Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRUPHASE

You are not allowed to view links. Register or Login
Volkan geçen hafta benim için sormuştu o arabanın fiyatını son 35 demişlerdi. Sonuçta mal adamın olduğundan istediği fiyata karışamayız. Aynı zamanda aylık 1000tl araç masrafına katlanacak ve bu zevki yaşayacak kişi de 3-5 e bakmamalıdır. Eğer bakıyorsa gidip daha ekonomik bir araca binmelidir. Çünkü zorla güzellik olmaz, bu benim fikrim.
benim değil. 3'e de 5'e de bakmak zorundayım, ve alabildiğimin en "güzelliğini" almak isterim. zorla, yada hesapla, yada ucu ucuna. fiyatına karışmak gibi bir niyetim de yok, daha düşük birşey istese alırdım onu belirtmek istedim. ki zaten yukarıda 22'ler 25'ler yazılmış. demek ki o döneme denk gelsem, zorlanmadan güzelliği elde etmiştim.
Evet fırsatı başkası değerlendirmiş :)
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

Doğa Tosun

Volkan geçen hafta benim için sormuştu o arabanın fiyatını son 35 demişlerdi. Sonuçta mal adamın olduğundan istediği fiyata karışamayız. Aynı zamanda aylık 1000tl araç masrafına katlanacak ve bu zevki yaşayacak kişi de 3-5 e bakmamalıdır. Eğer bakıyorsa gidip daha ekonomik bir araca binmelidir. Çünkü zorla güzellik olmaz, bu benim fikrim.
benim değil. 3'e de 5'e de bakmak zorundayım, ve alabildiğimin en "güzelliğini" almak isterim. zorla, yada hesapla, yada ucu ucuna. fiyatına karışmak gibi bir niyetim de yok, daha düşük birşey istese alırdım onu belirtmek istedim. ki zaten yukarıda 22'ler 25'ler yazılmış. demek ki o döneme denk gelsem, zorlanmadan güzelliği elde etmiştim.
Evet fırsatı başkası değerlendirmiş :)
:) kısmet..

bu arada 3.2 159'un fiyatı artmaya devam ediyor

57.500 TL

bu da kazalı test aracı 159 TBI :) bi ara 40'lara kadar düşmüştü, şimdi 76..
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

TRUPHASE

bu aracı kurcalayan oldu mu, son kaça veriyor acaba,kaç lira verilir? Hanıma acil araç almam lazım bu olabilir diye düşünüyorum.

tolga_ozhan

bu aracı kurcalayan oldu mu, son kaça veriyor acaba,kaç lira verilir? Hanıma acil araç almam lazım bu olabilir diye düşünüyorum.

Hanım'a alınacaksa ve dizel olması bir handikap değilse sıfır 1.3 JTD City modeli zaten sıfır olarak aşağı yukarı bu fiyata satılıyor. Hatta indirim almakta mümkün olur sanırım.

Tolga033

Mersin'liyim 1 kere denk gelmez mi arkadaş bu Mito. :D

TRUPHASE

Hanım'a alınacaksa ve dizel olması bir handikap değilse sıfır 1.3 JTD City modeli zaten sıfır olarak aşağı yukarı bu fiyata satılıyor. Hatta indirim almakta mümkün olur sanırım.
Hocam nerede bende o şans :) Ben ilk arabasını alırken hata yaptım palio sporting seçerek :) Şimdi istenilen özellikler biraz farklı bayanlara göre. Sunroof kesin olacak ,manuel şanzuman olacak,kırmızı olacak,benzinli olacak,jantları büyük olacak vs. Volkan biliyor aslında başka araç bakıyoruz ama adamın inadı kırılmadı gitti fiyat konusunda. Yani arabaları seçerken hep kendimi düşündüm ara sıra ben de binerim diye ama sonuçları ağır oldu  :D :D

tolga_ozhan

Hocam nerede bende o şans :) Ben ilk arabasını alırken hata yaptım palio sporting seçerek :) Şimdi istenilen özellikler biraz farklı bayanlara göre. Sunroof kesin olacak (son araç cooper s),manuel şanzuman olacak,kırmızı olacak,benzinli olacak,jantları büyük olacak vs. Volkan biliyor aslında başka araç bakıyoruz ama adamın inadı kırılmadı gitti fiyat konusunda. Yani arabaları seçerken hep kendimi düşündüm ara sıra ben de binerim diye ama sonuçları ağır oldu  :D :D

O açıdan bakmamıştım :)
Mito'da olsa Gui'de olsa QV şart o zaman.

TRUPHASE

Hocam nerede bende o şans :) Ben ilk arabasını alırken hata yaptım palio sporting seçerek :) Şimdi istenilen özellikler biraz farklı bayanlara göre. Sunroof kesin olacak (son araç cooper s),manuel şanzuman olacak,kırmızı olacak,benzinli olacak,jantları büyük olacak vs. Volkan biliyor aslında başka araç bakıyoruz ama adamın inadı kırılmadı gitti fiyat konusunda. Yani arabaları seçerken hep kendimi düşündüm ara sıra ben de binerim diye ama sonuçları ağır oldu  :D :D

6-7 aydır araba alamadık bu sebeple. Bence sorun yok ama arabamı park ettiğim şekilde bulamamaya başladım :) Bu sebeple ilandaki mito makul bir şey söylerse alayım bitsin bu çile. Diğer baktığımız araç giu qv ama fiyat uymadı.

Veloce

6-7 aydır araba alamadık bu sebeple. Bence sorun yok ama arabamı park ettiğim şekilde bulamamaya başladım :) Bu sebeple ilandaki mito makul bir şey söylerse alayım bitsin bu çile. Diğer baktığımız araç giu qv ama fiyat uymadı.

Bedavaya GQV verdim adama almadı. Valla yengenin dediği dedik beyler. Hayırlısı olsun baakalım...  :serefe:

Kubilay

Kendi çapında bir manuel fetişisti olarak eşinizi taktir ettim, zevkli bir insanmış.

Alper

Valla Ecem de aynı yaa
Manuel de manuel
Selespeed i satma sebebim diyebilirim
Ve daha hızlı daha güçlü birsey istiyordum ki en büyük destekcim Ecem oldu
Hele Emrenin gtv ye binip debriyaj basıp gaza basınca tamam dedi
Gtv alıyoruz

tfnsmsk

güzel be..
sportif ruh.

Anıl

güzel be..
Daha önce sitemizden bir üyenin aracıydı,ufak tefek eksikler ile satıyordu,sanırımda bu arkadaşa satmış...
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Oğuz

güzel be..
Daha önce sitemizden bir üyenin aracıydı,ufak tefek eksikler ile satıyordu,sanırımda bu arkadaşa satmış...

Tuğrul ve Cemal abiyle canlı canlı gördük bu aracı,cidden çok temiz bir araba.
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Tolga033

güzel be..
İlanları gezerken görmüştüm gerçekten çok güzel.. :nazar:

Kibitzer

güzel be..

Tahmin ettiğim araç ise Haldun Abi'nin eski aracı. Sonra Ankara'daydı hatırladığım kadarıyla, baya bir emek harcanmıştı.

Gouki

Gürsel abideydi bir dönem.

Tolga033

tolga_ozhan

Fena duruyor.

Tolga033

Fena duruyor.

Sunroof haricinde herşey güzel.  :)

Veloce

75 Turbo isteyen olursa bulunur ;)

agucba

Home Office çalışan galeri gibisin Volkan. :)

Gesendet von meinem GT-I9190 mit Tapatalk

///////////////

master

JTS  motorlara lpg takiliyor arkadaslar ama ozel bir kit oldugu icin yurt disindan siparis uzerine getirilip taktimak mumkun sadece
bugun gideyim taktiraim diyemezsiniz ama sonucta kit gelir montaji yapilir orada sorun yok

Bu 3.2 GT 22 bin TL ye satildigi icin suan 42 ye bilen goren kisi almaz zaten :)

Bende dusundum ilk bas almayi hatta nasil kacirdik diye arkadaslarla lafladik falan ama sonra 45 bin olarak piyasaya cikti simdi 42 ye dustu ki daha da duser 30 lara gorursunuz

Benim bildiğim kadarıyla sel hasarlı bu araç. Hatta ilana çıktığında ben "alırım bu arabayı" dedim, Bülent Abi sağolsun İstanbul'daki işleri halleti, bana telefon açtı ve aracı bahsedilen komik rakamlara alıyorduk. Ancak aynı gün içinde alınması gerekiyordu çünkü satılmak üzereydi, o gün çeşitli problemlerden dolayı parayı hazır edemeyince de alamadık.

Her ne olursa olsun 20-25bin gibi rakamlara havada kapılacak bir araba idi. Şu anda da 30 bin'den aşağı verirlerse gider kontrol eder almaya kalkarım.

Ancak bu aracın, günlük kullanıldığı takdirde, ayda 1000 TL yiyeceği gibi düşünceler kanaatimce çok iyimser. Ben kendime göre hesap yaptım, en az 1000 km yapıyorum ayda, 15 litreden az yakmayacağını düşünürsek sadece 750 TL benzin işe gidip gelirken harcayacağım para. İdeal olarak 2000 km yapıyorum zaten, 1500 TL sadece benzin, vergisi, kaskosu, yıllık bakımları, sel hasarından çıkabilecek piyangolar derken sanmıyorum ki ayda 2500 TL'den aşağıya malolsun.

Bence günlük kullanmak yerine 30.000 TL'den aşağı düştüğü zaman alınıp güzel bir haftasonu aracı yapılır. Ölene kadar da saklanır. Arese V6 candır :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

KAKIRMAN

The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

erdem1904

JTS  motorlara lpg takiliyor arkadaslar ama ozel bir kit oldugu icin yurt disindan siparis uzerine getirilip taktimak mumkun sadece
bugun gideyim taktiraim diyemezsiniz ama sonucta kit gelir montaji yapilir orada sorun yok

Bu 3.2 GT 22 bin TL ye satildigi icin suan 42 ye bilen goren kisi almaz zaten :)

Bende dusundum ilk bas almayi hatta nasil kacirdik diye arkadaslarla lafladik falan ama sonra 45 bin olarak piyasaya cikti simdi 42 ye dustu ki daha da duser 30 lara gorursunuz

Benim bildiğim kadarıyla sel hasarlı bu araç. Hatta ilana çıktığında ben "alırım bu arabayı" dedim, Bülent Abi sağolsun İstanbul'daki işleri halleti, bana telefon açtı ve aracı bahsedilen komik rakamlara alıyorduk. Ancak aynı gün içinde alınması gerekiyordu çünkü satılmak üzereydi, o gün çeşitli problemlerden dolayı parayı hazır edemeyince de alamadık.

Her ne olursa olsun 20-25bin gibi rakamlara havada kapılacak bir araba idi. Şu anda da 30 bin'den aşağı verirlerse gider kontrol eder almaya kalkarım.

Ancak bu aracın, günlük kullanıldığı takdirde, ayda 1000 TL yiyeceği gibi düşünceler kanaatimce çok iyimser. Ben kendime göre hesap yaptım, en az 1000 km yapıyorum ayda, 15 litreden az yakmayacağını düşünürsek sadece 750 TL benzin işe gidip gelirken harcayacağım para. İdeal olarak 2000 km yapıyorum zaten, 1500 TL sadece benzin, vergisi, kaskosu, yıllık bakımları, sel hasarından çıkabilecek piyangolar derken sanmıyorum ki ayda 2500 TL'den aşağıya malolsun.

Bence günlük kullanmak yerine 30.000 TL'den aşağı düştüğü zaman alınıp güzel bir haftasonu aracı yapılır. Ölene kadar da saklanır. Arese V6 candır :)

Sel hasarlı derken su içinde kalmış bir araçta değil.  ;) Üyelerimizden ARMY_06'nın eski aracı. Batıkent'te yağmurlu havada yoğun su birikintisinden geçerken motor hava girişinden su çekiyor.
Devamında yetkili servis motoru komple sıfır sandık motor ile değiştiriyor.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2