Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Motor muhabbetleri... Ducatisti?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

Az önce Kesan Enez yolunda giderken önümdeki motorlu arkadaş bir anda kontrolü kaybedip üzerime gelmeye başladı viraj çıkışında.
ben onun şeridine geçtim o benim sonra durdum.
Virajı alamayıp kaydigini söyledi.
Iyi ki ezmedin beni dedi gülerek ama eli ayağı titriyordu.
Bende sola değilde sağa kaysaydim panikleyip allah korusun olebilirdi de.
Bu sicak havalarda asfalt cok tehlikeli aman dikkat arkadaşlar.

ihsany

Bülent abi geçmiş olsun..
Memleket motora binilecek memleket değil malesef..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

miracozdag

arkadaşlar merhaba,
emniyetten randevuyu bir türlü alamıyorum, dolu çıkıyor hiç bir ilçeden alamıyorum, kolay yolu nedir yardımcı olur musunuz?

omg

You are not allowed to view links. Register or Login
Şu motoru evimin oradan geçerken sürekli görüyorum, baya iyi.

Baş ağrıtır mı acaba böyle "cafe racer" tarzı motorlar.
Sahibindende balıkesirden bir vatandaşta satıyor bu tarz motorlar ama güvenemedim. Alıpta servisle / ustayla akraba olmaktan korkuyorum. Aranızda kullanan / kullanmış olan var mı?

Direk "0" alıpta kafamız rahat rahat binmek daha mi iyi yoksa. Diğer aklımdan geçen seçenekler mt-07, cb 650f, xj6 diversion f.
un fantasma tra noi..

omg

arkadaşlar merhaba,
emniyetten randevuyu bir türlü alamıyorum, dolu çıkıyor hiç bir ilçeden alamıyorum, kolay yolu nedir yardımcı olur musunuz?

Kolay yolu: (Adana için en azından) orda bu işleri yapan adamlar olur verirsin ona 50-100 halleder :)
un fantasma tra noi..

miracozdag

istanbul'dayım, para yedirmek istemiyorum tabii ki birilerine.

bu arada vespa ile arkadaşıma kadının biri arkadan çarpıyor. arkadaşımın omzunda ve kalça kemiğinde ufak çaplı hasar var, kaskı çok şükür kafasındaydı ve dizlikleri de.

alfistahakan

Merhaba kendime bayram hediyesi aldım. 2011 model Honda CBF 150 .Ekipman da tmm. Ehliyet trafikte bayramdan sonra inş. tmm.Uzun sure scooter düşündüm aradım bulamadım. Iyiki de vitesli almısım cok cok zevkliymis.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan
Forever Alfa

emin

başlığı hortlatalım, bir japon iki italyan var garajımızda ama alfa yok.

monstera abi geldi, hypermotard.
miatadan sonra cliodan çabuk bıktık ve suzuki swift ile yağmurlu günlerin tadını çıkarıyorum.

Hyper muazzam >:D
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Fatihob

Hayirli olsun :) :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

Deniz

Arkadaşlar ailemize scooter tarzı 250cc bir motor alalım dedik fakat işin içinden çıkamadım
Baktıklarım arasında

Sym GTS 250i evo
Piaggio X Evo 250
Burgman UH 200
Sym Joymax 250
Yamaha X Max 250

bu seçenekler arasında ABS li modeller tercih sebebi olacak ABS ise yamaha ve burgmanda var. Yamaha diğerlerine göre pahalı kalıyor bütçe max 11000 olduğu için seçenekler arasında kayboldum gittim. Sizin önerileriniz nelerdir ?

ES53

Arkadaşlar ailemize scooter tarzı 250cc bir motor alalım dedik fakat işin içinden çıkamadım
Baktıklarım arasında

Sym GTS 250i evo
Piaggio X Evo 250
Burgman UH 200
Sym Joymax 250
Yamaha X Max 250

bu seçenekler arasında ABS li modeller tercih sebebi olacak ABS ise yamaha ve burgmanda var. Yamaha diğerlerine göre pahalı kalıyor bütçe max 11000 olduğu için seçenekler arasında kayboldum gittim. Sizin önerileriniz nelerdir ?

Abi kesinlikle xmax derim,oda olmassa gts250i evo.cbr almadan once cok arastirmistim hepsini motosiklet kullandigim zamanlar.Ozellikle sym yi kullanan cok tanidigim var,gercekten memnunlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Erdinc küflü

Sym'de güzeldir ... Ama xmax  ayrı bi güzel

ilkerbenli

Buda benim oğlan 2013 model cbr1000rr

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2012 Mito QV

ES53

Akrepte var daha ne olsun :) 100 aracim olsa hepsini veririm su motor icin.Tekeriniz duz bassin.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ne kadar 125 lik olsada uzerinde cok degisiklik yaptigim 2. Goz agrim,motor hayatimi erken sonlandirdigim motorum :)

ealprsln

Motor'u aklımdan çıkarmak istiyorum ama burada da karşıma çıktı işte. Çok özledim  :'(
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

Alfadanadam

Sym gts evo kullandım. Çok konforlu ve gerçekten problemsiz bir motor. Boy-sele uyumsuzluğu olduğu için x-max almamıştım. Özellikle şehiriçinde yere rahat basmayı önemli gördüğüm için. Lastik çapı konunda x-max avantajlı teknik olarak ama maddi olarak ta sym avantajlı 13" olduğu için. Zaten aldıktan sonra ilk iş Metzeler Feel Free lastik takımı almıştım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anıl

Hayırlı olsun abi, bu motor olayı insanı çok fena kaşıyor. Hep daha iyisini almak istiyor insan...Ben de Fazer8'i satıp 4-5ay önce Ducati Multistrada 1200'e geçiş yaptım,İtalyandan kopamıyorum :)

İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

ilkerbenli

Akrepte var daha ne olsun :) 100 aracim olsa hepsini veririm su motor icin.Tekeriniz duz bassin.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ne kadar 125 lik olsada uzerinde cok degisiklik yaptigim 2. Goz agrim,motor hayatimi erken sonlandirdigim motorum :)

Motor hayatını sonlandırmayın yahu :) 2 Teker şart :) Çok güzelmiş 250R maaşallah (=

Motor'u aklımdan çıkarmak istiyorum ama burada da karşıma çıktı işte. Çok özledim  :'(

o zaman sizi gaza getireyim :D

2013 temmuzda çekmiştim bu videoyu, rodaj bittikten sonra neler oluyor bir görelim diye :D Burda motor tamamen stock. Şu an üzerinde full sistem akrapovic var.

edit: telif hakkından dolayı videonun sesini kısmış youtube :D

Buda viraj günlerimizden bir video, başta kamera bende, birde sonda göstergelerin görünüdüğü kısımda kamera bende.

Videonun bulunduğu kanal arkadaşımın, baya bi videom vardır orda, video adında "REPSOL" geçiyorsa ben videodayım :D
2012 Mito QV

Deniz

Sym gts 250i bütçe olarak daha uygun dez avantajı abs olmayışı (abs'nin motor seçiminde nasıl etkisi var bilmiyorum)
Birde motoru akşamları kitleyecek bir sistem gerekli. Şöyle baktım bir de disk kilidi, lastik kilidi vs. gibi ekipmanlar var bunlara ne derece güvenilir bilemedim.
Asıl sorun ise işe giderken bıraktığım yerdeki güvenliği çünkü motordan inip servise bineceğim. Servise bindiğim yerde avm var ben avm'nin otoparkına bırakmayı düşünüyorum. İşteyken aklımın motorda kalmaması için ne gibi önlemler alabilirim ?

Alfadanadam

Disk kilidi artı zincir mutlaka olsun ve özellikle de kaliteli bir marka olsun. Yaklaşık 200 kiloluk mooru kucaklayıp götüremezler ama dediklerim yoksa fena çalıyorlar haberiniz olsun. O düşük çözünürlüklü güvenlil kameraları da bir işe yaramıyor. Tanıdıklarımda birkaçının başına geldi oradan biliyorum.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anıl

İyi marka alarmlı disk kilidi de tavsiyemdir, hem üzerinde unutma şansınız yok, hem de hareket sensörlü olduğundan caydırıcı! Yurtdışında en iyi güvenlik aksesuarlarını sıralamışlardı, marka bazlı olarak, bu sıralamaya göre alarmlı disk kilidini almıştım. Ebay'den aldım,buranın yarı fiyatına, Oxford marka...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Deniz

Tavsiyeler için teşekkürler alarmlı disk kilidi ve zincir uygulayacağım oturduğum evin arkasına betona kazık çakmak  koşulu ile gece güvenliğini sağlayacağım. Gündüz ise güvenli bir yere kitleyeceğim umarım hırsızlık ile karşılaşmam.

ilkerbenli

Tavsiyeler için teşekkürler alarmlı disk kilidi ve zincir uygulayacağım oturduğum evin arkasına betona kazık çakmak  koşulu ile gece güvenliğini sağlayacağım. Gündüz ise güvenli bir yere kitleyeceğim umarım hırsızlık ile karşılaşmam.

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Çeşitli kilitleri kırmaya çalışıyorlar vs. Ne tip bir kilit almanız gerektiği konusunda size fikir verecektir. Bahsettiğiniz gibi kazıklı bir sistemde mevcut.

2012 Mito QV

Deniz

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Çeşitli kilitleri kırmaya çalışıyorlar vs. Ne tip bir kilit almanız gerektiği konusunda size fikir verecektir. Bahsettiğiniz gibi kazıklı bir sistemde mevcut.

Video yol gösterici oldu teşekkürler. Bahsedilen ekipmanlar baya baya yüksek maliyetli yurt dışından getirtmek en mantıklısı sanırım ama ağırlık faktörü girecek işin içine buseferde kargo maliyetli çıkacak.

ilkerbenli

Video yol gösterici oldu teşekkürler. Bahsedilen ekipmanlar baya baya yüksek maliyetli yurt dışından getirtmek en mantıklısı sanırım ama ağırlık faktörü girecek işin içine buseferde kargo maliyetli çıkacak.

Rica ederim :) Maliyetler konusunda haklısınız biraz yüksekler. Ama "nispeten" daha düşük maliyetli ekipmanlarıda o kadar kolay açabildiklerini görünce, pahalı dediklerimizin o paraları hakedebileceğini düşünüyorum.

Yurtdışından bakılabilir tabi, dediğiniz gibi kargo ücreti çok yüksek çıkmazsa daha avantajlı olacaktır fiyatlar.
2012 Mito QV