Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Selamlaşması ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omeroguz

Ya arkadaşlar sticker konusu biraz riskli. Herkes aracın ön camındaki stickeri görmek için yaklaşmaya çalışacak.
Birbirimizin aracına gömülmeyelim sonra.

omeroguz

Sabah gelirken karşı şeritte kısa aralıklarla iki tane alfa geçti. Araçları hayal meyal gördüm. Sellektör ve korna peşpeşe yetişmeye bilir ama yinede denemek lazım.

Sticker olayı bence park halindeyken veya yoğun ve yavaş akan trafikte daha avantajlı. Uygulanabilir.

agucba

Eskiden Lassa reklamlarındaki gibi yan yan iki teker üstünde gidelim :)))

///////////////

n/a

sticker direk yalan olur..omerin de dediği gibi görcem die dikkatimiz dailip başka arabalara da girmemek lazm:D

master

Hmm güzelmiş o zaman :) Bi ara alalım o stickerları , yeni sticker da yapıştıralım :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

Bütün alfistiler arabalarınızı çingene pembesine boyatın...

n/a

quote:

ufaklarıda geldi öndercim.. Bektaş kardeşim sağolsun 1 cilt alfistiturkey stickeri, 1 ciltte yonca amblemi verdi.. Ön camda dikiz aynasının üstünde hiç sırıtmadan çok şık duruyor..

ön cama aynanın olduğu yere ufak bi sticker gayet hoş olur :)

1 cilt böle tomar tomar oluo sanki :)

nerdesin bektaş abiiiii :) :P

hmn kendisini gördüğüm yerde selam mahiyetinde önüne kırayım :P

n/a

Biraz maliyetli olur ama herkes mercekli xenon taksın aynı yerde yaptırır zuygun olur kısalar açık gidelim.

n/a

ya ben benim stickeri yamuk yapiştirmiştim onu söküp düzgün yapiştirayim derken stickerin bi tarafi uzadi yamuk yumuk oldu...bektaş abi bi sticker buluşmasi yapilsin :D

admin

Yenilerini bastırıyoruz volkan, çıksın dağıtımını yapıcaz. :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Alfa 156

Ya ben maalesef ne sticker alabildim nede gelebildim gönderme imkanı varmı veya sen nerdesin Bektaş?Elden alabilme imkanım varmı?
Birbirimizi tanımak için böyle farklılık da yapılabilir bence,
Register or Login" border=0>

Edited by - Alfa 156 on 06/07/2006  10:39:05

n/a

eyw. bektas abi ...o zaman sticker buluşmasi yapilir =) ve herkes güzelce yapistirir

n/a

hahahahah o ne biçim sis farlari öle yaw...benim normal farimdan büyük:D

agucba

Buna bir Scudetto taksak süper olur.
Bir ara taksiler arkada tofaş armasının yerine Alfa arması takarlarıdı :))

///////////////

omeroguz

Normal buluşmayı kaçırdık, sticker buluşması organize edilirse gelmeye gayret ederim.

n/a

kimbilir içinde neler vardır bunun : ))

n/a

sticker buluşması güzel fikir :)

n/a

Biz Ankara da napıcaz yaw. Bari bize de bir sticker gönderinde burda çoğalttıralım.

agucba

Bir aralar gördüğüm eski yeni tüm Alfa'lara selektör yapardım. Bazen cevap gelirdi, bazen gelmezdi. Gelmediği zaman görmemiştir diye düşünüyordum. Ama artık tanımadığım Alfa'lara selam vermemeye karar verdim.
Çünkü yeni Alfa sahiplerin, özellikle yeni 147, 156 ve büyük ihtimalle 159, GT'de de öyle olacak, artık Alfisti olmadıklarını düşünmeye başladım. Parası olup yeni araba alırlar, ama alma sebepleri Alfa'tı sevdiklerinden değil, değişik araba alma merakından. Hatta yukarıda bahsettiğim modellerin sahibi olanlar bizim gibi eski model araç kullananları (145 ve 164) pek "İPLEMİYORLAR".

///////////////

agucba

Bir aralar gördüğüm eski yeni tüm Alfa'lara selektör yapardım. Bazen cevap gelirdi, bazen gelmezdi. Gelmediği zaman görmemiştir diye düşünüyordum. Ama artık tanımadığım Alfa'lara selam vermemeye karar verdim.
Çünkü yeni Alfa sahiplerin, özellikle yeni 147, 156 ve büyük ihtimalle 159, GT'de de öyle olacak, artık Alfisti olmadıklarını düşünmeye başladım. Parası olup yeni araba alırlar, ama alma sebepleri Alfa'yı sevdiklerinden değil, değişik araba alma merakından. Hatta yukarıda bahsettiğim modellerin sahibi olanlar bizim gibi eski model araç kullananları (145 ve 164) pek "İPLEMİYORLAR".
Tabi bu yazdıklarım herkes için geçerli değil. Bu foruma üye olanların çoğunda yeni modellerden var ve forumda olmalarının sebebi ALFA ROMEO SEVGİSİ. Ama bu markanın artık eskisi kadar sevenleri tarafından alındığını düşünmüyorum.

Bu yazdıkalarıma çoğunuz karşı çıkacakasınız ama şimdilik bu şekilde düşünüyorum.

///////////////

n/a

Bende serkana katılıyorum.. Kimsenin alfa romeo sevgisini yargılamak bize düşmez.. ama selam vermesemde yan gözle bakıyorum karşımdan gelen alfa sürücüsüne acaba benim alfama bakıyormu diye, çoğunlukla hiç bir tepki görmüyorum, geçip gidiyorum bende...

n/a

bence gayet haklisin serkan abi...benim yaşimda olan yeni alfalara 147-156 selektör yapinca "buyur kardeş bi sorun mu var" şeklinde bakiyorlar...adamlar audi bmw vw almiym farkli olsn diye almişlar...ve alfa neden sevilir bilmiyorlar...daha da ötesi bu araci muhtemelen 2-3 sene kullanip beğenmedim diyip kenara atacaklardir..olsn son kalan alfistileriz biz:D

CuoreSportivo

Zaten suraya aktif olarak katılan topu topu 20-30 kisiyiz, ezberleyiverin canim plakalari. Herkes kendi ilindeki arac plakalarini bilsin yeter :)

n/a

Dün akmerkezin önünde siyah bir mk1 156 2.5 V6 gördüm arkasından gittim yanına yanaştım, bi ümitle içimden "heralde 2.5 V6 kullandığına, aracada bu kadar temiz baktığına göre vardır biraz fanatizmi" dedim, şöyle bi baktım falan ama adam hiç oralı olmadı...

n/a

Bende Serkan'ın dediklerine aynn katılıyorum. Her alfa sahibi alfisti değildir. ya da bir başka değişle sadece kullandığı modeli beğenerek aldığı için bu vatandaş alfa dostudur amlamına gelmiyor. Benim 145 in alfa romeo olduğunu bilmeyen , yeni kasa alfa sahipleri olduğuna eminim.

bence sellektör yapıp sadece selam verebiliriz, ama aleyküm selam diyen çıkarsa ne mutlu bize.