Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OğuzCanAlantor

fevkalbeser12

Çok teşekkürler arkadaşlar, bakalım öğlenden sonra bi aksilik olmazsa satışı vericem haftaya pazartesi istanbulda olmayı planliyorum. Şimdiden heyecan bastı:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

max-ime

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok teşekkürler arkadaşlar, bakalım öğlenden sonra bi aksilik olmazsa satışı vericem haftaya pazartesi istanbulda olmayı planliyorum. Şimdiden heyecan bastı:)

Her 2 taraf için sevindim :) Utku beklememiş olacak, çok nadide bir 159'da forum içinde kalacak :)

alan da, satan da hayrını görsün..

Utku

Herkese teşekkürler tekrar.

Kemal ilk günden beri arabayı çok istediğini sürekli belirtti, whatsup tan taciz edildim hergün :)
Bense ilan fiyatını 53 bine çıkarmama rağmen gelen talepleri reddettim.
Bu aracı alırkende, satarkende, herşey şeffaf şekilde forum üzerinden gerçekleşti.Aslında bu durum ticari açıdan araba alım satımından anlamadığımızı gösterse de, burada o amaçla yer almadığımızı da ispatlıyor.Şu satırları bile, daha satışı yapılmamış bir araç olduğu için yazmamak gerekir, ticari düşünsek.

Sağolsun kemal de fazla bekletmedi, kendi aracını istediğinden bir miktar düşüğe sattı.Bir aksilik olmazsa alıp gidecek 159 u haftaya.Ondan sonra vtec neymiş unutacak :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

Utku dilerim gönlüne göre olur. Bu arada sen ne yaptın 156 işini? 147 q2 filan düşünüyor musun?
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Utku

Utku dilerim gönlüne göre olur. Bu arada sen ne yaptın 156 işini? 147 q2 filan düşünüyor musun?

sağolasın ismet.q2 düşünüyorum tabi düşünmezmiyim :) ama yokki uygun rakamlı birşey.zaten miracın aracı hariç hiç olmadı da.
156 ya karar verirsem alacağım araç belli, gittim gördüm kullandım beğendim.
ama yinede herşey son dakika belli olacak.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

ismet

Hadi hayırlısı diyelim :alfisti:

fevkalbeser12

Herkese teşekkürler tekrar.

Kemal ilk günden beri arabayı çok istediğini sürekli belirtti, whatsup tan taciz edildim hergün :)
Bense ilan fiyatını 53 bine çıkarmama rağmen gelen talepleri reddettim.
Bu aracı alırkende, satarkende, herşey şeffaf şekilde forum üzerinden gerçekleşti.Aslında bu durum ticari açıdan araba alım satımından anlamadığımızı gösterse de, burada o amaçla yer almadığımızı da ispatlıyor.Şu satırları bile, daha satışı yapılmamış bir araç olduğu için yazmamak gerekir, ticari düşünsek.

Sağolsun kemal de fazla bekletmedi, kendi aracını istediğinden bir miktar düşüğe sattı.Bir aksilik olmazsa alıp gidecek 159 u haftaya.Ondan sonra vtec neymiş unutacak :)
Çok heyecanlıyım 1,5 saat sonra honda ile vedalaşıcaz inşallah:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

congman

İki taraf için de hayırlı olsun. :alkis:
Forever blue

mahoretti

Her 2 tarafa da hayırlı olsun. Kemal'ime daha da hayırlı olsun. Sonunda hatadan döndü...  :alkis: :alkis: :alkis:

agucba

Alfa alınır mı?
Çok yakar, parçası yok, bulsan da pahalı, yetkili servisi pahalı ve anlamıyorlar, özel servis ustaları daha da kazık, devamlı yolda kalırsın ve çekicileri zengin edersin, kronik problemleri var ve yazmaya kalkarsan internetin "mürekkebi" tükenir, o kadar diyeyim.
Bu kadar yazılandan sonra hala daha alacaksan, diyecek bir şey bulamıyorum. :)

///////////////

ismet

Alfa alınır mı?
Çok yakar, parçası yok, bulsan da pahalı, yetkili servisi pahalı ve anlamıyorlar, özel servis ustaları daha da kazık, devamlı yolda kalırsın ve çekicileri zengin edersin, kronik problemleri var ve yazmaya kalkarsan internetin "mürekkebi" tükenir, o kadar diyeyim.
Bu kadar yazılandan sonra hala daha alacaksan, diyecek bir şey bulamıyorum. :)

Bence Kemal hondayla başladığı monoton hayatına tekrar heyecan katmak için alfa alıyor :))

mahoretti

Kemal çok hoş muhabbettir. Devamlı muhabbet etmek ister boş duramaz. Honda servislerine gitmeyeli onlarla 2 çift Honda muhabbeti etmeyeli kim bilir ne kadar olmuştur. Artık canı sıkılmaz  :haydi: :haydi: :haydi: :haydi: Her haftasonu bi DEVKO yapar artık. :nazar:

fevkalbeser12

Arkadaşlar dün malesef çok can sıkıcı bi olay yaşandı. Ben arabayı satmak için benim bi arkadaşımla sözleştim, amcası için düşünüyordu amcada zaten epey yaşlı pek arabadan anlamıyordu. Gece 11 de geldiler baktılar 11:10 gece anlastik ve salı günü öğlenden sonrası için sözleştik. Dün işlerimi bitirdim bi hevesle bankada buluştuk parayı benim hesaba havale etmek için fakat bizim amcanın bi yanlış anlamasından ötürü parayı çekemedik meğer amcanın daha vadesi dolmamış parayı çekerse ciddi bi zararı olucaktı normalde olsa inanmazdım ama herşey gözümün önünde oldu. Sonra dedik kredi çekelim bu sefer amcanın yaşından ötürü kredi vermediler. Hatta bende kefil oldum kendi arabamı satmak için fakat üzerimde kredi olduğundan olmadı her türlü yolu denedik  yani sonuç olarak satış gerçekleşmedi. Dün sinirden kendimi yedim bitirdim hala da çok sinirliyim vardır bunda da bi hayır dedim artık üstüne üstlük arayanlara araba satıldı dedim bakmaya gelicekler vardı onlara araba satıldı dedim. Hem kendi kısmetimi hemde Utku'nun kısmetini kapattım. Utku'yu aradım durumu anlattım kendisi çok büyük bi olgunlukla ve anlayışla karşıladı. Kendisine arabasını tekrar ilana koymasını rica ettim daha fazla arabanın kısmetini kapatmayım dedim. Fakat bu benim araba hala satılık bundan sonra satılırsa hemen gidip yapışıcam Utku'nun arabasına. Utku'dan tekrar burdan özür diliyorum. Herkese saygılar.
                         jeremy clarkson

ku2

Satıldı dediğin diğer adamı, adamları ara hemen bence..!!
Satarsın.. Sıkıntı olmaz :)
Alacağın araç hazır nasılsa  :alkis:
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

ismet

Canını sıkma Kemal, her şerde vardır bir hayır.. :arkadasim: Ayrıca kim demiş Honda sorunsuz diye :p

Utku

Kemal özre gerek yok yahu dünde söyledim.Elinde olan bir durum değil sonuçta.
Yalnız benim vaktim daralıyor o biraz sorun :(
Seninde onayınla ilanı tekrar verdim mecburen.Yinede çok ciddi olmadıkça alıcıları bekletmeye çalışacağım
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

hi_cazz

Bunlar olabilecek şeyler olduğu için yapacak birşey yok. Yine de talihsizlik için geçmiş olsun.

mahoretti

yalnız amca'da nasıl bi para varsa, vade bozulunca nekadar kaybedecekse artık arabadan vazgeçiyor. Ama bizim yani benim gibilerin "bişey" olamama durumu bu işte. Ben olsaydım o amcanın yerinde dün akşam 3e 5e bakmamış vadeyi bozdurmuş ve şimdi "HUNDA" ile geziyor olurdum  :kahve:

Utku

Cumartesi sabahı 9 da maslak bahattin usta da rutin bakıma girecek araç.
Yolu düşecek varsa uğrayabilir.
2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

harunresitz

Utku mersinli arkadasi yonlendireyim mi?

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolga033

Şansa bak ya..:( Vardir her iste bir hayir.
Mersin'de gormek isteriz ama guzelligi. :P

Saka bir yana ,hayirlisi olsun..

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Utku

You are not allowed to view links. Register or Login kemale sormak lazim :)
o arkadas manuel 159 u alicam o zaman diyordu, almamismi ?
sagol ilgin icin bu arada, yonlendirme demeyelimde, aracin henuz satilmadigini soyleyebilirsin

Bu arada dun balatalarimiz ve disklerimiz, yagimiz filtrelerimiz degisti.On takimda bir kac duzenleme yapildi, genel kontrolde eksik birsey gorulmedi.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

tayfun

You are not allowed to view links. Register or Login kemale sormak lazim :)
o arkadas manuel 159 u alicam o zaman diyordu, almamismi ?
sagol ilgin icin bu arada, yonlendirme demeyelimde, aracin henuz satilmadigini soyleyebilirsin

Bu arada dun balatalarimiz ve disklerimiz, yagimiz filtrelerimiz degisti.On takimda bir kac duzenleme yapildi, genel kontrolde eksik birsey gorulmedi.
dün maslak'ta gördüm aracınızı. Bahattin ustada. araç satılık ama bakıma devam edişiniz taktire layık. bbenim 156 ,2.0 olsaydı kesinlikle takasa giredim sizinle.

Utku

dün maslak'ta gördüm aracınızı. Bahattin ustada. araç satılık ama bakıma devam edişiniz taktire layık. bbenim 156 ,2.0 olsaydı kesinlikle takasa giredim sizinle.
[/quote]

Sagol tayfun, bi ara çıkmıştım o zaman geldin heralde.
Araca günlük binmeye devam ediyorum, alfisti olmanın gereği olarak da vakti gelen bakımları ihmal etmiyorum.

Günceldir ilan bu arada..Hala duruyor olması da ilginç geliyor ama kısmet işiymiş gerçekten.Bütçe ayarlamaya çalıştığını söyleyen çok kişi var, nasip diyelim.

Jantları sevmeyenlere gelsin fotoğraflar ( hoş bende bayılmıyorum bu jantlara :) Fotoğraf açısı ve renkleriyle güzel gözüküyor işte.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed