Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bose sisteme yeni subwoofer

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bariszeren

Arkadaşlar 156 mk2 1.6ts aracımdaki Bose ses sisteminden genel olarak memnunun ama baslardaki tırlamadan dolayı bas ayarını 2 nin üzerine çıkartamıyorum.Acaba sistemi olduğu gibi koruyup mevcut subwooferın beslemesini anfiden ayırıp yeni kabinli 25cm bir bas kutusu alıp ona aktarsam nasıl olur fikir verirseniz sevinirim.Bildiğim kadarıyla üzerindeki orjinal anfi 5 kanal (4 adet kapı coaxialı ve 1 adet sub) ve kanal başı 150W.Bana göre sorun sistemin zayıf olmasından ziyade mevcut subwooferın pandizotta olması ve titreşim yayması.

TRUPHASE

bu arada bose subwoofer ın kapağını bir çıkarın ve dinleyin.
[url="//www.trioacoustic.com"]www.trioacoustic.com[/url]

bariszeren

Teşekkür ederim.Kapağı sökünce %70 tırlama sesi azaldı ama görüntü çok kötü oldu ve bu şekilde kullanmak istemiyorum.Kapağın altına sünger vb. dolgularla epey uğraştım ama kapağı kapatınca sonuç hep hüsran oldu.Bu arada bir müzik tesisatçısına gösterdim inceledi ayrı subwoofer konabilecğini söyledi ama çok kararsız kaldım çünkü bagajımda subwoofer görmek pek istemiyorum şu an herşey gizli ve derli toplu görünüyor.Subwoofer kapağını iptal edip belki döşemecide komple pandizot üzerine bir kumaş kaplatılabilir veya iyi bir tesisatçı profesyonel malzemelerle bu sesi kesebilir.

AytacFx

Ses'e cok onem veren biri olarak Bose ses sistemini hicbir zaman bozmamanizi oneririm..
Dediginiz gibi, kumas gibi seylerle kapatmak cok daha mantikli.

ATA

Alpine'ın falan koltuk altı slim subwooferları var, hem kendinden anmplifikatörlü hemde yer kaplamayan ve çok kaliteli tona sahip. Ama fiyatları biraz yüksek.
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

TRUPHASE

bence de sistemi bozmayın. Bu arada bende o kapağı çıkarttım ve öyle kullanıyorum.Aslında bu işe çözüm de bulurum ama uğraşacak vakit olmuyor. Aktif sub kullanmakta ısrarcı iseniz ben de size infinity basslink tavsiye ederim. Fakat şunu unutmayın; nereye birşey ekleseniz diğer taraf güçsüz kalacak ve bu işin sonu gelmeyecek.

emrahbaser

benim arabada normal standart ses sistemi var ve çok yetersiz geliyo sistemi bose'a çevirebilme imkanım varmı yani orjinal olarak woofer falan dahil ne kadara patlar bide tabi. bende alfa 147 var bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

TRUPHASE

bu sistem bütün malzemeleriyle çıkmacılarda satılıyor. alınıp takılabilir.

emrahbaser

quote:

bu sistem bütün malzemeleriyle çıkmacılarda satılıyor. alınıp takılabilir.

adres verebilirmisin nerelere bakılabilir?

TRUPHASE

bostancı da çıkmacının birinde vardı komple bose. Hepsine tek tek bakman lazım bence bulursun.

emrahbaser

quote:

bostancı da çıkmacının birinde vardı komple bose. Hepsine tek tek bakman lazım bence bulursun.

ewt doğru söylüyosun öle yapıym ben en iyisi saolasın.

emrahbaser

bugün bostancı sanayide bi çıkmacıda buldum bose sistem woofer + 4 kolon 800 lira fiyat verdi sizce nasıl?

TRUPHASE

bence pazarlık et.