağolsun şirket yarım gün, öğlen gidip kızın yeni yıl hediyesini vereyim  :alkis: :alfisti:
Resim de isteriz :)

önler 1 arkalar 2 :) yaptırdıktan sonra arkaları 2 yaptırdığıma biraz pişman oldum, gece karanlık yerlerde park vs. olaylarında dikkatli olmak gerekiyor :)zamanla göz alışır herhaldeçç

Harika olmuş kardeşim. İyi günlerde kullan.

Tolga033

Difüzörle dahada güzel olur.  :)  :nazar:

mahoretti

zürefanın düşkünü, beyaz giyer kış günü...

berkaykcr

Yıkandı paklandı bizim milletimiz sağolsun yerleri yıkamayı cok sevıyo sokakları caddeleri yine pislendi   >:(
Smoke Giulietta

ATA

Sen arabani yikiyon onlarda sokaklari :)) benim daha kotu arabayi otoparkta yikayinca, kendi islattiğim yerden geçiyorum mecburen :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Gouki

Hayırlı olsun abi filmler :clover:

berkaykcr

Sen arabani yikiyon onlarda sokaklari :)) benim daha kotu arabayi otoparkta yikayinca, kendi islattiğim yerden geçiyorum mecburen :)

Bu ise bir son verelim arabayı uçurmam gerek :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login
Smoke Giulietta

Kibitzer

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bugün bagaj havuzum geldi. Beklediğim kadar kaliteli değil ama fena da değil :))

Sent from my iPhone using You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

milano 75

şanzıman indirdik yine :-[bu sefer gebzede arkadaşın tamirhanede,cumartesi akşam tam caddeye çıkmaya niyetlenmişken ya bu balata kaçırıyo bi kaçgündür,nedendir debriyaj mı ayarsız,aha bu yağ nerden akmış,dur bi  bakak derken tamamen sıyırdık baskıyı,4 ayda baskımı gider kardeşim,hayır başkası olsa ne acemiliğini bırakırım ne kamilliğini :))bugün söktük beraberce şanzımanı(bu işlerden fene zevk alıyorum)balata komple yanık,baskı 2 parça ve volan çizikler içinde.yalnız zeki usta aldığım baskıyı beğenmemişti,aldık artık diye You are not allowed to view links. Register or Login idüğü belirsiz şeye 400 tl bayılmıştım.baskı sağlam çıksaydı(öyle ümit ediyorduk)yarı bronz yarı organik çaktırcaktım,mecburen yeni set aldık 500 tl ye zorla valeo orjinal,akşam geldi,yarın takcaz bakalı,volantı tornada sildirdik,inşallah sıkıntı sadece odurda bu sefer baskıdan randıman alırız.söktüğüm balatanın markası AA (içindeki amblem öyle).valeo larında nette gördüğüm kadarıyla çakmaları falan varmış,yada kore üretimi olanlar zayıfmış,özellikle kontrol ettim bunu avrupa üretim 2005 tarihli
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

iskoc

şanzıman indirdik yine :-[bu sefer gebzede arkadaşın tamirhanede,cumartesi akşam tam caddeye çıkmaya niyetlenmişken ya bu balata kaçırıyo bi kaçgündür,nedendir debriyaj mı ayarsız,aha bu yağ nerden akmış,dur bi  bakak derken tamamen sıyırdık baskıyı,4 ayda baskımı gider kardeşim,hayır başkası olsa ne acemiliğini bırakırım ne kamilliğini :))bugün söktük beraberce şanzımanı(bu işlerden fene zevk alıyorum)balata komple yanık,baskı 2 parça ve volan çizikler içinde.yalnız zeki usta aldığım baskıyı beğenmemişti,aldık artık diye You are not allowed to view links. Register or Login idüğü belirsiz şeye 400 tl bayılmıştım.baskı sağlam çıksaydı(öyle ümit ediyorduk)yarı bronz yarı organik çaktırcaktım,mecburen yeni set aldık 500 tl ye zorla valeo orjinal,akşam geldi,yarın takcaz bakalı,volantı tornada sildirdik,inşallah sıkıntı sadece odurda bu sefer baskıdan randıman alırız.söktüğüm balatanın markası AA (içindeki amblem öyle).valeo larında nette gördüğüm kadarıyla çakmaları falan varmış,yada kore üretimi olanlar zayıfmış,özellikle kontrol ettim bunu avrupa üretim 2005 tarihli

mehmet abi geçmiş olsun.yeni baskı çok farkedecektir..
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

milano 75

bu ikinci oldu alalı dostum.ama ilk deiştirdiğimin görüntüsüyle şimdiki valeo çok farklı duruyo,inşallah bu randıman verir,ben volan dan şüphelendim,aldırdık biraz,hayırlısı bakalım,zaten buda çabuk giderse ankara ya kargolayıp bronz,organik çaktırcam,komple seti yolluyomuşun ayar çekiyolarmış,forumlarda adı bolca geçen bi şahin usta var,ööle diyolar

mahoretti

evettttt. yeni yaşımız hayırlı uğurlu olsun.... Bu "bronz-organik çaktırma" nasıl bişey ? İlk defa duydum. Bu arada ben bugüne kadar hiç balata-şanzuman olaylarına girmedim. Bilmiyorum.

ATA

Bagaj fitilini değiştirdim ellerim hala kirden siyah öyle yaziyorum :))

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

tayfun

Ne çektin be Mehmet:)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bbaday

bugun bende 1 ay önce aldıım aracımı bugün  bakımdan çıkardım
yapılanlar:

motor yağı,yağ filtresi,varyator tamiri,ayrıcavaryator yatakları sıyırmış 80 tl ye o parca kargoyla geldi,sente ayarı,subap kapak contası,bujilerin değişimi ve mutlu 60 amper aku takıldı hepsi 790 tl tutu

milano 75

valla tayfun,çoğu araca göre hiç çekmedim:))benimkisi birazda boş vakit ve uğraşma merakından,balatanın erken yeme sebebinide tahmin edersiniz zaaten,ama valeo daha ömürlü olur sanırım,görüntü öyle gösteriyo.buda kısa giderse bronz balataya geççem,ondan sonra tam yengeç oluruz.bugün işi bitti.fren ve debriyaj ayarı yapcaz birazdan,o boşlukta ben kafamdaki ön lkip i yapmak için tamponun alt kısım ölçüsünü çıkarttım kartona,kalıp hazırlığındayım,kafaya koydum kendi fiber body kitimi yapcam bu sene ve liple başlıyorum.yüzlerce video hatmettim yarın başlıyorum kalıba.

tolga_ozhan

valla tayfun,çoğu araca göre hiç çekmedim:))benimkisi birazda boş vakit ve uğraşma merakından,balatanın erken yeme sebebinide tahmin edersiniz zaaten,ama valeo daha ömürlü olur sanırım,görüntü öyle gösteriyo.buda kısa giderse bronz balataya geççem,ondan sonra tam yengeç oluruz.bugün işi bitti.fren ve debriyaj ayarı yapcaz birazdan,o boşlukta ben kafamdaki ön lkip i yapmak için tamponun alt kısım ölçüsünü çıkarttım kartona,kalıp hazırlığındayım,kafaya koydum kendi fiber body kitimi yapcam bu sene ve liple başlıyorum.yüzlerce video hatmettim yarın başlıyorum kalıba.

Bir daha toplantı yaparsak ve senin 75'de gelirse kesinlikle en çok inceleyeceğim Alfa olacak.
75'e artık sanayide denk gelmek bile mucize oldu, özlemişim görmeyi resmen.

milano 75

inşallah dostum.ben de çoğu işiyle kendim uğraştığım için ve aslında korkulan gibi uğraşcak bişi olmadığı için en son debi ayarından beri bostancı yapmadım.şanzımanı bile arkadaşım ersinin tamirhanede elcağızlarımla indirdim beraber.çok yanlış meslek seçmişlim,yakınlarda oto aksesuar işine girersem şaşırmayın,acaip zevk alıyorum arabayla uğraşmaktan.

ozoozo

Yağını,suyunu kontrol ettim , depomuzu doldurduk antepe yolculuk başladı :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi