Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salimulas

Karıştırmayalım, bahsettiğiniz sorun kuyudan su çeken yerlerde oluyor.

octinum

You are not allowed to view links. Register or Login
Karıştırmayalım, bahsettiğiniz sorun kuyudan su çeken yerlerde oluyor.

Ben de o köpüklerde, bu arada normal oto yıkamalardaki köpüklerde öyle bir sorun görüyorum yalnız. Yıkamayı bilmeyen/özenmeyen meraklısının beş dakikada arabayı yıkanmış görmesi için yapıldığından fazlaca agresif/bazik belki. Bu sefer boyayı koruyan katmanlardan yavaş yavaş yiyor.

Kendi şampuanım ve elle yıkanan arabama yaptığım wax, kullandığım ürüne göre 8-10 yıkama dayanırken oto yıkama köpüklerinde birkaç yıkamadan sonra suyun tomurcuklandığı görünümü kaybediyorum. Koruma sürekli yenilenmiyor ve o köpüklerle yıkamaya düzenli devam ediliyorsa bir süre sonra matlaşma beklerim.

Ali Jea

@Alfadanadam Allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah.
@Octinum geçmiş olsun. Bendede var sanki öyle bir sıkıntı. Doktora gitmiştim geçenlerde burnunun anatomik yapısı sıkıntılı biraz bir ara gel detaylı bakalım demişti dikkate almadım. Sağlık önemli en iyisini yapmışsın. Kaçmak çare değil sonuçta. Bam bam bam üzerine gitmek lazım :)

Telefonumdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

salimulas

Sorun su ise, kuyu suyu kullanmayan yerleri tercih edin. Sorun köpuk ise, yaninizda kendi sampuaninizi goturup, istediginiz köpüğü olusturun. 

iceberg156

haberdeki AR 156..

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

frantic

bu hayvanı gören, duyan, bilen olursa haber verirse sevinirim arkadaşlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

frantic

bu hayvanı gören, duyan, bulabilecek olan varsa haber verirse sevinirim arkadaşlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

fatihmehmet

@frantic

Hayırdır hocam ne bu hiddet?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

frantic

@frantic

Hayırdır hocam ne bu hiddet?

önce sağdan bisiklet yolundan önüme kırıp, sonra el kol hareketi yapıp üzerine arkama geçip bilerek çarptı tutanak tutmayıp tehdit etti ve gitti de gören olursa bulmam lazım.
telefondan 2 kere paylaştım sanırım kusura bakmayın.

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

ucarozcan

yok daha neler.  :-X
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

defrost

yok daha neler.  :-X

Oda birşeymi
babamı ziyaret otele gittim teknik geldi yanımıza ve müdürüm asit bitti asit yetiştiremiyorum havuza dedi kimse tuvalete girmiyor.
Bahsettiğim otel 4 yıldız, müşteri kalitesini siz düşünün.

Alfadanadam

bu hayvanı gören, duyan, bulabilecek olan varsa haber verirse sevinirim arkadaşlar. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Direk polisi arasaydınız ya?

Kibitzer

Direk polisi arasaydınız ya?

Polis gelmiyor abicim. Yaralanmalı olmadığı müddetçe gelmiyor. "Bilmemne sulh hukuk mahkemesine gidip başvurun" diyor.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Alfadanadam

Polis gelmiyor abicim. Yaralanmalı olmadığı müddetçe gelmiyor. "Bilmemne sulh hukuk mahkemesine gidip başvurun" diyor.

Rezillik ya, illa katil olacağız yani polis gelmesi için

Kibitzer

Rezillik ya, illa katil olacağız yani polis gelmesi için

Maalesef. Zamanında getz kullanırken minibüs sürtüp geçmişti. Aradım, aynı cevabı aldım.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

frantic

Maalesef. Zamanında getz kullanırken minibüs sürtüp geçmişti. Aradım, aynı cevabı aldım.
aynen polis karışmıyor, karakol ve savcılıkta şikayetlerimi yaptım. ancak maalesef hiçbir şey çıkacağını sanmıyorum.

Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

octinum

Olay yeri terk durumunda polisin gelmesi gerekiyor ya. Telefonda gelmez demelerine bakmayın, hakikaten gelmeme ihtimaline karşı da arama saatinizi not alın, mahkemeye başvururken onları da işin içine katacaksınız bana böyle yanıt verdiler tutanak düzenlemekten kaçındılar diye.

Trafik kazasında karşı tarafın ehliyetsiz, küçük yaşta, alkollü, akli dengesi bozuk, sigortasının bulunmaması gibi şüphelerde trafik zabıtası çağırılır. "Çarpıp kaçtı, alkollü veya ehliyetsiz olmasından şüpheleniyorum" diye çağırılabilirler. Tutanak olmadan elinizde hiçbir şey yok çünkü, Osman bana çarptı hadi bakalım. :)

frantic

Olay yeri terk durumunda polisin gelmesi gerekiyor ya. Telefonda gelmez demelerine bakmayın, hakikaten gelmeme ihtimaline karşı da arama saatinizi not alın, mahkemeye başvururken onları da işin içine katacaksınız bana böyle yanıt verdiler tutanak düzenlemekten kaçındılar diye.

Trafik kazasında karşı tarafın ehliyetsiz, küçük yaşta, alkollü, akli dengesi bozuk, sigortasının bulunmaması gibi şüphelerde trafik zabıtası çağırılır. "Çarpıp kaçtı, alkollü veya ehliyetsiz olmasından şüpheleniyorum" diye çağırılabilirler. Tutanak olmadan elinizde hiçbir şey yok çünkü, Osman bana çarptı hadi bakalım. :)

Dediğiniz kadar detaylı bilmiyorum ancak, işin içinde tehdit vs. olduğu için olay yerine ekip geldi yapacak bir şey yok diyip gitti. Trafik ekibinden de aynı cevabı aldım. Sulh hukuk mahkemesine başvuru yaptım ancak kabul edilmedi, birde azarlamaya kalktılar, her tamponu çizilen ezilen dava mı açacak diye. En son savcılığa yönlendirildim, 7 saat sıra bekledikten sonra nöbetçi savcının bu çok basit bir olay bunun için mi bekledin küçümsemeleriyle şikayetimi verdim.
Sigortadan da dosya açtırdık bakalım ne olacak.
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

admin

Aracını muayeneye götürecekler dikkat!

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

krm1983

Aracını muayeneye götürecekler dikkat!

Sanırım artık plakanın üzerinde vida da yasak. Umarım siyah silikonla yapıştırmaya da bir şey demezler. İyice cılkı çıktı.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

vieri

28 ve 29 Ağustos'ta noterler açık mı arkadaşlar?

ArinFırat

28 ve 29 Ağustos'ta noterler açık mı arkadaşlar?
aynı soruyu bende soruyorum..Konya'dayım ve Diyarbakır'a dönmeden giu bulup,alıp öyle dönmek istiyorum..eğer noterler haftaiçi 5 gün boyunca kapalı olacaksa planlarım değişecek..

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qrkmtp

You are not allowed to view links. Register or Login haberde kapali oldugu yaziyor.

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OğuzCanAlantor

31 Ağustos öğlene kadar açık

TRSemih

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)