Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egeozal1

Allah iyiliğini versin komik adammış. :) Turbo A**ker varmıymış yahu? :)

147BLACK

You are not allowed to view links. Register or Login
Fiyat düşürdük... satabilirsek forumdaki DR plakalı 156'ya bakacağız. ;-)
please teach me how to dream
I long to be more than a machine

Kutay

Offf  :yukari-ok:

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

TRUPHASE

[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

ozoozo

Harika görünüyor , km de düşük eğer temiz ve bakımlıysa fazla durmaz sanırım ilan :)

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

egeozal1

Alfa Bayrak'ta kırmzısı 69,000 TL miydi öyle birşeye satıldı bence biraz yüksek ama rengi çok hoş. 8)

berkaykcr

Sanırım buraya favorilerimiz koyuyoruz :D bende garip bi pejo takıntısı basladı tekrardan

Bu araclar değerlendirilebilir :D
Smoke Giulietta

Murad

Bostancı Alpin servisten Serdar ustanın aracı.

Fiction

En sevdiğim renk. Bide koltuklar kırmızı olsaymış.. ilerde ciddi peşine düşerdim almak için
GTV 2.0 TS Phase 2

Tolga033

Neyse arkadaşlar mal sahibinin istediği rakam bu belki hastası çıkar demiş. Satılacağından değil öyle koyalım demişlerdir ilana.

O bu değil de KİA kendini aştı be arkadaşlar bu ne böyle

Fiyat uçuk ama benim alasım geldi o derece. Ezelden beri proceed leri severim zaten.

Tabi bu rakama Volkan beyin ALFA sı alınır =))
dün bu aracı yikamada canlı inceledim. Sahibi ile bir saat sohbet ettik. Araç gerçekten çok iyi heyecan verici.hele hele iç mekan, resimde gorunenden çok çok daha iyi.
Bende bu modelin canlısını inceledim gerçekten güzeldi. :yukari-ok:

Tolga033

vites topuzu şaka mı?
Kötü.. :duvar:

ozoozo

birde jant olsa 10 numara 5 yıldız.

Bu siyahlı marşpiyelin muhabbeti nasıl oluyor ? Sanki üstünde bir ek daha var gibi , bunların fiyatlandırılması nasıl bilgilsi olan var mı ?

Oğuz

birde jant olsa 10 numara 5 yıldız.

Bu siyahlı marşpiyelin muhabbeti nasıl oluyor ? Sanki üstünde bir ek daha var gibi , bunların fiyatlandırılması nasıl bilgilsi olan var mı ?

1000 lira kardeşim bendeki marşpiyelin boyasız hali. Üstünde kapı üstüne geçen ekler de 200 lira civarı.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Tolga033

eski yaram depreşince 145lere bakayım dedim ama bakmaz olaydım :o

En çok 145'ler bu hale sokulduğu için haliyle en çok 145'lere üzülüyorum.  :(

Doğa Tosun

Bu adam ikinci sahibi, ilk sahibinden 70 bin TL'ye aldı.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ismet

Türkçe katliamı olmuş...
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

Düşünen varsa temize benziyor: You are not allowed to view links. Register or Login

Tolga033

Renk kombinasyonu ne güzel be.. :kahve:

senati

Bu arkadasi taniyorum ve ilk sahibinden su kadara aldi bu kadara aldi demeniz ne kadar dogru tartisilir..Cunku sen ve birkac kisi cok degil 1 hafta once burada sizin tanidiklarinizin araci abarti yuksek, komik fiyatlara satiliyor diye yorum yaptigimizda demediginizi birakmadiniz.Fakat simdi yaptigina bak..Komik olmayin arkadaslar.Tutarli davranin.Sadece sizin tanidiklariniz arac satmiyor.

ku2

Aracı alırken kazanacaksın. Satarken kazanmak zor.

Kaça aldığı bence önemli değil..İstediği fiyata satar..İstediği fiyatı ister kişi..
Bir malın fiyatını alıcısı belirler, satıcısı değil.

70'e aldıysa ne olmuş..?? 88'e satması ayıp mı? Yuh..!! 70'e aldın..88mi yazılır..mı??
Adam ucuza almışsa, ucuza satması beklenemez..!!

Yani ben de Legacy SW'yi çok uygun fiyata aldım ilk sahibinden..o zaman bu mantıkla 34-35bin yazmamam lazım..!!!
Olur mu öyle şey..!! Aracın belli bir piyasası var..ayrıca insanların kafalarında belirlediği bir rakam var..

Girmemek lazım böyle işlere.
Gereksiz hareketler.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

senati

Aracı alırken kazanacaksın. Satarken kazanmak zor.

Kaça aldığı bence önemli değil..İstediği fiyata satar..İstediği fiyatı ister kişi..
Bir malın fiyatını alıcısı belirler, satıcısı değil.

70'e aldıysa ne olmuş..?? 88'e satması ayıp mı? Yuh..!! 70'e aldın..88mi yazılır..mı??
Girmemek lazım böyle işlere.
Gereksiz hareketler.

Kesinlikle katiliyorum.Asil onemli olan bunun tam akisini savunup, daha sonra boyle bir sey yapilmasi.Garip insanlar var memlekette..

ismet

Bu arkadasi taniyorum ve ilk sahibinden su kadara aldi bu kadara aldi demeniz ne kadar dogru tartisilir..Cunku sen ve birkac kisi cok degil 1 hafta once burada sizin tanidiklarinizin araci abarti yuksek, komik fiyatlara satiliyor diye yorum yaptigimizda demediginizi birakmadiniz.Fakat simdi yaptigina bak..Komik olmayin arkadaslar.Tutarli davranin.Sadece sizin tanidiklariniz arac satmiyor.

burada Doğa'ya biraz gereksiz ve sert yüklenmişsin. kötü bir niyetle yazdığını sanmıyorum, zira kendi de açıklar zaten.

bu bilgiyi vermesinin hiçbir sakıncası yok çünkü şöyle bir durum olabilir: belki alacak olanın atıyorum 75bin lirası vardır ve bu fiyata bu araçlardan alamayacağını düşünüp vazgeçebilir. ama 70bin bilgisine sahip olursa "biraz daha beklersem belki bana da 70civarı bir araç kısmet olur" diye düşünerek bekleyebilir. hiçbir şey olmasa bile pazarlık yapması için elinde koz olur. kötü bir şey mi bu? ayrıca ilk örnek biraz ekstrem olsa da sizin arkadaşınızın kötü niyet güttüğüne dair bir yorumda bulunmamış Doğa. kaldı ki arkadaşınıza dair de tek kelime etmemiş.

son olarak, olayın bire bir içinde olan biri olarak tanıdığımız arkadaşın ilanında kimse kimseye öyle "demediğini bırakmadı" gibi bir durum söz konusu olmadı. olayı dramatize etmenin anlamı yok. ilan sahibi tanıyanlar bile ilan fiyatının gereksiz yüksek olduğunu, ancak yapılan bazı masrafları duymadan çok da araca sallamamak gerektiğini söyledi. bu ikisi farklı şeyler.

senati

burada Doğa'ya biraz gereksiz ve sert yüklenmişsin. kötü bir niyetle yazdığını sanmıyorum, zira kendi de açıklar zaten.

bu bilgiyi vermesinin hiçbir sakıncası yok çünkü şöyle bir durum olabilir: belki alacak olanın atıyorum 75bin lirası vardır ve bu fiyata bu araçlardan alamayacağını düşünüp vazgeçebilir. ama 70bin bilgisine sahip olursa "biraz daha beklersem belki bana da 70civarı bir araç kısmet olur" diye düşünerek bekleyebilir. hiçbir şey olmasa bile pazarlık yapması için elinde koz olur. kötü bir şey mi bu? ayrıca ilk örnek biraz ekstrem olsa da sizin arkadaşınızın kötü niyet güttüğüne dair bir yorumda bulunmamış Doğa. kaldı ki arkadaşınıza dair de tek kelime etmemiş.

son olarak, olayın bire bir içinde olan biri olarak tanıdığımız arkadaşın ilanında kimse kimseye öyle "demediğini bırakmadı" gibi bir durum söz konusu olmadı. olayı dramatize etmenin anlamı yok. ilan sahibi tanıyanlar bile ilan fiyatının gereksiz yüksek olduğunu, ancak yapılan bazı masrafları duymadan çok da araca sallamamak gerektiğini söyledi. bu ikisi farklı şeyler.

Ben bana o zaman nasil hitap edildiyse o sekilde karsilik verdim..Benimle uslubuna dikkat etmeden konusan biriyle saygili bir sekilde konusmam beklenemez.Kaldi ki kendisi --''Giu belli, psikolojik sınır şu, galeriye verse bu, şuraya çekse şu, fiyatı duşse o" falan yazmam.-- demisti.Bu yaptiginin ne farki var acaba bana aciklar misiniz?

edit:Allah askina burada 25.000$'lik 156 hakkinda bizim soyledigimiz seyleri You are not allowed to view links. Register or Login kaca satarsa satar dediniz.Yapmayin lutfen.Simdi elinde koz olur You are not allowed to view links. Register or Login de insanlari bilgilendirmek icin yuksek bu fiyat dedik.Benim arkadasim da bu araca nereden baksan 5000tl harcama yapti ve bunun sizin de daha once dediginiz gibi emek kismi da var.Lutfen tutarli olun.

ku2

İsmet:
Doğa kötü birşey yazmadı bence..
Yazabilir.. Elinde böyle bir bilgi var paylaşmış.

Ancak bundan seninki gibi bir yorum çıkarmak olmaz.
70'e aldı..eninde sonunda ucuzlar beklemek lazım..!!!
Ya da elimde koz var..Gidip adama söyliyim..Siz 70'e almışsınız..Bana da 72'den verin..
2bin siz kazanın ne güzel işte..Ben de ucuz ucuz bineyim..
Sonra 6 ay geçsin :))) 88binden ben ilan koyayım..
:duvar: :duvar: :duvar:

Kaça aldıysa aldı..!! ne olacak..!!
İlla ucuza mu satması gerekiyor. Her malın bir fiyatı var.
Bunu da siz belirlemiyorsunuz.

70'e aldı diye 70'e satması beklenemez.

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ismet

ben önce konuyla ilgili görüşlerimi açıklayayım. bu araçların alınma fiyat bilgisinin verilmesini iki şekilde düşünebiliriz:

1. "eğer yuh, adam 70e aldı 88e satıyor" diye düşünülerek yazıldıysa evet bence de gereksiz ve hatalı. sonuçta aldığı fiyat da sattığı fiyat da adamı bağlar.
2. "aldığı fiyat 70, 88den ilan koymuş. sıkı pazarlıkla 80e alınabilir" diye düşünülerek yazdıysa on numara bilgi. sonuçta satan kişi sizin arkadaşınızsa, alan da Doğa'nın (veya benim) arkadaşım olabilir. haksız mıyım?

geçen buna benzer bir durum olmuştu. bir arkadaşım bir spor merkezine üye olacaktı. üyeliğini devretmek isteyen birinden fiyat aldı. atıyorum kadın 80e almış, spor salonu 120 fiyat vermiş olsun. kadın 100 lira dedi ama arkadaşım mırın kırın etti sonra almadı. niye diye sordum, 80e almış bana daha yüksek fiyattan satıyor dedi. ben dedim ki sanane kaçtan aldıysa, sen vereceğin paraya bak. sonuç olarak salonun verdiği fiyattan uygun dedim ama dinletemedim.

bu işin iki tarafı var: alıcı olmak ve satıcı olmak. sanırım hangi tarafta olduğuna göre psikoloji değişiyor :)

Ben bana o zaman nasil hitap edildiyse o sekilde karsilik verdim..Benimle uslubuna dikkat etmeden konusan biriyle saygili bir sekilde konusmam beklenemez.

aslında beklenir zira siz onun büyüğüsünüz. eğer bir hatası varsa böyle sert şekilde karşılık vererek değil uyararak yapmalısınız diye düşünüyorum. belki de yapmışsınızdır bilemiyorum, aranızda geçenleri bilmiyorum çünkü. kişisel tecrübelerime göre ben Doğa'nın bugüne kadar kimseye (o konu da dahil) saygısızlık yaptığını görmedim açıkçası.

Kaldi ki kendisi --''Giu belli, psikolojik sınır şu, galeriye verse bu, şuraya çekse şu, fiyatı duşse o" falan yazmam.-- demisti.Bu yaptiginin ne farki var acaba bana aciklar misiniz?

Doğa'nın bunu ne amaçla söylediğini bilmediğimiz için yorum yapmak için de erken olduğu kanısındayım. dediğim gibi belki iyi niyetle, sadece bilgi amaçlı yazmıştır. kimseye zararı olduğunu düşünmemiştir.

son olarak şunları söyleyeyim. burada Doğa'yı savunma çabasında değilim. Tam tersi olsaydı Doğa'ya derdim Semih'e haksızlık yapıyorsun diye. Kalp kırmak çok kolay ama arkadaş kazanmak cidden zor. Hele ki duygu yoğunluğu olmayan forum ortamında. Bu forumda yeteri kadar sertlik yaşandı, insanlar az biraz empati yapsın, kalp kırmadan önce iki kez düşünsün derdindeyim. başka da bir amacım olamaz zaten.

Selamlar