Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ku2

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı,uğurlu olsun. Maşallah. Kaput çok havalı. :)
Levorg mu, Giu mu. :)

Tapatalk 19.03

İkisinin de yeri ayrı :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

francobaresi

arkadaslar selamlar, bir konuda yardiminiza ihtiyacim var, akrabamizs nissan x-trail 1.6 dizel otomatik ve tucson 1.6 benzinli otomatik dusunuyoruz.  iki arabanin fiyat performansi ve olumsuz noktalari hakkinda fikriniz var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

hkmtctnky

Kazasız belasız iyi günlerde kullan abi, duruşu cok güzel, grinin yakıştığı bi araba daha bulduk giuliettadan sonra maşallah..

'03 Opel Corsa 1.7 DTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Opel Corsa 1.4 Sport 3dr (MetroBlau)
'06 AlfaRomeo 147TI 3dr (RossoAlfa)
'05 Opel Corsa 1.3 CDTi 3dr (Casablanca Weiß)
'07 Renault Clio 1.6 BVA
------------------------------------------------
'09 AlfaRomeo MiTo 1.4tJet (NeroEtna)
'05 MB CLS350
'09 Fiat 500 1.4 Lounge (Bianco Gioioso)

murat

Hayırlı olsun You are not allowed to view links. Register or Login , çok  şık ve çok güzel, benim şimdiye kadar ki Subarular içinde görür görmez beğendiğim ilk araç bu oldu, iç mekanı bariz Subaru ortalamasının üzerinde ..
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

tughan

Hayırlı, uğurlu olsun Selim abi, güle güle kullan. Makine çok güzel görünüyor, nazar değmesin :nazar:
Tuğhan.
156 Selespeed

cem meric

You are not allowed to view links. Register or Login Abi Hayırlı uğurlu olsun  :alkis:

Güzel günlerde güle güle kullanın  :serefe:

depeche101

ku2

Teşekkürler beyler..
You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login
--

wolkanku

You are not allowed to view links. Register or Login selim abi hayırlı olsun.

hayatımda ilk defa gözümün kaydığı bir subaru modeli oldu bu levorg. tasarımı çok başarılı, eminim sürüşü de öyledir.
kazasız belasız kullanın :nazar:
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login Selim abi hayırlı olsun çok sevindim
legacy-gt kombosundan levorg-giulietta ya geçiş harika olmuş.

sw sahibi olarak ilerde aklımda iki model var, biri levorg diğeri talismann sw (eger gelirse tabi)

sürüs izlenimlerini, legacy ile kıyasını ve tüm diger detayları bekliyoruz  :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

OnurCangir

Selim Abi, araç çok güzel gözüküyor maşallah, kazasız belasız binin :)

Bu arada merak edip arayınca bulduğum bir inceleme videosu.

İncelemeyi yapan arkadaşın diğer videoları da oldukça kaliteli bence, baya beğendim uslubunu vs.

ku2

Selim Abi, araç çok güzel gözüküyor maşallah, kazasız belasız binin :)

Bu arada merak edip arayınca bulduğum bir inceleme videosu.

İncelemeyi yapan arkadaşın diğer videoları da oldukça kaliteli bence, baya beğendim uslubunu vs.

Haa..evet bu videoyu biliyorum.
Bayraktar'ın test aracı, kırmızı Levorg bu.
Biz de bunu kullandık almadan önce.

Sürüş izlenimlerini önümüzdeki günlerde yazarım..

Ben kullandığım süre içinde (30-35 km) çok keyif aldım. Aracın hızlanması, durması, yol tutuşu, görüş açıları, iç tasarımı, konforu, sunduğu teknolojiler hakikaten verilen parayı fazlasıyla hakediyor. Aracın 2 anahtarı da aynı. Anahtarsız giriş, ve çalıştırma var. Kapı kolunun iç kısmında sensör var. Anahtar yanınızdayken kapı koluna eliniz atınca açıyor aracı. Araçtan inince kapı kolunun üst kısmında bir yer var, oraya dokununca aracı kitliyor. Arzu ederseniz anahtardan da kapıları açıp kapamak mümkün.

Araç tek donanım seviyesi ile geliyor TRye ve oldukça dolu. Geri görüş kamerası var. Geri geri AVMde park yerinden çıkarken arka yanlardan gelen araç varsa sizi uyarıyor. Bence park sensörü de olmalıydı.. Sonuçta küçük bir araç hiç değil. 4.7 m boy var. Trafikde giderken sağdan soldan gelen araçları algılayıp yan aynalarda uyarı ışıkları ile sizi uyarıyor. Mesela öndeki aracı sollamak ya da sağlamak istiyorsunuz..Arkadan gelen araç varsa aynanın kenarında ışık yanıyor..ve sürücüyü uyarıyor. Katlanır ısıtmalı ayna, ısıtmalı öne silecekler, ısıtmalı spor ön koltuklar. Çok kaliteli bir deri döşeme..(mavi dikişli), çift yön klima, elektro krom ayna, yağmur sensörü, otomatik aydınlatmalı ve far yıkamalı LED farlar, Sport ve Intelligent olmak üzere 2 sürüş modu, gibi bir sürü özellik standart donanımda.

Lastikler Dunlop Sport Maxx, 225-45-18.. Aracın müzik sistemi yeterli seviyede bence. 6.2 inç ekran Starlink müzik ve ses sistemi (1 CD & 6 Hoparlör), Bluetooth ile müzik dinleme ve görüşme yapılabiliyor. 5 telefona kadar bağlanabiliyor. 5 USB ve 1 AUX var aracın içinde. (2 adet USB arkada) Mesela arka koltuk da oturup telefonu şarj etmen, tablet vs ile film izlemen çok olası. Gerçi bizim arka koltuklar tamamen çocuklara ayrılmış olduğu için..muhtemelen tablet vs bağlarsam uzun yol için, onu şarj etmek için USB aramaya gerek kalmayacak :)

En önemlisi güvenlik donanımı şöyle:
- Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
- Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları
- Ön ve arka yolcular için perde hava yastıkları
- Sürücü diz hava yastığı
- Araç dinamik kontrol sistemi (VDC)
- Aktif tork dağılımı
- Kör nokta uyarı sistemi ve şerit değişim yardımı
- Subaru arka araç tespit sistemi (SRVD)
- ABS ve Elektronik fren gücü dağıtım sistemi (EBD)
- Acil fren desteği (EBA)
- ISO-FIX çocuk koltuğu bağlantısı[/li][/list]

--

francobaresi

Haa..evet bu videoyu biliyorum.
Bayraktar'ın test aracı, kırmızı Levorg bu.
Biz de bunu kullandık almadan önce.

Sürüş izlenimlerini önümüzdeki günlerde yazarım..

Ben kullandığım süre içinde (30-35 km) çok keyif aldım. Aracın hızlanması, durması, yol tutuşu, görüş açıları, iç tasarımı, konforu, sunduğu teknolojiler hakikaten verilen parayı fazlasıyla hakediyor. Aracın 2 anahtarı da aynı. Anahtarsız giriş, ve çalıştırma var. Kapı kolunun iç kısmında sensör var. Anahtar yanınızdayken kapı koluna eliniz atınca açıyor aracı. Araçtan inince kapı kolunun üst kısmında bir yer var, oraya dokununca aracı kitliyor. Arzu ederseniz anahtardan da kapıları açıp kapamak mümkün.

Araç tek donanım seviyesi ile geliyor TRye ve oldukça dolu. Geri görüş kamerası var. Geri geri AVMde park yerinden çıkarken arka yanlardan gelen araç varsa sizi uyarıyor. Bence park sensörü de olmalıydı.. Sonuçta küçük bir araç hiç değil. 4.7 m boy var. Trafikde giderken sağdan soldan gelen araçları algılayıp yan aynalarda uyarı ışıkları ile sizi uyarıyor. Mesela öndeki aracı sollamak ya da sağlamak istiyorsunuz..Arkadan gelen araç varsa aynanın kenarında ışık yanıyor..ve sürücüyü uyarıyor. Katlanır ısıtmalı ayna, ısıtmalı öne silecekler, ısıtmalı spor ön koltuklar. Çok kaliteli bir deri döşeme..(mavi dikişli), çift yön klima, elektro krom ayna, yağmur sensörü, otomatik aydınlatmalı ve far yıkamalı LED farlar, Sport ve Intelligent olmak üzere 2 sürüş modu, gibi bir sürü özellik standart donanımda.

Lastikler Dunlop Sport Maxx, 225-45-18.. Aracın müzik sistemi yeterli seviyede bence. 6.2 inç ekran Starlink müzik ve ses sistemi (1 CD & 6 Hoparlör), Bluetooth ile müzik dinleme ve görüşme yapılabiliyor. 5 telefona kadar bağlanabiliyor. 5 USB ve 1 AUX var aracın içinde. (2 adet USB arkada) Mesela arka koltuk da oturup telefonu şarj etmen, tablet vs ile film izlemen çok olası. Gerçi bizim arka koltuklar tamamen çocuklara ayrılmış olduğu için..muhtemelen tablet vs bağlarsam uzun yol için, onu şarj etmek için USB aramaya gerek kalmayacak :)

En önemlisi güvenlik donanımı şöyle:
- Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
- Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları
- Ön ve arka yolcular için perde hava yastıkları
- Sürücü diz hava yastığı
- Araç dinamik kontrol sistemi (VDC)
- Aktif tork dağılımı
- Kör nokta uyarı sistemi ve şerit değişim yardımı
- Subaru arka araç tespit sistemi (SRVD)
- ABS ve Elektronik fren gücü dağıtım sistemi (EBD)
- Acil fren desteği (EBA)
- ISO-FIX çocuk koltuğu bağlantısı[/li][/list]
hem gorsel acidan hem islevsel acidan son derece tatmin edici bir arac, kazasiz belasiz, iyi gunlerde kullanmak nasip olsun

Cuore sportivo

murat

Bu kadar cüsseli bir araçta park sensörü olmaması bence büyük eksiklik, tamam kamera çok iş görüyor ama park sensörünün yeri ayrı.
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

ku2

Bu kadar cüsseli bir araçta park sensörü olmaması bence büyük eksiklik, tamam kamera çok iş görüyor ama park sensörünün yeri ayrı.

Aslında servis takıyor ama yan sanayi takıyor.
Hediye edelim dediler..Biz de bu şekilde kullanalım eğer ihtiyaç olursa takılır dedik.
Tampona delik açıp, siyah siyah benekler takmalarını istemedim açıkcası..

Öte yandan, ön ve arka park sensörü (orijinal) için 3500 TL fiyat söylediler..!!! Yuh dedim..ne yalan söyliiim :)
--

agucba

Deldirmekten ziyade elektromanyetik park sensörleri var. Onlar belki daha mantıklı olur.

///////////////

milano 75

bugün ticari aşkım depreşti benimde.315000 km deki 2003 pejo boxerımı muayeneye götürdüm,aldım alalı sadece el freni telini değiştirmiştim,tek seferde geçti  :yukari-ok:
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ku2

Arkadaşlar..Biliyorsunuz eşimin şirketine 2 Levorg ve 1 XV aldık.
2 aracımız satıldı (Legacy ve Yaris)
1 aracımız hala ilanda.

2006 Audi A4 Quattro S-Line Manuel 6 ileri.

Aracın ikinci sahibiyiz. 70bin km den beri bizde. Kaza boya yok. Yetkili servis (Doğuş Oto) bakımlı. Araç Quattro ve iç dış S Line. Bose müzik sistemi var. Manuel vites. Türkiye de manuelini bulmak oldukça zor. Çok keyifli bir araç. Oldukça başarılı bir performansı var. Yıllardır sıkıntısız biniyoruz. Araç ile Continental Kış ve Yaz lastikleri de verilecektir. Şehiriçi 10-11 litre, şehirdışı 7-8 litre yakmaktadır.

Eğer ilgilenen olursa, ya da ilgileneceğini düşündüğünüz tanıdıklarız..Lütfen benimle irtibata geçin.
Sevgiler, saygılar.

--

ertena

Babamın anısını yaşatmak adına tuttuğum aracım.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

ku2

Başınız sağolsun..!
--

ertena

Sizler sağ olun hocam. Hayat işte.

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Başınız sağolsun
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login başınız sağolsun

Doğa Tosun

başınız sağolsun..

7'nin de maşşallahı var.. Harika.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ertena

You are not allowed to view links. Register or Login Başınız sağolsun

Sağ olun