Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

satılık full donanımlı 147 (mk1)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
İsmet Bey,

Yüzümde pis bir gülümseme ile okudum mesajınızı. Ne diyim ben de sizinle aynı şeyleri düşünmeye başladım.

Açıkçası bende aynı şeyleri düşünmeye başladım.

Bu kadar bakmışım araca ama isteyen yok :( üzülüyor insan.

Bende gidene kadar binerim sonrada çekerim otoparka örterim brandasını olmadı kaldırırım da 4 lastiğini yerden temassız yatar öyle hafta da bir de söylerim basarlar marşına bekler beni.

Dün taze yazıştığımız konuyu uygularsın.
"Çekme Belgesi" alırsın.  :)

Abi o zaman hiç trafiğe çıkamıyorsun ama :)
Ben rada misal 2 ayda bir gelsem kullanırım onu...
Sadece kasko belki yaptırmam o kadar ama onu bile devam ettiririm ya zaten %40 ta yani fazla birşey olmaz.

ismet

I am the master of my fate
I am the captain of my soul

blackgear

21 Mart saat 17:00 sularında ilanım yayına girdi, o günden bu güne, 3 favori, 625 izlenme sayaç verileri :D

Ne arayan var, ne msj atan :)) 

Favorilerin ikisi acaba satabilecek mi diye takibe aldı sanırım, biri de fiyatı düşmemi bekliyor muhtemelen  :haydi: Çooookkk beklersiniz :) >:D

Günceldir...  :p :D

ismet

Alper

Benim aracı 25 kişi favorilere eklemiş ve 1925 kişi de izlemiş :)
Ama yine satılmadı :)
Bende koy ver gitsin modundayım.
Çekerim otoparka binerim geldikçe :)

ismet

favorim 10 ama izleyen 3353 :) bir iki mesaj geldi onun haricinde bir şey çıkmadı.. arsa teklif edenler oldu bir tek ki o da benim işime yaramıyor.. büyük ihtimal 5 para etmez arsaları kitlemeye çalışıyor yurdum insanı  :))

blackgear

favorim 10 ama izleyen 3353 :) bir iki mesaj geldi onun haricinde bir şey çıkmadı.. arsa teklif edenler oldu bir tek ki o da benim işime yaramıyor.. büyük ihtimal 5 para etmez arsaları kitlemeye çalışıyor yurdum insanı  :))

Ulan diyeceksin, bu arabada 120 beygir var, peki senin arsa? Bir beygir bağlasam, o bile durmaz, koparır ipini kaçar :))

ismet

120 beygir + arsa ile takas olur  :rock:

dragut

Ulan diyeceksin, bu arabada 120 beygir var, peki senin arsa? Bir beygir bağlasam, o bile durmaz, koparır ipini kaçar :))

:D :haydi:
"Alfa sevgisi"

blackgear

120 beygir + arsa ile takas olur  :rock:

:yukari-ok:

Güncelmidir hala? : P :))

ismet

güncel abi güncel.. bu gidişle güncel kalmaya devam edicek :)

blackgear

Hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre satarsın tez zamanda.

ismet

satamazsam da hiiiiiç üzülmem  :haydi:

ismet

ismet

arkadaşlar hem aracı satmak istemediğimden hem de aciliyeti olmadığından yüksek fiyat çekmiştim.. durumlar maalesef değişti, aciliyet arttı.

siteden birisi veya onun referansına artık son 20bine bırakmayı düşünüyorum. 20.500 olaydı iyiydi ama artık beklemek istemiyorum pek. birkaç gün daha böyle kalacak sonra sahibinden ilanında fiyatını güncellicem.

kısacası, günceldir..

ismet

ismet

Yarın istanbul'dan bir arkadaş aracı görmeye gelecek, eğer bir sıkıntımız olmazsa aracı alıp gidecek.. yarın için sözleştik, bakalım ne olacak..

Ayrıca kendisi sitedeymiş ama aracı yok diye yazmıyormuş.. bu vesileyle yazmaya da başlar umarım :)

dragut

"Alfa sevgisi"

Utku

:)bu vesileyle ilk mesajımı göndermiş olayim,
Kardeşin aracına göz koyup abisinin aracını alacak olmak enteresan oldu, neyseki rızayı aldık.bahadır ailesinin iki özel alfasından biri benim kısmetimde gibi gözüküyor, hayırlısı diyelim :)
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

Gouki

Utku bey aramıza hoşgeldiniz. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur.

blackgear

alfacan

:)bu vesileyle ilk mesajımı göndermiş olayim,
Kardeşin aracına göz koyup abisinin aracını alacak olmak enteresan oldu, neyseki rızayı aldık.bahadır ailesinin iki özel alfasından biri benim kısmetimde gibi gözüküyor, hayırlısı diyelim :)

Utku Bey hoşgeldiniz   :alfisti:

ismet

siteye hoşgeldiniz diyelim, yarın da ankara'ya hoşgeldiniz derim artık  :)

smlcvsgl

ismet

aracım forumdan Utku Bey'e satılmıştır.. kendisi şu anda ankara-istanbul arasında aracı kullanmaktadır.. aracımın ona hayırlı gelmesini temenni eder, sorunsuz ve kazasız sürüşler dilerim..