Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  Evet bro Razer. Masai saatleri içinde çalışan, mesai saatlerinden sonra gamer oluyuyorum :D

You are not allowed to view links. Register or Login Kemal abi tapatalk güncelleme yedi bende su ara yüzünü özledim. Şuanki haline alışamadım kullanamıyorum :)
Fatih ilk mesaji okuduğumda arayüz kısmındaki ara kısmını görmedim direk yüzünü özledimi okudum, dedim ne oluyor:) Benim tapatalk haram versiyon o yüzden güncelleme yapmamış olabilir:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Tolga033

Tam istedigim calisma ortamlarindan su fotograflar. :)

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login model Goliathus ama masanın köşesinde yerim kalmadığı için small boy olarak geçenlerden almak durumunda kaldım.
..

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login model Goliathus ama masanın köşesinde yerim kalmadığı için small boy olarak geçenlerden almak durumunda kaldım.

You are not allowed to view links. Register or Login görüyorum ve arttırıyorum  :kahve:

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login görüyorum ve arttırıyorum  :kahve:

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Bana bunu yaptırmayacaktınız!!! Yeminimi bozdum :))

Sent from my iPhone using Tapatalk
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

Oo Razer imperator battlefield edition :) logi g15 abi o ekipmanlara bir tane de mousepad lazım. Kasa Da HardWare arena nın mı ? onlar kasa yapıyormuymuş hiç bilmiyordum. Takımlarını takip ediyordum.

ozoozo

Zafer abi yakala :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatihob

Kasanin icinde SLI var, ona dikkat. Mouse pad olmamasi opmamis :)

Cepten gönderildi ;)

..

Fatihob

Oo sivi sogutmada varmis

Cepten gönderildi ;)

..

ozoozo

Kasanin icinde SLI var, ona dikkat. Mouse pad olmamasi opmamis :)

Cepten gönderildi ;)

Okan abi sıkı gamer çıktı :D

Geforce gtx yatıyor içerde , 999999x99999  blue ray oyun oynatır onlar :D

depeche101

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login varsa şekliniz BF4 e bekleriz.

Mousepadi saklıyorum benim elemandan , çalıp üzerinde plahdohlarla oynuyo. :yukari-ok:

OnurCangir

Oo Razer imperator battlefield edition :) logi g15 abi o ekipmanlara bir tane de mousepad lazım. Kasa Da HardWare arena nın mı ? onlar kasa yapıyormuymuş hiç bilmiyordum. Takımlarını takip ediyordum.

Kasa Zalman da You are not allowed to view links. Register or Login ne oluyo pek anlamadım :)

ilbey666

Benim gibi kaytaran alfistiler de varmış demek :)

Sent from my iPad Mini using Tapatalk
Paddock Detailing

[url="https://www.instagram.com/paddockdetailing/"]https://www.instagram.com/paddockdetailing/[/url]
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/servisler-galeriler/padok-hazir-!/[/url]

wolkanku

Bu ne yahu inception oldu

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Kibitzer

Hımmm. Cugarayı hiç tasvip etmiyorum bu yaz kardeşimin yaşadığı olaydan sonra. Benim evdeki masam daha dağınıktır, yakıştıramadım böyle derli toplu masayı :)) SK Gaming ne tozunu atmıştı wow aleminin bir dönem, o günler aklıma geldi, gözümde bir damla yaş belirdi :(

2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

ozoozo

Hımmm. Cugarayı hiç tasvip etmiyorum bu yaz kardeşimin yaşadığı olaydan sonra. Benim evdeki masam daha dağınıktır, yakıştıramadım böyle derli toplu masayı :)) SK Gaming ne tozunu atmıştı wow aleminin bir dönem, o günler aklıma geldi, gözümde bir damla yaş belirdi :(

Bu aralar bokunu çıkardım abi zaten canım çok sıkkın ama bu king edward ın yılbaşına özel seri purosu çok güzel :D SK bir ara bütün online gamingleri silip süpürüyordu sonra dağıldılar tabi şuan bende eskisi kadar oyuna vakit bulamıyorum takipte edemiyorum. Çok nadir arada giriyorum eski ortamda kalmadı artık online gaming de.

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

Adalı35

Günaydın
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

hi_cazz

Bende atayım bari.

Murad

Yeni bi trend patlaması yaşanıyor forumda :)

ozoozo

Bir konuda yardıma ihtiyacım var kafama takılan bir şey , resimlerde gördüğünüz Vacuum tam olarak araca giren birim hava miktarımı ? Bu bazen 0.9 oluyor bazen 3 oluyor resimlerdeki gibi bazen de 4 oluyor ancak sürekli değişiyor. Mesela hava filtresini temizlediğim  de vacuum un 6 yı gösterdiğini hatırlıyorum , zaten bu vacuum a göre hava filtresini temizleme vakti geldiğini az çok kestiriyorum. Ancak sorum bunun ideal değeri nedir yada herhangi bir yorumunuz var mı ?

Bir diğer sorum ise resimlerde gördüğünüz gibi IAT sıcaklığı çok çok iyi , ancak kafama takılan seyir halindeyken 6-7-8 sürekli dip gaz da 10-11 görüyorum fakat araç durduktan sonra bu 20 küsürlere çıkıyor bu normal mi ? veya ideal IAT nedir , Dizel ve benzinlideki sıkıştırmanın da bir olmadığını düşünmeyi unutmayalım :D

Birde ek olarak kutu içini iptal edip oraya hava filtresi sallandırma fikrim var CAI tarzı yada direk BMC CDA almayı düşünüyorum , normalde giu larda sağ altta kutu şeklinde yeri de çok güzel yani açık hale getirirsek bence hissedilir bir şey olabilir düşüncesindeyim , altta da koruma var zaten herhangi bir taş,su vs gelme ihtimali de düşük , eğer vacuum dediğim gibi filteyle doğru orantılıysa birde açık yapıp vacuum u takip etmek istiyorum fakat acaba oradaki sensör iptal olur mu ? kutusunu iptal edersek.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login özellikle yorumlarınızı merak ediyorum üstadlar  :kahve:

hi_cazz

Şu an Chrysler sebring ile seyahatteyim. Boston ses sistemi var ve bence bizim bose lar halt etmiş. Çok keyifli.

Tolga033

Şu an Chrysler sebring ile seyahatteyim. Boston ses sistemi var ve bence bizim bose lar halt etmiş. Çok keyifli.

O kadar iyi yani .:)

hi_cazz

O kadar iyi yani .:)

Çok iyi abi.

Tolga033

Bugün müşterinin biri geldi mağazaya,yanında arkadaşları falan.. Önce telefon faturasını ödedi. Sonra Samsung'un Alpha diye bir modeli var ''Alfa''diye okunuyor,ona bakıyor. :D Bende satmayı seviyorum o telefonu isminden dolayı falan,telefonda güzel Allah için  :))
Abi dedim bunu alırsın altına da bir Alfa Romeo çekersin,tam olur. :haydi: Benim Pejo 308'im var dedi. Tamam dedim onu satıp yerine satıp Giu alırsın. Dedi onu ne yapayım. Çıkardı kartını verdi ,meğerse Pejo bayisinde çalışıyormuş.Beklerim dedi sonra çekip gittiler,almaya niyeti yoktu zaten .İkna çabalarımda işe yaramadı.  :D