Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adalı35

Geçmiş olsun. Geçen sene aynı yolda ben de 1-2 saniye ile kendimi bankete attim arkamda ki araç ile kafa kafaya çarpıştılar. 2 gün uyuyamamistim hayatımız pamuk ipliğine bağlı. Isparta antalya yolu fiziki şartlardan dolayi çok tehlikeli bir yol, kışın 5 katına çıkıyor bu tehlike. Gelmiş geçmiş olsun
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

esatay

You are not allowed to view links. Register or Login
Bugün Isparta-Antalya yolunda tam arkamızda feci bir kaza gerçekleşti. Oyomobil bizi teğet geçip arkamızdaki tıra kafadan vurdu. 1-2sn ile kurtulduk anlayacağınız. Otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Ben bakmaya gittim ve 2side malesef ölmüştü.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok geçmiş olsun hocam.
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

hi_cazz

Geçmiş olsun. Geçen sene aynı yolda ben de 1-2 saniye ile kendimi bankete attim arkamda ki araç ile kafa kafaya çarpıştılar. 2 gün uyuyamamistim hayatımız pamuk ipliğine bağlı. Isparta antalya yolu fiziki şartlardan dolayi çok tehlikeli bir yol, kışın 5 katına çıkıyor bu tehlike. Gelmiş geçmiş olsun

Sağolun. Dediğiniz gibi tehlikeli bir yol. Ben akşamları o yolu kullanmamaya Özen gösteriyorum. Şuan yoldayız zaten Burdur yolundan dönüyoruz.

Bugün Isparta-Antalya yolunda tam arkamızda feci bir kaza gerçekleşti. Oyomobil bizi teğet geçip arkamızdaki tıra kafadan vurdu. 1-2sn ile kurtulduk anlayacağınız. Otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Ben bakmaya gittim ve 2side malesef ölmüştü.

Çok geçmiş olsun hocam.

Sağolun hocam.

max-ime

KUY65

Çok büyük geçmiş olsun. Otomobildekilerinde mekanları cennet olsun..
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

Kubilay

hi_cazz

Halit cok gecmis olsun.

Sağol Uğur.

Çok büyük geçmiş olsun. Otomobildekilerinde mekanları cennet olsun..

Sağolun. Âmin

Kibitzer

Hiç dikkat etmemiştim. Bu elemanın bir sürü videosunu izledim ama sesi de, tipi de, anlatım tarzı da bana çok benziyormuş :D
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

delıfısek

bu altın elbiseli adam motorları bırakıp ne zaman araba işine el atmış. :D

FB10ur

Kendisi barkın bayoğlu anlatım tarzı inanılmaz keyifli bir ara araç testleride yaptı fakat tutmayınca bıraktı : )

sbk0655

Adam keyifli anlatiyor , sevdim tarzini.

TRSemih

A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Kanka dün nerdeydin ? @OğuzcanAlantor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lbe

Çayyolundaymış kanka.Orda patlatmış ATM'yi.Sanayici adam oksijen kaynağıyla açmış kasayı

OğuzCanAlantor

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Kanka dün nerdeydin ? You are not allowed to view links. Register or Login

Kaynakla şase düzeltiyorduk ben suçsuzum  :-X

Gouki

h.t

ar.159

fark sadece tasarımda değil kardeşim hem forumda hem forum ahalisinin seviyesinde
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

ozoozo

fark sadece tasarımda değil kardeşim hem forumda hem forum ahalisinin seviyesinde

Çok sıcak bir ortam sezdim tam benlik :D bunlar ana bacıda kayıyorlardır birbirine abi :haydi:

Tolga033

Şirokko 100.000 eder mi diye sorsan ,eder derler.  :lol:

master

"O paraya M3 alınır" örneği var mıdır diye düşünüyordum ki çat karşıma çıktı :)

Nice forumda görüyorum ben bunu.

He alınır tabi E36 M3 alınır o paraya, 2 ay sonra da ağlaya ağlaya yok mu alan diye satmaya uğraş sonra. Millet alacağı arabayı aldığı parayla bitecek sanıyor ya, hasta oluyorum. Donanımhaber'de çok güzel bir iki mesaj vardı. Adamın birisi mafya kasa (kasa kodunu bilmiyorum, köşeli olan 90'lı yıllardaki :) S600 almış, bir başkası da 2004 civarı BMW 7 serisi almış, ikisi de uygun fiyata. Ama arabanın periyodik bakım dışında bir yerinde masraf çıkınca anormal rakamlardan bahsediyorlardı değişen parçalar için. Dolayısıyla 60-70K aralığında alacağınız 7 serisini o paraya aldım sanmayın diye yazmıştı sahibi.

159 zaten çöp, almayın :)

Hayatta baba parası yemekten başka gayesi olmayan adamların yazdıklarına takılmaya gerek yok :) Neymiş 35-40'a sanıyormuş da fiyatları görünce boşver demişmiş.

Şirokko süper araba tabi, bi de "abartı" egsoz taktı mıydı ona FAÇAN YANSIN KARŞİİM!! :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

ilbey666

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akşam akşam fena güldürdü
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

tolgahan_

Bmw deyince aklıma hep bu  klip gelir

Fatihob

Hah turbo sıkıntısı varmış 159da, bunuda söyleme sebebi sahibi oldukları 159un turbo bakımı istemesiymiş :D Gece gece kahkaha attırdı :alkis:
..

hi_cazz

Acaba bizdemi var bir arıza. Herkes düşman bir biz hastasıyız. Şüphelenmeye başladım şimdi