Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Mehmet Ali hocam, aslında işi içyüzü, her likit her makinede aynı tadı vermiyor. Biraz da ondan. Ben hiç cihaz denememiş olsam muhtemelen bayılacaktım makineye. Gerçi sabahtan beri elimde, çekip duruyorum. Gören de bayılıyor.
Denettiğim herkes aio'yu diğerinden daha başarılı buldu işin garibi. Ben 2 gündür diğeriyle takıldığım için bir alışkanlık olmuş olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alfadanadam

Bu makine jıyetech değil. Alt kısmı eleaf istick, atomizer kısmı ise aspire mini nautilus modeli. Karma yani. Başlangıç seti değil de karma bir set yani. Bir iki saat önce alexpressten bu seti, coil yedekleriyle birlikte sipariş ettim. Tl karşılığı 200 tl tuttu.
Bilgi olarak yazayım.
Bu tarz birşeyler düşünene linkleri verebilirim.

ar.159

Aio nun bence tek dezavantajı likitteki aroma tadını biraz törpülemesi ve buharı azda olsa sıcak vermesi onun dışında diğer profesyonel sistemlerden Bi eksiği yok doğru likit ve doğru hava ayarı ile o Kocaman ve karmaşık sistemlerin %80 ni performans verir ki buda günde bir paket sigara içene fazlası ile yeter kanımca
Ama dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmıyor
Ben bu işe başladığımda eroll ile başlamıştım benim için sigaranın yerine konulabilecek bu kadar akıl dolu başka bir cihaz yoktu ama sonrasında ego one geçince eroll oyuncak gibi geldi
Ama yinede eroll un yeri başka sigarayı en iyi taklit eden taşıması em pratik en şık ürün cabası daha az tüketim veriyor
Aiı ise kullandığım onca cihaz arasında en pratiği en basiti en temizi en f/p Si yüksek olanı
Mesela lezzet bakımından aio mu ego one mı dersen 3 günlük kullanım sonucu
Ego one tat olarak 8 ise
Aio 6.5 alır
Ama kullanım olarak ego one 7 iken
Aio kesinlikle 10 alır

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Alfadanadam

Güncelleme yapayım. Sabahtan beri ağzımda emzik misali. Gayet kolay-pratik bir cihaz. Diğerlerini yolda izde içmek dertli oluyor ama bı resmen avucunfa kayboluyor yani. Deneyen tüm arkadaşlar aio alacaklarını söylediler.
Bendeki elektronik sevdası yüzünden dayanamadım modlu cihaz da sipariş ettim. Siz bana bakmayın ama, ben daha çok para harcarım bu işe

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Güncelleme yapayım. Sabahtan beri ağzımda emzik misali. Gayet kolay-pratik bir cihaz. Diğerlerini yolda izde içmek dertli oluyor ama bı resmen avucunfa kayboluyor yani. Deneyen tüm arkadaşlar aio alacaklarını söylediler.
Bendeki elektronik sevdası yüzünden dayanamadım modlu cihaz da sipariş ettim. Siz bana bakmayın ama, ben daha çok para harcarım bu işe

Joyetech AIO incelemesi :)
Güzel anlatmış..
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

fatihmehmet

Bu makine jıyetech değil. Alt kısmı eleaf istick, atomizer kısmı ise aspire mini nautilus modeli. Karma yani. Başlangıç seti değil de karma bir set yani. Bir iki saat önce alexpressten bu seti, coil yedekleriyle birlikte sipariş ettim. Tl karşılığı 200 tl tuttu.
Bilgi olarak yazayım.
Bu tarz birşeyler düşünene linkleri verebilirim.

Abi mod olarak hangisini aldın? Bir de fasttechten almasaydın bu aralar gümrükte sıkıntı var baya. Doğum günü işi olmasaydı vermiştim siparişi de başka zamana kaldı artık. 1 Mayıs'tan sonra sipariş verenlerin çoğu gümrükte kalmış. 2 hafta bekleyin diyorlardı.
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Kaan

Hoş birşeye benziyor.
1 hayal
5 duyu
6.his

Alfadanadam

Abi mod olarak hangisini aldın? Bir de fasttechten almasaydın bu aralar gümrükte sıkıntı var baya. Doğum günü işi olmasaydı vermiştim siparişi de başka zamana kaldı artık. 1 Mayıs'tan sonra sipariş verenlerin çoğu gümrükte kalmış. 2 hafta bekleyin diyorlardı.

Mod olarak eleaf istick aldım. Çok bildiğimden değil ama bana emanet verilen cihazı sevdim, aynı kombinasyonu sipariş ettim.

milano 75

Mod olarak eleaf istick aldım. Çok bildiğimden değil ama bana emanet verilen cihazı sevdim, aynı kombinasyonu sipariş ettim.
bende aıo ya karar kıldım,daha üst bişeye geçsek bile stepne olur.bide fırsat bulup sipariş etsem tam süper olucak.yazın küçük bro tur rehberi olarak 3 defa avrupa yapıcak,ilkini yapsın 2. ve You are not allowed to view links. Register or Login sigaraydı ,yaydı amortisördü sardırcam otobüsünün bagajına  becerebilirse :))
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

geçtim az önce siparişi buharistana,gelsin bakalım ne menem bişeymiş şu ecigara,yardım ve yönlendirmeler için teşekkürler arkadaşlar.bu arada You are not allowed to view links. Register or Login yedek coil sordu alışverişte yok dedim bi cihazı göriyim diye,alsamıydım.

balesanist

Bu elektronik sigaraların içindeki sıvıdan bonzai mi yapılıyormuş ya da bonzai yapanlar esigaranın içinde mi getiriyorlarmış malzemeyi öyle bir yazı gelmişti bu yüzden gümrükte takılıyor.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Alfadanadam

Elektronik sigara sıvıları Türkiye'de üretiliyor hali hazırda . Yani içeriğinin Türkiye'den temini kolay. Yasak olmasının sebebini sigara üreticileri kobisi baskısı diyorlar.

halil

doğrumu dur?
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Sercan Keklik

doğrumu dur?

bi photo shop macerası. Gerçek plakası PKR
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Ormanci

Gerzomat medya ne kadar meraklı asparagas haberlere ya...

Ben asıl hiç sorgulamadan inananlara da hayret ediyorum. Facebook'ta orada burada böyle bin tane şey var, sahte fotoğraf, yanlış bilgi, bilmemne... Tam da bunu yapan şerefsizlerin istediği şekilde alıp millet de yayıyor. Medya da bunlara alet oluyor, çok hoş gerçekten.

halil

Dubai'nin polis arabalarının listesi şöyle;
Audi R8, Bentley Continental GT, BMW i8; BMW M6, Brabus Mercedes-Benz G63 AMG, Bugatti Veyron, Chevrolet Camaro; Ferrari FF, Mustang, Lamborghini Aventador; Lexus RC F, McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz SLS AMG, Nissan GT-R, Porsche Panamera S E-Hybrid.

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

E.Ç.M. (MiTongin)

Bir gün herkes alfisti olacak  :lol:

*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

fatihmehmet

@Alfadanadam
Abi ne yaptın elektronik işini memnun musun? Sigarayı kestin mi tamamen aydınlat bizi :)

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login hiç beklemeyin geçin ecigaraya.4. günüm birtek 2. gün kızımın kolu kırıldı,hastane,röntgen,gerginlikler,koridorda tartışmalar falan o gün 2 dal sigara içtim ama onuda sarja takmıştım,o ara içtim.hoş gerçi buda sigara ama ne biliyim işte anca anca birinin yanımda içtiği sigaranın kokusunu almaya başladdım yavaştan ;) 40 ıma geldim,liseden beri içiyorum ki 1.5 2 paket malboro ,nikotini aldıktan sonra sigara sadece süregelen alışkannlıklardan dolayı şaşırtıyo biraz.ara ara dur bi sigara yakıyım olup,sigara arıyorum elimin altında 3-5 saniye sonra ayıkıyorum,kolay değil zihine kazınmış ritüelleri bir anda değiştirmek. her petrole girdiğimde sigaramı yoklardım(hatta varsa bile yedek alırdım) hala yokluyorum,her çayda kahvede elim sigaraya giderdi,şaşırıp bi sigara yakıyım oluyorum hala v.s v.s ama sanırım ben bu ecigarayı sevdim,kokusundan kurtulsam bile yeter sigaranın.

fatihmehmet

@milano 75

Geçmiş olsun abi. Hangi likiti aldın? Sigaraya yakın likit bulmakta zor herhalde. Elimde var bi tane e sigara ama suan likitim yok.

milano 75

Geçmiş olsun abi. Hangi likiti aldın? Sigaraya yakın likit bulmakta zor herhalde. Elimde var bi tane e sigara ama suan likitim yok.

sağol kardelşim,likit işi karışık biraz.5 farklı likitim var şu an,biri 18 diğerleri 12 mg.12 biraz hafif kalıyor.sapphıre turkısh joy güzel,yanında el cıgarıllos almıştım onu joya karıştırıp içiyorum,sigara tadına yaklaşmak için,birde dün vapesis pegasus geldi,oda hoş .o likit işi çok garip,e sigara us da biraz takılınca delimi lan bunlar diyosun.birçoğu için bambaşka bi boyuta ulşamış bu esigara olayı,herke olmuş vedat minör  :)) efenim x likiti denedim alt notalarda hafif kestane,üstlerde kekremsi bir acılık,üflerken kakaoyu hissettim,geğirirken hindistan cevizi falan, manyamış millet.anladımki muptelalığı sigaradan pis bunun,ben çokda lezzetlisini aramıyorum,lezzeti bulursam ağzımdan düşmez,yağmur-dolu muhabbetine döner.

Utku

Paypal türkiyedeki faaliyetlerini durdurmuş.
6 Haziran son günmüş, ebay dan ordan burdan alışveriş yapacaklar varsa bekletmesin

2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

hi_cazz

Paypal türkiyedeki faaliyetlerini durdurmuş.
6 Haziran son günmüş, ebay dan ordan burdan alışveriş yapacaklar varsa bekletmesin

Yurtdışı alışverişler ne olacak şimdi?

Fatihob

Biri 6 Haziran'a kadar shop alfisti 1000€ yollasın hayrına, alacak bakiyede kalalım. Sipariş veren TR'den kim yolladıysa parayı ona ödesin :D
Ne olcak bu durumdan sonra merak ediyorum, Ebaydan falan alış veriş yapamayacakmıyız? Troy diye trolce bişi açmış bizimkiler, ebaydan, shopalfistiden alış veriş yapamadıktan sonra alsın gözüne soksunlar yaptıkları siteyi, sistemi.
..

wolkanku

Biri 6 Haziran'a kadar shop alfisti 1000€ yollasın hayrına, alacak bakiyede kalalım. Sipariş veren TR'den kim yolladıysa parayı ona ödesin :D
Ne olcak bu durumdan sonra merak ediyorum, Ebaydan falan alış veriş yapamayacakmıyız? Troy diye trolce bişi açmış bizimkiler, ebaydan, shopalfistiden alış veriş yapamadıktan sonra alsın gözüne soksunlar yaptıkları siteyi, sistemi.

alfistishop paypal mıydı ya?
hayda, ben h&r yayları önümüzdeki ay alırım diyodum napacağuk şimdi?
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+