Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık 145 veya mk1 156

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dragut

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Alfa'mı sattım ve yeni araç arayışlarına girdim. Fazla bir bütçem yok. Temiz ve güzel bir araç için 15.000-16.000 liraya kadar çıkabilirim. Aslında Alfa'ya ara verip bir piyasa arabasıyla geçici olarak idare etmek istiyorum. Yine de önerilerinizi değerlendireceğim.

"Alfa sevgisi"

alfacan

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Alfa'mı sattım ve yeni araç arayışlarına girdim. Fazla bir bütçem yok. Temiz ve güzel bir araç için 15.000-16.000 liraya kadar çıkabilirim. Aslında Alfa'ya ara verip bir piyasa arabasıyla geçici olarak idare etmek istiyorum. Yine de önerilerinizi değerlendireceğim.

bi ara Alfa ararken bende piyasa arabası aramaya yönelmiştim , fakat 15 - 16 liraya alınabilecek arabalar belli abi .  Alfadan sonra tatminsizlik yaşarsın  :kahve:

dragut

Ondan hiç şüphem yok Caner. İşte bu yüzden bu aralıklarda bir Alfa teklifini de değerlendirmek istiyorum. Ama düze çıkana kadar Alfa'ya ara verip piyasa arabası almak da mantıklı gibi geliyor bana.
"Alfa sevgisi"

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

dragut

Başka önerileri olan varsa bekliyorum arkadaşlar. Bu hafta içi bir araç almam lazım.
"Alfa sevgisi"

dragut

Bu aracı bilen var mı?

"Alfa sevgisi"

AlfalineServis

17.500 son fiyat gümüş gri renginde 170.000 km ' de olup deri ve sunroof vardır.
selespeed sorunsuz 533 344 98 59
Alfaline özel servis

dragut

Selespeed düşünmüyorum. Teşekkürler.
"Alfa sevgisi"

dragut

Alfaya ara verdim. Şimdilik 206 ile yollara devam edeceğim. (mecburen) Konu kitlenebilir.
"Alfa sevgisi"

Gouki