Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sahibinden Efsaneler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iskoc

You are not allowed to view links. Register or Login
Bana kalırsa kaçırılmayacak bir araç.

Motor havuzu çok düzgün kurcalanmamış duruyor.Ama yinede detaylı bakmak lazım.

Kilometreden ötürü 25 lira verecek biri aramızdan çok zor çıkar.Malum 150 binden sonra Alfa motoru çöp oluyordu  :)
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

milano 75

Bana kalırsa kaçırılmayacak bir araç.

Motor havuzu çok düzgün kurcalanmamış duruyor.Ama yinede detaylı bakmak lazım.

Kilometreden ötürü 25 lira verecek biri aramızdan çok zor çıkar.Malum 150 binden sonra Alfa motoru çöp oluyordu  :)
kimse bu parayı bu arabaya vermez alfistilerden,son satılan cillop 2.5 lerin kaça gittiği malum.ucuz yazsa bu seferde ne varki sorun acaba olur
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login ,bizim kayınçı acil nakit ihtiyacından 26 ya aldığımız aracı 21.500 e verdi.alan çocuğun ne alfa bilgisi nede geçmişi var,bi heves gelip ,bi tur atıp basmış parayı alıp gitmiş.kimseye göstermemiş bile  :)

hannibal

Beyler bu nedir ya hayırdır? :)

Adalı35

Beyler bu nedir ya hayırdır? :)
antalyanın sıcağında branda altında yakmışlar güzelim 156 yı anlaşılan  :S
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

hi_cazz

Binmek isteyen varsa bence ilk sırada bu araç olmalı. Varsın boyası yanık olsun. Boyatılıp yıllarca binilir. Araba sıfır resmen.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rotweiler

İlan açıklaması 18k, ilan linki 36k. İlani güncellemiş.
Fotolardan da bana hiç 18 ya da 36k gibi gelmedi içi özellikle. Dışı hadi neyse.
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Doğa Tosun

bence de bi iş var arabada. İçi de pek 30 binde gibi değil.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hannibal

Valla o km'ye benim de inanasım gelmiyor ama eğer doğruysa bu araba kaçmaz, niyeti olan varsa gitsin alsın.
Konya'dan bir arkadaş vardı mesela onu hatırlıyorum, sahibi ölmüş de çocukları yıllarca saklamışlar, döşemelerindeki naylonlar duruyordu... Bu tarz şeyler heyecanlandırıyor insanı.  :rock:

milano 75

o paranın 5-6 eksiğine 150000 deki cillop mk2 bulur alır You are not allowed to view links. Register or Login düşük ama boya ister,iç bakım ister,miadı dolan parçaları değişim ister v.s.  işleyen demir pas tutmaz ;)

salihyksk

bence büyük ihtimalle gerçek. iç mekanın inandırıcı gelmemesi ise tamamen fotoğrafların kalitesizliğinden kaynaklanıyor gibi kalitesiz bir aletle çekilmiş fotoğraflar

max-ime

Km güncellenmiş. Hem ilanda hem açıklamada 18k km yazıyor. Mide bulandırıcı bi durum, ben bulaşmam.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArtemiS

You are not allowed to view links. Register or Login    Size sonuna kadar katılıyorum...30 bin liraya sunrouflu, deri koltuklu mis gibi bir 156 alınıp afiyetle binilir...Sırf km si için ne gerek var oralara çıkmaya..Varsın boyası olsun, km si biraz yüksek olsun, yeter ki kondüsyonu sağlam olsun... Bence km orijinal olsa bile, hiç cezbedici bir araba değil benim gözümde, tabi herkesin fikri değerli bu konuda saygı duyuyorum :)

DcD-Semih

Sattığım sarıdan beri bu kadar temizini görmemiştim. Çok güzel bir 145

2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

milano 75

bedava,sökmedilerse üzerinde spor amortisör ve yay vardı.

hannibal

Evet 18bin kilometreye dönüş yapılmış :) Mantıklı bir seçim değil zaten de, alfa konusunda rahatsız olan adam takar kafayı alır yani. Fiyatı da 147'lere 35 yazar olmuşlar, sıfır gibi bir 156'ya uçuk da değil bana kalırsa.
Alır toparlarsın, bayağı bir binersin, satacağın zaman da zarar eder satarsın. Adı üstünde, duyguların mekaniği mantığın değil  :D

ArtemiS

Evet 18bin kilometreye dönüş yapılmış :) Mantıklı bir seçim değil zaten de, alfa konusunda rahatsız olan adam takar kafayı alır yani. Fiyatı da 147'lere 35 yazar olmuşlar, sıfır gibi bir 156'ya uçuk da değil bana kalırsa.
Alır toparlarsın, bayağı bir binersin, satacağın zaman da zarar eder satarsın. Adı üstünde, duyguların mekaniği mantığın değil  :D
Yanlış anlaşılmasın yukarıda söylediğim, 156 için 35 bin lira çok paradır falan demiyorum kesinlikle...Ben diyorum ki 30-35 bin bandında, gerçekten çok çok daha alımlı, dolu 156 lar mevcut oluyor zaman zaman, forumda ya da malum sitelerde...Kaldı ki malum aracın, resimlerinden 18 binde falan olduğu hiç anlaşılmıyor...Sürekli yatan bir araç olmalı, eğer söylendiği gibiyse, ki bu demek oluyor ki aracın bir çok mekanik parçası da, kaportasının bir kısmında olduğu gibi vadesini doldurmuş olacaktır..Ayrıca şahsi fikrimi belirteyim, bu rengi de yakıştıramıyorum 156 ya, çok sıradan duruyor bence, göstermiyor aracın hatlarını :)

ArtemiS

147 arayan arkadaşlar varsa, bir göz atsınlar derim. :alkis

255225651 malum siteden.

hannibal

Yanlış anlaşılmasın yukarıda söylediğim, 156 için 35 bin lira çok paradır falan demiyorum kesinlikle...Ben diyorum ki 30-35 bin bandında, gerçekten çok çok daha alımlı, dolu 156 lar mevcut oluyor zaman zaman, forumda ya da malum sitelerde...Kaldı ki malum aracın, resimlerinden 18 binde falan olduğu hiç anlaşılmıyor...Sürekli yatan bir araç olmalı, eğer söylendiği gibiyse, ki bu demek oluyor ki aracın bir çok mekanik parçası da, kaportasının bir kısmında olduğu gibi vadesini doldurmuş olacaktır..Ayrıca şahsi fikrimi belirteyim, bu rengi de yakıştıramıyorum 156 ya, çok sıradan duruyor bence, göstermiyor aracın hatlarını :)
Yok estağfurullah bir yanlış anlaşılma yok, anladım ben dediğinizi. Kesinlikle haklısınız, o paralara tertemiz 156'lar bulunur. Benim 156 mesela  :p Fakat Tr'de bu kilometre takıntısı olduktan sonra, bu tarz araçlar hep kıymetli olacaktır benim de anlatmaya çalıştığım şey bu :) Boya ve kilometre takıntısının vücut bulmuş hali bu araba ;)

salihyksk

nasıl sadece 2 adet var ya  :)

burak_unsal

nasıl sadece 2 adet var ya  :)

Direksiyon zaten Afyon sucuğu vakası vol.94830545  :D :D :D
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

alfa

e.ateskaya

Aracı toplayan usta, kral bir ustadır. Herkes tanır bilir o ustayı da bu aracı da nadide bir parça fakat epeydir satılıkta  ;)
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

alfa

haberim yokdu yeni gördüm bende paylasıyım dedım çok güzel değilmi

Tolga033