Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Satılık 2009 159 JTDm.TR'de tek manuel vites.(Giulietta almak için)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArinFırat

Selamlar herkese..geçen sene almış olduğum 159 umu, biraz maddi sıkıntılardan dolayı,biraz giulietta almak için biraz da Diyarbakır trafiği 159 vb cüsseli araçlar için keyiften çok eziyete dönüşmüş durumda olduğu için satmaya karar verdim...malum siteden önce satış fikrimi burada sizlere sunmak istiyorum..olumlu-olumsuz değerli yorumlarınız benim için önemlidir.
2009 model makyajlı kasa, manuel vites (otomatik vitese göre yakıt ortalaması 1-1,5 lt daha az.Şehiriçi 7.5 lt Şehirlerarası 5.5lt)....karbon siyah...krem deri döşeme,deformasyon yanık yırtık sökük yoktur.
haziran 2010 trafiğe çıkışlı,km orijinal 117 bin,,ilk sahibi 4,5 yıl binmiş dolayısıyla araç gerçekten temiz ve bakımlı  olduğu için bana yapacak pek bir iş bırakmamış sağolsun..
*159umla 1 yılımı doldurdum,bu süre zarfında keyfi olarak,DPF iptali,triger seti,,kasnak,kayış,turbo hortumu,,yağ,filtreler yeniledim..sonax iç dış detaylı kuaför ve boya koruma yaptım.. 7" android double tablet teyp taktırdım. alıcı arkadaş 6bin km sonra yağ ve filtre bakımı yapacak o kadar..
*159 düşünenler için için bu kombinasyon ve bu km gerçekten TR de yok. Fiyat olarak 60bin düşünüyorum, piyasaya ve malum sitedeki 159 fiyatlarına bakınca 60000 TL istemem anormal karşılanmasın lütfen.
*giulietta'yı dizel veya benzin farketmez renk olarak beyaz veya kırmızı ve 50bin TL altı olanlardan düşünüyorum ki 3-5 kuruş cebime kalsın maddi olarak işimi görsün...
*Hasar kaydı 9400 tl görünüyor,,bagaj kapağı değişmiş,sol ön ve arka çamurluk ve kaputun çamurluk ile birleştiği köşeden uç kısma doğru 1-2 karış eninde yakın boya var.buradan resim kalabalığı yapmak istemiyorum,bu başlıkta detaylı resimler var. isteyen dostlara şasi no ve whatsapp üzerinden detaylı resimler gönderebilirim. You are not allowed to view links. Register or Login

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Utku

Fırat bey, öncelikle hayırlı olsun kararınız.

159 aradığınız dönemi hatırlıyorum, belirlediğiniz rakama temiz 159 bulmanın samanlıktaki iğne olacağını iletmiştim, ama siz o iğneyi buldunuz :) Şimdi de 60 bin gibi bir rakam belirlediniz.Tabiki aldığınız rakamın bir önemi yok, dilediğiniz satış rakamını da isteyebilirsiniz ama gerçekçi satış fiyatı manuel araç için bu seviyede olmayacaktır.
Forumdan ekrem arkadaşımızın aracı da bir süredir ilanda, km ve temizliği malum.

Bence sahibinden ilanı açın, bu platformdan bu seviyedeki rakamlara satmanız çok zor.
Olumlu olumsuz yorumlarınız benim için önemlidir dediğiniz için yazıyorum bunları.
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed

muğlalı

Hayırlı olsun fiyat bence normal 50 milyara 2 tane jts satildi 1 ay içinde basa basa söylüyorum jts, şehir içinde 12-14 arasi benzin yakan lpg uyumu olmayan araç bile 50 ye gidiyorsa plus paket makyajli kasa araçta gider,forumda satılan araçlarida  göz onunde bulundurmus Fırat bey fiyati belirlerken.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login

159 aradığınız dönemi hatırlıyorum, belirlediğiniz rakama temiz 159 bulmanın samanlıktaki iğne olacağını iletmiştim, ama siz o iğneyi buldunuz :) Şimdi de 60 bin gibi bir rakam belirlediniz.Tabiki aldığınız rakamın bir önemi yok, dilediğiniz satış rakamını da isteyebilirsiniz ama gerçekçi satış fiyatı manuel araç için bu seviyede olmayacaktır.
Forumdan ekrem arkadaşımızın aracı da bir süredir ilanda, km ve temizliği malum.

Bence sahibinden ilanı açın, bu platformdan bu seviyedeki rakamlara satmanız çok zor.
Olumlu olumsuz yorumlarınız benim için önemlidir dediğiniz için yazıyorum bunları.
uyarınız için teşekkürler,samimiyetinize güveniyorum..2007-2008 ve 200bin km ye dayanmışlar 50bin TL ,2009 ve üzeri makyajlı olanların fiyatları 55 ve üzeri olduğunu görünce kafamda o fiyat canlandı..samimiyetimle soruyorum,sizde olsa kaça satardınız? bu piyasada benden daha aktifsiniz,giderini öğrenmek benimde işime gelir..muhtemelen buradan teklifler gelecektir,malum siteye ilanı verirsem ordanda gelecek belki 54 belki 55,belki 56 belki 58her neyse iyi kötü tavan fiyatı belli olacaktır..forumdan arkadaşlar olursa tabii ki fiyat konusunda yardımcı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın

ArinFırat

Hayırlı olsun fiyat bence normal 50 milyara 2 tane jts satildi 1 ay içinde basa basa söylüyorum jts, şehir içinde 12-14 arasi benzin yakan lpg uyumu olmayan araç bile 50 ye gidiyorsa plus paket makyajli kasa araçta gider,forumda satılan araçlarida  göz onunde bulundurmus Fırat bey fiyati belirlerken.
Bu arada ruhsatta dist veya plus yazmıyor.Eper de versiyon olarak elegante/sport (ex high) yazıyor. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Utku

uyarınız için teşekkürler,samimiyetinize güveniyorum..2007-2008 ve 200bin km ye dayanmışlar 50bin TL ,2009 ve üzeri makyajlı olanların fiyatları 55 ve üzeri olduğunu görünce kafamda o fiyat canlandı..samimiyetimle soruyorum,sizde olsa kaça satardınız? bu piyasada benden daha aktifsiniz,giderini öğrenmek benimde işime gelir..muhtemelen buradan teklifler gelecektir,malum siteye ilanı verirsem ordanda gelecek belki 54 belki 55,belki 56 belki 58her neyse iyi kötü tavan fiyatı belli olacaktır..forumdan arkadaşlar olursa tabii ki fiyat konusunda yardımcı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın

Estagfirullah, ben sadece tahmin yürüttüm.Şu fiyata gider de diyemem, sahibinden ilanı acıp gelecek aramalar sonrası daha net fikriniz olur.Belli olmaz, makyajlı kasada tek manuel araç türkiyede.
Ama 159 da manuel piyasası otomatik kadar hızlı değil ona eminim.Bu araç otomatik olsaydı istediğiniz rakama satılırdı.

Tuğrul, 50 ye satılan jts leri baz alma, ekstrem örnekler.Biri zaten saçma sapan uygulamalar yapmıştı, enayinin biri çıktı aldı.159 piyasasını bilen biri temiz bir jts nin 40 bin civarına alınabileceğini biliyodur.
Aracınız plus değil bu arada, elektrikli koltuk ve arka dijital klima olmadığı için.Ama elzem şeyler değiller tabi.

2003 147 1.6 Twinspark
2005 156 2.0 Selespeed

Kubilay

Eski aracımı (Palio) 1 gecede satmıştım.Sahibindendeki fiyatlar 17-18 civarında ve çoğu 1-2 aydır bekliyordu.16 yazıp, 15 küsüre ertesi sabah sattım.Üstelik bir de siz Diyarbakır'dasınız, işiniz daha zor.Çok vaktim var, beklerim, satamazsam da binerim diyorsanız bir şey diyemem elbette ama bu fiyata oldukça zorlanırsınız.

ArinFırat

Otomatik vites rahatlık açısından iyi bir tercih olabilir ancak oto.vitesin ekstra masraf-bakımı-arıza ihtimali olması ve birçok otomatik 159 kullanıcısının yüksek yakıt şikayeti gözönüne alınırsa ekonomi odaklı düşünenler için manuel vites iyi bir seçenek olabilir. @Kubilay arkadaşım dediğiniz gibi acil satıcı değilim,ayın 15i maaş alıp,gelir gider hesapları tutmayınca böyle bir fikir çıktı,alacağım giuya göre hem 3-5-7 bin tl elime kalsın hemde alfaya binmeye devam ederim.

Ugur55

Anadoluda alfalarımızı satmak daha zor. Hayırlısı olsun.
2012 Giulietta 1.4 MA Distinctive Mk1
2015 Giulietta 1.6 JTDM Distinctive Mk2
2015 Giulietta 1.4 MA TCT Distinctive Mk2
,,

Adza

Hayırlı satışlar. Aracınız çok güzel maşallah. Manuel 159 kullanıcısı olarak düşünen arkadaşlara manuel tavsiye ederim. Bambaşka bir keyfi var. Bence 159 gibi kullanıcısıyla bu kadar güzel bağ kuran bir aracın hakkı manueldir. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi :) :alfisti:

krm1983

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ArinFırat

Anadoluda alfalarımızı satmak daha zor. Hayırlısı olsun.
156 ma talip olan 3-5 kişi Diyarbakır diye almaktan vazgeçmişti :) kısmet ve hayırlısı diyelim

muğlalı

You are not allowed to view links. Register or Login haklısın oturmuş bir piyasa var buna sözüm yok ancak piyasa turşu olmuş araçlara göre oturduğu için sanki 159 un  piyasası düşükmüş gibi bir algı var şuan malum sitedeki çoğu aracın kafadan 5 ile 10 bin arasında masrafı var, olmayanlarında fiyatları ortada misal şu araçhttp:You are not allowed to view links. Register or Login masraf yok yazılmış expertiz raporunda aracın kafadan 6-7 bin masrafı olduğu belli kaldı ki biz alfistilerin kozmetik kriterleri ve 159 un olmazsa olmaz yapılması gereken şeyleride çoğu 159 da yok haliyle bizim araçlar pahalı gibi geliyor.Manuel konusunda haklısın 159 da manuel zor, birde buna 159 un kolay kolay bozulmayan otomatik şanzımanı eklenince en azından bilenler otomatik tercih ediyor.

ArinFırat

Hayırlı satışlar. Aracınız çok güzel maşallah. Manuel 159 kullanıcısı olarak düşünen arkadaşlara manuel tavsiye ederim. Bambaşka bir keyfi var. Bence 159 gibi kullanıcısıyla bu kadar güzel bağ kuran bir aracın hakkı manueldir. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi :) :alfisti:
Teşekkürler..

06BA7907

60 bin tl çok olabilir ancak 2009 model ve temiz bir araç için. 55 bin 56 bin tl normal gibi geliyor bana.
yaşamak direnmektir.

ArinFırat

60 bin tl çok olabilir ancak 2009 model ve temiz bir araç için. 55 bin 56 bin tl normal gibi geliyor bana.
daha 2-3 ay öncesine kadar 30bin TL ve üstü mk2 156 2-3 ilan varken, şimdi baktım 167 tane ilanın 33 tanesi 30bin ile 38bintl arasında.satılır mı satılmaz mı o ayrı konu,bunun yanında; düzgün ve temiz 2007 ler bile 45-50bin tl,, 2008 ler ise 50-55 bandındayken doğal olarak 2009ve üzeri ve makyajlı 159un 55-60 bin TL bandına girmesi normal görünüyor..tabii ki buradan sizlerin yorum görüş ve önerileriniz ile ilan vereceğim zaman fiyatımı ona göre belirleyecem.

ArinFırat

Sanırm kozmetik olarak temizliğinin görünmesi açısından buraya resim yüklesem iyi olacak.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Doğa Tosun

Volkan Abinin 2006 prog'un fiyatını baz alırsak o satıldığına göre bunun da hakkı 60'dır zaten bence.

Otomatik manuel mevzusuna gelirsek; ben 159 klasında bi arabaya pek manuel yakıştıramıyorum. Bir de koltuğunu kendi ayarlayan arabanın vitesini niye ben değiştireyim :D
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

ArinFırat

Volkan Abinin 2006 prog'un fiyatını baz alırsak o satıldığına göre bunun da hakkı 60'dır zaten bence.

Otomatik manuel mevzusuna gelirsek; ben 159 klasında bi arabaya pek manuel yakıştıramıyorum. Bir de koltuğunu kendi ayarlayan arabanın vitesini niye ben değiştireyim :D
fazla rahatlığa alışmayın canım,kendi işinizi kendiniz görün biraz :) yağmur,far,buğu,koku sensörleri olunca elde avuçta bi vites topuzu kaldı :)
haftasonu ilanı vermeyi düşünüyorum,iyi kötü gideri belli olur..sonuçta "acil acil" koduyla satış düşünmediğim için,tatmin edici rakam verilirse satarım yoksa binmeye devam..

ES53

Bence ederini yazmissiniz,hayirli satislar.1.9 yazisi bagaj kapaginda olmasi gerekmiyor mu ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

h.t

ArinFırat

Bence ederini yazmissiniz,hayirli satislar.1.9 yazisi bagaj kapaginda olmasi gerekmiyor mu ?

teşekkürler..makyajlı modellerde mi böyle, yoksa bagajdaki işlemden dolayı yapıştıran mı yanlış yere yapıştırmış bilmiyorum..aldığımda öyleydi,fazla üstelemedim.

ArinFırat

İyi satışlar..

Teşekkürler kardeşim..

fatihcan

İyi satışlar, 1.9 u yanlış yapıştırmışlar bagajda olması gerekir.
2004 156 1.6 TS Distinctive (2012-2015)
2008 159 1.9 JTDM Distinctive (2015-2022)
2016 Giulietta 1.6 JTDM Super TCT (2022-....)