Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Otomatik açılan müzik sistemi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dentist

Park ederken ,önce müzik sistemini kapatıp,sonra start-stop düğmesine basıp anahtarı çekmeme rağmen,daha sonraki çalıştırma için anahtarı yuvasına sokmamla beraber müzik sistemi kendi kendine açılıyor.Bilemediğim bir ince ayarı mı var acaba ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Orhan Isvan

Eğer müzik sistemini sol üstteki "mute" tuşuna basarak kapatıyorsanız, bu durum normal. Eğer soldaki büyük ses ayar butonuna bir süre basmak suretiyle kapattığınız halde kontak açılınca çalmaya başlıyorsa, bir sorun olmalı.

A.S.GÜMÜŞ

159 yeni mi ? kazasız belasız Doktor bey

07 DH 800

Dentist

Mute tuşuna değil,üzerinde on-off yazan ses ayar tuşuna basarak kapatıyorum;dolayısiyle açılmaması gerekir diye düşünüyorum.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

tolga_ozhan

Murat Abi sen nasıl olsa 2din takarsın ve bu problemide çözmüş olursun.

Orhan Isvan

quote:

Mute tuşuna değil,üzerinde on-off yazan ses ayar tuşuna basarak kapatıyorum;dolayısiyle açılmaması gerekir diye düşünüyorum.

O zaman bir arıza var gerçekten ama çaresi konusunda ne yazık ki hiç bilgim yok.

dnr1

teyibiniz artık eskimiş..degişmeli..geçenlerde sıfır çamasır makınası aldım..fişe takılı duruyor.komple dıgıtal dokunmatık tuşla acılıp kapanıyor...neyse kapatıyorum..15 dk sonra kendi kendine açılıyor.kapatıyorum 2 dk sonra açılıyor..derken canım sıkıldı sıfır urun ne boyle fılan derken servis geldi tekrar yazılım yukledı fılan tekrar acılıyo..halıyle servis sorunu fabrıkaya bıldırdı..sorun ana kartı yanmış sıfır urun geldı ve degıştı...allaha sukur şimdı aramız iyi zannedersem sızdede böyle bir sorun var..
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

Dentist

Polonya Alfisti forumunda sanırım aradığım cevabı buldum.Bizim 159 da 4 serisi yazılım varmış ve usb bellek takılıyken(media player diye tanımlanıyor)önce sesli olarak ;" stop playback " diyerek sistem kapanıyor,sonra radyo ,ya da cd dinleseniz bile radyonun açma kapama tuşuna uzun basarak sistemi kapatınca,(Aracı stop etmeden önce tabi)tekrar araca binip,çalıştırınca müzik sistemi kendiliğinden açılmıyor,kapalı kalıyor.usb yi dinlemek isterseniz eğer,yine sesli olarak ; "playback "diyorsunuz ve ekranda çıkan media player yazısıyla beraber,usb bellekteki şarkılar çalmaya başlıyor.Benim kullandığım telefon 5 serisi yazılımla uyumlu olmadığı için yükseltemiyorum.Daha detaylı bilgi edinirsem,eklerim.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

cuneyt

:))) hala mi aciliyor kendiliginden vay terbiyesiz FJ :)))

Dentist

Sabah serviste hem ecu yazılımını güncellediler,hem de 5 serisi blue&me yazılımı yüklediler.(Türkçe olamıyormuş)
Ama yine de usb den şarkı dinlerken,önce sesli olarak "stop playback"diyerek media playeri kapatıyorum,sonra ister radyo,ister cd dinleyeyim farketmiyor;radyo kapama tuşuna uzun basıp kapatınca,daha sonra anahtarı çıkarınca sorun yok;yani motoru tekrar çalıştırınca media player çalmaya başlamıyor.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Fatihob

Bende Alfamla sesli sesli konuşmak istiyorumm..Hatta oda bana radyoyu kapatarak cevap versin..çok güzelmiş
..