Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

satılık hatasız 2003 model 156 selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cngmtj

arkadaşlar mesleğim gereği eğitimden dolayı aracımı mecburiyetten malesef satıyorum. ilgilenen arkadaşlar ilanımı inceleyebilir.

You are not allowed to view links. Register or Login

herkse iyi forumlar

agucba

Cengiz Bey, ilanınızda 12 hava yastığı yazmışsınız. Sanırım dalgınlığınıza gelmiş. Sizin 156'nızda 6 hava yastığı var.

///////////////

Cngmtj

quote:

Cengiz Bey, ilanınızda 12 hava yastığı yazmışsınız. Sanırım dalgınlığınıza gelmiş. Sizin 156'nızda 6 hava yastığı var.

dalgınlığıma gelmedi. neyse o yazılı beyefendi.araç distinctive donanımlı en dolu pakettir. 12 hava yastığı mevcuttur
Saygılar

Alper

quote:

Hocam 6 haca yastığı var Serkan Bey doğru söylüyor.
Siz yazanları okuyorsunuz fakat gerçekte olan 6 ayrı hava yastığı yani her yazan yerden bir hava yastığı çıkmıyor.
Bunu doğru bilmek zorunda değilsiniz fakat gerçek gerçektir. Ön yolcu ve şoför , yan ve perde hava yastıkları mevcut.

Edited by - alpermusa on 25/04/2012  21:07:24

EskiTüfek

Register or Login" border=0>

alfistahakan

Son karar nedir?
Hakan
Forever Alfa

t_e_m

Serkan Bey'in dediği gibi araçta 6 hava yastığı var, 12 airbag yazısı olması 12 airbag olduğu anlamına gelmiyor, o zaman gösterge kadranında da airbag uyarısı var 13 hava yastığı var diyelim bu mantıkla.

delimai

güzel temiz bir araç hayırlı satışlar umarım değerini bilen birine gider..
-ben alsam aslında ama elimdekini ne yapacam.birde bu yakıt sarfiyatı çok düşük geldi bana ben 1.6 yla bunu yakalayamıyorum...-

Edited by - delimai on 26/04/2012  10:37:29
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

ku2

quote:

quote:

dalgınlığıma gelmedi. neyse o yazılı beyefendi.araç distinctive donanımlı en dolu pakettir. 12 hava yastığı mevcuttur
Saygılar

Cengiz Bey, 6 hava yastığı var. Serkan doğru söylüyor.
Ayrıca kötü birşey söylemiyoruzki size, yazdıklarınızda tepkilisiniz gibi geldi bana.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Cngmtj

quote:

quote:

quote:

Saygılar

Cengiz Bey, 6 hava yastığı var. Serkan doğru söylüyor.
Ayrıca kötü birşey söylemiyoruzki size, yazdıklarınızda tepkilisiniz gibi geldi bana.

kime neden tepkili olayım selim bey? burdan mimik ve jestleri çıkarmak sizinde taktiriniz zor olsa gerek. airbag yazanları biz hava yastığı diye biliyoruz içinde hava yastığı olmadığını yeni duyuyorum burdan.benim için problem değil 12 ya da 6 olması aracımız bu. :)

Cngmtj

quote:

güzel temiz bir araç hayırlı satışlar umarım değerini bilen birine gider..
-ben alsam aslında ama elimdekini ne yapacam.birde bu yakıt sarfiyatı çok düşük geldi bana ben 1.6 yla bunu yakalayamıyorum...-

Edited by - delimai on 26/04/2012  10:37:29

benimde temennim değerini bilen birine gitmesi yönünde. bu amaçla burayada koydum ilanımı. arkadaşımda da 1.6 var fakat kasanın ağır geldiğinden dolayı 30 krş civarında yaktığını sölyler hep. benim aracımın değerleri 100km/9.6-10 lt genelde.