Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.S.GÜMÜŞ

Değerli Alfisti Türkiye ailesinin yardımına ihtiyacım var,
Acil 2. çocuğumuza hamile ve aşermekte olan eşim için kavrulmamış taze Antep fıstığı lazım, Antalya da karış karış aradım bulamadım, bir internet sitesi buldum güvenemedim, Antepte illaki bir arkadaşımız ya da bu işlerle uğraşan arkadaşımız vardır 2 kilo lazım, parası dert sorun tasa değil anında göndereceğim

07 DH 800

fevkalbeser12

Sanırım sefahatdüşkünü nickli arkadaşımız vardı Gaziantepten. Başlığı görünce muhakkak yazacaktır. İyi bir amaç için yardımmış:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Alfadanadam

Konusu geçmişken hayırlı olsun diyim ben de :)

Yiğit Doğukan

Şu an Bursa'dayım ancak yine de yardımım dokunabilir. Siz bana adresinizi mesaj olarak yollarsanız gün içerisinde yollatabilirim. Bu arada hayırlı olsun :)

fevkalbeser12

Bende hayırlı olsun demeden yazmışım ayıp etmişim:) hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhatli doğsun:) :nazar:
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

erdem1904

Hayırlı olsun :) bu siteyi bu sebepten seviyorum  :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Alper

ismet

hayırlı olsun, genç alfistalar çoğalıyor  :nazar: :alfisti:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Tolga033

blackgear

You are not allowed to view links. Register or Login
Hayırlı olsun :) bu siteyi bu sebepten seviyorum  :)

+1

Allah saglikla dunyaya getirmeyi ve uzun, mutlu bir hayat nasip etsin :)  :nazar: :alfisti:

ALFAŞK

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle doğar inşallah
aşerme sıkıntısı bende de var allahtan henüz fıstık demedi  :D
''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

A.S.GÜMÜŞ

Çok teşekkür ederim iyi dilekler için, tabi kardeşim nereye gidilebilir ki yardıma ihtiyaç olduğunda ? Bizim otellerin satınalmasındaki arkadaşı arıyorum döneceğim abi diyor bekle ki dönsün  :))
Diyeceğim o ki işte bende tam bu yüzden burayı seviyorum  :alfisti:

07 DH 800

agucba

Hayırlı olsun. .. Allah sağlıklı doğmayı nasip eder inşallah. 

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

///////////////

Sercan Keklik

145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

TRUPHASE

Hayırlı olsun darısı başımıza.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Veloce

Hayırlı olsun :) Alfalego nickli Ferhat abiye PM atın mutlaka yardımcı olacaktır...

FB10ur

ar.159

Hayırlı olsun bizde 2. Yi bekliyoruz Allah'tan aşerme mevzuu yaşamadık Allah kolaylık versin gönüllerini yapmak lazım.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

A.S.GÜMÜŞ

Tüm iyi dilekler için tekrar çok teşekkür ederim, Mehmet bey size de hayırlı olsun, Allah hepimizin evlatlarına, ailelerine sağlık sıhhat hayatları boyunca iyi insanlarla karşılaşmak nasip etsin

07 DH 800

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Tüm iyi dilekler için tekrar çok teşekkür ederim, Mehmet bey size de hayırlı olsun, Allah hepimizin evlatlarına, ailelerine sağlık sıhhat hayatları boyunca iyi insanlarla karşılaşmak nasip etsin
Amiin herşey onlar için zaten
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Gouki

Hayirli olsun Serhat abi.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi