Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Yollasınlar Türkiye'ye çıtır hasarlı sıfır araç diye satarlar, sıkıntı olmaz :) Hatta bazı kansız bayiiler ezik büzüğü halleder, sıfır araç diye iteler millete.
..

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login
Benim de sabah kapı zor açılıyor ama kilitten degil fitillerden. Bu sabah epey uğraştım. Kapı kolu elimde kalacak diye de zorlayamiyorum. Arka kapıyı açıp açabiliyorum. Fitiller icin ne uygulanabilir?

Sent from my iPhone using Tapatalk
fitillere silikon spreyi ideal
vazelinde donmayı önlüyo diyolar,benim sabah açılmayan kapılardan sağ ön akşamda kapanmadı  :( kağıt bantla yapıştırdım dışardan,allah verede zorlayıp dişini tırnağını kırmamış olsak.iyi yönünden bakarsakda bana gene iş çıktı  :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

delıfısek

Yollasınlar Türkiye'ye çıtır hasarlı sıfır araç diye satarlar, sıkıntı olmaz :) Hatta bazı kansız bayiiler ezik büzüğü halleder, sıfır araç diye iteler millete.

10 bin euro altına satsınlar kapış kapış gider suya girmemiş bişey olmamış. gemi içinde yatıyorlar. :)

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

erdem1904

....
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

agucba

Kimsenin kimseyi sorguladığı yok ki, herkes birbirine takılıyor sadece...  :arkadasim:

///////////////

ozoozo

Arkadaşlar sabah marşa bastım araba çalışmadı dün gece -23 leri gördük. Mazot donduğunu düşünüyoruz nasıl çözerim bu işi ? Aküyle falan ilgili hiç bir sıkıntı yok , marş falan basıyor ama yakıtı bitmiş araba gibi gır gır edip çalışmıyor. Az önce sınavdan çıkıp geri geldim güneşte var arabanın derecesi 4.5 i gösteriyordu yine çalışmadı. yemek getiren bir kurye dizel mi abi dedi , evet diyince donmuştur abi hortum,filtre,yakıt bişey dedi bekleyeceksin dedi daha yeni çıkıyor güneş zaten dedi saat 12.30 :) , özetle napmam gerek doğudaki kamyoncular gibi altına ateş yakamayacağım için bir çözüm lazım. Ufuk bauhaustan katkı maddesi al dizeller için dedi alsam mı ? Döker dökmez marşa bassam çalışır mı yada bir zararı vs olur mu ?

OZO..!!!

Doğa Tosun

Mazot dönmüştür çok büyük ihtimalle abi, okulda arkadaşın dizel Passat da donmuştu dün, demlikte su kaynatıp Arabanın altındaki karların üstüne döktük. Demliğin şeklinden dolayı zor oluyor ama Şişe termos vs ile çok kolay olur. Dök, 5-10 dakika bekle, Çalışır muhtemelen. Çalışmazsa da tekrarlarsın aynı şeyi
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Mazot dönmüştür çok büyük ihtimalle abi, okulda arkadaşın dizel Passat da donmuştu dün, demlikte su kaynatıp Arabanın altındaki karların üstüne döktük. Demliğin şeklinden dolayı zor oluyor ama Şişe termos vs ile çok kolay olur. Dök, 5-10 dakika bekle, Çalışır muhtemelen. Çalışmazsa da tekrarlarsın aynı şeyi

Arabanın altına nasıl giricem kardeşim :D en sonunda ufo alıp gidecem.

Şu katkı maddeleri iş görür mü ? zarar vermesin de.

OZO..!!!

ozoozo

@tolga_ozhan @Alfadanadam ne düşünüyorsunuz abiler napmam gerek ? Çalıştıramıyorum arabayı ortada kaldım :D

OZO..!!!

Fatihob

Kaputu aç içine işe sıcak sıcak iyi gelir :D
..

ozoozo

Kaputu aç içine işe sıcak sıcak iyi gelir :D

Sabahtan beri qouki ve diğer pis ekibin esprilerinden bunaldım sen yapma bari Fatih :(( yumurta kır diyorlardı en son whatsappı kapattım :haydi:

OZO..!!!

milano 75

katkı an itibariyle fayda sağlamaz,olayı donmasını önlemek ,donu çözmek ( :)) ) değil.yakında elektrik varsa fön makinasıyla filtre, pompa (hat üstündeyse) ısıtılabilir.

ozoozo

katkı an itibariyle fayda sağlamaz,olayı donmasını önlemek ,donu çözmek ( :)) ) değil.yakında elektrik varsa fön makinasıyla filtre, pompa (hat üstündeyse) ısıtılabilir.

Yok abi malesef normal sitenin girişinde kenarda duruyor kafayı yicem az kaldı ya şaka gibi.

OZO..!!!

milano 75

yakıt hattı su dökülebilcek bi alanda mı altta kenarlarda olur tahminim.camsil spreyiyle falan sıcak su sıkabilirmisin filtreye,muhtemelen o donmuştur.

Rotweiler

Mazot filtresinin üstüne sıcak su dökeceksin. Filtre donmuştur.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

tolga_ozhan

@tolga_ozhan @Alfadanadam ne düşünüyorsunuz abiler napmam gerek ? Çalıştıramıyorum arabayı ortada kaldım :D

OZO..!!!

Vallahi anladığım bir konu değil be Özdemir :(
Ne dizel arabam oldu, ne soğuk iklimde yaşadım.

Doğa Tosun

Abi Şişe vs ile sıcak suyu Arabanın altına yatay olarak boca et demek istemiştim :) aynı hareketle ben de dün 147 bin donan el frenini çözdüm :D

Antifriz kullanımı, el freni Çekili bırakmamak, silecekleri havada bırakmak ve sabah binmeden kaputtaki fıskiyelerin üzerindeki karı buzu temizlemek, bir de arabayı çalıştırmadan Kaputa vurup motorda kedi vs hayvan varsa çıkmasını Sağlamak çok önemli

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Rotweiler

Doğa masterı tamamlamış bu konuda asdfds =))))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

h.t

Abi Şişe vs ile sıcak suyu Arabanın altına yatay olarak boca et demek istemiştim :) aynı hareketle ben de dün 147 bin donan el frenini çözdüm :D

Antifriz kullanımı, el freni Çekili bırakmamak, silecekleri havada bırakmak ve sabah binmeden kaputtaki fıskiyelerin üzerindeki karı buzu temizlemek, bir de arabayı çalıştırmadan Kaputa vurup motorda kedi vs hayvan varsa çıkmasını Sağlamak çok önemli

Doğa bendede 7.yılın sonunda halatlar çatlayıp su almıştı el freni donuyordu , değiştirdim rahatladım. Gerçi şimdi 1 hafta 10 gündür araba yatıyor , eğer donarsa @oğuzcanalantor düşünsün yeni değişti

Doğa Tosun

Doğa bendede 7.yılın sonunda halatlar çatlayıp su almıştı el freni donuyordu , değiştirdim rahatladım. Gerçi şimdi 1 hafta 10 gündür araba yatıyor , eğer donarsa You are not allowed to view links. Register or Login düşünsün yeni değişti

Hahaha abi benim o işlerin biraz vakti var bu ara, kıştan sonra giricem altına üstüne :D

Doğa masterı tamamlamış bu konuda asdfds =))))
Arkadaşlarım bana kısaca DoJo derler. DoJo Masteries. Kış bizim işimiz

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

Yok abi malesef normal sitenin girişinde kenarda duruyor kafayı yicem az kaldı ya şaka gibi.

OZO..!!!
Özdemir hiç uğraşma bence. Kaskonu ara çekici göndersin servise çek aracını sonuçta garantide aracın. 5 kuruş ödemeden hallet.

halil

sabah 8,30 ekran kararmış.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

ozoozo

OZO..!!!
Özdemir hiç uğraşma bence. Kaskonu ara çekici göndersin servise çek aracını sonuçta garantide aracın. 5 kuruş ödemeden hallet.

Şerefsizleri arıyorum açmıyorlar abi şimdi servise gidiyoruz arkadaşla bir sorcam napmam gerek diye. En mantıklısı bu sanırım Bülent abide uğraşma dedi.

OZO..!!!

hi_cazz

OZO..!!!

Şerefsizleri arıyorum açmıyorlar abi şimdi servise gidiyoruz arkadaşla bir sorcam napmam gerek diye. En mantıklısı bu sanırım Bülent abide uğraşma dedi.

OZO..!!!

Aramaya devam et. Çok kalan araç vardır yetişmekte zorlanıyorlardır.