Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAKIRMAN

You are not allowed to view links. Register or Login
Uzun bir zaman oldu. Zamansızlık iş güç ve de en önemlisi Alfasızlık (araç defterini kapattım çoktan). Bu aralar insanların ikiyüzlülüğü, adiliği, çirkefliği vs. bu kavramlar, kategoriler artık uzar gider. Uzatmayalım canımı sıkan ve de sahibinden belasına attığım uyarı mesajına rağmen ilanın hala durması.

Makineyi bilen bilir. Olur ya basireti bağlanan olur, hoşuna giden olur uzak durun bu ilandan tiksiniyorum böyle esnaflardan.Araç ben sattığımda 87k da idi. 2 yıl olmuştur satalı. Km geri sarmış. 2 parça lokal yok. Sol kapı tampon kaput sol çamurluk değişti.
Herşeyde olduğu gibi birşey yaparken 2 kere düşünün dikkatli olun. Sağlıkla kalınız.
Bu ilan benim de dikkatimi çekmişti. Sizin ilanınızı da hatırlıyorum. Her şeyi yazmıştınız. O sebeple de çok uygun bir fiyata sattınız diye aklımda kalmış. Hasar kaydı zaten yüksek bir meblaydı. Onu nasıl açıklayacak acaba uyanıklar?
Aracı 44750'ye bırakmıştım. Hatta alıcı noterde pişkinlik çıkarmıştı. Hasar yüksek meblağ değildi (aklımda kalan 11 bin küsur).
You are not allowed to view links. Register or Login eyvallah ne demek o senin inceliğin. Ben motor işine sardım gidiyorum bakalım sonu nereye çıkacak.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

h.t

Bir Çanakkale'li olarak doktoru merak ediyorum  :o

Bir ilaç mümessili olarak doktorların bazılarının oldukça çaça olduğunu söyleyebilirim.. Bir çoğuyla araba muhabbetine sıra geldikten sonra bak benim alette bu gel çıkalım muhabbeti geçiyor ve neler gördüm neler , apaçi işi seat leonu olandan çakma mugen kitli angellı civiclere kadar :)) :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gouki

İlhan hocam defter kapansa da ihmal etmeyin bizleri. Uyarı için teşekkürler. Keşke sadece galeriler olsa bunları yapan, çok dikkatli olmak lazım.

milano 75

Bir ilaç mümessili olarak doktorların bazılarının oldukça çaça olduğunu söyleyebilirim.. Bir çoğuyla araba muhabbetine sıra geldikten sonra bak benim alette bu gel çıkalım muhabbeti geçiyor ve neler gördüm neler , apaçi işi seat leonu olandan çakma mugen kitli angellı civiclere kadar :)) :))

Sent from my iPhone using Tapatalk
çaçalık bişey yokki bu arabada,ilk foto oynanmış ,sıradan guli.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

KAKIRMAN

İlhan hocam defter kapansa da ihmal etmeyin bizleri. Uyarı için teşekkürler. Keşke sadece galeriler olsa bunları yapan, çok dikkatli olmak lazım.
Özgünüm canın sağolsun. Uyarı değil lakin şu aralar çevremde o kadar canı yanan insanlar var ki...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

rain man

Bize araba ile ilgili verilen tek ders temiz tutmamızla alakalı. Yoksa bizim de yeri geldiğinde çaça olanlarımız oluyor :) Belki ben de öyleyim.

Genç bir arkadaştır, ki birşey de yok arabada gayet hoş duruyor.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Adalı35

Alfa almış dr bulmuşsun bırak çaça olsun :)

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

Gouki

Bu Giu Sidar bey'in değil miydi? Doktorluk bir durum yok bu araba hep böyleydi :) Novitec ekli, 4 çıkış egzozlu falan.

h.t

Yanlış anlaşılmak istemem , bu araba için demedim :) Ben beğendim bu giu yu bu arada

coyote

Meşhur Afyon sucuklarının membasını buldum :)

Yok mu ikibuçuk dolara deri direksiyon isteyen ;)

depeche101

Bu Giu Sidar bey'in değil miydi? Doktorluk bir durum yok bu araba hep böyleydi :) Novitec ekli, 4 çıkış egzozlu falan.

Sidar'ın Giuya benziyo Özgün , ama aynı aksesuarlı 1 tane daha vardı o da olabilir.

sariertan

Yahu nasıl çıtırmış bu

blueoyester

çıtır cips gibi olmuş
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

burak_unsal

Yahu nasıl çıtırmış bu

"ÖNCESİNDE EN UFAK BİR ÇİZİK KAZA DEĞİŞENİ HASAR KAYDI VB GİBİ BİR KUSURU YOKTUR"

Yahu olsa nolur olmasa nolur; şu hale gelmiş bir aracın önceden çiziği var mıydı diye kim sorgular, nasıl kafalar bunlar?  :D :D :D
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

octinum

Yahu nasıl çıtırmış bu

"ÖNCESİNDE EN UFAK BİR ÇİZİK KAZA DEĞİŞENİ HASAR KAYDI VB GİBİ BİR KUSURU YOKTUR"

Yahu olsa nolur olmasa nolur; şu hale gelmiş bir aracın önceden çiziği var mıydı diye kim sorgular, nasıl kafalar bunlar?  :D :D :D

Kim olacak, yapıp hasar kaydı yok hasarsız diye satacak adamlar.  :) 
Bu çıtır hasar ne bu arada yahu, yeni mi çıktı?

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

iceberg156

Renk  :yukari-ok:

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic
Alfa Romeo 156 1.6 TS Distinctive

coyote

2 ayda jantlar gitmiş, sağı solu vurulmuş, ha bir de fiyatı 3000 TL zamlanmış  :asagi-ok:

Kutay

Yahu nasıl çıtırmış bu

Kim olacak, yapıp hasar kaydı yok hasarsız diye satacak adamlar.  :) 
Bu çıtır hasar ne bu arada yahu, yeni mi çıktı?

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

Çıtır hasar  Hasarlı araç alan satan ve çıkma parça satan dükkanların kullandığı bir tabirdir. bi kaç parçayla aracın toplanabileceğini işaret eder.
Aracın evveliyatının temiz olması şu yönden önemlidir;
Aracı alan kişi çok makul fiyata alır. aracı yaptırır, 150 TL ye kuaförünü yaptırır,satarken de gögsünü gere gere sadece sag kapı değişti onun haricinde araçta hata boya yok der 5 bin kar ederek satar.
Hatta çıkma parça alırken parçacıda beyaz renk captiva kapısı bulursa altın bulmuş kadar sevinir.aracı boyasız olarak satar.
bu yüzden çıkma parca satan esnafda kazalı araç alırken aracın evveliyatında macun boya olmamasına dikkat eder.

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

blackgear

Gerçekten uzun yıllar binmek isteyen birinin bence test etme listesinde bir numarada olacak bir 156. Gerçekten anlatıldığı gibi ise, cüzi bir pazarlıkla alınır, temiz temiz 5 sene binilir...  :yukari-ok:

(Bu fiyatların az üstüne 159 alırsın diyenler için, 159 başkadır, 156 bambaşka... Ahhh ahh... :p :D)

iceberg156

Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

Rotweiler

Semihinkinden güzelmiş :))
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Rotweiler

2 ayda jantlar gitmiş, sağı solu vurulmuş, ha bir de fiyatı 3000 TL zamlanmış  :asagi-ok:

Ben bunu alacaktım ancak alan bu arkadaş bizden önce davrandı. Erkay ile proje aracı yapacaktık. İlanı da geçen hafta gördüm, çok üzüldüm. Binecek adamın eline gitmeyince ben üzülüyorum böyle You are not allowed to view links. Register or Login

Bildiğim kadarı ile de araç 1.7idi ali bey satarken.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

TRSemih

Üzerindeki jantlar kışlık takımlar sanırım. Yazlık takımlar verilecektir yazmış. Fiyat muamma tabii.
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

TRSemih

Semihinkinden güzelmiş :))
Açılmıyor göremedim
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

coyote

Ben bunu alacaktım ancak alan bu arkadaş bizden önce davrandı. Erkay ile proje aracı yapacaktık. İlanı da geçen hafta gördüm, çok üzüldüm. Binecek adamın eline gitmeyince ben üzülüyorum böyle You are not allowed to view links. Register or Login

Bildiğim kadarı ile de araç 1.7idi ali bey satarken.

Ali Bey'de iken 33'ün albenisi yüksekti, fiyat da uygun olunca hemen satıldı. Şimdi o "ışıltısı" kalmamış, fiyat da yükselince, şimdiki sahibinin kolay kolay satabileceğini zannetmiyorum. Belli mi olur, satan kişi fiyat konusunda doğru yolu bulursa belki yine size kısmet olur.

Muhtemelen siz de takip etmişsinizdir, bir de uzun süredir satışta olan, yüksek fiyatlı, düşük kilometreli bir 33 vardı sahibindende. İlanı kalkmış, o fiyatı veren oldu mu merak ettim.