0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
147 ti paket Turgut Bey'in aracı sanırım. Mesaj attım meşgul olduğu için geri dönüş yapmadı.İlk amacım sitemizden bilinen, gönül rahatlığı ile alınacak, güven ortamının sabit olduğu yerden almak.
Alıntı yapılan: giantrim - 24 Ocak 2013, 20:33:45147 ti paket Turgut Bey'in aracı sanırım. Mesaj attım meşgul olduğu için geri dönüş yapmadı.İlk amacım sitemizden bilinen, gönül rahatlığı ile alınacak, güven ortamının sabit olduğu yerden almak.Merhaba , bilindik biryerden özelliklede servis kayıt ve geçmişi bulunan araçlar almak en mantıklısı.. 2.el forumda açtığım konuyu görmüşsünüzdür .. Bakmadığım araba gitmediğim ilçe semt kalmadı İstanbulda .. Biraz sabır ve şans işi ... Bu arada araçlar güzel duruyor
Bütün bir gün geçti. Ben daha çok Alfaseverin yardımcı olacağını düşünmüştüm açıkcası. İstanbul bilmediğim bir şehir. Ankara'dan araç bakmaya gideceğim. Gittiği servisi yazmak, burası dost mekanıdır demek bu kadar zor olmasa gerek.Antalya'da 6 yıllık Alfasever olarak herkese her konuda yardımcı olurum, orada tüm alfasever arkadaşlar sizi il sınırında karşılar sevgi ile.Kazasız günler dileği ile...
Mehmet Bey, akşam 20:30'daki gönderinize ithafen gece 01:57'de serzenişte bulunmuşsunuz. Üyelerin tamamı sitede yatıp kalkmıyor malumunuz. Açtığınız konuyu gören-okuyan-fikri olan yazıyor zaten. Ayrıca sitemiz içerisinde muhelif konularda servis tavsiyeleriyle dolu. Daha dün yazdığım başka bir konuda kendi gittiğim servisi tavsiye ettim. Site üyelerimizin istisnasız hepsi birbirine yardımı olabilecek her konuda desteğe hazırdırlar. Ama herkesin imkanı ve zamanı aynı değil. Neyse, sonuca gelirsek İstanbul'da Anadolu yakasında Carium Ala Romeo servisi tavsiye ederim şahsen. Kendilerine sitemizin hatta bizzat benim selamımı iletebilirsiniz.Şimdiden hayırlısı olsun.
Alıntı yapılan: giantrim - 25 Ocak 2013, 01:57:47Bütün bir gün geçti. Ben daha çok Alfaseverin yardımcı olacağını düşünmüştüm açıkcası. İstanbul bilmediğim bir şehir. Ankara'dan araç bakmaya gideceğim. Gittiği servisi yazmak, burası dost mekanıdır demek bu kadar zor olmasa gerek.Antalya'da 6 yıllık Alfasever olarak herkese her konuda yardımcı olurum, orada tüm alfasever arkadaşlar sizi il sınırında karşılar sevgi ile.Kazasız günler dileği ile...Anadolu yakasında bir çok alfa servisi var bunların içinde sportivo yılmaz abi var kendisi sitemizde bir çok arkadaşımızda kendisine gitmektedir.En son Ercan için gittik eğer burada tanıdığınız birileri yoksa yardımcı olabilirim ofisime yakındır yılmaz abinin dükkanı Araç hakkında benim bilgim yok fakat güzel detaylı bakıldıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum...
147 konusunda kararlıysan yeni kasa olması konusunda da şart koşuyorsan Antalya'da da var, bakıttırabiliriz, serviste tanıdıklarım var, elimizden geleni yaparız, bende yeni aldım 156 belki görmüşsündür, istersen benim arabayada bir bakarsın, aklına yatarsa böyle birşey de düşünebilirsin. Görüşelim bakarsın...
Bu hafta boyunca istanbul'da olacağım. Gşdince mutlaka en az 1 gün carium'a uğrarum. Uyarsa o güne ayarlarız, hem tanışırız hem birlikte araca bakarız.HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi