0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İkamet adresi değişikliklerini tescil kuruluşuna 30 gün içinde bildirmemek 166 T
Sis lambalarını, sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakmak 77 TL
Zorunlu sigorta yaptırmamak 77 TL
Saygısız araç kullanmak, araçtan çöp atmak, seyir halinde telefon kullanmak 77 TL
Radarların yerini belirleyen veya sürücüyü ikaz eden cihazları üretmek veya ithal etmek 2 milyon 120 bin liradan 3 milyon 535 bin liraya kadar para cezası. Bu cihazları araçlarında bulunduran sürücülere ise bin 407 TL'den 2120 TL'ye kadar para cezası.
Diğer araçları riske atacak şekilde tehlikeli şerit değiştirmek 166 TL yani makas atmak, olmamış bu ceza çok yetersiz kalmış. bu makas işi trafiği o kadar tehlikeye atıyor ki anlatamam. Cezası araba ve sürücüsünün trafikten men edilmesi olmalı
cumartesı gunu ters yonden döndum nısantasında cok gec kalmıstım önemlı bı randevum vardı elımde telefon sıslerım acık kemer yok 3 tane ceza yazıcam dedı sohbet muhabbet falan derken 77 ile kurtuldum
Alıntı yapılan: redromeo156 - 10 Nisan 2013, 11:48:49cumartesı gunu ters yonden döndum nısantasında cok gec kalmıstım önemlı bı randevum vardı elımde telefon sıslerım acık kemer yok 3 tane ceza yazıcam dedı sohbet muhabbet falan derken 77 ile kurtuldum Hava karardıktan sonra mı oldu bu olay? Çünkü hava kararmadan sislere ceza yazamaz, telefon elinizde ise de yazamaz. Ters yöne girdiğinize ve kemere yazabilir ama
Adı üstünde "SİS" farı.
Son 1 aydır iş yoğunluğumdan dolayı işten saat 21 küsürlerde çıkıyorum ve ilk defa dün akşam konya yolunda saat 21 de radar gördüm. ALLAH'tan tam 120 ile gidiyordum.. Gece nöbetleri başladı haberiniz olsun