Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

You are not allowed to view links. Register or Login
hangi aklını peynir ekmekle yemiş ,50 ye yakın fiyat vermiş.dün gazetede okumuşsunuzdur.şu 06 rte 53 plakalı hacı murat'a 275 bin tl veren olmuş.galerici 500 bin istiyormuş.
vermişler işte 50.000 TL ,öyle diyor.. :D

Müteahhitin birisi vermiştir. Nasılda ihalelerden çıkartır o parayı böyle bir yalakalıktan sonra. Milletinde q.k yaparak çıkartır misliyle masrafını..

doğru.memleketimiz de yalakalıkta sınır yok maalesef.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

alihsans

Alfa'ya almaya kalksan 500 bin versen de satmaz bu. Haç var ya.  :D
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

milano 75

yavşaklıkdan başka bişey değil,tamam ticaret erbabısın ve fırsatı değerlendiriyim diyosun,kabul.kabul de 8000 tl ye aldın kardeşim yaa.madem alıcısı var 40 a ver 50 ye You are not allowed to view links. Register or Login plakayla sınıfmı değiştirecen,bu kadar basitmi yaa
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Oğuz

Sarjimiz bitti :D
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

milano 75

aynından birtanede gebzede You are not allowed to view links. Register or Login aşamasındamı bunlar.birde yeni reno scenic gördüm gebzede kamuflajlı komple,foto alamadım.araba bildiğin brandayla dolaşıyor.

Oğuz

aynından birtanede gebzede You are not allowed to view links. Register or Login aşamasındamı bunlar.birde yeni reno scenic gördüm gebzede kamuflajlı komple,foto alamadım.araba bildiğin brandayla dolaşıyor.

Gebze'deki corolla biziz abi :D sadece gosb'da sarj istasyonu var orada sarj ettik :)

milano 75

ahahhaah.daha bugün gördüm ,ilk gördüğümde yeşil şeritler dikkatimi çekmişti,yakışıyo arabaya.birde gaziantepliler servisinde elektrikli ford You are not allowed to view links. Register or Login kadar yakıyo  :))

Oğuz

ahahhaah.daha bugün gördüm ,ilk gördüğümde yeşil şeritler dikkatimi çekmişti,yakışıyo arabaya.birde gaziantepliler servisinde elektrikli ford You are not allowed to view links. Register or Login kadar yakıyo  :))

Performansli kullanimda tam sarjda 250km falan gidiyor :D

Alper

Hakan abi diyor ki bir daha oraya takarsan şarj kirasını istiyormuş ona göre.
1 büyük bıraksın gitsin diyor bak :)

ar.159

biraz detay alsak araba hakkında
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Oğuz

biraz detay alsak araba hakkında

Araç öncelikle Toyota'nın aracı değil. Derindere Motorlu Araçlar'ın (DMA) geliştirdiği bir araç. Derindere aynı zamanda filo kiralama şirketi olduğundan ve biz de onlarla iş yaptığımızdan dolayı deneme amaçlı verdiler bu aracı.

Araç %100 elektrikli, 0 emisyon var. 1 tam şarjda kullanıma göre 250-280 km yol gidebiliyor. Araçta eco modda ayağı gazdan çekince veya fren yapınca enerji dönüşümü oluyor ,kendini şarj ediyor. 120 km civarı hıza kadar çıktık daha fazla denemedik, daha gider mi bilemiyorum çünkü araçta vites diye bir şey yok, sınırlandırılmış falan olabilir. Performanslı kullanım ciddi anlamda şarj yiyor.

Aracın aylık kirası 500 euro. Ücretsiz olarak istediğiniz bir yere şarj istasyonu da kuruyorlar.

Oğuz

Hakan abi diyor ki bir daha oraya takarsan şarj kirasını istiyormuş ona göre.
1 büyük bıraksın gitsin diyor bak :)

Hahaha geçerken uğrar bırakırım :D

Tolga033

8)

max-ime

8)

Tolga yorum çok doğru olmuş.

Alfa'nın ihtiyacı olan 159'un değil, çok yüksek satış rakamlarını kendisinden ödün vermeden piyasaya süreceği bir araca ihtiyacı var.

delıfısek

resimlerdeki araçta karar kılındığını zannetmiyorum veya benzerlik göstereceğiide, boyle araçlar hayal aleminde oluyor genelde. :duvar:

tolga_ozhan

Alfa Romeo hayal aleminden gelen araçlar üretmesiyle ünlüdür zaten.
Hayal meyal hatırlıyorum GT'nin ilk çizimleri çıktığı zaman üretilmez, konsept kalır deniyordu. Neredeyse birebir aynısı üretildi. Şimdi ne var ki GT sıradan bir tasarım diye düşünülebilir ama 2003-2004 yılları için öyle değildi.
Bunun aynısı çıkar demiyorum ama tarih tekerrürden ibaret olduğu için Alfa Romeo'nun hayal aleminden araçlar üretmesi beni çok şaşırtmayacaktır.

ar.159

vay be bu renderin bu kadar ciddi olduğunu zannetmemiştim ben bireysel bir çalışma zannettiydim yalnız arka farlar guliettanın aynısı sadece yuvarlığı çizgi çizgi yapmışlar bence yuvarlak olarakta kalabilirdi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

dah çok oynanır bununla ama şu bi gerçek maaliyetlerle ilgili üreticilerin izliyeği yol belli,mevcut modellerden muhakkak parçalar olacak,en yakında guli.şöyle hırçın bişey olsunda vaaayyy bee diyelim.

Wolfshade1989

2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

ozoozo

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

alihsans

Giulia'nın bu tasarımı çok da hayali değil bence. Duruşunu A5'e benzettim ben hatta.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

fevkalbeser12

Şu an istanbuldayım acıbadem hastanesinde. Görüşmek isteyen olursa yarın öğlene kadar buralardayım.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ATA

Pazar mesaisi abiler :(

Tapatalk
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

KAKIRMAN

Şu an istanbuldayım acıbadem hastanesinde. Görüşmek isteyen olursa yarın öğlene kadar buralardayım.
Hayırdır kardeş. Geçmiş olsun. Umarım sıkıntı yoktur You are not allowed to view links. Register or Login
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Kibitzer

Hangi Acıbadem'de? Bir problem varsa elimizden gelebilecek birşey var mıdır?
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT