Satılık 156 Mk1.5 Selespeed ve Mk1 parçaları

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

octinum

Arkadaşlar, yoğunluktan uzun zamandır yokum. Bundan sonra yoğunluğun bir kısmının azalmasını bekliyorum. Çünkü Bella cinsiyet değişimi ameliyatı geçirip artık Bello oldu.  :lol:  :haydi:

Şaka bir yana, bu işler için hasarlı bir 156 kullandım. Yer darlığından bir kısım parçasını söküp satıyorum. Söktüğüm parçaları buldukça konuyu güncelleyeceğim mümkün olduğu kadar. İki ayak bir pabuçta dün sökebildim.

Mk1 parçaları 1998 156 Mk1 2.0 TS'ten çıkma. Tabii ki durumlarını garanti edemem, ancak görsel bir şeyler söyleyebilirim. Elimden geldiği kadar tarif eder, fotoğraflarım.

Mk1.5 Selespeed parçaları Bella'dan çıkma. Aynı şekilde durumlarını falan ekleyeceğim.

octinum

Göğüs: 5000TL.

Neler var? Göğüs işte.  :p

Durumu: Havalandırma ızgaraları yok. Genel durumu fena değil, enteresan şekilde havayastığı kapağı düzgün duruyor.  :D Göstergelerin olduğu bölgenin ilerisinde ufak bir deformasyon gördüm.

octinum

Selespeed vites çerçevesi, City butonu ile birlikte. Ön tarafında çizik var, fotoğrafta görünüyor. Geri kalanı temiz. Hatta az önce iki fıs fıs Vinet yaptım görmediğim bir şey var mı diye.  :p

Fiyat: 1500TL.