Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login
İnceden bir motor temizliği yapalım dedik. Önce temizlik sonra würth motor koruyucu ile parlatma.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Elinize sağlık, yalnız twin spark kapağının nesi var. Temizlenmiyor mu, yoksa boya filan mi istiyor?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ihsanakdas

Elinize sağlık, yalnız twin spark kapağının nesi var. Temizlenmiyor mu, yoksa boya filan mi istiyor?

Artık boya zamanı gelmiş kapağın. Kulak pamuğu ile daldım aralara ancak kir değilmiş

vieri

Artık boya zamanı gelmiş kapağın. Kulak pamuğu ile daldım aralara ancak kir değilmiş

Benim motor kapağı da aynı bu renk tek çare boya  :) ama güzel olmuş..  :nazar:

krm1983

Daha önce direksiyonu takdırdıktan sonra fırsat bulup rot ayarı yaptırtmamıştım. Dün itibariyle rot balans ayarı ve lastik kontrolleri yapıldı.
Şimdi daha güvenliyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ucarozcan

Ayna kapaklarım geldi. Renk olarak jantla uyumlu. Bakalım arabanın üstünde nasıl duracak.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

ealprsln

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

krm1983

Qv scudetto sonunda takıldı.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Teşekkürler Sercan.

misket

Kızım ben ve şimşekmakuiiinni için yapmış  :)

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Kurzuk

Kızım ben ve şimşekmakuiiinni için yapmış  :)

Ooh araba büyülenmiş gibi oldu artık. Tekerine taş değmez, ellerine sağlık kızınızın
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

krm1983

Plakalık ve app plaka takıldı.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

balesanist

İftarla sahur arası biraz atıştırmasını sağladım.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

octinum

Yaylandık. :) Hemen paylaşmak istedim, yarın bir banyo yapalım daha güzel fotoğraflarla arabanın kendi konusunda detaylandırırım.

Bu arada, yaylar için teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login  :)

Kurzuk

Yaylandık. :) Hemen paylaşmak istedim, yarın bir banyo yapalım daha güzel fotoğraflarla arabanın kendi konusunda detaylandırırım.

Bu arada, yaylar için teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login  :)

Güle güle kullan Emirhan orjinal yaylarla ve bu jantlarla çok güzel durdu Bella. Elinde daha da güzelleşti.
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

octinum

Güle güle kullan Emirhan orjinal yaylarla ve bu jantlarla çok güzel durdu Bella. Elinde daha da güzelleşti.

Teşekkürler. :) Seninki gibi bir profil fotosu çekeyim artık da koyayım. Seninkini yaparken de beraber oluruz. Yaylarla ilgili ilk izlenimleri aktaracağım arabanın konusunda, fotoğraflar bir yüklensin.

Bu arada eve gelir gelmez hanımı bebeği alıp dışarı çıktım, yayları tuvaletteyken paylaştım ama başka işler de yapıldı. Bujiler sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login 'in You are not allowed to view links. Register or Login'ten gönderdiği 2.0 TS için uygun olanlarla değiştirildi; üstünden 1.6TS 105hp'liğin bujileri çıktı. :) Bir de kompresyon testi yaptım. Orta şekerli çıktı. Silindir basınçları birbirine eş ama 2018'de "2.0TS motor nasıl sıfırlanır?" rehberi yapmam gerekecek foruma. :)

KUY65

Aldığım xenonları mitoya taktım. Mitonun kisa far soketleri gerçekten işkence edici ve kablolari, kablo soketini o malum plastik parcadan gecirmek cidden cok zor oldu plastik soketi kesip soguk kaynakla tekrar oluşturduk :). Ama emeğime değdi, slikonsuz ve istediğimizde cikarabilicegimiz bir xenonumuz oldu :D
Bu da soketimiz;
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

milano 75

gece gece sahura kadar vakit geçsin diye topladığım parçalara bi göz atmışken dodiklere su zımparası geçtim,elimde malzeme var,kalıplarını alıcam koycam kenara ,lazım olunca aramayalım bi daha ,diğer malzemelerde boyanacakları günü bekliyor bi köşede 

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

agucba

Dün Alfist Servis'te yağ ve yağ filtresi değişimini gerçekleştirdik.
Biraz vakit varken muayene sebebi  ile taktığım normal ampulleri çıkartıp xenon ampulleri geri taktım. Ampuller oldukça eski olmasına rağmen normal ampullere göre fark ediyor.
Bir de deri koltuklar ve kapılardaki deri kaplamaların temizliği ve bakımı ile plastik aksamın temizliği için farklı iki temizlik maddesi aldım. Artık ne zaman kullanırım Allah bilir.  Ama Özgün'ü ziyaret ettiğimde hiç değilse içinin temiz olmasını hedefliyorum. :)

Agucba by Tapatalk

///////////////

Gouki

Dün Alfist Servis'te yağ ve yağ filtresi değişimini gerçekleştirdik.
Biraz vakit varken muayene sebebi taktığım normal ampulleri çıkartıp xenon ampulleri geri taktım. Ampuller oldukça eski olmasına rağmen normal ampulleren göre fark ediyor.
Bir de deri koltuklar ve kapılardaki deri kaplamaların temizliği ve bakımı ile plastik aksamın temizliği için farklı iki temizlik maddesi aldım. Artık ne zaman kullanırım Allah bilir.  Ama Özgün'ü ziyaret ettiğimde hiç değilse içinin temiz olmasını hedefliyorum. :)

Agucba by Tapatalk

milano 75

1 seneden fazladır araştırdığım,yapayım dediğim ama halihazırda çalışan bi parça değişimi için 400 tl civarı (2 parça) harcamamak için ertelediğim bobin değişimini yaptım,daha doğrusu parça lar geldi,fırsat bulunca takıcam kendim.arabanın üstündekiler mako taunus bobini takılıydı,daha iyisini araştırırken alttaki w124 bobinlerinin msd accel marka kuru bobinlerden daha verimli olduğunu öğrendim.kerkinme sorunum geçmezse bi ingilişz firmasında metre işi 8 mm kablo buldum,7-8 metre alıp kendim ayrlıycam uzunluklarını v.s .w124 bobinler ve bilimum yedekler ekte  :)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

156vs

sabah durduk yere EBD system failure yazısınız gördüm , araç zor çalıştı . akü bitmiş  :alkis: akü 5 yıllık çıktı yerine varta d24 blue 180 tl ye takıldı

octinum

Yürüyen aksama bir dalıp çıktık. Sol arka porya artık kilitlendi kilitlenecek endişesi vermeye başlamıştı. Sağ da çok iyi durumda olmayınca ikisini de değiştireyim dedim. Bizim ustanın alt salıncakların kafalarıyla ilgili yorumuyla beraber onlar da değişti. Alfayedek'ten sipariş vermiştim, Salı günü kargoya verilecekti ama sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login şak diye ayarladı parçaları. Dün kargodan teslim alıp bugün değişimleri yaptık.

Bir de sormuştum daha önce; gaza yüklenince İtalyan güzelinden Azer Bülbül'e dönüşüyordu araba, aks kafalarını değiştireyim demiştim ama bizim ustanın önerisiyle şimdilik tamiri yoluna gittik.

Ama enteresan bir sorun peydahlandı, alt kule gergisini takamadık.   :D Yani söktüğümüz yere tekrar oturmadı.  :duvar: Şu anda alt kule gergisi yerine birkaç milimetre uzun geliyor. Araba liftteyken daha barizdi, indirince biraz azaldı fark ama hala yerine oturmuyor. Arabayı topladıktan sonra son anda aklıma üst kule gergisinin gerdiriyor olması geldi ama artık bayram sonu o işler.

Neyse, Bella uzun yola hazır! :)

krm1983

Liman havası aldık.

ihsanakdas

Havaların iyice ısınmasıyla klima gazımızın bittiğini hissettik ve gazlandık.

shadoness

Yürüyen aksama bir dalıp çıktık. Sol arka porya artık kilitlendi kilitlenecek endişesi vermeye başlamıştı. Sağ da çok iyi durumda olmayınca ikisini de değiştireyim dedim. Bizim ustanın alt salıncakların kafalarıyla ilgili yorumuyla beraber onlar da değişti. Alfayedek'ten sipariş vermiştim, Salı günü kargoya verilecekti ama sağolsun You are not allowed to view links. Register or Login şak diye ayarladı parçaları. Dün kargodan teslim alıp bugün değişimleri yaptık.

Bir de sormuştum daha önce; gaza yüklenince İtalyan güzelinden Azer Bülbül'e dönüşüyordu araba, aks kafalarını değiştireyim demiştim ama bizim ustanın önerisiyle şimdilik tamiri yoluna gittik.

Ama enteresan bir sorun peydahlandı, alt kule gergisini takamadık.   :D Yani söktüğümüz yere tekrar oturmadı.  :duvar: Şu anda alt kule gergisi yerine birkaç milimetre uzun geliyor. Araba liftteyken daha barizdi, indirince biraz azaldı fark ama hala yerine oturmuyor. Arabayı topladıktan sonra son anda aklıma üst kule gergisinin gerdiriyor olması geldi ama artık bayram sonu o işler.

Neyse, Bella uzun yola hazır! :)
Yürüyen aksam olmuş koşan akşam :) maliyet ne tuttu hocam

Lenovo Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

octinum

Yürüyen aksam olmuş koşan akşam :) maliyet ne tuttu hocam

Lenovo Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alt kule gergisini de bir takabileyim. :)

Gocam parçalar Alfayedek.nette. salincaklarla poryalar toplam 950 gibi tuttu. 150tl de iki taraf aks kafası tamirine verdim. Artı işçilik hesaplayın, araba benim ustanın düğünde gelin arabası olacak diye para almıyor benden. :)