Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALFAŞK

''Aslında Herkes Alfa' sını arar, şanslı olanlar bulur.''

egeozal1

FB10ur

Alıntı yapılan: erdem1904 - 31 Temmuz 2013, 09:37:29
FB10ur un aracı yanılmıyorsam...

Evet araç benim araç doğru hafıza :) emin'de belirtmiş zaten aracı ilana koydum tam anlamıyla satma niyetiyle koymadım satılırsa mito almayı düşünüyorum yoksa aracıma keyifle biniyorum zaten biliyorsunuz..

redromeo156

Alıntı yapılan: hi_cazz - 01 Ağustos 2013, 07:36:09
İlandaki 159 forumdan redromeo156 nickli arkadaşımızın ortağına ait diye biliyorum.

Arac bnm ortağımın degıl sadece optık sektöründe beraber çalışıyoruz bırde yok bınmem yok etmem o zmn bınme etme verılen bı emek var ıyı veya kötü olmuş dıyebılırsınız hangınızde alfa Romeo marka aracınıza aır rıde yaptırcak cesaret var ?
herkesın kendısıne göre zevkı var ıyı veya kötü burda km 160 bınde olduğu ıcın yüksek mı sızce gecenlerdede bı ark ımız aldı aramızda bursadan bu km de neden kımse bısey demedı .Varsa 40 bıne bu km ye kadar servıs bakımlı en full olan araç volkan bey ben almaya razıyım.ayrıca arkdasımızda burada uye bence hos olmamış yazdığınız yorumlar bence gelın bırde gözünüzle görün Ahmet kardesımız hepınızı ağırlar.
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

egeozal1

Araçta gerçekten emek var. Gökhan bey ben araca kötü bir yorum yapmadım. Beğendim. Jantlar ti olsa daha iyi olurmuş dedim sadece. Air Ride çok yakışmış. 3.2 de efsane olur yazdım. Ancak aracı kötülemedim. Ve Ahmet bey ile kahve içip bu yaptıklarını nerede yaptığını sormak isterim çünkü araçta ciddi bir harcama var. Onun haricinde km bilgisinde birazcık arkadaşlara katılıyorum 160,000 Km biraz çok. Ama seceresi belli bir araç. O yüzden tercih edilebilir. :)

FB10ur

Motor durumu iyiyse km takıntısı olmayan arkadaşlar tercih edebilir neticede bakımlı nice yüksek kmler'de araçlar var sitemizde..
Fakat km tercih sebebi başkası eder ben etmem,araçta air ride olayı tamamen zevk ve renk meselesi ama benim tek beğenmediğim nokta jantları aracın belki orjinal bir alfa jantı olsa bu kadar emek harçanmış bir araç bu kadar kötü gözükmez..

egeozal1

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki ancak bende beğenmedim jantları. Ti jant olsa efsanee olurmuş. Veya Prodrive  olsa.

Veloce

Alıntı yapılan: redromeo156 - 01 Ağustos 2013, 14:09:46
Alıntı yapılan: hi_cazz - 01 Ağustos 2013, 07:36:09
İlandaki 159 forumdan redromeo156 nickli arkadaşımızın ortağına ait diye biliyorum.

Arac bnm ortağımın degıl sadece optık sektöründe beraber çalışıyoruz bırde yok bınmem yok etmem o zmn bınme etme verılen bı emek var ıyı veya kötü olmuş dıyebılırsınız hangınızde alfa Romeo marka aracınıza aır rıde yaptırcak cesaret var ?
herkesın kendısıne göre zevkı var ıyı veya kötü burda km 160 bınde olduğu ıcın yüksek mı sızce gecenlerdede bı ark ımız aldı aramızda bursadan bu km de neden kımse bısey demedı .Varsa 40 bıne bu km ye kadar servıs bakımlı en full olan araç volkan bey ben almaya razıyım.ayrıca arkdasımızda burada uye bence hos olmamış yazdığınız yorumlar bence gelın bırde gözünüzle görün Ahmet kardesımız hepınızı ağırlar.

Yahu Gökhan kardeşim sen ne diyorsun? Şimdi Volkan bey mi olduk bunca zaman sonra hayırdır? Emek verilen her araç harika olacak diye birşey mi var? Araç bence Alfa Romeo ile alakası olmayan özenti bir araç. Alfa Romeo kültüründen de tamamen uzak her haliyle. Altında herhangi bir marka araç olsa yine aynılarını yapcaktı zaten. Ne işi var o jantların o araçta. 67.500 TL. neyin parası jantın parası mı? Yoksa arabanın ederi mi? Şimdi biraz gerçekçi olalım. Ben kimin kaç km'de araba aldığına değil, fiyatına bakıyorum.

Cesaret demişsin, air-ride'ın cesaretle ne alakası var? Bildiğin pimp my ride muhabbetleri bunlar. Cesareti olan varsa GQV alır, ya da 159 Ti, yeni kasa Spider alır, eskisi ni alır benim gibi riske girer. 3.2 motorlu bir Alfa alır ya da cesareti olan. Alfa Romeo ile ilgili konuşurken cesaret başka şekilde belli eder kendini.

Ha ayrıca Gökhan ben sana 40 bin tl'ye araba bulurum servis bakımlı ama alacağından emin olamam. O arkadaş burdaysa kendisi cevap verirdi ayrıca zahemt etmene gerek yok. Sokakta böyle bir araca binmeye şahsen ben utanırım, binen keyifle binsin kardeşim... Burası "pimp my ride" değil Alfa Romeo forumu...

Not: Bu noktada kimsenin zevkine karışamayız. Karışabilsek bu şekilde bir araç olmazdı ortada. Yorumlarım ve yazdıklarım, araç sahibi arkadaşımızın şahsiyeti ile alakalı değil. Belki harika bir arkadaştır. Konu farklı yerlere çekilmesin...

Sercan Keklik

Yav arkadaslar biraz mantik cervevesinde yazin nolur ya.. Cesaret ile air in ne alakasi var? Klavye kira kira 4 klavyeyi aldirdilar bana. Ne izliyosunuz ne dinliyosunuz ne kullaniyosunuz ciddi merak ediyorum
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

Veloce

Alıntı yapılan: Sercan Keklik - 01 Ağustos 2013, 14:41:28
Yav arkadaslar biraz mantik cervevesinde yazin nolur ya.. Cesaret ile air in ne alakasi var? Klavye kira kira 4 klavyeyi aldirdilar bana. Ne izliyosunuz ne dinliyosunuz ne kullaniyosunuz ciddi merak ediyorum

Very Rare...  :alfisti:

Sercan Keklik

Alıntı yapılan: Veloce - 01 Ağustos 2013, 14:42:54

yakında senide sevmicekler bak volkan abi söyliyim :) Dürüst konuşanı, gerçekleri konuşanı pek sevmiyolar bu forumda =)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

redromeo156

herkes imkanı olduğu aracı alabılır senın durumun vardır alırsın brera o bu ben 159 ıstıyorum senden bu km de hatasız en ful olanını ayrıca cesaretle ne mı alakası var mıllet arabasına yay takamıyor korkudan on takımım bozulcak dıe o yüzden söeldım 
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Sercan Keklik

Alıntı yapılan: redromeo156 - 01 Ağustos 2013, 14:50:52
herkes imkanı olduğu aracı alabılır senın durumun vardır alırsın brera o bu ben 159 ıstıyorum senden bu km de hatasız en ful olanını ayrıca cesaretle ne mı alakası var mıllet arabasına yay takamıyor korkudan on takımım bozulcak dıe o yüzden söeldım

o cesaret degıl gokhanım maddi imkansızlık. Masraf açmasını istemiyorlar..

edit: şunuda not düşiyim illa herkes yay takıcak manasına getırılmesın burdan. Takmak isteyip aracını alçak görüp yol performansını arttırmak isteyip, Açıcak masrafları düşünen arkadaşlar için yazdım.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

redromeo156

abıcım alfanın masraf açmayanımı var :) bu markaya bınıyorsak göze alcaz keyıf ve tarz meselesi ben clıo rs aldım cok sukur suan hıc bı sorun yok 1,5 aydır ıse gıdıp geliyorum ama gözüm halen daha alfada sıyah alfamı satmıyorum bu yüzden  :yukari-ok:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Kibitzer

Alıntı yapılan: Sercan Keklik - 01 Ağustos 2013, 14:47:13

yakında senide sevmicekler bak volkan abi söyliyim :) Dürüst konuşanı, gerçekleri konuşanı pek sevmiyolar bu forumda =)

Dürüst konuşmak değil hocam, sert konuşuyorsunuz. Dediklerinizin çoğuna katılıyorum. Mesela geçen günkü replica jant konusunda zevkin ucuzu olmaz yönündeki görüşüne katılıyorum ama öyle bir söylüyorsunuz ki dövmekten beter ediyorsunuz. Antipatik oluyor. Biraz daha ılımlı söylense çok daha iyi olur bence.

Veloce

Benim asıl burada kızdığım konu, bir jant bir air ride ile bir aracın piyasası olduğundan en az 25.000 TL yukarıya çıkmaz. Buna başka birşeyler derler ama böyle umumi ortamlarda bu şeyler telafuz edilmez... Yoksa kime ne? İster onu takar, ister bunu takar... İster air takar, ister water takar... Doğan görünümlü şahin muhabbetinden ya da arabasının arkasına Caprice Classic yazan taksicinin ne günahı vardı peki? Onlara gülünmesi sadece arabaları ucuz diye miydi?  :))

egeozal1

Alıntı yapılan: Veloce - 01 Ağustos 2013, 15:04:09
Benim asıl burada kızdığım konu, bir jant bir air ride ile bir aracın piyasası olduğundan en az 25.000 TL yukarıya çıkmaz. Buna başka birşeyler derler ama böyle umumi ortamlarda bu şeyler telafuz edilmez... Yoksa kime ne? İster onu takar, ister bunu takar... İster air takar, ister water takar... Doğan görünümlü şahin muhabbetinden ya da arabasının arkasına Caprice Classic yazan taksicinin ne günahı vardı peki? Onlara gülünmesi sadece arabaları ucuz diye miydi?  :))
Caprice Classic :))

Sercan Keklik

Alıntı yapılan: Kibitzer - 01 Ağustos 2013, 15:00:09
Alıntı yapılan: Sercan Keklik - 01 Ağustos 2013, 14:47:13

Dürüst konuşmak değil hocam, sert konuşuyorsunuz. Dediklerinizin çoğuna katılıyorum. Mesela geçen günkü replica jant konusunda zevkin ucuzu olmaz yönündeki görüşüne katılıyorum ama öyle bir söylüyorsunuz ki dövmekten beter ediyorsunuz. Antipatik oluyor. Biraz daha ılımlı söylense çok daha iyi olur bence.

Zafer bey dogru olabilirsiniz ama insanları 20 yaşından sonra degiştirmek pek mümkün olmuyor.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
159 JTD Ti

redromeo156

volkan abı bak sımdı aır takmış bentley takmış adam ugrasmıs demı ?
aire vermıs 5 6 bın lıra para  bentley jantına vermıs orjınal janta 10 bın lıra para bırınızde adamı arayıp jantsız fıyatmı sordunuz bu yorumlar ne bu yanı adam sıdmı bentley jantı taktı dıe düşman gözüyle bakmaya gerek yok kı ? ayrıca adam yıne helal olsun orjıanlını takmış bız hepımız replıka jant alıyoruz arabamıza buna ne demelı abı
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Veloce

Alıntı yapılan: redromeo156 - 01 Ağustos 2013, 14:50:52

İmkan başka birşey risk başka birşey, para kaybetmeyi elinde uzun yıllar kalmasını göze almak başka birşey Gökhan'ım. Bak şöyle düşün, o arkadaş o jantları söker, air-ride mekanizmasını söker kenara koyar, arabası piyasasında satılır en kötü ihtimalle... Bahsettiğim diğer araçları düşün birde. Mesela ben uzun bir süre daha GQV'ye binebilirim, Sercan aynı şekilde Spider'a ya da Okan kendi GQV'sine. Çünkü bu araçları alacak cesarete sahip olanlar çok az... Alfa'ya o kadar para verirlirmi der çıkarlar işin içinden... 4C de alacağım kısmet olursa bir uygun zaman olduğunda, şartlar beklediğim şekle geldiğinde. O zaman bu konuyu tekrar hortlatırım... ;)

engin uzun

İyi de, her ne kadar zevk renk meselesi densede , dünya kadar  masraf yapılsada bu 'bana göre' aracın resmen palyaco gibi olmasını engellemiyor.Önemli olan ne kadar masraf yapıldıgı değil bence..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

redromeo156

abıcım ne alırsan al konunun hortlamasına gerek kalmaz ıns ferrarı alırsın ama aracın degerı yok 40 lıra falan degıl hakkını yememek lazım adam sanrufsuz  derı koltuksuz 2 parca degısenlı aracı satıo  45 lira bu arabada onlara göre havada karada 50 bın lıra eder kımse senın aracın ılandayken 70 yazarken 55 eder demedı bende buna kızıyorum
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Veloce

Alıntı yapılan: redromeo156 - 01 Ağustos 2013, 15:08:12
volkan abı bak sımdı aır takmış bentley takmış adam ugrasmıs demı ?
aire vermıs 5 6 bın lıra para  bentley jantına vermıs orjınal janta 10 bın lıra para bırınızde adamı arayıp jantsız fıyatmı sordunuz bu yorumlar ne bu yanı adam sıdmı bentley jantı taktı dıe düşman gözüyle bakmaya gerek yok kı ? ayrıca adam yıne helal olsun orjıanlını takmış bız hepımız replıka jant alıyoruz arabamıza buna ne demelı abı

Asla Gökhan. Neden düşman gözüyle bakayım. Dediğim gibi belki otursak muhabbet etsek on numara bir arkadaştır. Eleştiri, Alfa'ya bu tip uygulamar yapılmasının Alfa külltürüne aykırı olmasından ilk önce. İkinci olarakta istenilen astronomik rakamların bu aksesuarlar ile olrtaya çıkamayacak olması. Kişilik konusuna girmek ayıp ve yanlıştır doğal olarak. Kimsenin, birebir tanımadıktan sonra ve yüzüne söyleyemedikten sonra, kişiliği hakkında yorum yapmam.

redromeo156

bu kadar abıcım hayırlı satışları olur kısmet bakarsın jantlı alırlar bakarsın jantsız  :yukari-ok:
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6