Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

You are not allowed to view links. Register or Login
merhabalar. Ankara' da bu aracı bilen tanıyan var mı acaba. sıkıntısız sorunsuz en kırmızısından bir 147 bulduğum zaman camiaya bir alfisti daha gelecek inşallah. Engin bilgilerinizi bekliyorum :) ilan açıklamasında bişeyler anlatmış ama aracı yakınen bilen biri varsa daha memnun kalırım.

ve de bu

Can bey hoşgeldiniz bence 1. aracı boş geçin zaten  200 bin kmye gelmiş o paraları etmesi imkansız ,2.araçta prog olduğundan hız sabitlemesi kol dayama gibi özellikleri yok ama km olarakda çok iyi durumda 2. araçla fiyatta anlaşılabilirse düşünülebilir.

Erdinc küflü

Tam yazıcaktım .. Oguz bılırdıye sen yazmışsın ... Can bey sız oguzu dınleyın .. Arac alım konusunda ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canata23

ya alfayla kafayı bozduğum için ve geceleri uykumu kaçırdığı için ilk arabayı karıştırmışım :) dediğiniz gibi ilk arabanın yanından geçmem. ikinci araç içinde önerilerinizi dikkate alacam teşekkürler

alfisti38

bu aracı bilen var mı kardeşlerim. 47 LB 205. alınır mı bilmiyorum kafam çok karışık. van da hiç servis yok bi tane usta varmış biraz anlayan . motorunu merak ediyorum. kafayı yemek üzeriyim.

a-y-k-u-t

bu aracı bilen var mı kardeşlerim. 47 LB 205. alınır mı bilmiyorum kafam çok karışık. van da hiç servis yok bi tane usta varmış biraz anlayan . motorunu merak ediyorum. kafayı yemek üzeriyim.

hocam ilk zamanalr bende sulanmıştım fakat van uzak geldi servis olayıda yok diye gitmemiştim,araçlardan anlayan bir arkadaşı bulup gitmek gerek
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

a-y-k-u-t

156 arayan arkadaşlar incelesin derim temiz gibi

alfisti38

ben Van Erciş teim hocam zaten bana da istanbul uzak geliyor :) en kötü expertiz yaptıracagız artık araca bakarsam da keşke bu alfanın dilinden anlayan biri olsa. yarın samsundan kırmızı alfa getirecek arkadaşlar almışlar onu bekliyorum dört gözle :)

a-y-k-u-t

ben Van Erciş teim hocam zaten bana da istanbul uzak geliyor :) en kötü expertiz yaptıracagız artık araca bakarsam da keşke bu alfanın dilinden anlayan biri olsa. yarın samsundan kırmızı alfa getirecek arkadaşlar almışlar onu bekliyorum dört gözle :)
O zaman sonradan keşke dememek için van a en yakın nerede alfa servisi varsa getirip baktıracaksın hocam

bcokiyi

Arkadaslar ekteki araci aldim.kaporasini verdik.sag camurlukta boya var sadece.daha once 3 arac linki verdim.arasinda buda vardi.pazatesi bostanci alfa sportivo ya gostericez.satan kisi gulietta alacagi icin satiyor.gayet kendinden emin konustu arac icin.bnce gayet memnun kaldim tem8zliginden.ins bizim icin iyi You are not allowed to view links. Register or Login hala kafamas takiliyor.ins sorun olmaz.

bcokiyi

Diger 80 000 ve 100000 civarinda vardi.hatta biri bostanci alfada satilikti.ama sadexe yolcu kapisi ve tavan boyasiz.vazgectik oyuzden

halil

ilande bel altı boyası kayıtlı diyor.iyice kontrol ettirin.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

bergunay

Merhaba Arkadaşlar,

aşağıdaki iki araç hakkında bilgisi olan var mıdır ? tavsiye eder misiniz ?

Selamlar.

bcokiyi

Halil bey sordum onu. Bel atinda bir parcada var dedi.pazartesi serviste trkrar kontrol edecegiz.sagolun uyardiginiz icin

Utku

156 ss i gayet sevdim.Pahasina gore harika arac.
Ama itiraf ediyim, 159 u cok ozluyorum  :-X Hergun ilanlarina bakmaktan kendimi alamiyorum

Biri su araci alsin, yarim saattir ekrana bakakaldim
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

OnurCangir

156 ss i gayet sevdim.Pahasina gore harika arac.
Ama itiraf ediyim, 159 u cok ozluyorum  :-X Hergun ilanlarina bakmaktan kendimi alamiyorum

Biri su araci alsin, yarim saattir ekrana bakakaldim

Fiyat olarak da uygun gördüğüm kadarıyla. Ben de SS sahibiyim,çok da memnunum aracımdan, verdiği keyiften, ama ben de her gün göz gezdiriyorum 159'a :)

delıfısek

bu araçta benim çok hosuma gitti donanımlar tam aradım gibi. bide koltuklar siyah deri olsaydı 10 numara 5 yıldızdı. :D

km'si biraz yüksek ne düşünüyosunuz bilen varmı aracı.

master

bu araçta benim çok hosuma gitti donanımlar tam aradım gibi. bide koltuklar siyah deri olsaydı 10 numara 5 yıldızdı. :D

km'si biraz yüksek ne düşünüyosunuz bilen varmı aracı.

Dışı koyu renk, içi kırmızı, üstelik manuel vites, daha ne olsun :) Eğer temiz ise bence gayet güzel araba. Ancak arkadaki 159 ve 1.9 JTDm yazıları yok, bu da boyaya işaret. Boyası da yaşına göre çok temiz duruyor, komple boyanma sebebi araştırılır, kötü bir şey de çıkmazsa, bakımları da güzelse neden olmasın?
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

blue_one

Arkadaşlar merhaba, günde 2 3 kez burayı kontrol ediyorum. Temiz mk2 147 arıyorum. İyi bir ilan görürseniz veya satmayı düşüneniz varsa lütfen bilgilendirsin.

blue_one

You are not allowed to view links. Register or Login aracı bilen yada sahibini tanıyanınız var mıdır? Siyah yada kırmızı bir 147 arıyorum, şimdiden teşekkürler :)

dnr1

Evet dostlar bu araca talibim..136000de arac ankarada bir bayan tarafindan kullanilmis..temmuzda adanada bir astsubaya satilmis..tavan haric boyali ve malum varyator sorunu var..bu 147 yi almak istiyorum sizin dusunceleriniz varsa tanidiklardan alinabilecek referans benim icin cok degerli..adanadan bos donmek istemem..gecmisi hakkinda bilgiye ihtiyacim var. Saygilarimla..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

dnr1

[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

dnr1

Linkinide yukarda paylastim

alfaadana

Linkinide yukarda paylastim
Adanada yetkili servis yok fakat özel servis var, adana otogarının orda metro var onun arkasında bir servis varmış fakat tam yerini bilmiyorum, zaten aracından eminse mersin 1 saat orda yetkili serviste var mutlaka expertiz yaptırın araca özellikle şanzuman ve motor için...İçine görünüşüne hemen aldanmayalım, inşallah kısmetse alırsınız bende ay oldu 156 arıyorum ama fiyatlar tavan maalesef bekliyoruz düşmesini
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

alfaadana

arkadaşlar bu aracı tanıyanınız varmı bileniniz yada km si yüksek bulaşmamalımı servis bakımlıymış özel servis
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

avkureysin

Merhaba arkadaşlar, eskiden sadece uzaktan bakabildiğim Alfa rüyasını gerçeğe dönüştürmek üzereyim. Ama düzgün olanını bulmak işin en zor kısmı belki de... Bu konuda bana yardım edebilir misiniz?
İzmirli arkadaşlardan bu aracı tanıyan bilen var mıdır acaba?