Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 distinctive arıyorum!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wunderman

Herkese selam, siteye yeni üye oldum, Üye olmamım amacı Alfa Romeo' yu yakından tanımak. Dış görünüşünü biliyoruz fakat içi nasıl, rahatlığı nasıl? Arkadaşlarıma soruyorum, masraflı arabadır çok yer çok içer gibi şeyler söylediler. 26 yaşındayım ve ilk arabam olacak inş. O yüzden aradığım model "alfa 147 distinctive" 2007 ve üstü model + kilometresi düşük bir model arıyorum. İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

wunderman

Çok komik yaaa, 58 okumu 0 cevap !! birde derlerki Alfa Romeo nun piyasası yok satamassın elinde kalır derler, ama bakıyorum alamıyorsun ki satabilesin!!!!

sss

You are not allowed to view links. Register or Login veya diğer sitelerdeki ilanları inceleyip onlarla irtibata geçmek daha mantıklı bir yol değil mi araba almak için.

almak isteyene alfadan bol bişey yok zaten

Edited by - sss on 12/04/2010  11:01:38

Gouki

Öncelkle aramıza hoşgeldiniz. Onur bey 4. mesajınızda bu tepkinizi anlamadım ne yapmamızı istiyorsunuz ? Sitede zaten her türlü içerik var herhangi bir konuda arama yapıp ta ulaşamadığınız bir konu mu oldu ?  Masraflı araba çok yer içer .ıçar diyenler hayatlarında hiç Alfa sahibi olmuş mu ? Rahatlık diyorsunuz ama rahatlık ta göreceli bir kavram. Benim Alfa'mda yay da var jant da var ama bana göre süper rahat. Sizin bu soruya en doğru cevabı bulabilmeniz için istediğiniz koşullardaki bir arabayla test sürüşüne çıkmanız lazım.

agucba

Onur bey, Alfistiturkey'e üye olanlar genelde Alfa'larını satmaya niyetli kişiler değildir. O yüzden burada size "şu al, bunu al" demezler. Sizin eğer gözüne kestirdiğiniz belli bir model varsa, buraya linkini ekler veya plakasını yazarsınız, bir bilen veya o model ile ilgili bilgisi olan varsa da size seve seve bilgi verir.

İstiyorsanız, size kendi Alfa'mı teklif edebilirim. '97, Alfa Romeo 145 QV. İstediğim fiyat 32.500 TL. Bir miktar pazarlık yapabiliriz. Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

///////////////

n/a

Bence de sitede o kadar bilgi paylaşım yorum varken araştırmadan serzenişte bulunman çok komik..

Bir cemiyete girdiğinde "hey millet şunu nasıl yapıyoruz" diyerek mi ortama dalıyorsun yoksa önce tanışıp kendini tanıtıp mı fikirlerini söylüyorsun ?

İnternetin günahı ne, sana botlar cevap yazmıyor ki..

wunderman

Sevgili alfisti üyeleri,

Bir yanlışlık yaptıysam kusura bakmayın!! Ama bakın işe yaradı, ilk mesajımı 58 kişi okumuş bir kişi bile cevap yazmamıştı !! Ama kimse cevap bile vermiyor diye yazmış olduğum ikinci mailimde 20 okumadan sonra 4 cevap geldi. Yani buda demekki "Chavez" nickli arkadaşım bir ortama girdiğimde herkese selam verdim ama kimse tınlamadı, ikincide neden selam vermiyorsunuz diye sordum ve selamlar geldi gibi.(Örnek: Bir ortama girdiğimizde)

Diğer cevaplaragelince;
sahibinden.com ve diğer sitelere tabiki baktım ama bir türlü maddi ve manevi yönden aradığım modeli bulamadım. Her sabah işe başlamadan, öğlen yemeğe çıkmadan ve akşamları mutlaka 2. el satış yapan siteleri kontrol ediyorum. Araştırmalarım sonucu bu siteyi keşfettim, ve buradaki arkadaşların araçlarına çok büyük bir titizlikle baktığını düşünüyorum.

Formunuzda da 2.El Satış linki görünce, her insanın aklına geleceği gibi bu link altında sitedeki kullanıcılar, araçlarını vb. malzemeleri buradan satabilirler diye düşündüm. Hâlâ da öyle düşünüyorum.

"Agucba" nicli arkadaşım, senin aracını bana önerdiğin için çok teşekkür ederim,  ilanın en başında da yazdığım gibi aklım ve gönlüm 147 den yana.

İşte sevgili arkaşlar, tekrardan saygısızlık yaptıysam özür dilerim, fakat herşey karşılıklı olduğu için ikinci mesajı atmak zorundaydım.

Herkese iyi günler,

Küçük not: Hala Alfa 147 distinctive arıyorum :)

alfa147black

bir 147 sahibi olarak yaşadığım tek sıkıntı yakıt ama herhangi bir 1.6 araçtan çokta fazla değil. tercihen You are not allowed to view links. Register or Login düşük bakımları düzgün takip edilmiş bir 147 elbette alınabilir.

adnan.geyik

Onur, herkes o anda siteye bakmıyor olabilir. Bende cogu zaman birseyler sorup 2 gün sonra bile cevabını aldıgım olmustur. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadasların o an siteye baglantılı olması ile alakalı.
Dilerim gönlüne göre bir 147 bulursun ve siteye daha cok girersin. O zaman anlattıgım durumu daha net görürsün. Seni aramızda görmek bizleri sevindirir.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

murat

147 çok iyi kaliteli ve özel bir araç tabi ama madem ilk aracın olacak, ben şimdiden efsane olmuş 156 ile başlamanı öneririm...Her ikisini de uzun müddet kullanan biri olarak söylüyorum ..Ha sedan bana gelmez dersen ona diycek bişey yok tabi
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

wunderman

Merhabalar,

Adnan bey, cevap için sağolun, sizi anlıyorum bundan emin olun.

Murat arkadaşım, 156 hiç aklımdan geçmedi, yatarken ve uyanınca aklımailk gelen bu sıralar 147 :) Umarım beni anlarsın.

Alfa147Black nickli arkadaşım, günümüz şartlarında benzinle çalışan arabaların çok yaktığını biliyoruz. (Japon araçları hariç) Gülü seven dikenine katlanır diyorum, tek sorunu biraz fazla benzin yakması olsun :) ben ona razıyım.

Son olarak,

Sahibinden. com da bir kaç araç var, linklerini koyuyorum, herkesten ricam  bilgisi kadar beni bilgilendirmesi. Özelliklerine göre fiyatları nasıl? Araçları gören duyan varmı? Tanıyan, biraz daha pazarlıkta yardımcı olabilecekler var ise çok memnun olurum.

Siz olsanız hangisini alırsınız?

Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

İyi günler.

You are not allowed to view links. Register or Login

junip

deri döşeme tavsiye ederim

wunderman

quote:

deri döşeme tavsiye ederim

Ama verdiğim linkteki araçların hiç birisi deri döşeme değil ki !!

omeroguz

Hoş geldiniz. Alfa ile igili olumsuz imajınız kırılmıştır diye düşünüyorum. Şuan burda olduğunuza göre Alfanın nasıl bir araç olduğunu tekrar anlatmaya gerek yoktur umarım.

Sitemizin üyelerinden You are not allowed to view links. Register or Login satan Dentist nickli Murat abimiz var. Çok temiz ve bakımlı bir araçtır. İncelemenizi tavsiye ederim.

Edited by - omeroguz on 14/04/2010  13:56:16

wunderman

quote:

Hoş geldiniz. Alfa ile igili olumsuz imajınız kırılmıştır diye düşünüyorum. Şuan burda olduğunuza göre Alfanın nasıl bir araç olduğunu tekrar anlatmaya gerek yoktur umarım.

Sitemizin üyelerinden You are not allowed to view links. Register or Login satan Dentist nickli Murat abimiz var. Çok temiz ve bakımlı bir araçtır. İncelemenizi tavsiye ederim.

Edited by - omeroguz on 14/04/2010  13:56:16

Evet arkadaşım o araca baktım, gerçekten çok güzel bir araç ama bir galatasaraylı olarak GS plaka ve kırmızı araç istemiyorum !! Sonra model olarak yükseltmeye kalktığımda aracı satmak için sadece GS lı bir arkadaş bulmak çok zor olur diye düşünüyorum.

cem meric

Alırsanız plakayı degıstırırsınız olur bıter

wunderman

Plakayı değiştirmek için harcanan zamana yazık arkadaşım. Düzgün plakalı bir kaç araçlar buldum linklerinide koydum, o ilandaki araçlar hakkında bilgi alırsam memnun olurum.

Teşekkürler....

murat

İlk ve ikinci sıradakiler güzel görünüyor , son sıradaki ya 2007 değil ya da distinctive değil ..
Ancak ilk iki sıradaki arabalar da biraz yüksek gibi fiyat olarak , sıkı bir pazarlık yapmak lazım ..Özellikle lacivert gayet mis görünüyor
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

wunderman

quote:

İlk ve ikinci sıradakiler güzel görünüyor , son sıradaki ya 2007 değil ya da distinctive değil ..
Ancak ilk iki sıradaki arabalar da biraz yüksek gibi fiyat olarak , sıkı bir pazarlık yapmak lazım ..Özellikle lacivert gayet mis görünüyor

Teşekkür ederim Murat arkadaşım,
Bende lacivert olanı çok beğendim, hem model olarak hemde kilometre olarak çok iyi. Tek sorunu fiyatı.

İkinci ilandaki araba bütçeme göre fakat onunda kilometresi düşündürüyor beni. Sizce 2007 model bir araçta 55 bin kilometreyi düşünmelimiyim?

Son sıradaki arabada nasıl anladınız , 2007 ya da distinctive olmadığını?

murat

Jantlarından ;) 2007 den itibaren distinctivelerde o jant kullanılmıyordu. Bu 147 2007 olsa bile 2006 çıkışlıdır eğer başka bir hikayesi yoksa

+ ikinci sorunuza cevaben km sizi yanıltmasın araç temizliği konusunda, ki Alfa gibi özellikli markalarda insan gibi kullanım çok daha mühim... Örneğin bizim burda bir müdür abimiz var sattığı araba yarı fiyat olsa yanına yanaşmam , ha arabalarını gör hep mis gibi görünür ama kullanırken de bir görmeni isterim..Km. önyargısını kaldır bence kafadan, iyice baktırıp şöyle bir tur atıp beğendikten sonra gerisi hikaye
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

wunderman

Süpersin be Murat abicim, lacivert olanı aradım en son 30.500 tl dedi. sence daha düşürmesi için pazarlık yapmalıyım, bir galeri 30.000 tl vermiş. 30.500 tl anlaşabiliriz dedi. Aslında 29.000 TL dese direk alırım :)

murat

Valla hiçbir galeri 30 vermez ona yalan direk , yeme bunları sakın ...en son 29 de kapat gönlünden geçen oysa gerisi kısmet.. Acele etme ayrıca beklersen daha neler bulacaksın
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
166 2.4 JTD (2003)

Calibra

Ben de satmayı düşünüyorum... Kısmet, gönlünüze göre olsun. Ben de alırken bir 3 ay falan beklemiş araştırmıştım.

3 senemiz dolmak üzere, üzülerek ayrılacağız, müstakbel hanım düz vites kullanamayacak çünkü. Hem ona hem 147'me yazık :)

Edited by - Calibra on 15/04/2010  23:48:53
2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

Alfadanadam

Galeri 30.000 asla vermez. Hatta siz arayın bir galeriyi böyle bir arabam var ne eder deyin bakın şaka gibi fiyatlar teklif ediyor mu etmiyor mu görün. Galerilerin kaç paradan araba aldıklarına birçok defalar şahit oldum.

adnan.geyik

30 000TL lik bir araca galeri en fazla 25-26 000 Tl verir. Benim alfaya talip olanlar var o nedenle biliyorum.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI