Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alihsans

Az önce bir haber bülteninde "Lüks araçla gelen hırsızlar, kapıyı kıramayınca elleri boş döndüler" diye bir haber vardı.
Lüks araç da beyaz bir Giulietta'ydı. :))))

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login   :)

You are not allowed to view links. Register or Login
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login   :)

Çıkar o araba oradan..Sarhoştur..girmiştir oraya kadar..
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

erdem1904

Çıkar o araba oradan..Sarhoştur..girmiştir oraya kadar..

saplanınca bırakıp gitmiş :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

esatkaracan

Arkadaşlar iyi akşamlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bu hafta bir sorun olmazsa aracıma boya koruma ve detaylı temizlik yaptırıcam ve yaptıracağım yerde bana bir ürün tanıttılar. Ray-ban ön cam filmi. Yan camlarda film var. Öne yaptırmam sağlıklı olur mu? Ayrıca polis çevirmelerinde problem yaşar mıyım?

ertena

Daha önce bu kadar bana hitap edip sevindiren doğum günü hediyesi olmamıştı :)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
Harika

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Tolga033

İyi akşamlar,
Facebook grubuna yapılan paylaşımları kim onaylıyor veya kim onaylamıyor. :) İkidir bir şey paylaşıyorum onaylanmıyor.Hayır paylaşımda sıkıntı da yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehmet_QV

Arkadaşlar iyi akşamlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bu hafta bir sorun olmazsa aracıma boya koruma ve detaylı temizlik yaptırıcam ve yaptıracağım yerde bana bir ürün tanıttılar. Ray-ban ön cam filmi. Yan camlarda film var. Öne yaptırmam sağlıklı olur mu? Ayrıca polis çevirmelerinde problem yaşar mıyım?

6 ay önce benimde ön camımda 1 numara film vardı. 10 polis çevirmesinden 8 ine takıldım heralde, hepside ön camdaki filme takıldılar.  :duvar: Bende en son çevirmelerden sıkılıp söktüm ön camdaki filmi. Şu an için bi sıkıntı yok çevirmelerde :) Ray ban filmi bilmiyorum ama güneşi kesmesi açısından faydasını görüyodum az da olsa
2011 Giulietta 1.4 Multiair Distinctive

Fatihob

İyi akşamlar,
Facebook grubuna yapılan paylaşımları kim onaylıyor veya kim onaylamıyor. :) İkidir bir şey paylaşıyorum onaylanmıyor.Hayır paylaşımda sıkıntı da yok.

Sercandir :)

SM-T562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

Tolga033

Sercandir :)

SM-T562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah Fatih. :)

esatkaracan

6 ay önce benimde ön camımda 1 numara film vardı. 10 polis çevirmesinden 8 ine takıldım heralde, hepside ön camdaki filme takıldılar.  :duvar: Bende en son çevirmelerden sıkılıp söktüm ön camdaki filmi. Şu an için bi sıkıntı yok çevirmelerde :) Ray ban filmi bilmiyorum ama güneşi kesmesi açısından faydasını görüyodum az da olsa
Teşekkür ederim mehmet bey bilgilendirmeniz için.yavaş yavaş soğumaya başladım zaten. Tekrar sağolun...

Sercan Keklik

Eyvallah Fatih. :)

Link çalışmıyordu :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

ucarozcan

Satılık Alfa Romeo 4C yeni model.
Fiyat:2.750tl

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

fatihmehmet

Şuan 156'da fabrika çıkışı orijinal xenon mevcut. Otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama ile beraber.
Farlar açılıp bi-xenon merceğe çevrilse otomatik fark yükseklik ayarı çalışır mı? Veya muayenede sorun yaşar mıyım?

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

OğuzCanAlantor

Şuan 156'da fabrika çıkışı orijinal xenon mevcut. Otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama ile beraber.
Farlar açılıp bi-xenon merceğe çevrilse otomatik fark yükseklik ayarı çalışır mı? Veya muayenede sorun yaşar mıyım?

Yıkama varken sıkıntı yaşamazsın kardeşim

Tolga033

Otohaber dergisinde bu ay .

Kaan

Dün 212 AVM yakınlarında bir giulietta ya selam verdim. birkaç selektör falan yaptım. sonradan adamın şaşkın şaşkın baktığını görünce fark ettim selamı işyeri aracı passatla verdiğimi  :lol: sesli güldüm kendime  :haydi:
1 hayal
5 duyu
6.his

E.Ç.M. (MiTongin)

Dün 212 AVM yakınlarında bir giulietta ya selam verdim. birkaç selektör falan yaptım. sonradan adamın şaşkın şaşkın baktığını görünce fark ettim selamı işyeri aracı passatla verdiğimi  :lol: sesli güldüm kendime  :haydi:
bizde o civardayiz. Eşim kullanıyor hafta ici. Selam veren olursa şaşırmaz oda selam verir ( alfa olursa tabi )  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Kaan

bizde o civardayiz. Eşim kullanıyor hafta ici. Selam veren olursa şaşırmaz oda selam verir ( alfa olursa tabi ) 
is yogunlugundan olsa gerek benim ki. kendi kendime bu ara da kimse selam almiyor yaa falan diyodum ama alman bebesinden kim selam alsin ki :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 hayal
5 duyu
6.his

E.Ç.M. (MiTongin)

is yogunlugundan olsa gerek benim ki. kendi kendime bu ara da kimse selam almiyor yaa falan diyodum ama alman bebesinden kim selam alsin ki :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende heyecan yapıyorum bazen şirket arabası altımdayken. hele dün akşam yolda mito qv bastım. papaz köprüsünde. sağ tarafımdayı. camı açtım adama seslencektim. eşim diyoki napıyosun. dedim heyecan yaptım  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Kaan

bende heyecan yapıyorum bazen şirket arabası altımdayken. hele dün akşam yolda mito qv bastım. papaz köprüsünde. sağ tarafımdayı. camı açtım adama seslencektim. eşim diyoki napıyosun. dedim heyecan yaptım  :lol:

Alfa Romeo'yu 7den 70e bizlerde farklı kılan ve bu derece sevip bağlayanda " x " markalarda olmayan bu heyecan değil mi zaten  :alfisti:
1 hayal
5 duyu
6.his

fatihmehmet

Dsg'liler yaşadı :haydi:

2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

ucarozcan

Bu gün iş çıkışı Mersin sahil yolunda en sağ şeritten yavaş yavaş gidiyorum. Manyağın biri yan yoldan çıktı direk önüme geçmeye çalıştı bende durmadan  yoluma devam ettim o da durmadı. Az kalsın vuruyordu bana. Sonra sellektör, arkadan gelirken sağalamaya sonra soldan yanıma geldi ve ileride dur dedi. Durdum manyağın yanında.
Niye yol vermedin diyor bana. Yol hakkı senin mi benim mi? dedim.
Git burdan belanı arama dedi ve kayboldu  dükkana girdi eleman. Haklıyken haksız durumuna düştüm. Çok enteresan :)
Sakin kullanan biriyim ilkkez böyle bir tiplen karşılaştım. Aslında elimin altında biber gazı vardı niye gözlerine basmadım diye düşünüyorum. Siz böyle tiplerle karşılaşıyor musunuz?

Xperia z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

muğlalı

Bu gün iş çıkışı Mersin sahil yolunda en sağ şeritten yavaş yavaş gidiyorum. Manyağın biri yan yoldan çıktı direk önüme geçmeye çalıştı bende durmadan  yoluma devam ettim o da durmadı. Az kalsın vuruyordu bana. Sonra sellektör, arkadan gelirken sağalamaya sonra soldan yanıma geldi ve ileride dur dedi. Durdum manyağın yanında.
Git burdan belanı arama dedi ve kayboldu  dükkana girdi eleman. Haklıyken haksız durumuna düştüm. Çok enteresan :)
Sakin kullanan biriyim ilkkez böyle bir tiplen karşılaştım. Aslında elimin altında biber gazı vardı niye gözlerine basmadım diye düşünüyorum. Siz böyle tiplerle karşılaşıyor musunuz?

Xperia z3
Mersin de normal değil mi sizce bu olay ben 1 yil urfada kaldim ayda 2 kere adana ya geliyordum bazende Mersin e çok kez şahit oldum bu tür olaylara ülkemizin bir klasiği zaten sadece oralarda biraz fazla okadar.

esatkaracan

Xperia z3
Geçmiş olsun. Şiddet taraftarı değilim fakat böyle tipleri hiç affetmem. Kaşınanın kaşınması taraftarıyım.