Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratözdemir

You are not allowed to view links. Register or Login

Vidalı sibop kapaklarımda gelmiş :) Bunlarıda söküp alırsanız yuh artık...
Hayırlı olsun :)  :nazar:
Teşekkürler :)  :alfisti:

Ugur55

Ev alma arefesinde giumu satmadan bu işin altından nasıl kalkarım sürekli bunu düşünüyorum.aklımda bu korkuyla her bindiğimde tadını cıkarmaya bakıyorum.dorduncü aracım ve ilk alfam ins ayrılmam sevdiğimden :clover: :nazar: elimde sigaram balkondan onu kesiyorum..ask bu olsa gerek..
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

francobaresi

meguiars deri koruyucu aldım ve koltuklara giriştim :) arkadaşlar m40 almak istedim fakat profesyonel ürün olduğunu benim almamın gereksiz olduğunu, amatör olarak vinil kauçuk koruyucu almamı önerdi yetkili kişi. yakın sonuç elde edersiniz dedi. Siz ne dersiniz? fark var mı iki ürün arasında

çok bariz fark var..bunu 98 model gtv konsolundada kendi arabamda da tecrübe ettim.

şöyle diyeyim, komple apc sıkılıp, fırçalanmış çitilenmiş, kiri akıtılmış konsolun üstüne parlatıcı amatör bir ürün sıkıp silin, parlatıyor güzel gözüküyor.

aynı şekilde apc ile fırçalanıp kiri akıtılmış konsola, üstüne bir de m40 sürün, hala kir çıkartmaya devam ediyor ve kiri çıkarttığı yerleri pürüzsüzleştiriyor :alkis:
düşünme al diyosun :) apc işlemi nasıl oluyo daha önce duymamıştım da :)
Cuore sportivo

sitem

Arkadaşlar yağ filtresi ile hava filtresini degistirecegim. Acaba hava filtresini kn kutuici filtre alsam ne gibi artıları olur fiyatına değer mi

erdinc147

Arkadaşlar an itibari ile tolga hocam tarafından sorun teşhis edilmiştir. Kapı yüzlerini degistiriyorum bu sebeple cam açma kapama düğmesi bölümü iptal durumda bu sebeple yaparmış. Teşekkürler tolga hocam
o yanıp sönme olayı Akü kutup başı çıktığında veya bakım zamanı geldiğinde olmuyormu ya kapı yüzleri neymiş anlayamadım açıklarsanız sevinirim :)
Kapı yüzlerinde sarkmalar olmuştu bu sebeple döşemediyse gidip bütün kapıların iç yüz bölümlerini söktüler, şoför tarafının kapı cam kontrol panelini de söktüler haliyle, sonrasında bu yanıp sönme olayı gerçekleşti tolga hocamla konuştum teknik açıklamayı yaptı ama benim anladım tek şey sebebin kontrol panelinin devre dışı kalması imiş :)
Tamam okey tahmin ettim aslında kapı döşemelerimi acaba diye sizin dediğiniz olayda cam açma panelinin devre dışı kalması bende geçenlerde akü'yü yeniledim ne olur ne olmaz diye bitmemişti aslında söküp yeni aküyü takınca km sayacanın bulunduğu ekranda yanıp sönme başladı bostancı alfa bayrak'ta aile dostumuz bir abimizin yanına uğradım ve muhabbet arasında sordum hemen akü'nün kutup başınımı söktün dedi evet abi akü'yü yeniledim dedim ne adamsın dedi akü'de ne vardı ki dedi bir şey yoktu bitmedide kafam rahat olsun diye değiştirdim dedim güldü falan bir ara gel halleder sabitleriz yanıp sönmeyi gideririz takma kafana dedi 2dkda hallederiz diyince içim rahatladı :)

sitem

Arkadaşlar günaydın herkese, uzun zamandır yapmadigim bakım işini bugünlerde yapmaya başladım arabaya.şimdi üst ve alt salincaklari değiştirmek istiyorum.orijinal çok pahalı, teknorot, flow ve  votto markaları var. En ucuzu da votto acaba votto alsam sizce nasıl olur sıkıntı olur mu...hangisini tavsiye edersiniz

Gouki

Inan

Teknorot sesi kesebilir ? yol tutuşu düzelir.TRW ise en iyisi diye biliyorum. Benim TRW ler  60.000 km sorunsuz götürdü .

sitem

Teknorot sesi kesebilir ? yol tutuşu düzelir.TRW ise en iyisi diye biliyorum. Benim TRW ler  60.000 km sorunsuz götürdü .
TRW çok pahalı teknorot alabilirim ama gıcırtının kaynağını bulamıyorum tam olarak üst salıncak mı alt salıncak mı ya da viraj demir burçları mı...

milano 75

ortadaki şeriti iptal ettim,takacağım zaman arka tampondakinide doldurcam fiberli macunla tezat olmasın.çok kalın yapmıyorum ki esneklik olsun biraz,biyere vurduğundada kırılsın,eski tampon ekim gibi darbryi yiyince başka yerleri patlatmasın.daha işi var gerçi.fırsat buldukça.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tako74

Araca yaptıklarım

MOTOR & MEKANİK :
Tam bakım
4 amirtisor
Triger set
Devirdaim
Kızdırma bujileri
Krank kasnağı
Alternatör rulmanı
Rejenerasyon

ELEKTRIK :
Zenon farlar
Led parklar
Kapı altı ledler

JANT & LASTIK :
17" jantlar
Continental lastikler

SES & GÖRÜNTÜ :
Navigasyon
Anten

PERFORMANS :
Chip box

AKSESUAR :
Ayna kapakları
App Plaka
Egzos ucu
Paspas tk.

TAMIR EDILENLER :
Egzos
Otomatik Vites topuzu
Alt muhafaza
Anten tesisatı
Arka difizör ayakları

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, hatırladıkça devam ederim.

Tarık iPhone'dan gönderdi.

tako74

Butun bunlardan sonra bir tek sol ön davlumbazim kalmıştı, bugun onuda değiştirdim. Ohhh cok sukur rahatladım.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Selimsirkeli

Bugün
Alttaki güzelim fotoda ölü pixel gibi gözümü tırmalayan
kaputtaki vernik atması için alfamın kaputunu komple boyatıyorum
Hadi bakalım hayırlısı olsun
Ruhumuz olmadan sadece birer Makine Mühendisiyiz...
34 SK 855

reunion

You are not allowed to view links. Register or Login buluşmada belki görmüşsündür benimde kaputta göçme var küçük ama gözüme batıyor. Boyatacağım yaza doğru. Ne kadar tutuyor?

csumer

Cimbom Başı Dik Yürür..

Selimsirkeli

You are not allowed to view links. Register or Login buluşmada belki görmüşsündür benimde kaputta göçme var küçük ama gözüme batıyor. Boyatacağım yaza doğru. Ne kadar tutuyor?
Ben 200 lira fiyat aldım. Benim kaput önceden birmotta boyanmış yer yer vernik atmaları başlamıştı Anlamadım yetkili servis yapamıyorsa bu işi nasıl olcak.
Ruhumuz olmadan sadece birer Makine Mühendisiyiz...
34 SK 855

FAKmito

Gouki

Tampondaki krom çıtaları da siyah yapsan? You are not allowed to view links. Register or Login

FAKmito

Tampondaki krom çıtaları da siyah yapsan? You are not allowed to view links. Register or Login

Kanka yapıcam nisan ayını bekliyorum para biriktiriyorum . O çıtanın olduğu yer kardan dolayı attı hep folyo, ön arka tampon boyatcam , bütün o siyah yerleri tekrar boyatcam kapı kolunu sökmüştüm onuda. Coilover aldim bagajda onları taktırcam, komple arabayı kaplatıp jantlarıda belki gunmetal yapıcam yaza bomba gibi girmeyi düşünüyorum :D

Muratözdemir

osm156

abı su yoncalardan ben nerden nasıl alabılırım ya ?
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

Muratözdemir

abı su yoncalardan ben nerden nasıl alabılırım ya ?

Ebayden aldım.Benim araç kırmızı bunlar şeffaf tabanlı. ama beyaz tabanlı olanların fiyatları cok degisken kalitesine göre. Amcamın araca bostancı alfardan aldık gayet güzeller.

osm156

abı net dısı elden almam lazım ızmır cıvarı falan
"Ruhumuz olmadan sadece birer makineyiz"

Muratözdemir

abı net dısı elden almam lazım ızmır cıvarı falan
Vardır illaki ama ben bilmiyorum. Belki servislerden bulabilecegin bi adres alabilirsin (alfamir ve alfa teknik mesela)

yigitekimdemir

4 adet Bilstein B6 amortisörler + Eibach 25mm yaylar + ön, orta, arka kule gergileri satın aldım. Fakat elime ulaşmadı henüz :)
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/2000-alfa-romeo-156-35-hn-291-mutluluk[/url]