Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Romeo ve Alfisti Turkey Logolu Kupa

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Arkadaşlar Lütfen Kupa Seçimini Yapınız

10 (10.3%)
4 (4.1%)
12 (12.4%)
5 (5.2%)
3 (3.1%)
1 (1%)
2 (2.1%)
2 (2.1%)
8 (8.2%)
50 (51.5%)

Toplam Oy Verenler: 97

Qadesh

Eline sağlık Kemal abi. Emeği geçenlere teşekkürler. Ankara için tek bi yerden alınabilir. Benim iş yerim kızılay'da (Milli Eğitim Bakanlığı-Güvenpark yanı). Ankara'dakilerin mutlaka yolu kızılay'a düşer. Buradan geçtikçe benden alabilirler eğer isterlerse. Ama tek tek göndermekle toplu göndermek arasında kargoda bir fark olmayacaksa herkesin adresine de gönderilebilir. Tabi burada sana baya zahmet olur :)
Alfa Romeo 156 1.6 16V TS Distinctive - 2004 06 EV 5527

Kutay

Ellerinize ve emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. :yukari-ok:
Ankara için eğer tek bir adres olacaksa araçla gidildiği zaman park sorunu olmayacak bi yer olması mantıklı.
Aksi takdirde Adrese teslim olabilir.
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

fevkalbeser12

Çok teşekkürler arkadaşlar:) izmir içinde bu cumartesi yapalım bi buluşma ne dersiniz?:) artık içimizden bi arkadaş açsın bi başlık:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

mahoretti

Pazar yapalım. Cumartesi çalışıyoz yarım günde olsa. çocukların kursu falan derken saat 4 oluyor eve dönüş.... Haftaya yokum büyük ihtimal ile, senin yanından da alabilirim belki, 16-17 gümüldür paloma pasha'da olursam....

TCELL

You are not allowed to view links. Register or Login
Emre bey aramıza hoşgeldiniz. Kemal bey (fevkalbeser12) size yardımcı olacaktır.

Hoşbulduk,  kendisi ile iletişime gececeğim teşekkür ederim

fevkalbeser12

Tamamdır Mahmut abi bana hiç fark etmez o zaman ben başlığı açıyorum:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

AbesLang

fevkalbeser12

Arkadaşlar ben o zaman adresleri alayım tek tek herkese yollıyım. Adresleri bana özelden yollarsını.
                         jeremy clarkson

fevkalbeser12

Birde gönderi olayını MNG kargo ile yapıcam ucuz olarak öyle geliyor:) Bugün adres verenlerin kargolarını birazdan teslim edicem.
                         jeremy clarkson

ismet

ben yurt içi kargo ile alsam sorun olur mu? ofisin hemen yanında şubeleri :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
ben yurt içi kargo ile alsam sorun olur mu? ofisin hemen yanında şubeleri :)
Mng ile biz firma olarak çalışıyoruz hem indirimli hemde güzel paketliyorlar.
                         jeremy clarkson

ismet

alfistahakan

hangi kargo ile olursa olur sorun değil.Çok merak ediyorum bekliyorum.Adres bilgisini PM attım.
Hakan
Forever Alfa

alfacan

tugrul

Kemal bey, sabah kargo paketimi getirdi, gayet güzel olmuşlar teşekkür ederim elinize sağlık  :alfisti:

2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Alfadanadam

Kemal'im kargo ücretleri ile ilgili ilginç fiyatlar geliyor, ne dersin?

ismet

valla biraz önce geldi benim paket.. 19 lira verdim.. ama paket on numara olmuş, birisi üstüne çıkıp tepinse bile kırılmazmış kupalar :)

agucba

Bir tane kupa için 19 TL mi?  :o
Bu sabah Adapazarı'na 2 tane dış ayna ve bir tane navigasyon cihazının olduğu bir koli gönderdim yurtiçi ile, yaklaşık 3,5 kg, 16 TL aldılar.

///////////////

tugrul

İki kupa için 23 verdim, paket gayet güzeldi ama ebat büyüklüğünden olsa gerek fiyat biraz fazla geldi bana da.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

ismet

2 kupa geldi Serkan Abi.. ama gelen koliye 12lik kupa takımı sığar, o derece sağlam paket yapmışlar  :haydi:

Emre Sezen

yahu bu kupalar kırmızı yazılı olmayacak mıydı ??* :o :o :o

şaka şaka yeni kupayı beklerken vakit doldurayım dedim, bunlar eskiden beri vardı bende.

2008-2010   156 2.0 SS 2004
2013-........  GTV V6 TB  1997

fevkalbeser12

Arkadaşlar kusura bakmayın cidden şimdi Alper'le de görüştüm. Mng kargo şubesindeki kız yüzünden oldu bu hata. Normalde bizim firmadan daha indirimli gönderen Türk Hava kurumu var gönderen o olucaktı. Fakat mng kargodaki kız yüzünden benim adıma gönderilmiş. İkinci partiyi yarın çıkartıcam o zaman gelenler indirimli gelicek. Cidden kusura bakmayın.  Birde bilgi olarak kupaların daha uzun ömürlü olması için bulaşık makinasında yıkamayın elde yıkayın.
                         jeremy clarkson

Alper

Kemal ile görüştük şimdi.
Kargo fiyatları aslında olması gerekenden daha düşük olacaktı fakat oradaki bayanın yanlış anlamasından kaynaklı olarak fiyatlandırma firma değilde kişi bazlı gönderim olduğu için fazla oldu fiyatlar.
Her ne olursa olsun Kemalim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
24 değil 44 olsa da kargo parası bundaki el emeğini ödeyemez.
Benim tek üzüntüm senden fazlasını kargo firmasının kazanmasıdır.

ismet

Kemal Bey kargo fiyatları yüksek olsa da hem verilen emek hem de paketlemenin kalitesi açısından ben size teşekkür etmek isterim.. burada kargo yüksek diye konuştuğumuza bakmayın, sizden başkası zor kalkardı bu işin altından :)

Gouki