Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

satılık 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

merhaba arkadaşlar aslında pejo 508 satıyordum You are not allowed to view links. Register or Login ama forumda kimse ilgilenmediği için gücendim alfayıda satıyorum.. :'(
aracım alfa romeo 159 1,9 jtd q-tronic distinctive plus paket ve henüz 77000 km de tek bir sorunu dahi yok ki olsa zaten foruma yazmam
araç: You are not allowed to view links. Register or Login bu başlıktan inceleyebilir siniz..
henüz ilan koymadım istediğim rakam foruma son 50,000 TL hayırlısı olsun diyorum artık.
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
merhaba arkadaşlar aslında pejo 508 satıyordum You are not allowed to view links. Register or Login ama forumda kimse ilgilenmediği için gücendim alfayıda satıyorum.. :'(
aracım alfa romeo 159 1,9 jtd q-tronic distinctive plus paket ve henüz 77000 km de tek bir sorunu dahi yok ki olsa zaten foruma yazmam
araç: You are not allowed to view links. Register or Login bu başlıktan inceleyebilir siniz..
henüz ilan koymadım istediğim rakam foruma son 50,000 TL hayırlısı olsun diyorum artık.
Cidden mi gücendiniz? Bence şaka yapıyorsunuz?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

wolkanku

alfa forumunda kim niye pejo istesin abi neye gücendiniz :)
ki bildiğim çok ciddi fransız otomobil düşmanları var forumda  >:D
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

ar.159

yok abi işin şakası bir yana (her şakanın altında bir gerçek yatar yalnız) nakit ihtiyacı var hiç kıramayacağım yakınımımın elimdede şuan bir pejo 508 diğeri 159 olmak üzere iki araç 159 hiç aklımda yoktu kıyamıyorum da ama ikisinide satışa cıkardım nasip hangisi önce giderse diğeri bana kalacak sonuçta olurda 159 satılıtsa prjonun piyasası 62 nin üstünde sw olduğu için satmak biraz sabır isitiyor biraz takılır onu satar sonra koşarak yine Alfa ya gelirim 
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Tolga033

Hayırlı satışlar.

KAKIRMAN

Pejonun SW'sine bile çıktığı günden beri gördüğüm zaman döner bakarım. Kasa güzel olmuş vesselam...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ismet

Pejonun SW'sine bile çıktığı günden beri gördüğüm zaman döner bakarım. Kasa güzel olmuş vesselam...

:yukari-ok:
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ar.159

Hayırlı satışlar.
teşekkürler..
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

ben sedanını daha çok seviyorum ama sw de inanılmaz kullanışlı ve acaip büyük fotolar belki yansıtmıyor ama 508 sedanın yanında cip gibi duruyor baya heybetli ayrıca iç dizaynı bir audi bmw kırması gibi lüks ve kaliteli donanım hani diyorlar ya ağzına kadar diye bu burnuna kadar dolu ve 100 km de 3,5 lt yi yakalamak mümkün :o
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

arkadaşlar muhtemelen kısa süre içinde forujmdan 159 a talip çıkmayacaktır bu yüzden akşam You are not allowed to view links. Register or Login a ilan vermeyi düşünüyorum sizce fiyat ne olmalı görüşlerinizi alayım..
araç 2008 model 77000 km de sanruuf,3. klima ve bose hariç full bir araç. yürürü mükemmel hiç birsorunu yok. ciddi bir kazasıda yok sadece çoğu kişinin yaptırmayacağı öyle gezeceği sebeplerden dolayı tampon ve çamurluk boyası var oda metal renkte lokal olmadığından komple yapıldı çoğunun fotoğrafını muhafaza ediyorum zaten. kozmetik olarak fotolardan anlaşılacağı üzerine içi kusursuz dışında ise kaputta taş izleri var değer düşer diye boyatmadım ama satamazsam onunda giderilmesinin yöntemini buldum gibi yaptıracağım. birde arko tamponda kılcal sayılacak çizikler söz konusu boya fazlalaığı olmasın diye onuda boyatmadan bekletiyorum sizce doğru fiyat nedir?
34 AV 0020 COMING SOON!!

ismet

burada herkes fikrini söyler ama önemli olan gönlünüzün ve aklınızın araca biçtiği değer..

ar.159

burada herkes fikrini söyler ama önemli olan gönlünüzün ve aklınızın araca biçtiği değer..
gönlüm 80 den 90 dan aşağı olmaz diyor aklım kafayı mı yedin diyor :D
yani 50-51 bin benim zarar etmeyeceğim rakamlar sayılır tabi yine ufak tefek zararımız olacak onuda bindiğimize sayıyoruz artık ama ilanlarla kıyaslayınca aklım 55 yapar diyor
34 AV 0020 COMING SOON!!

Tolga033

Benim fikrim 53-55 arası açın ilanı , baktınız arayan soran az indirirsiniz fiyatı tekrar daha makul değerlere.

ar.159

Benim fikrim 53-55 arası açın ilanı , baktınız arayan soran az indirirsiniz fiyatı tekrar daha makul değerlere.
bencede makul gibi ama öyle vaktim yok zaten pejoya 55000 veren var bir haftaya Alfayı en az 50 ye pejoyuda en az 57-58 e satamazsan 55 veririrm diye düşünüyorum es kaza alfa satılrsa pejo bana kalıyor nasıl olur onuda hiç bilmiyorum
34 AV 0020 COMING SOON!!

Doğa Tosun

zamanında ben 65 den pazarlıklı demiştim ki 62 belki 61'e verirdik, gelen postların birçoğu fiyatla ilgiliydi ki ekstralarına, geçmişine ve yıllardır üzerine titrediğim kondisyonuna rağmen.
arabaya "2008 159 X km'de" şeklinde bakılıyorsa ve nasıl kullanıldığı, ne kadar diri kaldığı, ne ekstralar bulundurduğu önemsenmiyorsa 55 de sizin aracınıza çoktur eminim birçok kişi için.

ama bana sorarsanız, en az 53 eder aracınız, bence 55 de hiç anormal değil diğer ilanlardaki 159'lara bakınca. Hayırlı satışlar, umarım 508 daha önce satılır da 159'dan ayrılmazsınız.

"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

naxos

Bu isler zor siz istedigini yazin.gelen taleplere gore zaten kaca gidecegini anlarsiniz.Malesef ulkemizde Alfa larimiz ederinin cok altinda gidiyor Birmot lar yuzunden

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

ar.159

Bu isler zor siz istedigini yazin.gelen taleplere gore zaten kaca gidecegini anlarsiniz.Malesef ulkemizde Alfa larimiz ederinin cok altinda gidiyor Birmot lar yuzunden

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
birmotların mantığını anlasam zaten insan sattığının arkasında durur ya kendi otoeksperlerinde kadife koltuk boş 130000km yi devirmiş araca 50000 çekiyor yarın gidip ben sorsam belki 45 vermez bana
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

zamanında ben 65 den pazarlıklı demiştim ki 62 belki 61'e verirdik, gelen postların birçoğu fiyatla ilgiliydi ki ekstralarına, geçmişine ve yıllardır üzerine titrediğim kondisyonuna rağmen.
arabaya "2008 159 X km'de" şeklinde bakılıyorsa ve nasıl kullanıldığı, ne kadar diri kaldığı, ne ekstralar bulundurduğu önemsenmiyorsa 55 de sizin aracınıza çoktur eminim birçok kişi için.

ama bana sorarsanız, en az 53 eder aracınız, bence 55 de hiç anormal değil diğer ilanlardaki 159'lara bakınca. Hayırlı satışlar, umarım 508 daha önce satılır da 159'dan ayrılmazsınız.
amin inş 508 gider çünkü aracın bana vakit maliyeti belki 5-6 ay. aylarca istediğim renk kombinasyonunu istediğim km de aradım buldum aldım bu sefer 2-3 ay boyunca arabaya bakım yaptım evet hiç bir sorun yoktu ama biraz fazla mükemmelliyetçi olduğumdan en ufak bır tıkırtı duysam eve gelmeme rağmen teyibi kapatıp arabayla sesi keşfetmek için dolaşıyordum sonuçta şuan sıfır ayarına getirdim tık yok Soner sağolsun oda boya bakımını yaptı ışıklandırmayı komple değiştirdim v.s v.s baya uğraştım yani araçta tek gözüme batan taş izleri ile el freninin ordaki bir iki nokta boya atması ki kalırsa 1-2 haftaya onlarıda hallediyorum ama satarsamda satmamda ki niyet pejoya zaman verirsem 58 lere değil 62-63 lerede satabilirim böylelikle onu satınca daha daha uzun yılar bineceğim 2010 159 düşünüyorum rakamı yükseltip
34 AV 0020 COMING SOON!!

blackgear

Benim kafam karıştı, pejo sizin mi, arkadaşınızın mı? Arkadaşınız onu satmanız için mi size bıraktı, yoksa size uygun bir fiyata verdi ve siz de satıyor musunuz? Arkadaşınızın aracını 62-63' e satıp 2010 159 almayı planlıyorsunuz sanırım  :haydi: Hayır yani eğer öyle ise, arkadaşınız ile ben de tanışmak isterim belki satılması gereken gayrimenkulü falan vardır, satılması konusunda yardımcı olurum :P :D  :haydi:

ar.159

Benim kafam karıştı, pejo sizin mi, arkadaşınızın mı? Arkadaşınız onu satmanız için mi size bıraktı, yoksa size uygun bir fiyata verdi ve siz de satıyor musunuz? Arkadaşınızın aracını 62-63' e satıp 2010 159 almayı planlıyorsunuz sanırım  :haydi: Hayır yani eğer öyle ise, arkadaşınız ile ben de tanışmak isterim belki satılması gereken gayrimenkulü falan vardır, satılması konusunda yardımcı olurum :P :D  :haydi:
pejo arkadaşımın aslında olay biraz karışık kafanızın karışması normal haklısınız. kendim avukatım pejonun sahibi ve yakın arkadaşımın bir davasına bakacağım çok yakın arkadaşım olduğundan da vekalet ücreti istremediğimi söyledim o sıra bana pejoyu alsana dedi alfa almama karşıydı yok dedim tam bunun üzerine yurt dışına çıkış gündeme gelince pejoyu bana bıraktı araba lazım değil sende kalsın senin çevren vardır galericiye bırakmak istemiyorum dedi ve x fiyat bana yeterli piyasası daha yüksek ister alfayı sat buna bin istersen bunu sat madem vekalet ücreti almıyorsun x fiyatı bana gönder üstü ne denk gelirse dedi yani umarım daha fazla kafanı karıştırmamaışımdı özetle alfayı satarsam üzerine birşeyler ekleyip pejo bende kalacak ve sabrederde müşterisini bulur pejoyu 63-65 bandında satabilirsem yeni alfanın kapıları sonuna kadar açık olur bilmem anlatabildim mi?
34 AV 0020 COMING SOON!!

ar.159

ilanı koydum hayırlı olsun inş.
34 AV 0020 COMING SOON!!

ismet

abi fiyat politikan efsaneymiş :)

şaka bir yana, fiyat olarak şu olur bu olur diye yazmamanı öneririm. sebebi de, şimdi orada 53bini gören adam, direkt olarak 53bin üzerinden bir daha pazarlık yapmayı düşünecek / deneyecektir. 55bin aklına bile gelmeyecektir. böylece adam 50bine, olmazsa 51-52ye zorlamaya çalışacak, sinirlerini oynatacaktır diye düşünüyorum..

ozoozo

Alttaki şıklara kahkaha attım okurken ahahah sahiden çok güzel bir politika izlemişsiniz tebrik ederim :)  :haydi:

Sportivo

sizin 508 SW'nin ilanı geçen hafta şirketten bi arkadaşa gönderdim. Kendisi şu an bebek nedeniyle SW bakıyor ama genelde Passat , Insignia SW'lere baktı hep. Şu an 307 HB kullanıyor, ilanı görünce araba müthiş dolu ama artık bir daha Peugeot almayı düşünmüyorum dedi bana  :D
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

ar.159

abi fiyat politikan efsaneymiş :)

şaka bir yana, fiyat olarak şu olur bu olur diye yazmamanı öneririm. sebebi de, şimdi orada 53bini gören adam, direkt olarak 53bin üzerinden bir daha pazarlık yapmayı düşünecek / deneyecektir. 55bin aklına bile gelmeyecektir. böylece adam 50bine, olmazsa 51-52ye zorlamaya çalışacak, sinirlerini oynatacaktır diye düşünüyorum..
Ya cok da satmak istemediğimden sinirimi bozamazlar yani tok satıcının isteyen 53 versin gitsin derim.
34 AV 0020 COMING SOON!!