Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Araç Sorgulamaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem1904

İşin özü verdiğim ilandaki 156 ss yazılanlar doğruysa uygun fiyatlı bile sayılır. Benim olsa o fiyattan pazarlık bile yapmazdım ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Kibitzer

Neyse biz buradan anlaşamayacağız tam olarak. İlk buluşmada masaya yatırılmak üzere  :arkadasim:
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

easlan

You are not allowed to view links. Register or Login

arkadaşlar aracı tanıyan var mı? arka camda alfisti turkey çıkarması vardı eski sahibi forumdan biri sanırım.

erkan

Araç hakkında bilgisi olan varmı?

OnurCangir

Teşekkürler Semih Bey. Arayışa devam etmekteyim. Tecrübelerinizden daha da istifade etmek isterim.
Berk hosgeldin aramiza. Ben de 2 ay kadar once 2004-2006 arasi selespeed aramaya basladim, hala da arada girip takip ederim nasil araclar var diye merakimdan. Cok temiz gozuken, 100.000 km'nin altinda bir arac vardi Izmir/Karsiyaka'dan. 17" jant, yayi falan da vardi. 26 kusurdu sanirim fiyati, fazla kalmaz demistim hakikaten de kalmadi direk satilmis. Kacirdin mi o araci yoksa daha sonra mi bakmaya basladin?

AbesLang

Araç hakkında bilgisi olan varmı?

Fiyatı şüphe uyandırıyor?

berkguler

Teşekkürler Semih Bey. Arayışa devam etmekteyim. Tecrübelerinizden daha da istifade etmek isterim.
Berk hosgeldin aramiza. Ben de 2 ay kadar once 2004-2006 arasi selespeed aramaya basladim, hala da arada girip takip ederim nasil araclar var diye merakimdan. Cok temiz gozuken, 100.000 km'nin altinda bir arac vardi Izmir/Karsiyaka'dan. 17" jant, yayi falan da vardi. 26 kusurdu sanirim fiyati, fazla kalmaz demistim hakikaten de kalmadi direk satilmis. Kacirdin mi o araci yoksa daha sonra mi bakmaya basladin?

Teşekkürler. Arayışım yeni başladı sayılır, tüh üzüldüm :( Bana da çok yakınmış meğer.

korhantunç

Merhabalar foruma yeni katıldım.Son birkaç aydır araç arayışına girdim daha öncede ailemizde kullanılan tanıdığımız bildiğimiz bir model olsun hemde huyunu suyunu bildiğim için 06-07 mondeo 2.0tdci arayışıyla başladı maalesef doğru düzgün araç bulamayışım(malum sitedeki istediğim modeldeki tüm araçların seceresini çıkartırım :) ) temizlerine de (temizi de yok da) istenen fiyatlarla birlikte kendimi alfa 159 ilanlarına bakarken buldum.

İncelediğim ilanlar;

Önemli kazası olmaması (kaputa saksı düşüp değişmesin,önden darbesi olmasın yani :D)

Komple boyasının olmaması

Turbosu,enjektörleri sıkıntılı olmasın

Özellikle manuel tercihimdir.

Üst linkteki araçları da kısmı olarak araştırdım tramerlerinde büyük hasar çıkmıyor tabi bir bilene danışmak gerekli.1000 liralık tramer kayıtlı pert olmuş araçlara da rastladım. :o

Bu arada anlamadığım dizel 159'lar pek kullanılmıyor heralde.Piyasadaki muadili dizel araçlara göre km'leri düşük.

Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Rotweiler

Araçlar kullanılmıyor değil de, araçlardan çok yok. Olan da kullanıyor. Ne düşük KMde cevherler var ama piyasaya çıkmadılar =)))

Konuma da mesaj atmışsınız. Cevapladım. Araca bakmak isterseniz konudaki numaramdan ve profilimdeki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

rcpydmr

bu araç hakkında bılgısı olan varmı , yada sizce nasıl bı araç degermı
74 BU 007

zephry

Bu 156 Kıbrıs'tan askeri personel bir arkadaşındı, kendisi foruma üye zaten ulaşıp bilgi alabilirsiniz.Bakımlı bir araç.Komple boyalı olduğunu yazmış zaten ayrıca 1 ya da 2 parça değişeni vardı yanılmıyorsam...Aşağıdaki linklerde araçla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz...

akooturka

arkadaşlar bu araba Distinctive mi gerçekten.

iceberg156

araç hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

halil

jantlar progression plus jantları.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

akooturka

krom çıtalarıda yok. adam distinctive yazmış. bu progression plus ozaman.

Kibitzer

krom çıtalarıda yok. adam distinctive yazmış. bu progression plus ozaman.

Hız sabitleyici de yok. Kesin Progression.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

rcpydmr

Bu 156 Kıbrıs'tan askeri personel bir arkadaşındı, kendisi foruma üye zaten ulaşıp bilgi alabilirsiniz.Bakımlı bir araç.Komple boyalı olduğunu yazmış zaten ayrıca 1 ya da 2 parça değişeni vardı yanılmıyorsam...Aşağıdaki linklerde araçla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz...

Tskler irtibata geçmeyi deniyecem
74 BU 007

akooturka

arkadaşlar bu araç alınır mı? aracı bilen gören var mı acaba.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login bu araçtan şiddetle uzak durun.bizzat gözümle gördüm,kullandım test ettim..galeride 15 bine satılıktı, km 190 bin,sunroof mefta,döşemeler rezil halde,trim aksamlar dökülüyor..şimdi ise orj km 137bin diye utanmadan yalan söylüyor.günahını almayayım belkide ilan sahibinin suçu yok, galerici km düşürüp öyle satmıştır.bilmenizi istedim

Deniz

You are not allowed to view links. Register or Login bu araçtan şiddetle uzak durun.bizzat gözümle gördüm,kullandım test ettim..galeride 15 bine satılıktı, km 190 bin,sunroof mefta,döşemeler rezil halde,trim aksamlar dökülüyor..şimdi ise orj km 137bin diye utanmadan yalan söylüyor.günahını almayayım belkide ilan sahibinin suçu yok, galerici km düşürüp öyle satmıştır.bilmenizi istedim

Babamın işi gereği bismil de 3 sene yaşadım satıcı yerli bir insan ise sakın bulaşmayın derim. Neler döndüğünü çok çok iyi biliyorum orada.

ArinFırat

Babamın işi gereği bismil de 3 sene yaşadım satıcı yerli bir insan ise sakın bulaşmayın derim. Neler döndüğünü çok çok iyi biliyorum orada.
açıklama kısmındaki takas olursa bu fiyat, nakitte şu fiyat,vadelide bu fiyat yazıp alacağı parayı kategorize ettiğine göre Bismil'li tanımınıza uyuyor :)

mrt159

Selam Arkadaşlar,

Forumda sessiz kalsamda uzun zamandır 159 bakıyorum, sonbaharda hatta yıl sonuna doğru almam benim için daha iyi olacak ama kombinasyon ve fırsat olarak bir araç denk gelirse de şartları değiştirmeyi düşünebilirim.
Aşağıdaki araçların ikisi de Alfa Modena'dan, bunlar için yorumunuz ne olur?

Kutay

Fiyatı cazip geldi bana
Sizcede Prog için iyi fiyat mı ?
50.000 TL ye adar Bir dizel GİU için varmı bildik araç ?

birde bunlar var.

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

deathrider

Arkadaslar 147 arayışım dahilinde size sormak istediğim araçlar mevcut :

Arkadaslar bu iki arac forumda bilinir mi?? yada makul mudur??
Fiyatları yüksek gibi ama ne dersiniz??

tolga_ozhan

İlanını paylaştığınız iki araç içinde şöyle bir risk var. Bu arabalar bakımlıdır, değildir, durumları nedir? Hiçbir bilgim yok. Sadece göz önünde bulundurmanız için yazıyorum.
Düşük km araca, sırf düşük km olduğu için yüksek miktar ödemek her zaman mantıklı değil. Şöyleki;
60.000 km'de olupta triger, baskı balata, fren disk ve balataları, 8 adet bujisi, muhtelif alt takım parçaları, varyatörü, lastikleri sizin tarafınızdan 1-2 sene içinde değiştirilmek zorunda kalınacak bir araç yerine herşeyi eski sahibi tarafından yapılmış 100.000 km'de ki araç daha mantıklı olabiliyor. Yukarıda saydığım tüm kalemler 4000-5000 TL'leri bulabilecek bakımlar. Bu yüzden aracın kilometresinden ziyade bakımlı olmasına özen göstermenizi tavsiye ederim.