Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Mat siyah / 159'da nasıl olur?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Borracho

quote:

quote:

Diğer 159 örneklerini gördükten sonra pek ümitli değildim ama, beklediğimden daha güzel olmuş :)

Müdür sana demedimmi sportvagonda güzel durur diye. Burak güle güle kullan.

Çok teşekkürler...

jant konusu> biraz daha ince kollu bir jant olsaymis daha iyi duracagina You are not allowed to view links. Register or Login anki jantlar parlak metal olmadii icin bana uyumsuz gelmiyor. siyah otomobil siyap jant konusu ise yaş itibariyle bana biraz uzak.. :))

park sensörü konusu> park sensörleri aslinda mat çelik rengi, güzel de duruyor. ben üzerlerini kaplatmak istemedim. fotoğraflarda ışıktan beyaz çıkmışlar ama çıplak gözle hiç rahatsız etmiyor...

vakit bulunca baska acilardan da cekip ekleme yaparim...

Borracho

Merak eden olursa diye bilgi amaçlı yazıyorum:, uygulama Maslak Oto Sanayi'nde Protac'ta yapıldı. işlem 1600 TL tuttu.

ersen

Bence fena değil çok kararsız kalıyor insan :) enteresan bir durum kötü desen değil mükemmel desen eh yani oluyosunuz.Sonuç=değişik. Güle güle kullanın:)

Sportivo

Yaptırmazdım ama güzel olmuş, bize de maaşallah demek düşer. Bence bu olay ekonomik olarak ödenen miktarı geri getirebilir. Neticede bu şekilde kullanıp satacağınız zaman söktürüp cillop gibi bir siyah renk aracın hem ikinci el değerini yükseltecektir hem de satışını kolaylaştıracaktır.
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

Borracho

Top Gear Dergisi Editörü, Conor McNicholas ile twitter'da ahbap olduk.

Bugün özelden mesaj atıp BBC'deki email adresini vermiş, 159'un resimlerini göndermemi rica etmis.

Ister misniz bir de dergiye koysunlar simdi Alfa'nın resimlerini... Hafiften heyecanlandım, paylaşayım istedim.

Edited by - Borracho on 06/04/2010  11:17:13

Jakomo

Vallahi bence de olmuş, hem de gayet güzel olmış.... Burakcığım güle güle kullan...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

murat

Sedana göre çok daha iyi durmuş .sedanı geçen c.tesi karaköyde gördüm hiiiç beğenmedim ama buna iyi gitmiş...Güle güle kullan
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

tugrul

Güle güle kullanın güzel olmuş, ogs cihazınıda siyaha boyamak iyi olur bence. Ön plaka zorunlu olmasa daha bir güzel olacak alfalarımız
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

adnan.geyik

Burak güzel olmus. Güle güle kullan.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

bado

Register or Login" border=0>

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

bado

burak bey hayırlı olsun bencede çok hoş olmuşş. cantlar da koyulaşsa daha güzel olur..

ben bu sistemi pek bilmıyorumda nasıl yapılır? boyaya zararı varmı? maliyeti nedir?
bilgi verebilrseniz sevinrim..
Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Borracho

quote:

burak bey hayırlı olsun bencede çok hoş olmuşş. cantlar da koyulaşsa daha güzel olur..

ben bu sistemi pek bilmıyorumda nasıl yapılır? boyaya zararı varmı? maliyeti nedir?
bilgi verebilrseniz sevinrim..

boyaya bir zararı yok.hatta alttaki boyayı çiziklerden, kus pisliklerinden dis etkenlerden koruyor. ben protac'ta 1600 tl'ye yaptırdım. bir gün once de bir mercedes AMG gordüm. ona da ellerine yeni gelen mat antrasit renk kaplamislardi. sanirim bu 8 Competizione üzerindeki de o renkten... jant koyulasma isi beni asiyor... :))

nurcan.demir

güle güle kullanın kazasız sürüşler.mükemmel olmuş.

ARMY_06

Burak güle güle kullan bencede çok hoş durmuş

Calibra

Çok güzel olmuş güle güle kullanın! :)

Mat antrasit de şahane durmuş bence 8C'de.

2007-2013 Alfa Romeo 147 1.6 Distinctive MK2

cihan

ancak görebildim,işte açmıyor fotoları, ben çok beğendim, güle güle kullanın, yıkarken nelere dikkat etmek gerekiyor? şeffaf  kaplanırsa fiyat nekadar biliyormusunuz? imkanım olursa bütün vuruğu çiziği düzelttirip şeffaf kaplamak planım...

marauderjingo

şeffaf da aynı fiyat.

Borracho

quote:

ancak görebildim,işte açmıyor fotoları, ben çok beğendim, güle güle kullanın, yıkarken nelere dikkat etmek gerekiyor? şeffaf  kaplanırsa fiyat nekadar biliyormusunuz? imkanım olursa bütün vuruğu çiziği düzelttirip şeffaf kaplamak planım...

yıkarken kesinlikle fırca kulanmamak gerekiyor...bir de tazyikli suyu çok yakın tutmayacaklar....

tufanfb

çok ama çok beğendim. güle güle kullanın :)

marauderjingo

bugün bir jip gördüm, sizinki gibi mat siyah kaplatılmış, sahibiyle sohbet etme şansım oldu. aracın birçok bölgesinde yırtıklar mevcuttu, sordum ne zaman yaptırdınız diye, daha 6 ay olmadı dedi. inanın ne kadar taş varsa yırtmış geçmiş sekerken, delik deşik etmiş güzelim kaplamayı. umarım sizinki daha kaliteli çıkar. gerçi protac'te ben de kaput filmi yaptırdım 2 ay önce, gayet memnunum. bu piyasada en bilinen firma zaten onlarmış duyduğuma göre.

jant mevzusuna gelecek olursak; ben de kesinlikle sevmem öyle koyu jantı ama inanın çok sırıtmış, bunun yaşla başla alakası yok. aracı bu yaştan sonra mat siyah kaplatıyorsunuz, ama janta geldi mi yaşım geçti olmaz şimdi. ben demiyorum ki kapkara yapın jantları, yukarı da ki 8C örneğinde olduğu gibi aradaki kontrastı düşürecek şekilde hafif koyulaştırsanız on numara olur. jant boyatmak o kadar masraflı bir iş de değil zaten, hem jant üzerindeki çizikler için de yeni bir başlangıç olur.   tabi neticede sizin kararınız, bize hayırlı olsun demek düşer.

Edited by - marauderjingo on 08/04/2010  02:11:43

Borracho

TOP GEAR Editöründen bugün gelen tweet'i paylaşıyorum:

ConorMcNicholas @BurakISIK_ Your Alfa 159 pics will be in the next issue. Car looks hot. Might I suggest the addition of some 'telephone dial' alloys next?

Şaka maka, benim 159 SW, Top Gear Mayıs sayısına konuk oluyor galiba... Hem en sevdiğim otomobil dergisi olması dolayısıyle sevindim, hem de Türkiye'den bir Alfa'nın orada arz-ı endam edecek olması yüzünden...

Şimdi bekle dur 1 ay....

marauderjingo

valla tebrikler.. fakat o bile 8C tipi jant istemiş yanlış anlamadıysam. neyse ben sıkmaya başladım galiba.

Borracho

quote:

valla tebrikler.. fakat o bile 8C tipi jant istemiş yanlış anlamadıysam. neyse ben sıkmaya başladım galiba.

Evet aynen ondan istemiş...consider edeceğim dedim kendisine... :))

ARMY_06

Alfa Gt nasıl durur diye merak edip araştırdım bu resimlere ulaştım

cihan

bu süper bi gelişme, şimdi geçmez 1 ay gerçekten... belki jantlar konusunda girişimde bulunarak zamanı değerlendirebilirsiniz