Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 132 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

Kutay

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Fatihob

Alıntı yapılan: evrenalpar - 30 Temmuz 2013, 14:32:20
3.2'yi geçen haftasonu Papyon oto pazarında gördüm şok oldum. Bir tane GTV vardı beyaz ve de mor renkli bir Mito. (sahibinden'de var)

MiTo mormuydu siyahmıydı. Morsa üzüldüm bian benden önce davranmışlar :D :D
..

Veloce

Alıntı yapılan: Kutay - 30 Temmuz 2013, 14:42:55
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-156-orjinal-80.000-km-2004-model-lpgli-133048305/detay

Birde böyle bişey var ?

Aman diyeyim... Alınacak 50.000km'de bir mk2 var düşünürsen. Yayın tarihi sona ermiş ama favorilerimde ekli. İlk sahibinden gayet güzel, binilesi bir araç...

Link burada kalsın aktifleşir nasıl olsa... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-156-1.6-ts-distinctive-108810899/pasif-ilan/#classifiedTitle

Kutay

Alıntı yapılan: Veloce - 30 Temmuz 2013, 14:48:24
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-156-orjinal-80.000-km-2004-model-lpgli-133048305/detay

Birde böyle bişey var ?

Aman diyeyim... Alınacak 50.000km'de bir mk2 var düşünürsen. Yayın tarihi sona ermiş ama favorilerimde ekli. İlk sahibinden gayet güzel, binilesi bir araç...

Link burada kalsın aktifleşir nasıl olsa... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-156-1.6-ts-distinctive-108810899/pasif-ilan/#classifiedTitle
İş yerimden arkdasım dusunuyor. bana bunları getırmıs bak diye. ilan gozukmuyor. gorsek belkı dusunebılırdı !

Alıntı yapılan: tolga_033 - 30 Temmuz 2013, 14:54:06

Birde böyle bişey var ?
Peki gerçekten 2000tlye görülen hasarlar gerçekten yaptırılır mı ?
sadece kaportaysa hemen hemen olabilir aslında .

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

Veloce

Alıntı yapılan: tolga_033 - 30 Temmuz 2013, 14:54:06

Birde böyle bişey var ?
Peki gerçekten 2000tlye görülen hasarlar gerçekten yaptırılır mı ?

Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyeyim, bu tip araçlar çok daha beter durumlarda alınıp, toplanabildiği kadar toplanarak, en son kalan birkaç parça resimlerde görüldüğü şekilde bırakılmak suretiyle, sanki tüm hasarı ilanda görülen kadarmış süsü verilen, %99.9'u pertten çıkma, ya da sigortası olmadığı için resmi olarak pertten daha beter olan fakat pert gibi görünmeyen araçlardır.

Bahsedildiği kadar hasarı olsa zaten kendileri yaptırıp o şekilde satmak isterlerdi mantık olarak. Bu şekilde araçlardan şiddetle uzak durun, şöyle olur böyle olur vs. hesaplara girmeyin sakın. Biraz ucuz olsun diye son sahibi olacağınız ya da ancak büyük oranlarda zarar ile elden çıkartacağınız araçlardan uzak durun...

Tolga033

Benimde aklıma ''neden kendileri yaptırıp satmıyorlar'' diye gelmedi değil.  :yukari-ok:

Veloce

Alıntı yapılan: tolga_033 - 30 Temmuz 2013, 15:02:45
Benimde aklıma ''neden kendileri yaptırıp satmıyorlar'' diye gelmedi değil.  :yukari-ok:

İlandaki aracı örnek alalım basitçe... Herkes yorumlarını yazabilir benim eksiğim varsa tamamlayabilir... Aracın kaputuna baktığımızda, ön kısımların tamamen "buruştuğu" bunun dışında biri öne doğru diğeri arka kısmına doğru iki ana katlanma noktası oluştuğunu görebilirsiniz. en az ve en iyi ihitmalle radyatör vs. tamamen dağılmış bu araçta bariz olan bu ilk bakışta.

Tampon sonradan takılmış olabilirde olmayabilirde fakat sis farları birbirinden farklı tonda. Çamurlukların uçları bükülmüş. Kaput, çamurlukların uç noktalarından daha önde olduğu için daha fazla hazar almış ve hem çamurluklar, hem kaput oluşan hasardan sonra çekilerek nispeten muntazam bir görüntü yaratılmaya çalışılmış. Görülen darbede airbagler büyük olasılıkla açılmış olmalı.

Motorun resmine baktığımızda öne doğru olan kısımlar arkada olan kısımlara göre bariz şekilde daha temiz görünüyor... İlk başışta görebildiklerim bunlar. Şasi vs. kimbilir ne durumda bakılsa neler neler çıkar daha...

Kutay

Alıntı yapılan: Veloce - 30 Temmuz 2013, 15:09:09

İlandaki aracı örnek alalım basitçe... Herkes yorumlarını yazabilir benim eksiğim varsa tamamlayabilir... Aracın kaputuna baktığımızda, ön kısımların tamamen "buruştuğu" bunun dışında biri öne doğru diğeri arka kısmına doğru iki ana katlanma noktası oluştuğunu görebilirsiniz. en az ve en iyi ihitmalle radyatör vs. tamamen dağılmış bu araçta bariz olan bu ilk bakışta.

Tampon sonradan takılmış olabilirde olmayabilirde fakat sis farları birbirinden farklı tonda. Çamurlukların uçları bükülmüş. Kaput, çamurlukların uç noktalarından daha önde olduğu için daha fazla hazar almış ve hem çamurluklar, hem kaput oluşan hasardan sonra çekilerek nispeten muntazam bir görüntü yaratılmaya çalışılmış. Görülen darbede airbagler büyük olasılıkla açılmış olmalı.

Motorun resmine baktığımızda öne doğru olan kısımlar arkada olan kısımlara göre bariz şekilde daha temiz görünüyor... İlk başışta görebildiklerim bunlar. Şasi vs. kimbilir ne durumda bakılsa neler neler çıkar daha...
Aracın evveliyatı ile ilgili bilgi yok.  Üstünkörü kaput çekiclenıp takılmıs.  ve dedıgınız gıbı aırbagın acılma yüzdesi %80 .

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

evrenalpar

Alıntı yapılan: Fatihob - 30 Temmuz 2013, 14:43:17
3.2'yi geçen haftasonu Papyon oto pazarında gördüm şok oldum. Bir tane GTV vardı beyaz ve de mor renkli bir Mito. (sahibinden'de var)

Mito mordu, 33 plakalı mı neydi hatta, baktım şimdi ilanlarda görünmüyor.
206GTI (2003-2008)
A3 1.6 (2008-2010)
Giulietta M.Air (2010-2012)
Honda CR-V (2012-2013)
Audi A3 1.6TDI S-Tronic (2013 - 2016)
Alfa Romeo 159 1.9JTD SW (2016 -2017)
Giulietta M.Air TCT (2017-...)

sbk0655

Kutay ilk ilanda ki aracın plakalıgına bakarsan arayıp sorabilirsin , her ne kadar benim tercih etmediğim bir servis olsada. Bir de niye bilmiyorum ama çeki Demir'i takılacak tamponda ki parça olmayınca ben huylanıyorum.

Fatihob

Alıntı yapılan: evrenalpar - 30 Temmuz 2013, 16:30:26
Alıntı yapılan: Fatihob - 30 Temmuz 2013, 14:43:17

Mito mordu, 33 plakalı mı neydi hatta, baktım şimdi ilanlarda görünmüyor.

Patlıcan moru tarzında bi siyah var ama direk morsa iyiymiş der susarım :) Farklı fanteziler, farklı heycanlar bişi diyemessin :)
..

TRUPHASE

Arkadaşlar biz araçlarına değer veren ve ek küçük aksilikte üzülen insanlarız.Çoğumuz için de 2-3 bin tl çok büyük para değil.Bu sebeple daha düzgün ve geçmişi belli araçlar alalım. Araca sizden önce birisi kötü davranmışsa bu saatten sonra sizin iyi davranmanız bir şey değiştirmeyecektir.Biz kusurlardan anlayan seçici bir topluluğuz. Bilmem ne markadan inip şansa Alfa'ya sahip olmuş ve kıymetini bilmemiş kişilerin araçlarını almayalım.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Veloce

Alıntı yapılan: TRUPHASE - 30 Temmuz 2013, 19:07:24
Arkadaşlar biz araçlarına değer veren ve ek küçük aksilikte üzülen insanlarız.Çoğumuz için de 2-3 bin tl çok büyük para değil.Bu sebeple daha düzgün ve geçmişi belli araçlar alalım. Araca sizden önce birisi kötü davranmışsa bu saatten sonra sizin iyi davranmanız bir şey değiştirmeyecektir.Biz kusurlardan anlayan seçici bir topluluğuz. Bilmem ne markadan inip şansa Alfa'ya sahip olmuş ve kıymetini bilmemiş kişilerin araçlarını almayalım.

+1

Anıl

Final Otomotiv diye bir firma var,sahibinden de,bütün araçları bu şekilde alıp satıyorlar,Volkan dediğin gibi çıkma parça vs alıp şekli şemali düzeltiyorlar,sonra araçta hasar azmış gibi fotoğrafları çekiyorlar ama içleri çürük elma!!!Hasar 1000Tl yazıyor,kardeşim o kadar paran mı yok 1000TL'ye onarmıyor,piyasanın 10bin aşağısına satıyor. Geçen bir Nissan SUV satıyordu dıştan tamponda ufak çizikler,marşpiyel ezik vs...adamın gözünden kaçmış arka kapıyı açmış ve şasenin kapı içi kısmı kırış kırış katlanmış,nasıl olmuşta kapıda çizik yok!Belli ki kapı çıkma takılıp,hasar azmış gibi gösteriliyor ama yine de bu araçlar kapış kapış gidiyor.
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Veloce

Alıntı yapılan: Anıl - 31 Temmuz 2013, 00:39:34

Final Otomotiv diye bir firma var,sahibinden de,bütün araçları bu şekilde alıp satıyorlar,Volkan dediğin gibi çıkma parça vs alıp şekli şemali düzeltiyorlar,sonra araçta hasar azmış gibi fotoğrafları çekiyorlar ama içleri çürük elma!!!Hasar 1000Tl yazıyor,kardeşim o kadar paran mı yok 1000TL'ye onarmıyor,piyasanın 10bin aşağısına satıyor. Geçen bir Nissan SUV satıyordu dıştan tamponda ufak çizikler,marşpiyel ezik vs...adamın gözünden kaçmış arka kapıyı açmış ve şasenin kapı içi kısmı kırış kırış katlanmış,nasıl olmuşta kapıda çizik yok!Belli ki kapı çıkma takılıp,hasar azmış gibi gösteriliyor ama yine de bu araçlar kapış kapış gidiyor.

Bunlar sahtekarın önde gideni işte... Arabadan çok anlamayan, ufak tefeğine "amaaaan" deyip geçen vatandaşın hevesini kullanarak resmen dolandırıyorlar... Gerçekten zeka yoksunu arkadaşlar ama bunlar, bunlara kanıp alışveriş yapanlar da en az bunlar kadar yanlışlar. Akıl var mantık var kardeşim...

egeozal1

Herkes bizim kadar bilgili olmayabilir. Ancak bu yapılan düpedüz sahtekarlık. Alıcının da az da olsa akıllı olması lazım. Aracın sadece 1000 TL lik hasarı var peki emsallerinden niye 10,000-20,000 TL ucuz hiç şüphelenilmez mi? 1000 TL lik hasar yüzünden bir araba bu kadar değer kaybetmez.

fevkalbeser12

Olsun ya onların hepsi çıtır hasarlı :haydi:
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

erdem1904

FB10ur un aracı yanılmıyorsam...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

emin

evet onun aracı bir ara test etme şansım olmuştu, fiyatta anlaşamamıştık. Derli toplu düzgün bir araç.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Kutay

Alıntı yapılan: Veloce - 30 Temmuz 2013, 19:11:55
Alıntı yapılan: TRUPHASE - 30 Temmuz 2013, 19:07:24

+1
+1

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

ku2

--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785