Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 navigasyon sistemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak1985

Herkese slm... alfamda mevcut teyp var fakat bunu navigasyona cevirmek istyorum ama duyduğuma göre orjinal navgasyonun fiyatı ucuyormuş. Bilgisi olan varmı bu konuda? ben biraz netten araştırdım ama bulduum ürünler nkadar uygun bilemiorum bide fiyat önemli 1-2 ay sonra yaptırıcam inş uygun olursam y.dışına çıkıncada alabilirim ama italyaya gitmiyeceim için bulmakta sıkıntı çekebilirim yine. Yardımı dokunan olursa çok memnun olurum

Alfadanadam

Orjinal navigasyonlu ünite çok hoş ama bildiğim kadarıyla navigasyon sistemi ülkemize uygun değil.

Onun yerine kullanabileceğiniz bir çok double-din tabir edilen ve ekran ölçüleri 6,5 ila 7" arasında değişen üniteler var. Bildiğim kadarıyla da Pioneer'ın üniteleri oldukça hoş.

leon285

böyle bişey var mesela
You are not allowed to view links. Register or Login?

Vedat Sener

Bence hiç bozmamak lazım.. Harici bir portable navigasyon almayı düşünürdüm şahsen.. Yurt dışında 150/200 euro lara alabiliyorsun..Türkiyedeki rakamlardan haberim yok ama pahalı olacağını sanmıyorum..

cem_dogan

slm burak.orjinal navigasyonların yeri az buyuk sanırım sonradan uygulanmasını bir araştırın derim
alfa sevgisi

Alfadanadam

quote:

böyle bişey var mesela

Bence muhteşem olmuş. Şahsen düşünürdüm ciddi ciddi.

naxos

bu takıldığında direksiyondan kumandalar calışıyoru orasıda mechul Orjinalıde 3000 eur istenıyor. Yurt dışından hediye babında bir arkadaşınız yolluyabilir yarıdan düşük fiyata şahsen 159 alınca yapacağım ilk şeylerdn biri olacak
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Burak1985

quote:

böyle bişey var mesela

bencede bu süpermiş.. nisanda amerikaya gidicem nasipse eger orda uygun fiyata bu modeli bulabilirsem hemen alırım yoksa 1 ay sonra donucem ozaman burdan bunu alırım herkese fikirleri için teşekkurler daha yorumu olan varsa hayır demem :)

tolga_ozhan

Ekstradan para verip ara bir aparat alırım diyorsanız direksiyon kumandaları uyumlu olan modeller var diye biliyorum.

ismail

amerikadan alacağınız cihazdaki radyo frekanslarını, dvd kodunu kontrol ediniz.

bildiğim karadı ile amerikada radyo frekansları bizden farkı uygulanıyor. Ddv dede amerika region 1 de biz 5 teyiz. bu yüzen 'region free' olmasına dikkat edin.oradaki cihaz burdaki dvd leri okumayabilir.

sonradan hayal kırıklığı yaşamayın.

maalesef bizde bu cihazlar inanılmaz pahalı. bir ara bende almak istemiştim baya bi araştırdım.

amazon a bakarsanız bu tip ünitelerin 300$ lardan başladığını görebilirsiniz. avrupadaki fiyatlarda aynı seviyede. bizde navigasyonsuz modeller 1500 lira civarından başlıyor, navigasyonlu olanlar 2500 lira civarından.

Passione

Burak bende son günlerde çok araştırıyorum galiba 1 hafta içinde taktıracağım bende. Orjinali için Alfa yedek parçayla konuştum adamın dediği fiyat 5500 TL kendimi tutamayıp güldüm telefonda böyle birşey olamaz ya. Neyse araştırmalarıma göre navigasyon özelliği olmayan dvd playerlar 1000-1500 TL arası. Ben 2 markada yoğunlaştım Pioneer ve JVC.
"centocinguantanove"

Burak1985

quote:

Burak bende son günlerde çok araştırıyorum galiba 1 hafta içinde taktıracağım bende. Orjinali için Alfa yedek parçayla konuştum adamın dediği fiyat 5500 TL kendimi tutamayıp güldüm telefonda böyle birşey olamaz ya. Neyse araştırmalarıma göre navigasyon özelliği olmayan dvd playerlar 1000-1500 TL arası. Ben 2 markada yoğunlaştım Pioneer ve JVC.

iimiş ama almışken yani okadarda para vermişken bence biraz daha verip  navigasyonlu almakta fayda var. aynı olayı bende yaşadım 5000 tl civarı fiyat çektler bende oha demiştim :) ama orjinalde bi başka duruyor... pioneerda çok hoşuma gitti aslında ona yoğunlaş bence eger taktırırsan haberleşelim

Burak1985

Arkadaşlar bide şu link var anlyanlar bakıp uygun bi cihaz olup olmadıını sölerse sevnirim. sinirim bozuldu araca uyup uymadıına bakılan arabalar bölümünde okadar araba içinde alfa yok nasıl iş anlamadım nese link aşağıda fiyatta gayet uygun

You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Bu cihazlar double din denilen standart ölçülerdedir. Sadece görsel olarak konsolunuza tam oturması için uygun çerçeveye ihtiyaç vardır ki onun da bulunması gayet kolay. Amazon'daki listeye bakınca direk Amerika'ya göre hazırlanmış olduğu görülüyor. E alfanın amerikada satışı yokki. Dert etmeyin gayet güzel uyar.

Ayrıca yukarıda sahibinden linki verilen cihazdan boyut olarak hiç farkı yok.

Dentist

Bakınız 34 GS 0347 Kenwood)ve de Tuğrul arkadaşımızın siyah 147 sinde Pioneer uygulanmış hâli var.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Burak1985

quote:

Bu cihazlar double din denilen standart ölçülerdedir. Sadece görsel olarak konsolunuza tam oturması için uygun çerçeveye ihtiyaç vardır ki onun da bulunması gayet kolay. Amazon'daki listeye bakınca direk Amerika'ya göre hazırlanmış olduğu görülüyor. E alfanın amerikada satışı yokki. Dert etmeyin gayet güzel uyar.

Ayrıca yukarıda sahibinden linki verilen cihazdan boyut olarak hiç farkı yok.

ee ozaman burdaki fiyat çok uygun... 3 kitle 600 dolara geliyor ki buranın yarısından da daha az. sahibindendeki ilandan modelide yuksek sanırım. nisan ayında gitmeden siparişi verip alabilirim gelirkende yanımda getirir burda montajını yaptırırım bu iyi oldu. aslında bu işin ticaretini de yapabilirim :) arkadaşlarda faydalanır

Burak1985

quote:

Bakınız 34 GS 0347 Kenwood)ve de Tuğrul arkadaşımızın siyah 147 sinde Pioneer uygulanmış hâli var.

sizdeki zaten çok başarılı olmuş inş uygun fiyata ayarlayabilirsem bende arkama bakmadan yaptırıcam

Burak1985

Bu sahibindendeki ilanın sahibine msj attım fiyat konusunda bişey yapamıyomusunuz y.dışında 500 usd civarı dedim adam bana y.dşındaki urunlerin sadece dvd si çalışıo biliosunuzdur fln falan dedi benm kafamı karıştırdı... 19 mayısta nasip olursa ordayım gidincede alayım diorum çnk %50 daha ucuza denk gelicek

ATA

Yurtdışı derken Amerika'dan alcaksan radyosyu bizim frekanslara uymadığından radyoyu kullanamassın Burak. Bunun dışında başka problem yaşayacağını sanmam. Dvd içinde farklılık varmı diye bir araştır genede, bir zamanlar dvdlerdede farklılık vardı, çok iyi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts