Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Üyelerimiz ve Alfa Romeo Haricindeki Markalara Ait Vasıtaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Olgun

Hayırlı olsun. Ben de çok seviyorum bu modeli. Tentenin rengi de şahane.
Güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[url="http://bisiklethirsizlari.tumblr.com"]http://bisiklethirsizlari.tumblr.com[/url]

cagdas oto izmir

Evin 2.hizlisi

2009 punto tjet sport takeofflu gıuliettaya göre sehiricinde esnek ;)

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

h.t

Bugün , A bakımı diye geçen ilk bakıma 1080 tl öpüldüm

Koluman ankaradan memnun kaldım diyebilirim. Bir iki ufak trimim vardı halletmişler, sunroofunuzdan geliyordu onuda yaptık dediler.(ben duymuyordum sunrooftakini) Danışman arkadaş "sizin seride çok sıkıntı yaşamıyoruz ama sunrooftan trim şikayetiniz olursa , aracı bırakın komple sunroofu değiştiririz" dedi.
Oha dedim doğuşta garantiden vida değiştirmek için takla attıklarımo hatırlayınca

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login

Koluman ankaradan memnun kaldım diyebilirim. Bir iki ufak trimim vardı halletmişler, sunroofunuzdan geliyordu onuda yaptık dediler.(ben duymuyordum sunrooftakini) Danışman arkadaş "sizin seride çok sıkıntı yaşamıyoruz ama sunrooftan trim şikayetiniz olursa , aracı bırakın komple sunroofu değiştiririz" dedi.
Oha dedim doğuşta garantiden vida değiştirmek için takla attıklarımo hatırlayınca

Bende geçen ay 1130tl öpüldüm.

Yalnız MB kullanıcıları servislerden bu kadar dert yanarken sen baya memnun kalmışsın. Ankara Koluman'ın garantiden parça değişimi konusunda sabıkalarıda var ama sana direk değiştiririz demişler.

OğuzCanAlantor

Demek Kolumaaan haaaa Vaaay beee bir Alfin olamaz cardeşşş :)))

h.t

Bende geçen ay 1130tl öpüldüm.

Yalnız MB kullanıcıları servislerden bu kadar dert yanarken sen baya memnun kalmışsın. Ankara Koluman'ın garantiden parça değişimi konusunda sabıkalarıda var ama sana direk değiştiririz demişler.

Valla benim birazda şans heralde abi bunu bende duymuştum. Arabayı servise bıraktığımda kardeşim geldi beni almaya giu ile, kadında aa sizin mi ben otokoçtan buraya geçtim flan dedi. Sohbet muhabbet, ben dedim dalgasına giu trimde bundan daha başarılı, oda olur mu ya Alfa daki trim sesine alışıksınız 147 nizde varmış flan dalga geçti gülüştük flan dedim valla sağ arka kapı ve sol ön kapıda trimim var. Kadında alfistiyseniz zaten titizsinizdir ben iyice bakarım hiç merak etmeyin dedi sonra teslimatta dedi sunroofunuzdanda ses geliyordu bak duymamışsın dedi. Eğer yaparsa bidaha getir komple değiştireyim sunroofunu dedi oha dedim içimden . Bakalım şimdilik sıkıntım yok şükür, bin lira paramda gidince ilgi alaka da oldukça iyiydi :lol:

Ortağın cla da akü şarjı düşük çıktı mesela. Arabayı 8 saat şarj edip, kontrolleri yapıp gerekirse aküyü değiştircem dedi direk.

Demekki Alfacı olduğum için, otokoçtan gelen danışman şansıma oldu :))

h.t

Demek Kolumaaan haaaa Vaaay beee bir Alfin olamaz cardeşşş :)))

Kardeş, Kolufin e geldim kapalı dediler :/

h.t

Zaten sıkıntı çıkarsalar direk carlarım. Boşuna mı 0 araba alıp servise getirip faiş paraya bakım yaptırıyoruz

Doğa Tosun

Ooo tavan değişecek sunroof sonradan tam öldürmelik bir araç malum Kolufin'i de esgeçmiş bakımlarda bence düşündürücü
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login  Çıkan tavanı bana takarız abi.
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

sbk0655

Sana olmaz da arabaya takarız belki 😀😀😀😀😀

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

h.t

Sana olmaz da arabaya takarız belki

Hahahahhaah

Doğa Tosun

Hahahahaha inşallah arabaya uymaz da ilk seçeneğe geri döneriz merak uyandıran bir proje olacağı kesin

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ssg

You are not allowed to view links. Register or Login Yaktin abi gece gece :D
BMW 1.16i Sportline
Giulietta 1.6 JTDm
-----------------
Eksi Alfalarım
-----------------
MiTo 1.4 MA TCT
MiTo 1.4 TB
GT 2.0 JTS Selespeed

Kutay

:) ahhaha  abi çocuğu bi düğmeyle aktif hale getirdin :)
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

octinum

Kocaoğlan'da değişiklik yok, fotoğraf da yok. Ama biraz daha kullandım, yorum var.  :)

Geçen hafta tüplü ve öfkeli oldu Kocaoğlan. Ankara'dan Adana'ya dönüşte biraz hızlı geldim ve sonunda yüksek hızda spor modunu devreye sokabildim. Pozantı civarındaki otoyol virajlarında 150km/s gibi bir hızdan bahsediyorum. Hatta bir an korktum bile, aha şimdi açılacaz kenara uçmasak bari diye. Hayvanlık ettim çünkü arabada aileyle.

Sonuç: Hydractive 3+ sistemi başarılı. Araba eşik değerlerini geçince birden orta siferleri (Citroence'de amortisör ve yay görevini gören küreler) devreden çıkarıp sertleşti. Direksiyon tepkilerinin ve yol hissinin spor modda bir Alfa olmasa da geçenlerde denediğim bir Passat CC'den (ilk kasa) bariz daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kafadan açılmaya çalıştıkça ufak direksiyon hareketleriyle geri döndü. Bunu de yönlü farların ben direksiyonda düzeltme yaptıkça sağa-sola oynamasından farkettim.

Bir daha böyle bir iş yapmam ama açıkçası araba satınalma amacını bu şekilde karşıladı. Şimdi normal yol hızlarında kendimi çok daha güvende hissediyorum.

"This car has balls. Six of them. "  :lol:

Fatihob

Buda benim Mitodan sonraki yeni arabam. E46 3.20ci alıp strokerlasammı ne yapsam derken kendimi bunu almış şekilde buldum.

1995 model Ford Mustang. 5.0L V8, 215Hp 390Nm. Aldıktan sonra bakım işlemlerini iş yerinde bir arkadaşımla beraber yaptık. İlerideki bütün modifiye işlerinide kendimiz yapmayı planlıyoruz. Güzel çekilmiş fotosu yok, linkten bakım sırasında çektiğim fotoları görebilirsiniz.

Şimdilik; Buji, buji kabloları, bobin, distiribitör kapağı ve tevzi makarası, yağ-filitre, hava filitresi, direksiyon hidroliğini değiştirdik. Duoble dini çıkardık, kırdıkları teyp çerçevesinin yenisini aldık. Çalışmayan kornayı ve cam su fiskiye borusunu tamir ettik. Sırada 79bin milde takılı kalmış olan odometre, benzin filtresi ve termostat değişimi-tamiri, hemen akabinde direksiyon kutusu değişimi var.

Hedefim ülkenin durumuna göre 2-3 sene içerinde 350-400hp aralığında ama asıl yatırım yürüyene yapılmış bir şekile getirmek. Bunun için motorda silindir kapakları, yay-şapka-sübap 3lüsü, egzantrik, emme manfoldu değişimi. Yürüyende coilover, ön-arka sway bar + control arms, arabanın altına boylu boyunca takılan-kaynaklanan rijitlik sağlayan demir parça :), burçlar, alt gergiler vs. vs. uzayıp giden bir hayali liste var. Devamında 5.6L hacim stroker, oda kesmedimi supercharger. 10Sene falan sürer heralde bu liste. Arada şaftı kırarsa daha güçlüsü, difransiyeli kırarsak onun çözümü, aks kesersek karbonu falan lazım olcak. Bunlar olurken araya 330mmlik 4 pot frende sıkıştırırsam iyi olur. Uzun soluklu mecera olacak, öldüm bittim demessem satmayıp arkamdan gelecek olan otomobil meraklısı çoluk,çocuk,yiğen,torun herneyse ona bekletmek. Yazık coçuk elektrikli otomobille büyümesin, biraz benzin kokusu alsın, zehirlensin.

Toplamda 400-500km kadar kullandım 2 ay falan oldu. İlk 300km 100ü geçmedim sayılır, kıçını hiç oynatmadım. Son 100kmde biraz kıçı başı nasıl oynuyor diye denedim, birazcıkta bastım. Zevkli ve güçlü. Tamamiyle mekanik, ABS dışında hiç bir elektroniği yok, airbaglerinden 1 veya 2si birden çalışmayan tam bir Amerikan danası. Aaa pardon elektrikli koltuklarım var hemde şişiyor tuşa basınca.

Almadan önce ne aldığım hakkında pek bir fikrim yoktu. Aldıktan sonra araştırmalarımda çok zorlandım, herşeyiyle kullandığımız yeni model araçlardan çok farklı ve içim dışım Amerikan ölçü birimleriyle doldu taştı en sık ziyaret ettiğim sayfa birim çeviri siteleri oldu, 302cu, 160fahrenayt, 50mil, 220lbs gibi en güzelide 3-1/2 inch --- 3,5 inch böylemi yazılır 3-5 dk nedemek istiyor bunlar diye düşündüm.

Şuana kadar 400TL benzin aldım, yıkamacıda benzinim bitti bidonla benzin aldım, çıktım benzinlikten tekrar aldım. Düz hesap 1TL/km yakıyor, tam Amerikan kafası öyle kuruş muruş uğraştırmıyor rahat rahat hesap yapıyorsun. Aç haritayı kaç km gidiceksin bak ona göre benzin al.

Kaporasını verdikten 1 hafta sonra teslim aldım. Kaporasını verdiğim andan, arabayla 100km yol yapana kadar pişmandım yada pişman demeyeyimde mutlu değildim. Zevki sonradan geldi, şimdi ise gidip kontağa basayım biraz sesini dinleyeyim sonrada 2 tur atayım diye can atıyorum ama araç çekme belgeli. Muaneye sokmam lazım. 1 ay içinde o işleride halledip zevkini doya doya almaya başlıyacam. Mecburen kullanmak durumunda olduğumuz güncel fındık motorlardan sonra çok güzel geldi, iyi almışım.

Fotoların olduğu link: You are not allowed to view links. Register or Login
..

alisto

Mitonun kemikleri sızlamıştır şimdi :) güle güle kullan

Fotoda gayet mutlu görünüyorsun, önemli olan da bu değil mi zaten...

Jakomo

Buda benim Mitodan sonraki yeni arabam. E46 3.20ci alıp strokerlasammı ne yapsam derken kendimi bunu almış şekilde buldum.

1995 model Ford Mustang. 5.0L V8, 215Hp 390Nm. Aldıktan sonra bakım işlemlerini iş yerinde bir arkadaşımla beraber yaptık. İlerideki bütün modifiye işlerinide kendimiz yapmayı planlıyoruz. Güzel çekilmiş fotosu yok, linkten bakım sırasında çektiğim fotoları görebilirsiniz.

Şimdilik; Buji, buji kabloları, bobin, distiribitör kapağı ve tevzi makarası, yağ-filitre, hava filitresi, direksiyon hidroliğini değiştirdik. Duoble dini çıkardık, kırdıkları teyp çerçevesinin yenisini aldık. Çalışmayan kornayı ve cam su fiskiye borusunu tamir ettik. Sırada 79bin milde takılı kalmış olan odometre, benzin filtresi ve termostat değişimi-tamiri, hemen akabinde direksiyon kutusu değişimi var.

Hedefim ülkenin durumuna göre 2-3 sene içerinde 350-400hp aralığında ama asıl yatırım yürüyene yapılmış bir şekile getirmek. Bunun için motorda silindir kapakları, yay-şapka-sübap 3lüsü, egzantrik, emme manfoldu değişimi. Yürüyende coilover, ön-arka sway bar + control arms, arabanın altına boylu boyunca takılan-kaynaklanan rijitlik sağlayan demir parça :), burçlar, alt gergiler vs. vs. uzayıp giden bir hayali liste var. Devamında 5.6L hacim stroker, oda kesmedimi supercharger. 10Sene falan sürer heralde bu liste. Arada şaftı kırarsa daha güçlüsü, difransiyeli kırarsak onun çözümü, aks kesersek karbonu falan lazım olcak. Bunlar olurken araya 330mmlik 4 pot frende sıkıştırırsam iyi olur. Uzun soluklu mecera olacak, öldüm bittim demessem satmayıp arkamdan gelecek olan otomobil meraklısı çoluk,çocuk,yiğen,torun herneyse ona bekletmek. Yazık coçuk elektrikli otomobille büyümesin, biraz benzin kokusu alsın, zehirlensin.

Toplamda 400-500km kadar kullandım 2 ay falan oldu. İlk 300km 100ü geçmedim sayılır, kıçını hiç oynatmadım. Son 100kmde biraz kıçı başı nasıl oynuyor diye denedim, birazcıkta bastım. Zevkli ve güçlü. Tamamiyle mekanik, ABS dışında hiç bir elektroniği yok, airbaglerinden 1 veya 2si birden çalışmayan tam bir Amerikan danası. Aaa pardon elektrikli koltuklarım var hemde şişiyor tuşa basınca.

Almadan önce ne aldığım hakkında pek bir fikrim yoktu. Aldıktan sonra araştırmalarımda çok zorlandım, herşeyiyle kullandığımız yeni model araçlardan çok farklı ve içim dışım Amerikan ölçü birimleriyle doldu taştı en sık ziyaret ettiğim sayfa birim çeviri siteleri oldu, 302cu, 160fahrenayt, 50mil, 220lbs gibi en güzelide 3-1/2 inch --- 3,5 inch böylemi yazılır 3-5 dk nedemek istiyor bunlar diye düşündüm.

Şuana kadar 400TL benzin aldım, yıkamacıda benzinim bitti bidonla benzin aldım, çıktım benzinlikten tekrar aldım. Düz hesap 1TL/km yakıyor, tam Amerikan kafası öyle kuruş muruş uğraştırmıyor rahat rahat hesap yapıyorsun. Aç haritayı kaç km gidiceksin bak ona göre benzin al.

Kaporasını verdikten 1 hafta sonra teslim aldım. Kaporasını verdiğim andan, arabayla 100km yol yapana kadar pişmandım yada pişman demeyeyimde mutlu değildim. Zevki sonradan geldi, şimdi ise gidip kontağa basayım biraz sesini dinleyeyim sonrada 2 tur atayım diye can atıyorum ama araç çekme belgeli. Muaneye sokmam lazım. 1 ay içinde o işleride halledip zevkini doya doya almaya başlıyacam. Mecburen kullanmak durumunda olduğumuz güncel fındık motorlardan sonra çok güzel geldi, iyi almışım.

Ne zaman buluşup saçmalayacağız ??? Emin de gelir....
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

hi_cazz

Hayırlı olsun Fatih. Sende 1de yan 2de yan 3te isyan moduna girmişsin.

Doğa Tosun

İşte gerçek bir araba  8)

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

cem meric

Hayırlı olsun keyifli bir seçim  :)
5.0 v8e 215 hp az değil  mi ya
Amerikanlar hakkında  0 bilgi kusura bakmayın  :)
Meraktan soruyorum

Tolga033

1400 CC'den ,5000 CC'ye . Hayırlı olsun .

cagdas oto izmir

Evin 2.hizlisi tjet sportt

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

krm1983

Ateş ediyor.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.