Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

renovatio

You are not allowed to view links. Register or Login
merhabalar forma yeni üye oldum,bir aksilik çıkmaz ise bir 159 sahibi olmayı çok istiyorum,linkdeki araç sizce nasıl yada formda düşük km 159 tavsiye edeceginiz araç var mı?

Hoşgeldiniz inşallah gönlünüze göre bir 159 bulursunuz. Izmir birmotta siyah 159 vardı. Bi bakin derim Km normal kasa düzgündü. Satılmış olabilir.

izmirdeki birmotta göremedim fakat istanbul beylikdüzünde var 31885 km oldugu yazıyor,gerçekmi bilmiyorum ama 60000 tl istemiş

Rotweiler

Tavanı boıyalıymış o Sivastakinin.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

renovatio

Tavanı boıyalıymış o Sivastakinin.
harbimi ya ben telefonda konuştum tavan ile ilgili bir şey demedi..teşekkürler  :yukari-ok:

Sitsabaiesan

Arkadaşlar 146 mı sattım ve 156 ya binme zamanı geldi sizlerden ricam linki ni  verdiğim araca pek niyetliyim aracı tanıyan bileniniz var mı ? kozmetik olarak enfes gözüküyor beni benden aldı açıkcası sadece SS Olması biraz korkutuyor. Değerli yorumlarını benden esirgemezseniz sevinirim.
saygılar

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

OnurCangir

Arkadaşlar 146 mı sattım ve 156 ya binme zamanı geldi sizlerden ricam linki ni  verdiğim araca pek niyetliyim aracı tanıyan bileniniz var mı ? kozmetik olarak enfes gözüküyor beni benden aldı açıkcası sadece SS Olması biraz korkutuyor. Değerli yorumlarını benden esirgemezseniz sevinirim.
saygılar

SS olması ürkütmesin hiç. Forumda epey bilgi var o konuda, bilinçli bir şekilde kullanırsanız, işini bilen bir ustanız da varsa başınız ağrımaz. Fiyatı da uygun, eğer başka bir sıkıntısı yok ise. Zaten sırf 17 jant+yay(marka yazmamış gerçi ama eibach olduğunu varsayarsak)+lastik dediğinizde ister istemez 2.000 lira çıkar cebinizden.

Sitsabaiesan

saygılar

SS olması ürkütmesin hiç. Forumda epey bilgi var o konuda, bilinçli bir şekilde kullanırsanız, işini bilen bir ustanız da varsa başınız ağrımaz. Fiyatı da uygun, eğer başka bir sıkıntısı yok ise. Zaten sırf 17 jant+yay(marka yazmamış gerçi ama eibach olduğunu varsayarsak)+lastik dediğinizde ister istemez 2.000 lira çıkar cebinizden.

çok teşekkür ederim ilginize arac denizli alfa servisi tarafından satılıyor  kısmet artık birazda pazarlık yaptık mı kapıya getiriz  :alkis:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

FB10ur

Arkadaşlar araca bakmayı düşünüyoruz bir arkadaş için. Araçla ilgili bilgisi olan var mı?

Yada gidersek tekirdağda gösterebilecek usta önerisi olan varmı ?

a-y-k-u-t

Arkadaşlar araca bakmayı düşünüyoruz bir arkadaş için. Araçla ilgili bilgisi olan var mı?

Yada gidersek tekirdağda gösterebilecek usta önerisi olan varmı ?

kozmetik olarak güzel duruyor 1. sahibi olması büyük bir artı tüp görmemiş bir motor ve km oldukça iyi tek yapacağın expertize sokup baktırmak için rahat olsun istiyorsan
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

sbk0655

saygılar

Hasar kaydini bir sorgulayin isterseniz.

Sitsabaiesan

sorguladım 2 adet kaza gözüküyor 1500 tl ve 1200 tl  olarak  açıkca rakamlar çok büyük olmadığından pek sorun değil gibi duruyor  :nazar: muayne sorgusuda KM orj olduğu gözüküyor.
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

sbk0655

Tam emin degilim ama Istanbuldan satilik oldugu zamanda bir sikintidan bahsedilmisti forumda , hatta eski sahibide foruma uyeydi .Ya bu aracti yada ud plaka olandi.

Sitsabaiesan

bu bilgi çok önemli ben forumda yeniyim siz forumun ileri gelenlerine ulaşabilirsiniz belki dediğiniz gibi tanıyan bilen birisi çıkabilir çokta sevinirim parayı boşa gömmeyelim başka para yok çünkü  :D
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Adalı35

bu bilgi çok önemli ben forumda yeniyim siz forumun ileri gelenlerine ulaşabilirsiniz belki dediğiniz gibi tanıyan bilen birisi çıkabilir çokta sevinirim parayı boşa gömmeyelim başka para yok çünkü  :D
alacağınız araca bütün paranızı harcamayın derim. illa ki masraf çıkartacak ve 1-2k arası bir harcamanız olacaktır.  :yukari-ok:
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Sitsabaiesan

uyarı için teşekkürler tabii ki olacak o kadar masraf  bir daha  24 26 bin yok başka  :D :D  ondan dedim
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Adalı35

uyarı için teşekkürler tabii ki olacak o kadar masraf  bir daha  24 26 bin yok başka  :D :D  ondan dedim
tamamdır ben yanlış anladım sanırım :) :)
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Sitsabaiesan

1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Sitsabaiesan

Tam emin degilim ama Istanbuldan satilik oldugu zamanda bir sikintidan bahsedilmisti forumda , hatta eski sahibide foruma uyeydi .Ya bu aracti yada ud plaka olandi.

UD plaka olan bu araç olabilir mi ?? You are not allowed to view links. Register or Login
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

sbk0655

UD plaka olan bu araç olabilir mi ?? You are not allowed to view links. Register or Login
Evet bu , ilanda oldugu icin yazdim ikisinden biri ama hangisi emin degilim o yuzden kimsenin gunahini almayim , hatirlayan olursa yazacaktir buraya.Sadece dikkatli olun iyi arastirin , tramere yansimayan islemler icin iyi bir ustanin gormesinde fayda var.

Sitsabaiesan

teşekkürler araç denizlide alfaromeo servisinde orada birmot vardır onlar bakabilir diye düşünüyorum.artık hayırlısı alternatif bir kaç arac daha var onları da değerlendirip sizlerle paylaşacağım. :yukari-ok:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

halil

ud olanın sunroof'u var.aynı araç değil.34 cum plakalı daha öncede istanbul'da satılıktı.plakayı değiştirmemişler.iyi bir kontrolden geçirin You are not allowed to view links. Register or Login sini de iyice kontrol ettirin.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Sitsabaiesan

yok zaten aynı değil di  2 araç vardı sanki birinin sıkıntısı vardı ama hangisinde onu bilemedik belki de hiç yok sıkıntı iyice araştıracağız bakalım. ilginize teşekkürler :yukari-ok:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

Utku

cum 78 redromeo gokhanin eski arabasi, epey masraf acmisti basina ama sonradan giderdi diye biliyorum.o sattiktan sonra da birkac el degistirdi galiba
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Sitsabaiesan

teşekkür ederim redromeo üstada ulaşmak kaldı  :yukari-ok:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

erdem1904

cum 78 redromeo gokhanin eski arabasi, epey masraf acmisti basina ama sonradan giderdi diye biliyorum.o sattiktan sonra da birkac el degistirdi galiba

Öncesinde de benim eski proje müdürümün aracıydı You are not allowed to view links. Register or Login  :) Çok temiz orjinal km de  bir araçtı. Sadece SS pompasını değiştirdi diye biliyorum...  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

renovatio

arkadaşlar araç için ne düşünüyorsunuz 14binlik bir hasar kaydı var toplamda 20 bin..14000 olan park halindeyken sol tarafını kamyon sürtmüş dediğine göre resimleride var.toplamda 20 bin fazla geldi bana ama..