Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login
jantlar orjinalmi? replika mı?

Replika malesef, replikaya göre duruşu hafifliği oldukça iyi ama, aracın konusunda yazdığım gibi amaç kışı atlatmak elimdeki lastikleri değerlendirmek. Yazın bakıcam artık duruma göre.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

milano 75

dün komple su sistemi temizliği yapıp antfriz yeniledim.aslında sıkıntı kaloriferin az ısıtması,hatta rolantide nerdeyse soğuk üflemesiydi.sebep ya tıkalı petek yada lpg su bağlantı hatasıydı.2. çıktı.önce bütün hortumları açıp tayzikli su verdim her defasında bi çıkışı açık bırakarak.temiz çıktı yollar ,antfirizin faydası  ;) geçen sene boşalttığımda berbattı.tek pis alan boğaz kelebeğinden geçen ince kısımdı orayı tekrar tekrar hava takviyesiyle You are not allowed to view links. Register or Login kabını porçöz -kum-kağıt üçlüsüyle temizledim.toparlayıp su basıp tekrar bidaha boşalttım,o ara baktım kalorifer aynı.aslında ben sebebi buldum hatalı t bağlantı ama bu işlemleri yaptığım arkadaşın tamirhanesinin önü,adam bu bağlantının hatalı olduğuna ikna edemedim.yok senin petek tıkalıdır falan.o bahaneyle sistem temizlenmiş oldu.en son t bağlantıyı iptal edip su-antfiriz eklenir ve mutlu son.araba fırın :D (tamirhanede bana ait iş elbiselerim var hazırda,işe girişmeden onları giyiyorum yoksa evden kovulcaz artık  yağ lekeleri yüzünden   :)) )

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Alfadanadam

Ellerine sağlık, canavarsın :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login gıpta ediyorum sana. Ne şanslı 75 o öyle  :o

Ben bugün benim 156'nın karnını doyurdum. Geçen depoda akıl almaz trafiklere girdiğim için km başına 52 kuruş civarı çıkan tüketim bu sefer 45küsür kuruşa indi. "Motorda birşey mi var da çok yaktı" korkusu da bitti böylece :)
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

milano 75

napalım dostlar,ben onu üzersem o beni çok kötü üzer  ;) elimizden geldiğince ve vakit buldukça neşter atıyoruz sağına soluna.eski arabaları belkide bu yüzden seviyorum,uğraşılabiliyor.ilkokul son,ortaokul yıllarında bi çapraz bacak skoda kamyonetimiz vardı,direksiyonu onda öğrendim.babam pazara çıkardı onunla,kullanmaya başladıktan sonra onunla ve sonraki alman fordla çok uğraştım kendimce,çok hevesliydim.uzun zamandır böyle uğraşıcağım bi arabam olmamıştı.vakit buldukça uğraşırım artık,ya yaparız yada bozar sonra tekrar yaparız artık  :serefe:

Adalı35

Söküp temizlediğim cam düğmelerini taktım.  Çalışmayan dikiz aynası kontrol düğmesinin çalışmasını sağlamış oldum bu temizlikle.  Ayrıca jantları ve lastikleri de temizleme losyonları ile temizledim
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

tayfun

75 dahadabi usta yaptı seni bu işlerde Memo :)

krm1983

60000 bakımında motor yağı Mobil 1 5w 30, Yağ filtresi, mazot filtresi, antifiriz, triger seti v kayışı seti, devirdaim pompası değişimi yapıldı. Aracım 2011 Guiliette Jtdm

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Erdinc küflü

Ağır bakımı bitmiş hayırlısı olsun güle güle kullanınn !!!160000,260000,360000, lere

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Erdinc küflü

Eurosport  süperbike. Heryerde alfa romeo 4c ve mito ...

GooSe

Bugün @tolga_ozhan sayesinde aldığım electro crom dikiz aynasini taktirdim hazır elektrikçi deyken parkları plakalar lambalarını iç aydınlatmaları ve bagaj lambasinida beyaz yaptık bide ayak altlaruna aydınlatma yapalım araç isik paketli olsun dedik. Ayrıca cinde n yağmur sensoruyla far sensoru siparişi verdim bakalım gelince takicaz.

Motorola cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

Wolfshade1989

Alfa romeo simgeli jant gobek yapiskani ve sibop kapagi taktim :)
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

Incablue

Bugün You are not allowed to view links. Register or Login sayesinde aldığım electro crom dikiz aynasini taktirdim hazır elektrikçi deyken parkları plakalar lambalarını iç aydınlatmaları ve bagaj lambasinida beyaz yaptık bide ayak altlaruna aydınlatma yapalım araç isik paketli olsun dedik. Ayrıca cinde n yağmur sensoruyla far sensoru siparişi verdim bakalım gelince takicaz.

Motorola cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

Serhan abi, pazartesi mutlaka arabayla gel :nazar: :)

krm1983

Ağır bakımı bitmiş hayırlısı olsun güle güle kullanınn !!!160000,260000,360000, lere

Çok teşekkürler. İlk Alfam ve Alfista olmak nasıl birşey anlıyorum :)
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

milano 75

75 dahadabi usta yaptı seni bu işlerde Memo :)
sorma tayfun,temiz elbisem yok la giymeye.hepsinin bi kenarında yağ lekesi falan var

milano 75

özümüze döndük  :)) ince yanak 16 ları çıkarıp orjin 14 leri taktık.birazda konfor artık,özlemişim jantları çok hoş geldi gözüme.16 larda 17 o.z.ların yanında aldı yerini.yaza 17 o.z.ları takcam artık.

tolga_ozhan

Bu jantlar ile 10 kat daha güzel bana göre :)

TRSemih

Bunlar daha guzel ama dodikler ve karliklar abarti duruyor bu haliyle.

•Tapatalk QV•

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

Erdinc küflü

Normal dodılkler ve karlıklar modıfıyesı .guzel

Erdinc küflü

Sadece bu arac ıcın tunıng olayı hep aynı ... Benım gorduklerımm.. Hep derım zevk ve renk meselesi

DcD-Semih

özümüze döndük  :)) ince yanak 16 ları çıkarıp orjin 14 leri taktık.birazda konfor artık,özlemişim jantları çok hoş geldi gözüme.16 larda 17 o.z.ların yanında aldı yerini.yaza 17 o.z.ları takcam artık.

Hocam bende katılıyorum 14" falan ama çok daha orjinal yakışıklı olmuş, maşallah Allah nazarlardan saklasın.

145 i ilk aldığımda taktırdığım saçma sapan  jantlardan sonra Alfaya Alfa jantının neden gerektiğini daha iyi anladım :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Erdinc küflü

Dodık varsa bı aracta bence ofset olmak zorunda .. Bence : bence:

ufuk93

Bakirkoy haskayadayiz nxt yaptircaz :)

Alfisti Yunus

Bugün bebegime bir güzel pasta cila cektirdim. Isciligi çok iyi bir Autoclub Şubesi :)
[2014] Giulietta ~ 31 YF 001 ~
[IMG][url="http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg"]http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/674/508ypA.jpg[/url][/img]

Ruh halim:
[url="http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html"]http://s984.photobucket.com/user/craig90/media/Avatars/smiley90x90.gif.html[/url]

milano 75

Dodık varsa bı aracta bence ofset olmak zorunda .. Bence : bence:

ofset istiyor ama seçenek yok,ofsetli tarz jantların alayı ya 4x100 tofaş yada 5x120 bmw işi.bide ofsetli jantta harbi baba bi ofset yoksa diğer çok kollu aynı ebattaki janta göre küçük duruyo.arka tarafa 2 cm spacerla kurtarcaz görüntüuü artık.bu arada dodikler falan orjinalinde var 75 in .