Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halil

You are not allowed to view links. Register or Login
adam bayağı harcamış ama hala eksikleri var
ayrıca, yaptırdın neden satıyorsun, binsene :)

büyük ihtimalle alsatçıdır.
ayrıca tok satıcı.pazarlık yok,takas yok,1 hafta satılık,
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

SponTane

Bu araba sızce nasıl durumu iyimidir .

since1910

Eğer Alfa Romeo bakıyorsanız bu araç Alfa Romeo'luktan çıkmış.

halil

Eğer Alfa Romeo bakıyorsanız bu araç Alfa Romeo'luktan çıkmış.

orta kol dayama bile, orjinal değil.başına ne geldi ise.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

cem meric

Imola kırmızı diye bir rengi yok Alfanın,
Bmw rengi bildiğim kadarıyla.
Zaten Istanbul Bağcıları gördüm adreste direk kapadım ilanı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

qrkmtp

Full girtlak ? İlana koyacak olursam kosede dursun

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşmış

Bi 23.000 daha harcanırsa durumu iyi olur gibi görünüyor.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

SponTane

Peki bana 23 civarında 25 cıvarında 147 önerebilirmisiniz açıkcası alfa Romeo almak istiyorum ve ilk Arabam olucak yardımcı olabılırsenız çok sevınırim

DcD-Semih

Peki bana 23 civarında 25 cıvarında 147 önerebilirmisiniz açıkcası alfa Romeo almak istiyorum ve ilk Arabam olucak yardımcı olabılırsenız çok sevınırim

Son zamanlarda ki piyasa durumuna göre söylüyorum, 25 bin tl altına 147 kesinlikle önermem. Şu an temiz mk1 156 dahi 23 binlere bulunmuyor maalesef. O paralara alacağınız 147 sizi hem Alfa'dan soğutur hem de yapacağınız masraf ile kenara yürür durumda bir 145 çekebilecek duruma sokar. Bütçe arttırılamıyor ise 23-24 civarına bir 156 alınabilir, hatta 156 da alındıktan sonra en az hazırda 5 bin tl bekletmek gerekir ki sürpriz bir durumda yine canınız sıkılmasın. 5 sene önce o bütçe ile temiz bir 147 almak ya da temiz bir 156 alıp hayalleriniz deki gibi oynamak mümkün idi ama şuan da artık imkanı yok.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

radar54

Son zamanlarda ki piyasa durumuna göre söylüyorum, 25 bin tl altına 147 kesinlikle önermem. Şu an temiz mk1 156 dahi 23 binlere bulunmuyor maalesef. O paralara alacağınız 147 sizi hem Alfa'dan soğutur hem de yapacağınız masraf ile kenara yürür durumda bir 145 çekebilecek duruma sokar. Bütçe arttırılamıyor ise 23-24 civarına bir 156 alınabilir, hatta 156 da alındıktan sonra en az hazırda 5 bin tl bekletmek gerekir ki sürpriz bir durumda yine canınız sıkılmasın. 5 sene önce o bütçe ile temiz bir 147 almak ya da temiz bir 156 alıp hayalleriniz deki gibi oynamak mümkün idi ama şuan da artık imkanı yok.

İki sene önce aşağı yukarı aynı bütçeyle bakımlı fakat km biraz yüksek 156ımı aldım. Birazda ben masraf ettim toparladım. Şuan satışta ama o fiyatlara vermem km her gün yükseliyor ama tık demeden gidiyor yolda. İçi boş renolara opellere 24-25 diyorlar ben Karaoğlana kıyamıyorum o fiyatlara.
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

coyote

Full girtlak ? İlana koyacak olursam kosede dursun

HUAWEI CRR-UL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca, 1972 yapımı "Deep Throat" filmi için Türkçe isim olarak da kullanılabilir  :)

jcruelf

selam arkadaşlar alfisti olmak için elimden geleni yapıyorum ama lütfen bana yardımcı olun. iki araç arasında kalmış bulunuyorum bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi acaba :)

159 jtdm dist. plus !

cem meric

selam arkadaşlar alfisti olmak için elimden geleni yapıyorum ama lütfen bana yardımcı olun. iki araç arasında kalmış bulunuyorum bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi acaba :)

Ilk ilanda ki araç aralık ocak gibi Istanbul'dan satıldı 52.000 civarına yetkili servis bakımlı diye hatırlıyorum ve renk koltuk kombinasyonu nadir.

Bildiklerim bu kadar  :)

Diğer araç hakkında bir bilgim bulunmuyor.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yuka

Merhabalar arkadaşlar aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

emnalp

selamlar, 2. ilandaki aracı gidip-test ettim. Açıkçası satıcının diyecekleri kadar biliyorum ben de. Aracın carium zeki usta bakımlı olduğunu ve amortisorler dahil birçok parçasının orjinaliyle değiştiğini söyledi. Araç arka 2 kapı için kapı gergisi değişimi istiyor. İçinde kozmetik birkaç kusur var ve arka tampon yerine tam oturtulamamıştı, kalıba düzgün girmemiş sanırsam. Sanıyorum satıcı başkası yerine ilgileniyor, aracı olmuş. Birkaç parçada boya var diyor ama hangi parçalar olduğunu net bir şekilde bilmiyordu.

Bf5580

You are not allowed to view links. Register or Login bu arac hakkında bilgisi olan var mı ayrica düşüncelerinizi de söylerseniz sevinirim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan

selamlar, 2. ilandaki aracı gidip-test ettim. Açıkçası satıcının diyecekleri kadar biliyorum ben de. Aracın carium zeki usta bakımlı olduğunu ve amortisorler dahil birçok parçasının orjinaliyle değiştiğini söyledi. Araç arka 2 kapı için kapı gergisi değişimi istiyor. İçinde kozmetik birkaç kusur var ve arka tampon yerine tam oturtulamamıştı, kalıba düzgün girmemiş sanırsam. Sanıyorum satıcı başkası yerine ilgileniyor, aracı olmuş. Birkaç parçada boya var diyor ama hangi parçalar olduğunu net bir şekilde bilmiyordu.

Konu ile ilgisi yok ama Zeki abi muhabbet sırasında "Carrium Zeki Usta bakımlı" diyen herkese inanılmaması gerektiğini özellikle söyledi. Gidip Carrium da 1 kez yağ-filtre değiştiren araba Carrium bakımlı yazıyorlar diyor. Her söyleneni Zeki abi ile plakadan teyit etmeden inanmayın. Sadece sizler için değil genel olarak bir bilgi olsun istedim.
1 hayal
5 duyu
6.his

muğlalı

5664 de artik km bilgileri gelmiyor ki orda bile kesin bilgi alamıyorsunuz bu sebeple bakım kayıtları önemli bir yer tutuyor km orjinalligi ile alakali, bu sebeple bakımların yapıldığı servisleri yaziyorum ilan açıklamasinda madem konu açıldi yapılanları yazayim 95 binden beri rutin yağ bakımı dışında triger,akü,üst salincak ve amortisör,diskler, balatalar,termostat ve şarj dinamosu değişmiş araçta.

ali kaynak

Arkadaşlar ilandaki aracı bi arkadaşımıza almayı düşünüyoruz araç hakkında bilgisi olan varmıdır

Lancia delta III

Cihan82

Arkadaşlar ilandaki aracı bi arkadaşımıza almayı düşünüyoruz araç hakkında bilgisi olan varmıdır

Aracı görmütüm ben de geçen gün, fotolarda dikkatimi çeken arkası öne göre daha basık duruyor. Ya tüm fotolarda arkası yüklü çekmişler, ya da arka yaylar da bir durum var
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

ali kaynak

Aracı görmütüm ben de geçen gün, fotolarda dikkatimi çeken arkası öne göre daha basık duruyor. Ya tüm fotolarda arkası yüklü çekmişler, ya da arka yaylar da bir durum var
Bugun satışını aldık Bagaj dolu olduğu için öyle görünüyormuş,
Teşekürler
Lancia delta III

Cihan82

Bugun satışını aldık Bagaj dolu olduğu için öyle görünüyormuş,
Teşekürler
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2003 Azzurro Gabbiano 156 Mk 1.5 SS
1998 Laguna 2.0 RXE
2015 Ford Tourneo Courier
2009 Fiat Bravo 1.4 T-Jet Emotion
2001 Ford Focus Sport Trend

Vindiesel26

plakası görünmüyor ama donanımından renginden belki aracı bilen vardır ? bu donanım bu paraları eder mi nedir görüşleriniz ?
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

Vindiesel26

Bunun için ayrıca bi konu var ama belki daha hızlı dönüş olur düşüncesiyle buraya konu açıyorum, gereksiz görülebilirse kaldırılabilir.

İlk alfa romeomu alma arefesindeyim o yüzden sizlere sormak istiyorum bulduğum araç 2005 model 156.
138.000 kmde 3 sahip değiştirmiş hiç tüp takılmamış son bakımları alfa teknikten olduğu söylenen bi araç. 9 parçada toplam 8000 tl civarı hasar kaydı var en büyük hasarı 2011 yılında 3500 tl'lik bi hasar. Plakası 34AH4244 lacivert sunroof deri vs olan bi araç. Bu aracı tanıyan bilgisi olan varmıdır aramızda ?
Sigorta Aracılık Hizmetleri

Serdivan / Sakarya

OğuzCanAlantor

plakası görünmüyor ama donanımından renginden belki aracı bilen vardır ? bu donanım bu paraları eder mi nedir görüşleriniz ?

Eder