Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2006 GT distinctive. (Eski aracım, yardımcı olmam için rica edildi)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veloce

You are not allowed to view links. Register or Login

Beyler bu 2007 yılında almış olduğum ve 3.5, 4 yıl civarı kullandıktan sonra satmış olduğum GT. Sahibi olan arkadaşım beni aradı ve yardımcı olmamı rica etti. Eğer talip olacak bir arkadaşımız olursa aracı mümkün olan en uygun şekilde almaya çalışırız. Fiyata takılmayın kısaca...

Boya var ama hiç kazası yok bu aracın. 4 parçasını bizim otoparktan sürtenler yüzünden birmotta kendim boyatmıştım zamanında vs vs. Araç biraz ilgi istiyor fakat ağır bir durumu olduğunu zannetmiyorum. Arkadaş 10 küsür bin km kullanmış benden sonra...

emin

BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Veloce

Ne kadar ilgi istiyor Volkan abi :)

Kozmetik vs. ilgi lazım biraz. Bendeyken de çok iyi değildi son zamanlarda çünkü. Ön takımı falan yenilemiş benden sonraki dönemde. Zaten toplam 10.000 km civarında binmiş 2.5 yılda. Tüm bakımlarını yıllardır Carium yaptı bu aracın, seceresini öğreniriz illaki. Ben de pek hatırlamıyorum sonuçta.

Örneğin, stoplarda kırmızı far boyaları vs. var. Bunlar normale çevirilmeli. İçi kötü değildi şu an bilmiyorum ama yine benzer durumdadır diye düşünüyorum. Bendeki son halinin fotolarını ekleyeyim bir kaç dak. içinde...

Veloce

Beyler bunlar aracı satmadan bir kaç hafta önce çekmiş olduğum son fotolar...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Veloce

Bunlarda biraz daha eskilerden...

FB10ur

Hayırlısı olsun satan arkadaşa fakat aracın sendeki halinden eser yok gibi duruyor özellikle iç döşeme ama yinede hayırlısı olur birde sen sıfır mı almıştın abi aracı..

KAKIRMAN

Bizim buralarda bazen görüyorum ve gördüğüm kadarıyla yorulmuş gibi makina  ;) Tabii ki biraz emek ve uğraşla eski kondüsyonuna geri döner.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

Veloce

Ben aldığımda 41.000km'deydi. Genç bir arkadaşın arabasıydı. Türkiye'de o zaman satılık başka bir GT yoktu ve mecburen almıştım bu aracı. Bende hatasız kullanıldı. Öncesi ve sonrası için birşey iddia edemem. Bakılır konuşulur...

Gouki

FB10ur

Ben aldığımda 41.000km'deydi. Genç bir arkadaşın arabasıydı. Türkiye'de o zaman satılık başka bir GT yoktu ve mecburen almıştım bu aracı. Bende hatasız kullanıldı. Öncesi ve sonrası için birşey iddia edemem. Bakılır konuşulur...

Yok abi zaten senin için dediğimiz bir şey yok satan arkadaş 2.sahibiyim yazınca sordum..

Veloce

Satan arkadaş 3. sahibi. Kötü niyetli yazdığını sanmıyorum yanlış hatırlıyor olabilir...

Veloce

Bu Gt'deki jantlar mıydı problem yaşadığın Volkan abi ?

Evet bunlar Özgün. Bu jantlar harika görünen jantlar fakat ben replikayı bunlara tercih ederim.

Hakan Tosun

06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Veloce

Jantlari ayri satiliksa ben alirim Volkan Abi

Değil ne yazıkki, ayrı olarak hiçbirşeyini satmıyor...

agucba

///////////////

Veloce

Bu GT bir ara benim favorilerimde idi...  :)

Yaklaşık 4 yıl kullandım dünya kadar anılarım var bununla :)) Forumdan biri alsa en çok ben sevinirim ;)

Veloce

İsteyen olursa en uygun fiyata alabilmesi için elimden geleni yapacağım. 31'e vermek istiyorum diyor ama 30 altı fiyatlara alınırsa uygun olur herkes için...

egeozal1

Volkan abi aracın eksisi çok. Ben aracı gördüğümde sislere sarı ampül takılıp sinyalleri bağlamış sisleri de aşağıya almıştı. Far kaşı da eksisi. Onun haricinde gördüğümde abs ışığı yanıyordu. Koltuklar çok diri değil bakım istiyordu. Ayrıca yoncalarda ters takılıydı.

ismet

Volkan abi aracın eksisi çok. Ben aracı gördüğümde sislere sarı ampül takılıp sinyalleri bağlamış sisleri de aşağıya almıştı. Far kaşı da eksisi. Onun haricinde gördüğümde abs ışığı yanıyordu. Koltuklar çok diri değil bakım istiyordu. Ayrıca yoncalarda ters takılıydı.

bunların hepsi birkaç saatlik iş ege. yoncalar çok sorun değil, abs ışığı soket temazsızlığındandır. sarı ampül filan değişir hep sorun değil, yeter ki aracın çözülmesi zor/külfetli/maliyetli sorunu olmasın.

benim baktığım 156da vernik atması vardı, hırsızlık girişiminden şoför kapısı yamulmuştu, lastikler eskiydi, bazı yerleri sorunluydu falan filandı ama bir gidişi vardı kaymak gibi. önemli olan çözülmeyecek problemler olmaması.

volkan abinin de dediği gibi, 30 altına alınırsa, bir miktar harcamayla çiçek gibi olur araç.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

egeozal1

ismet

30 un altına alınırsa katılıyorum tabii İsmet abi.

:yukari-ok:

30a rahat bırakır da 30un altı biraz pazarlık ve iman gücüne bakar sanırım :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

Veloce

Sis ve sinyal yerleri ben aldığımdan beri değişik araçta. Geri dönüşü çok kolay fakat uğraşmamıştım ben. Yoncaları kendim taktım ve titiz olduğum konulardan biridir. Sonradan birşey olup sökülüp takıldıysa çalınıp yenisi vs. takıldıysa bilemem ama sorun değil kolayca düzelir o da. ABS ışığından haberim yok fakat bunlar basit şeyler. Boya takıntısı olmayan bir arkadaş az bir harcama ile bu araca keyifle biner, diri bir hale kolayca getirir...

Veloce

30 un altına alınırsa katılıyorum tabii İsmet abi.

:yukari-ok:

30a rahat bırakır da 30un altı biraz pazarlık ve iman gücüne bakar sanırım :)

Ben zorlarsam verir diye düşünüyorum ;)

Hakan Tosun

Abi bi konusabilir misin en ama en son ne olur biraz daha duserse dusunurum sirf jantlari icin :D

Saka saka abi 156 planim yerine dusunebilirim
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Veloce

Abi bi konusabilir misin en ama en son ne olur biraz daha duserse dusunurum sirf jantlari icin :D

Saka saka abi 156 planim yerine dusunebilirim

Konuşayım kardeşim, üzerinden yayları jantları söker diğerine aktarırsın ;) He iş olursa kule gergisini isterim ama bak şimdiden söyleyeyim :) Zamanında herşeyini kendim taktırmıştım ;)