Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğa Tosun

Abiler yazilimli dpf siz 159 un gaza yüklenince o arkadan patlayan egzoz homurtusunu nasıl kesmek istersiniz yapmayın :) özellikle kapali otoparklarda arka camlari 2-3parmak indirince muhteşem oluyor insanlar birakin dizeli supersport gibi bakiyor ya :D
Ama enteresandir, sikistirmadikca o ses gelmiyor. E haliyle sakin giderken stock 159'dan pek farki yok bence.

Bu arada, sabahlari sogukta çalıştırınca jtd 159'un yaninda sohbet edilmiyor gerçekten.. carcarcarcarcarcar nasil bi volume dür bu ya...

Turbo icin de blow off derim ama ben zamaninda arastirmadan hks-sequental matte black bi blow off almistim tork garage a götürdüm "cok kuvvetli olmadigi icim negatif etki yapar bide ariza lambasi yakabilir" dediler arkadasima sattim ben de..

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login
Abiler yazilimli dpf siz 159 un gaza yüklenince o arkadan patlayan egzoz homurtusunu nasıl kesmek istersiniz yapmayın :) özellikle kapali otoparklarda arka camlari 2-3parmak indirince muhteşem oluyor insanlar birakin dizeli supersport gibi bakiyor ya :D
Ama enteresandir, sikistirmadikca o ses gelmiyor. E haliyle sakin giderken stock 159'dan pek farki yok bence.

Bu arada, sabahlari sogukta çalıştırınca jtd 159'un yaninda sohbet edilmiyor gerçekten.. carcarcarcarcarcar nasil bi volume dür bu ya...

Turbo icin de blow off derim ama ben zamaninda arastirmadan hks-sequental matte black bi blow off almistim tork garage a götürdüm "cok kuvvetli olmadigi icim negatif etki yapar bide ariza lambasi yakabilir" dediler arkadasima sattim ben de..

GalaxyS4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğa o dediğin egzos anı çok güzel...bi anda boğuk bir "boooowwm" sesi geliyor ,evet güzel.
ama dip gazda yüksek devirde motor sesi arttıkça özellikle 4000lere geldiğinde motorun sesi ciddi çirkin..
açık hava filtresiyle bir deneme yapacağım, en azından turbonun emiş sesini arttırırsa süper olur. (eski tt'imde açık filtre turbo sesini inanılmaz arttırmıştı.)

onun haricinde soğuk 1.9jtd motorun desibeli gerçekten çok yüksek, yanında sohbet etmek falan cidden imkansız.
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

hi_cazz

benim son susturuculardan olsa gerek dediğiniz homurtu için yüklenmeme gerek kalmıyor. Mesela aracı yanaştırırken bile gaza biraz basıp ayağımı çekince çok güzel bir homurtu oluşuyor. Öncedende vardı ama DPF iptali sonrası çok daha güzel hale geldi.

ar.159

Dpf den sonra ilk defa bugun uzun yol yaptım müziği falan kıstım iyice sonuc rüzgar sesinden egsoz sesi ni duyamadim :( gittiğim yol zaten asırı ruzgarli birde yüksek hız eklenince rüzgar sesinden durulmuyor onada bir care bulmam lazım.
Egsoz sesi basarken degilde sehir icinde rahatsız ediyor beni

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

berkaykcr

159 dan memnun değilmisiniz :(

Ne güzel hacimli motor homurdanıyor gaza basınca yakıyor ortalıgı :)

eğer cok cok rahatsız olan varsa ortaya bir warex koyabilir sesi kısacagına ınanıyorum gazlarkende acarsınız  :rock:
Smoke Giulietta

Doğa Tosun

eğer cok cok rahatsız olan varsa ortaya bir warex koyabilir sesi kısacagına ınanıyorum gazlarkende acarsınız  :rock:
BEN HASTASIYIM  :rock:
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ozoozo

Yazılımdan,dpf den şundan bundan sonra araba haliyle normal değerlerin üzerinde çalışmaya başladığından haftada 1 defa yağ ve suyuna bakıyorum normalde , bugünde baktım aklıma foto çekmek geldi , yağın rengi sizce nasıl ? ben renkten pek anlamadığım için foto çektim , zaten 10-15 güne bakıma sokacağım.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

ilbey666

Alfisti TR'ye bir selam da benden :)

Adım İlbey, kendi bütçeme göre kompakt bir otomobil bakıyorum uzun süredir. Aklımda 145 ve Polo Sportline var.. Gönlüm 145 1.6 TS'den aklım polo'dan yana :)

İlk mesajımı geyiks kısmına yazayım dedim, umarım sorun olmaz. İyi forumlar dilerim.
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz İlbey bey.

ilbey666

Teşekkür ederim hoşbulduk  :)
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

Murad

Bugün öğlen saatlerinde eşim ve arkadaşlarla birlikte bebek tarafına doğru giderken yanımızdan harika kırmızı bir duetto geçti. Plakasına bakamadım ama forumdan mı acaba.
Dönüşte de arkamda bir Ferrari gaz vere vere bir hal oldu hooorrnn hoornnn gaz verip duruyor ama malesef trafik kimseye acımıyor, aracın Ferrari de olsa trafikte ara gazı veriyorsun diye kimse ben durayım sen geç demiyor. :D Sıkışık trafikte hepimiz aynıyız :D

ar.159

159 dan memnun değilim diyen kimse olmadı sadece günlük kullanım icin dpf iptalinden sonra egsoz sesi fazla geliyor ona care arıyorum varex bildigim kadarıyla pahalı ve benim icin gereksiz bir sistem ben cok fazla egsoz sesi cok sevmem sadece daha önce paylaşmıştım turbo tarzı sesler hoşuma gidiyor

34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Lbe

Alfisti TR'ye bir selam da benden :)

Adım İlbey, kendi bütçeme göre kompakt bir otomobil bakıyorum uzun süredir. Aklımda 145 ve Polo Sportline var.. Gönlüm 145 1.6 TS'den aklım polo'dan yana :)

İlk mesajımı geyiks kısmına yazayım dedim, umarım sorun olmaz. İyi forumlar dilerim.

Hoşgeldiniz İlbey bey :)

Bugün babamın İlbey Türkeri adı ile sahte Twitter hesabı açıp beni takip ettiğini öğrendim o yüzden nerede İlbey isimli birini görsem acaba babam mı diye bi bakıyorum :D

Alfadanadam

Yazılımdan,dpf den şundan bundan sonra araba haliyle normal değerlerin üzerinde çalışmaya başladığından haftada 1 defa yağ ve suyuna bakıyorum normalde , bugünde baktım aklıma foto çekmek geldi , yağın rengi sizce nasıl ? ben renkten pek anlamadığım için foto çektim , zaten 10-15 güne bakıma sokacağım.

Dizelde yağın rengine bakılmaz. Kısa sürede kararır çünkü. Kilometresini ve seviyesini takip et yeterli.

ozoozo

Dizelde yağın rengine bakılmaz. Kısa sürede kararır çünkü. Kilometresini ve seviyesini takip et yeterli.

Yeni bir şey daha öğrendik , tamamdır sağolasın abi  :arkadasim:

ozoozo

Aramızda evinde köpek besleyenler var mı ?

FB10ur

Bende 4 tane bar hayırdır Özdemir :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ozoozo

Çok düşünüyorum bir tane köpek almayı , çokta istiyorum ama kime sorsam , kime danışsam bakamazsın diyor..Tek başıma vs. Şimdi Fatihe mesaj atmıştım (Fatihob) oda aynısını söylüyor boş ver diyor ve baya dertlerinden bahsetti , direk soğuttu desem yeridir :D Soğutmasından kastım herkesin söylediği şeyler yani her gaza gelip siteleri açıp köpek bakmaya başlasam bir tane destek veren bulamadım hepsinden şuan olduğu gibi yarıdan döndüm :D Chow-chow lara bakıyordum aşırı tatlı bir köpek

FB10ur

Valla kardeşim seçim senin olacak tabiki sorunları sıkıntıları var ki bahsettiğimiz şey bir canlı arabalarımızın bile sorunları oluyor canlı hayvanın nasıl olmasın.. Sorumluluk gerekiyor en başta sonra evinde bakacaksan buna uygun köpek seçmen gerekecek chov chowlar güzel hayvanlar bunun yanı sıra evde bakacaksan puglar inanılmaz uygun ev ortamına..

erim

Çok düşünüyorum bir tane köpek almayı , çokta istiyorum ama kime sorsam , kime danışsam bakamazsın diyor..Tek başıma vs. Şimdi Fatihe mesaj atmıştım (Fatihob) oda aynısını söylüyor boş ver diyor ve baya dertlerinden bahsetti , direk soğuttu desem yeridir :D Soğutmasından kastım herkesin söylediği şeyler yani her gaza gelip siteleri açıp köpek bakmaya başlasam bir tane destek veren bulamadım hepsinden şuan olduğu gibi yarıdan döndüm :D Chow-chow lara bakıyordum aşırı tatlı bir köpek

Chow çok tüylü dökülür sıkıntı yaşarsın, evde yalnız bırakırsın etrafı kemirir sıkıntı yaşarsın, dışarı çıkarmazsın evi tuvalete çevirir sıkıntı yaşarsın, uyurken kafana çıkar uyutmaz sıkıntı yaşarsın, bırakır dışarı çıkarsın evde napıyor diye aklın kalır yine sıkıntı, ama yinede varlığı yeter :)

ozoozo

Valla kardeşim seçim senin olacak tabiki sorunları sıkıntıları var ki bahsettiğimiz şey bir canlı arabalarımızın bile sorunları oluyor canlı hayvanın nasıl olmasın.. Sorumluluk gerekiyor en başta sonra evinde bakacaksan buna uygun köpek seçmen gerekecek chov chowlar güzel hayvanlar bunun yanı sıra evde bakacaksan puglar inanılmaz uygun ev ortamına..

Chow-chow'ada 1200 lira fiyat verdi facebooktan yazdığım birisi ama uyguna bulurum gibime geliyor , pug için Fatihe yazdım onunda pug'u var etmediği laf kalmadı :D , ben öğrenci adamım yani 1 ay  uğraşırım tuvaletini vs düzene sokarım , ancak her sabah ve akşam gezdiremiye bilirim o beni düşündürüyor zaten , okuldan geldikten sonra akşamları gezdirmek benim işimde gelir hem yürüyüş yapmış olurum malum kilolar sıkıntı :D , ancak ben okuldayken heryeri pisler , parçalar vs ise sıkıntı büyük yada havlar ise sıkıntı..Birde kime sorsam ev kokar vs diyor doğru mu ?

ozoozo

Chow çok tüylü dökülür sıkıntı yaşarsın, evde yalnız bırakırsın etrafı kemirir sıkıntı yaşarsın, dışarı çıkarmazsın evi tuvalete çevirir sıkıntı yaşarsın, uyurken kafana çıkar uyutmaz sıkıntı yaşarsın, bırakır dışarı çıkarsın evde napıyor diye aklın kalır yine sıkıntı, ama yinede varlığı yeter :)

al işte abi bunu diyorum :D Hangi köpek hoşuma gitse yada köpeğe heveslensem sürekli bir dert çıkıyor  :alkis:

FB10ur

Kardeşim bende 4 tane var evde evimde gram koku yok ama sürekli temizlik yapılıyor temizlemezsen uzun sure kokar yıkanmazsak bizde kokarız :) valla bendeki Pugın varlığı yokluğu bir değil puglar ev ortamı için inanılmaz uygun çok fazla havlamazlar ama gezdirme olayı önemli mesela alıştırırsan sadece dışarı çıktığı zaman yapar tuvaletini ama ben parayla almaya karşıyım eğer mümkünse barınaklardan almanı tavsiye ederim inanılmaz cins köpekler oluyor..

ozoozo

Kardeşim bende 4 tane var evde evimde gram koku yok ama sürekli temizlik yapılıyor temizlemezsen uzun sure kokar yıkanmazsak bizde kokarız :) valla bendeki Pugın varlığı yokluğu bir değil puglar ev ortamı için inanılmaz uygun çok fazla havlamazlar ama gezdirme olayı önemli mesela alıştırırsan sadece dışarı çıktığı zaman yapar tuvaletini ama ben parayla almaya karşıyım eğer mümkünse barınaklardan almanı tavsiye ederim inanılmaz cins köpekler oluyor..

Oralarda da yavru bulmak zor olmuyor mu ? büyük köpekleri veriyorlar haliyle ne beni tanıyor , ne başka bir şeyi :) Chow-Chow aşırı tatlı geldi ondan dolayı ancak fiyatları çok pahalı , pug da tatlı ancak Fatih gözümü çok korkuttu zor dedi vs , birde pugları sürekli gezdirmek gerekir mi ? Yoksa küçük hayvanlar memlekete vs giderken de dert değil koyarım kutusuna ön koltukta bana eşlik eder :D ancak ben sabah 9 da çıkacağım akşam 5 de geleceğim evde neler yapacak öyle bir şey var ... Geldiğim dede akşam gezdiririm 15-20 dk yeter ise benim için problem yok.. İçeride bir oda boş orayı da tuvaletini alışana kadar yaptırmak istiyorum , aslında balkonu kullanmak istiyorum tuvaleti geldiğinde kapıyı tırmalasın açayım çıksın gazeteye yapsın balkonda böylece ne koku olur ne başka bir şey... Pugların çok tüyüde yok zaten ancak bunları yapabilirmiyim ? Kime konuyu açsam , başka yardım edecek kimse yoksa uzak dur , sen yapamazsın , gezdiremezsin , ev rezil olur vs vs..

erim

al işte abi bunu diyorum :D Hangi köpek hoşuma gitse yada köpeğe heveslensem sürekli bir dert çıkıyor  :alkis:

Kısa tüylü ve fazla enerjik olmayan bi köpek sorunu biraz daha aza indirir pug veya bulldog gibi :)  alfa almak gibi bir süreç buda sıkıntılı ama sonu güzel :) ayrıca para vermektense önce sahiplendirme sitelerine bir bak derim ;)