Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Biraz yardım.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nagash

Selamlar,koşuşturmalarım sonucu uzun sure Alfadan ve siteden uzak kaldım,şimdi sizden bir yardım rica edeceğim.
Okul dahilinde bir assessement yazmam lazım, Strategic retail Management konusunda ben biraz fantaziye kaçıp Alfa Romeo satış kanalını ele alacağım.Diğerleri Tesco,Zara,H&M,M&S gibi nispeten daha kolay konular secerken ben biraz zorlanacağım ama keyifli olacak.
Bu konu dahilinde benim Alfa Romeo CEO sunun fikirlerinden tutunda magaza dizaynı,Hedef Musteri,Mağaza Locationları,musteri ilişkileri,pazarlama teknikleri,promotionlar daha sayamadığım konularda makale olur,fikirler olur,düşünceler olur,kaynak olur (ingilizce turkce)
yardıma ihtiyacım var.
Bu arada ben buradaki 3-4 magazayı gezip fikirler elde edeceğim,şimdiden tesekkur ederim.
Bu arada arastırma yaparken buldugum siteyide paylaşayım,daha önce paylaşıldıysa affınıza sıgınırım.
You are not allowed to view links. Register or Login

bussone

Biraz eski ama umarım işine yarar.

You are not allowed to view links. Register or Login
Dr.Ingegnere Bussone

Tuncay Nergis

Londra'ya selamlar. Bölüm nedir? Endüstri yüksek lisans mı, doktora mı? Ben de strateji'ye başladım da, merak ettim.

nagash

quote:

Londra'ya selamlar. Bölüm nedir? Endüstri yüksek lisans mı, doktora mı? Ben de strateji'ye başladım da, merak ettim.

MBA yapıyorum Logistics ve Retail Management uzerine.