Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

Sesimiz çıkmadığı süre olacak bu...
5 TL yapsınlar..Zengir fakir belli olsuna katılmıyorum. Zengin fakir zaten belli. :)
ve fark giderek açılıyor.

10 TL yapsalar da bu millet biner arkadaş. Sesimizi çıkarmayı öğrenmemiz lazım. Ama korku devleti olduk maalesef. İnsanlar sesini çıkaramaz oldu. Fişleniyorlar.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Keox

quote:

Sesimiz çıkmadığı süre olacak bu...
5 TL yapsınlar..Zengir fakir belli olsuna katılmıyorum. Zengin fakir zaten belli. :)
ve fark giderek açılıyor.

10 TL yapsalar da bu millet biner arkadaş. Sesimizi çıkarmayı öğrenmemiz lazım. Ama korku devleti olduk maalesef. İnsanlar sesini çıkaramaz oldu. Fişleniyorlar.

bencede yazdıklarında haklısın bencede olan bize oluyor. Sesimizi çıkartmak lazım ama kaç kişiyle kim gelicek çünki genelde gelin itiraz edelim bu tür şeylere dediğimizde 1000 kişi seni destekler olay icraahta gelince yanında 10 kişi kalmaz. :(
Öyle bir ülke olduk kine yapılsa evet diyoruz yada sesimizi çıkarmıyoruz. Bu ülkeye böyle gelmedik ama sanırım böyle gitcek:(

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login

Keox

fullden yakıt alan varmı ben eski aracımla 3 kere aldım bir daha tövbe ettimde :D

Alper

quote:

fullden yakıt alan varmı ben eski aracımla 3 kere aldım bir daha tövbe ettimde :D

Noldu ki?

asklepios

ben hep 100 TL'lik alıyorum,bana hava hoş

Nonclose

Neredeyse 2 aydır ikitelli full den aliyorum.Şuanlık bir problem yok.

Keox

quote:

quote:

Noldu ki?

sefaköy fullden yakıt almıştım era vardı 3 kere depo sunu fulledim motor tekleemye başlamıştı durduğumda stop ediyor ve biraz gaza yüklendiğimde 6000 devirden sonra motordan farklı sesler geliyordu
motora baktırdım sefaköy sanayi sitesinde yakıtla alakalı dediler
depoyu boşalttım 5 km benzinle gittim sonra opetten gaz aldığımda düzelmişti o yüzden sordum belki bana denk geldi bilmiyorum şuna karar verdim ucuz etin yağnisinden ne olurki:D

147BLACK

Ve bakan bey akaryatkıtta zammın pek bir önem arzetmediğini açıklamış.
"Zam da neymiş ki" demiş!
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

alfistahakan

Kendisi benzin parası vermediği için önem arzetmiyordur.Nede olsa bekara ... boşamak kolay..
Hakan
Forever Alfa

Keox

quote:

Ve bakan bey akaryatkıtta zammın pek bir önem arzetmediğini açıklamış.
"Zam da neymiş ki" demiş!

lafa bak vatandaşın geliri arttığı için zam pek önem arz etmiyormuş demek istediği biz size 10 tl verdikya şimdi onu sizden 25 tl geri alıyoruz ne olmuşki zaten biz verdik :)

ya böyle bişiy yok gelir arttığı için miş benim gelirim artmadı bana zam yapmasınlar o zaman geliri artanlara yapsınlar tövbe tövbe  10 - 15 bin tl maaş alıyorlar tüm giderleri devlet tarafından karşılanıyor. Bu bakanlarımız kendi ceplerine bakarak enfilasyonu belirliyorlar anlaşılan :)

Orhan Isvan

Başta ABD olmak üzere gelişmiş Batı ülkelerinde benzinin neden bizdekinden kat kat ucuz olduğunu şimdi anladım: demek ki onların vatandaşlarının gelirleri bizlere göre o kadar düşükmüş de, ondanmış!

Aslında Montesqieu sayın bakanın vecizesini yıllar önce yorumlamış ama anlayana sivrisinek saz:"Toplumlar lâyık oldukları biçimde yönetilirler".

Keox

tabiki bizim cebimiz olmasada gönlümüz zengin ya ondan :D:D

EskiTüfek

Bu gece saat 24 itibariyle yürürlüğe girecek olan karar ile litre başına 5 kuruş zam yapılacak.

Keox

quote:

Bu gece saat 24 itibariyle yürürlüğe girecek olan karar ile litre başına 5 kuruş zam yapılacak.

yok artık diyorum ya :) yıl sonunda 5 tl olur

naxos

Bu benzın zamlarına karar verenlerın uygulamaya koyanların ,hesaplıyanların ,litre başına şu kadar olsun diyenlerın ,imzalıyanların
Yedi sülalesi rahat gun yüzü görmesin,burunlarından fitil fitil cıksın,
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Onur ÖZTÜRK

Benim gibi yapın bisiklete geçin rahat edin!!!!
                                                                                                                           Stile Italiano

EskiTüfek

Genel anlamda vergi yükünün hafif olması için üereten devlet olması gerekir. Şu anda devletin elinde üretim yapan ne var?

Söyleyecek çok şey varda yeri burası değil. Sonra gerçeği kabullenememekten dolayı küsüp gitmelr oluyor nedense.

quote:
Bu benzın zamlarına karar verenlerın uygulamaya koyanların ,hesaplıyanların ,litre başına şu kadar olsun diyenlerın ,imzalıyanların
Yedi sülalesi rahat gun yüzü görmesin,burunlarından fitil fitil cıksın,

Keox

eskitüfek abi ben mesajı aldım haklısın :)

naxos

Adam gibi Adeletli ve eşit vergi toplayamaz,elindeki mamulleride üç kuruşa satarsan gunu kurtarırsın
sonra dönüp kara kaplı deftere bakarsın ne var diye

sigortalı calışan
Benzin
gariban esnaf...
vs vs

Yolmaya calışırsın

Devletin esas işi üretmek değil,üretenden,kazanandan,harcayandan olabildiğince adıl bir şekilde  verrgi toplyabilmektir.
Cok uzun konular katılan olur olmaz
tek bir şeyi biliyorum

Pederlerimiz eski evlerimizin balkonunda arkadaşlarıyla muhabbet ederken aynı şeyleri konuşuyorlardır.
değişen sadece
Mekan ve zaman
Konuları aynı kaldı.?

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Keox

Kader diyelim o zaman :D

A.S.GÜMÜŞ

İyi bir site buldum, ''You are not allowed to view links. Register or Login'' , Fiyatlar sekmesinde ili ve ilçeyi girdiğinizde hangi markanın kaça sattığını gösteriyor, benzin alınacağı zaman siteye bakıp alınabilir.

Edited by - A.S.GÜMÜŞ on 30/03/2012  09:58:00

07 DH 800

myavuz

Teşekküler,2013 'de seneye benzini heralde 6 tl olarak alırız.
Gran Turismo Veloce

EskiTüfek

Hocama katılıyor ve daha iyi günlerimiz bunlar diyorum.
Register or Login" border=0>

Keox

8,5 oranında büyümüşüz dünyanın en hızlı büyüyen çinden sonra 2 ci ülkesi olmuşuz :)
Sebebi nedir acaba :)